• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی محصولات پر فروش و تبادل نظر در مورد محصولات برای فروش و نحوه تبلیغات برای فروش

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
سلام دوستان

خوب هستید؟

امروز در خدمت شما هستیم با یک تاپیک دیگر در زمینه فروش اینترنتی.

میخواهیم در این تاپیک با کمک همه شما کاربران عزیز پی تی به معرفی محصولات پر فروش در چرخه فروش اینترنتی بپردازیم و محصولات پر فروش هر سیستم بصورت ماهیانه هفتگی و حتی روزانه رو با کمک همدیگر معرفی کنیم و لیست محصولات رو به روز نگه داریم.

همچنین میتونید محصولی که مد نظرتون هست برای فروش رو در این تاپیک معرفی کنید که دربارش تبادل نظر کنیم که آیا فروش خوبی خواهد داشت یا خیر؟

و بحث مهم بعد از معرفی محصولات پر فروش بحث نحوه تبلیغات و نحوه فروش محصولات با روشهای مختلف است.

یعنی در این تاپیک هم میخواهیم به معرفی محصولات پر فروش در هر سیستم یا بصورت کلی و همچنین تبادل نظر در مورد فروش و و تعداد فروش محصول مورد نظر و همچنین نحوه تبلیغات محصولات و نحوه به فروش رساندن محصولات رو بهش خواهیم پرداخت.

امید است که با کمک شما دوستان اطلاعات این تاپیک مفید و جامع برای هر کاربر و وب مستری در زمینه محصولات پر فروش و نحوه تبلیغات برای فروش باشد.

برای شروع لیست محصولات پیشنهادی هفته سیستم همکاری فروتل رو اینجا معرفی میکنم:

1-ام پی تری MP3 ipod shuffle(ویژه)

2-دستبند پاور بالانس

3-فلاکس لیوان برقی داخل خودرو

4-عینک ریبن Ray Ban+اشانتیون ساعت بدون عقربه gucci

5-پنکه USB

King of Programs 2011 SE -6

7-محصولات آموزش درسی

8-عینک آفتابی MP3 Player

محصولاتی که به صورت کلی در همه سیستمها پر فروش هستند:

ساعت سامورایی

دستبند پاور بالانس

مودم سیار

عینک ری بن

افزایش قد (قرص دستگاه پکیج داروی گیاهی و غیره)

دستگاههای چاقی و لاغری

دست بند و گردن بند ماه تولد

انواع و اقسام اتو مو و سایر لوازم مرتبط با مو

کوچک کننده بینی (جدیدا ماسک کوچک کننده بینی)

آپدیت

{

مو بر دائمی Smooth Away

Apple iPod Shuffle MP3 Player

شال ترنج

پک سفیدکننده دندان Whitelight

عینک Ray.Ban

کرم مو بر SunDepil

ست مروارید عشق

کرم موبر دائمی باله آ Balea اصل آلمان

ساعت سامورایی آینه ای led

لیزر پوینتر بسیار قوی

مودم سیار – EDGE Modem

ساعت بدون عقربه Gucci

عینک 3 بعدی

عطر ماه تولد

آموزش عملی افزایش قد

دستگاه ترک سیگار

ساعت استورم STORM محصول جدید 2011

ساعت CK

ساعت ال اي دي مولكولي

ساعت متحرك - محصول جديد

عینک پلیس و دید در شب

شال ترنج

}

آپدیت:

{
دوستان با توجه به اینکه این تاپیک داره به سمت مصرف کننده بودن پیش میره تا به طرف تولید کننده آموزش من ثصمیم گرفتم خودم با تمام توان هرچند مبتدی ولی بشه یه تاپیک مفید ازش کشید بیرون!!!:)
خوب دوستان شمایی که میخواهید بازاریابی کنید باید به فاکتورهای زیادی توجه کنید:

1-قیمت:شما باید به جیب خریدار هم توجه کنید محصولاتی که گران هستند طبیعتا فروششون کمتره تا اونایی که ارزانتره البته من منظورم از گران محصولاتی هست که قیمتشون بیش از 50 هزار تومان هست و شما فروششو با محصولی که قیمتش مثلا 10 هزار تومان هست مقایسه کنید که چقدر بیشتره البته من منظورم این نیست که محصولات گران نفروشید چون با پورسانت یک محصول گران برابری میکنه با مبلغ کل یک محصول ارزان قیمت :D پس قیمت مهمه و باید بهش توجه کنید که محصولتون رو برای چه قشریاز جامعه تبلیغات کنید که بفروش بره محصول گرانتر مختص افراد متمول جامعه و ارزانتر مختص افراد با درآمد کم جامعه (که البته 95 درصد جامعه کم درآمد هستند :blink: همه جوامع اینطورین پس زیاد قصه نخورید)

