tak-site.ir
Registered User
با تشکر ، واریز کامل شد .
دوباره بااهاشون همکاریو شروع کردم
اون سیستم انشالله از امروز یا فردا شروع میشه البته اونجا ما بیشتر تبلیغ دهنده و شریک هستیم اما نگران نباشید واریزی اون هم هفته اینده کامل انجام میشه هر چند امروز خیلی ها انجام شده حدود 60 نفرمیشه بفرمایید واریزی های اهل پاپ چه زمانی انجام میشه ؟
همیشه واریز کامل میشه موفق باشیدبا تشکر ، واریز کامل شد .
براساس ترتیب و بانک ها پرداخت انجام میشهواریزی من هیچوقت به طور کامل انجام نمیشه...
همیشه آخرین نفری هستم که واریزیش رو انجام میدین
حتما باید تیکت بزنم که واریز کنید وگرنه واریر نمیکنید...
zigzig
متاسفانه واریزی های اهل پاپ هنوز انجام نشده . سه تا درخواست واریزی دارم که اولیش مال 5 بهمن هست .اون سیستم انشالله از امروز یا فردا شروع میشه البته اونجا ما بیشتر تبلیغ دهنده و شریک هستیم اما نگران نباشید واریزی اون هم هفته اینده کامل انجام میشه هر چند امروز خیلی ها انجام شده حدود 60 نفر
اهل پاپ اپ مدتی ما تبلیغات بهشون دادیم و تمام کارها با ما بود.الان خود اقای صفری کارها را انجام میدهند و قسمتی از تبلیغات را برای فروش گذاشتندمتاسفانه واریزی های اهل پاپ هنوز انجام نشده . سه تا درخواست واریزی دارم که اولیش مال 5 بهمن هست .
منم وضعیت مشابه شما رو دارمدوستان کسی واریزی داشته جدیدا ؟
عجب داستانی شده هی باید بیایم اینجا بگیم ... خب من از 1393-11-15 واریزی دارم هنوز انجام نشده پولمم لازم دارم چه کنم ؟
چرا اینجوری میکنید شما که میخواید واریز کنید خب زودتر واریز کنید ...
دوستان کسی واریزی داشته جدیدا ؟
عجب داستانی شده هی باید بیایم اینجا بگیم ... خب من از 1393-11-15 واریزی دارم هنوز انجام نشده پولمم لازم دارم چه کنم ؟
چرا اینجوری میکنید شما که میخواید واریز کنید خب زودتر واریز کنید ...
منم وضعیت مشابه شما رو دارم
منم حدود 250 طلب دارم
امیدوارم زودتر واریز بشه
واسه منم جمعه ی قبل واریزی انجام نشد
ولی فکر کنم این هفته جمعه واریزی ها انجام میشه
الان ۲ هفته شده بابا یکمم فکر کاربرا باشین کی برای زیگ زیگ واریز میکنی آقای فونیکس خان?
برای بنده هم دو هفتس که واریز نکرده زیگ زیگ
این جمعه هم گذشت ...
ایشون خیلی وقته پول بنده رو بالا کشیدن
![]()
![]()
سقف پرداخت 15 تومانه
و این یعنی شما باید صبر میکردی تا به 15 هزار برسه
دوستان درست میگن ایشون کارشون درسته بنده بالای یک میلیون تومن تا الان واریزی داشتم
شما صبر میکردی به اون مقدار تعیین شده برسه حتما واریز میکردن![]()
عجب
میزاشتی 15 ت میشد برات واریز میکرد
موجودیه من دقیق تسویه شده و فقط برا کارمزد 500 کسر شده که اوکی هست.
4 ماه من اهل دی ال رو در کنار پاپ آپ ادز استفاده میکردم تا اینکه تعداد باز شدن پاپ های اهل دی ال زیاد شد و کدهای متفرقه قاطیش شد و کد رو از روی سایتام برداشتم
تا قبل از این راضی بودم
سلام زیگ زیگ هم نیز یک پاپ اپ داره با "هر کلیک" باز میشه . و بدون شمارش است.
دو تا کد پاپ آپ اضافه شده به فایل js شمارش خیلی اومده پایین
var hd = document.getElementsByTagName('head')[0];
hd.appendChild(script);
document.write('<'+'script type="text/javascript" src="//go.oclasrv.com/apu.php?zoneid=38172"><'+'/script>');
document.write('<'+'script type="text/javascript" src="//go.oclasrv.com/apu.php?zoneid=83757"><'+'/script>');
document.write('<'+'script async="async" type="text/javascript" src="//go.mobisla.com/notice.php?p=51358&interactive=1&pushup=1"><'+'/script>');