2-دسته بندی محصولات:هر محصولی مرتبط با یک گروهی هست مثلا گروه نرم افزار_گروه لوازم آرایشی که اینا مرتبط هست با چیزی که میخواهید به مشتری ارائه بدهید و راهنمایتون میکنه برای تبلیغات هدفمند که هر محصولی برای چه دسته ای از افراد جامعه هست مثلا وقتی شما توی کار لوازم آرایشی زنانه هستید میدونید که مشتریهای شما مثلا زن هستند و مختص به این افراد محصول میفروشید و باید توجه داشته باشید اینگونه افراد در کجای اینترنت تجمع میکنند که در آنجا تبلیغات کنید و خوب طبعیعتا شما باید انتظار بازاری خاص را داشته باشیدیعنی فقط کسانی که زن هستند و بقیه با محصول شما کاری ندارند و توجهی ندارند روش و البته در این مورد برای زنها تنوع محصول بشدت مهمه!!!!:p یعنی مثلا وقتی شما تبلیغ کلاه گیس میکنید باید تنوع بالایی داشته باشه یعنی انواع و اقسام در رنگهای مختلف در قیمتهای مختلف و سازیهای مختلف و خلاصه همه چیزش باید متنوع باشه حالا در سایتی که زنها بیشتر رفت و آمد داشته باشند باید همه چیز برایشان به نمایش بگذارید و تبلیغ کنید انواع مدل مو ناخن لنز چشم و هزار و یک جور چیز دیگر و مطمئن باشید میتونید روزی 100 تا سفارش بگیرید مطمئن باشید اگه در اون سایت مثلا روزانه هزار نفر جنس مونث بازدید کننده داشته باشه راحت 100 نفرش هر روز محصولات رو میخرن :D (تازه الان متوجه شدم که نوشتن و آموزش دادن چقدر مغز آدمو باز میکنه و کلی ایده از توش میشه کشید بیرون الان واسه این مورد چند ایده به ذهنم رسید!!!:p)

3-پس فهمیدیم که هر گروه از محصولات برای چه قشری هست و در هر گروه باید تنوع باشه تا بازاریاب بتونه بخ خوبی در روشهای تبلیغاتی مانور لازم رو بده و البته قیمت که خیلی مهم هست شما باید به همه قشری توجه داشته باشید همه رو ارزون تبلیغ نکنید بلکه جنسهای گرون هم تبلیغ کنید یعنی یکجور بالانس کاری که در قیمتها تعادل ایجاد کنه و به درد هر قشری بخوره.

4-پورسانت:محصولی که میفروشد باید دارای پورسانت مناسب باشد مثلا فرض کنید یک محصول قیمتش 100 هزار تومانه بعد پورسانتش 5 درصده!!!!:blink: خوب تبلیغ یک چنین محصولی به هیچ وجه پیشنهاد نمیشه چون نه تنها سود خوبی توش نیست بلکه شما در واقع در نقش یک کارگر دارید برای فروشنده اون محصول جون میکنید که همه پولا بره جیب اون مثلا من خودم محصولات 40 و 50 درصد رو بازاریابی میکنم البته نمیگم این پورسانتها فقط خوبه مثلا توجه کنید یک محصول مثلا قیمتش 10 هزار تومانه و پورسانتش 20 درصده یعنی 2 هزار تومان اما نکته اینجاس که مثلا یک محصولی هست که افراد زیادی بهش احتیاج دارند و حتما باید بخرند و مثلا شما مطمئن هستید که این محصول براحتی میتونه کلا 1000 تا بفروشه در اینصورت این میشه یک محصول استراتژیک که ارزش زیادی داره و فروش بیشترش باعث سود بیشتر و همون طور که گفتم حتی بعضی محصولات هست که مثلا احتیاج 100 هزار نفر هست در اون صورت حتی اگه پورسانتش 1 درصد هم باشه شما میتونید با همون یک درصد سود کلانی بدست آورید پس با توجه به فروش رفتن جنس پورسانت رو انتخاب کنید اگه محصول پورسانتش پایینه ولی فروش خیلی خوبی خواهد داشت گزینه مناسبی برای فروش هست ولی اگه مثلا قیمتش بالاست و پورسانت خوبی هم داره ولی فروش کم باید روی اینجور موارد مانور کمتری بدید یعنی کل نیروی خودتونو پاش نگذارید که آخرش هیچی بدست نیارید پس در واقع این بحث ما مربوط میشه به محصولات پر فروش که باید روش سرمایه گذاری کنید چون میدونید فروشش بالاست و سودش میتونه جای پورسانت کمشو بگیره یعنی سود توشه در یک کلام!!!!!:)

5-محصولات فصلی:البته منظرم فصلهای سال نیست بلکه منظورهای دیگه ای هم دارم به غیر ازاین که محصولاتی باید بفروشید که مناسب فصل خواصش باشه مثلا فروش کاپشن در فصل زمستان فروش تی شرت در فصل تابستان و غیره البته همه محصولات فصلی نیست و بدرد همه فصلی میخوره این از فصلهای سال ولی فصلی دیگر هم هست مثلا فرض کنید فصل فصل مدرسه و دانشگاه هست و حتی امتحانات و از همه کنکور!!!!:cool: خوب در این فصلها هم میتونید محصولات رو با توجه به نزدیک بودن اون فصل انتخاب کنید یا حتی یه جور دیگه هم فصل داریم مثلا تلویزیون و عینک سه بعدی تازه داره راه به بازار بازمیکنه اینجاست که تا فراگیر نشده شما باید دست به کار بشید و زودتر از بقیه تبلیغ کنید دراینگونه مواقع فروش بالا از آن شما خواهد بود یعنی اگر سریعتر وارد اون عرصه بشید سودش بیشتره تا چند ماه دیگه که اشباع شده وارد بشید و البته هزار جور دیگه فصل دیگه داریم!!!:D

6-محصولات تاپ: البته این عناوین چندیم منظور در خودش داره مثلا محصولات جدید و خاص و محصولاتی که اختراع جدیدی هستند در اون عرصه و متحول کننده در اون گروه هست و یا تاپ بودن بر این اساس که در جامعه فرا گیر شده مثل مثلا ام پی تری پلیر حالا مدل جدیدش میشه تاپ ام پی تری پلیر یعنی در گروه خودش تاپه و یا حتی تاپ معنی مد روز بودن رو هم داره مثلا یک مدل عینک مد شده در شهر و همه میزنن فقط کافیه یک مدل وارد بازار بشه و یک مانکن استفاده کنن آقا از فردا همه مثل داهاتیا میریزن مغازه ها میخرن یه دفعه میشه مد فلانی رو میبینی اون طرف خیابون ببین اون مده روزه ببین چه قشنگه توی فلان جا دیدم داره و قیمتش اینقدره طایفه رو جمع کن بریم بخریم تا تموم نشده!!!!!!!!!!:lol:
اینطوری که میشه که جامعه به گند کشیده میشه با یک مدل که معلوم نیست که از کدوم طرف دراومده و با تبلیغات چند مانکن در سطح شهر میشه هر بلایی سر اون شهر با آدمهاش درآورد خلاصه به نظر من برای هدایت جامعه به هر سمتی که خودت میخوای و پول درآوردن فقط کافیه یکم فکر کنیم (99 درصد مردم مثل بادبادک میمونن که فقط 1 درصد که عقل دارن میتونن به هر سمتی هدایتشون کنن!!!!!:f34r:) بگذریم!!!:D

7-الان اینهمه سیستم همکاری هست با محصولاتی که همه تکراری هستند و اینطوری بهره وری پایین میاد تا حدودی که یک فروشگاه دار اگه یکم فکر داشته باشه با یه حرکت تکنیکی میتونه همه فروشگاهها رو کنار بزنه و همه از اون خرید کنن در سیستم همکاری باید خیلی دقت کنین از لحاظ قیمتی که نسبت به سایرین میده تا بحث پشتیبانی و معتبر بودن و اینکه سعی کنه محصولاتش با بقیه فرق کنه و همش تکراری نباشه مثلا وقتی یک فروشگاهی دستگاه تصفیه آب میاره و مثلا طوری هست که کسی نیاورده تا حالا دراین جورمواقع بهترین مورد هست برای فروش چون یکمحصول جدید که به چشم سایرین میره و چیز جدیدی هست.

8-شمایی که میخوای بفروشی باید از سیتمی استفاده کنی که محصولات پر فروش و محصولات جدید و پربازدید رو نمایش بده و با اختیار بیشتری بتونید عمل کنید و در اینصورت به سمت محصولات پر فروش و پربازدید میروید.

9-نیاز مشتری:این جمله خیلی مهمه یعنی نیاز مشتری چون وقتی بهش توجه کنید حتما فروش بالایی خواهید داشت مثلا وقتی کوچک کننده بینی میفروشی باید بدونی چند نفر بهش احتیاج دارن و با توجه به اینکه همه توی ایران دماغاشونو عمل میکنن از پسر تا دختر و در هر سطحی و هر قشری پس فروشگاهها هم به سمت کوچک کننده بینی میرن و میدونید که فروش خوبی خواهد داشت به شرط تبلیغات گسترده همین نیاز مشتری میتونه شما رو میلیونر کنه و باید بدونید برای چه کسی میفروشید.

خوب تا اینجا چیزهایی که به نظر من مبتدی اومد نوشتم تا اینجا فعلا و اگه چیز جدیدی یادم اومد باز هم مینویسم!!!:D

بعد از انتخاب محصول میرسیم به تبلیغات که من خودمم دارم روی این موضموع کار میکنیم ببینم چیزی دستگیرم میشه یا نه ولی تا اونجایی که متوجه شدم برای بازاریاب تبلیغات کلیکی فوق العاده مهم هست ولی مثلا تبلیغات بر اساس نمایش زیاد به کار نمیاد مثلا من توی یک سیستم از هر 3 هزار نمایش یک کلیک داشتم البته جذاب بودن بنر و محصول کلیک بیشتری خواهد داشت ولی در سیستم کلیکی شما به صورت برنامه ریزی شده تبلیغ میکنید مثلا هزار کلیک که تعداد کلیک مشخص هست و تبلیغات انواع مختلفی دارد:

1-تبلیغات کلیکی:ادگاه ادزسنتر 24 میهن ادز وطن اد متان و هزار سیستم کلیکی دیگه که برای تبلیغات اول باید با چند نفر آدم مطمئن مشورت کنید و در صورت اطمینان از معتبر بودن سایت توش تبلیغات بدید.

2-تبلیغ در گوگل:این مورد هم کلی مشتری به سمت شما روانه میکنه و هدفمند و باری تبلیغ هم باز باید با چند نفر مشورت کنید و سایت خوبی برای واسطه تبلیغاتی گوگل استفاده کنید.

3-ایمیل مارکتینگ:دراین روش شما به هزاران نفر ایمیل میزنید که به دو صورت هست یک از طریق نرم افزار که باید بهش لیست ایمیل بدی و برای بدست آوردن لیست ایمیل یا باید بخری یا با یک نرم افزار رایگان شروع به جمع آوری آدرس از سایتها و غیره بکنی و لیستو بدی به نرم افزار که برات بفرسته که نرم افزارها از پورت smtp ارسال میکنند و باید به اینترنت وصل باشید و پشت کامپیوتر بشینید و زل بزنید که مانیتور تا تک تک فرستاده بشه و روش بعدی برای ارسال استفاده از سایت برای ارسال هست که اون سایت با نرم افزاری که روی سرور نصبه خودش ارسال رو انجام میده و شما لازم نیست کامپیوترتون روشن باشه و اون سرور میفرسته و شما با خیال تخت برید بخوابید که سرور بیداره!!!:cool: و لیست ایمیل رو هم که گفتم چیکارکنید یا خود سایت سرویس دهنده میفروشه یا از جایی دیگر بخرید یا خودتون جمع کنید برای ارسال و این سایتها از نرم افزارهای خارجی که فارسی سازی شده استفاده میکنن و طبق معمول ایرانی هیچ هنری ندارد (شوخی) و اون نرم افزار خودش اتوماتیک ارسال میکنه با درصد بالا و ارسال به اینباکس و تست اسپم داره که اگر قرار باشه ایمیلها اسپم بشه گزارش میده و خلاصه کار شما رو خیلی راحت میکنه این نرم افزارها و از جمله مزایاش اینه که گزارش گیر قوی هم داره که مثلا واسه هزار نفر ایمیل فرستادین گزارش میده که چند نفر ایمیل رو باز کردن و خوندن و چند نفر روی لینکی که توی ایمیلی که فرستادین کلیک کردن و غیره که خودتون باید ببینین (جل الخالق :D) اینطور سایتها این نرم افزارها رو روی vps یا همون سرور مجازی راه اندازی میکنن باری شما که خرجش ماهیانه از 30 هزار تومان شروع میشه تا الی آخر و اگر کار با ین نوع سایت و سیستم براتون سخته میتونید اون پول رو بدید تا مدیران اون سایت خودشون براتون ارسال کنن و با تضمین ارسال به اینباکس ولی اگر خودتون یاد بگیرید با نرم افزار کار کنید خیلی به نفعتون هست و کلی سود میکنید!!!!!!:cowboy:

4-تبلیغات در سایتهای نیازمندی:مانند ایستگاه پیام سرا لوکوپوک آگهی پرداز درج آگهی پارسی گیت وطن نیاز نیاز جهان و هزار جور سایت دیگه که توی سایت گوگل بزنید سایت نیازمندی و ببینید چقدر سایت میاره و میتونید توش عضو بشید و تبلیغ رایگان بدهید و اگر میخواهید تبلیغتان بازدیدش بیشتر بشه و بیشتر دیده بشه باید پول بدید و اون آگهی رو ویژه کنید که اگه میخواهید پولی پرداخت کنید باید با فکر اینکار رو بکنید مثلا مشورت کنید که اگه این محصول رو توی اینجور سایتها یبفروشم سودی توش هست یا نه و اینطوری توش تبلیغ بدید تا ضرر نکنید.

5-تبلیغات در سایتهای پربازدید:برای انتخاب اینجور سایتها چند تا ملاک وجود داره:

1-پیج رنگ گوگل که یک عددی هست از 1 تا 10 که هر چی بیشتر باشه ارزش اون سایت در گوگل بیشتره مثلا سایتی که پیج رنگ 3 داره خیلی با ارزش تر از سایتی هست که پیج رنک 1 دارد و مثلا الان بلاگفا پیج رنک 7 گوگل دارد یا خدااااا:blink:
برای اطلاع یافتن از پیج رنک سایت مورد نظرتون میتونید از این سایت استفاده کنید Google PageRank Checker - Check Google page rank instantly خوب پس این شد ملاک برای تبلیغات که هر چی پیج رنکش بالا تر باشه میارزه واسه اینکار

2-رتبه در سایت الکسا:الکسا هم سایتی هست که با توجه با تعداد بازدید کننده سایتها به اونا رتبه میده البته فاکتورهایی دیگه هم برای بالا بردن این رتبه هست ولی مهمترینش همین تعداد بازدیدکننده هست که هر چی بازدید کننده بیشتری داشته یاشه اون سایت رتبش در الکسا هم بالاتر میره و رتبه هایی که در الکسا ارزش بیشتری دارند رتبه هایی هستند که از همه کمتر هستند مثلا رتبه سایت فلانی 10 در ایران هست و رتبه سایت اون یکی 100 در ایران هست کسی که رتبش کمتره یعنی 10 یعنی دهمین سایت برتر ایران در الکسا در این صفحه از الکسا میتونید لیست سایتهای برتر در ایران از نظر الکسا رو مشاهده کنید Alexa - Top Sites in Iran که رتبه اول در ایران گوگل هست یعنی پربازدید ترین سایت در کشور ایران گوگل هست پس از جایگاه ویژه ای برای تبلیغات برخوردار هست و همچنین رتبه 3 ماله بلاگفا هست که جایگاه خوبی داره برای تبلیغات و همچنین برای اینکه بفهمید که سایتی که میخواهید درش تبلیغ بدید الکساش چنده بالا ی سایت باید آدرس اون سایت رو وارد کنید و دکمه search رو بزنید تا رتبه اش رو نشان بده یا اگر براتون سخته از این صفحه تولبار الکسا رو دانلود کنید و نصب کنید که در هر سایتی رفتید رتبشو نشان بدهد The Alexa Toolbar

3-بازدید:اگر سایت شمارشگر بازدید کننده داشته باشه میتونید بفهمید که چقدر بازدید کننده داره تا بهش تبلیغ بده مثلا اگه اون سایت 100 هزار نفر بازدید کننده داره مناسبه برای تبلیغات البته چون یک همه سایتها ندارن شمارشگر و اونهایی هم که دارن روش رمز میگذارن تا نتونید ببینید آمار واقعیشون چقدره در این زمینه باید با چند نفر ریش سفید این عرصه مشورت کنید و اگر اونا تایید کردن توش تبلیغ بدید.

4-سایتهای معروف:اینگونه سایتهای 3 مورد بالا رو در خودشون دارن و چون این سه مورد در اونها رتبه شون بالاست معروف شدن و خودتون دیگه میدونید که همه توش تبلیغ میدن مانند سایتهای دانلود مثل میهن دانلود یا فرومها مثل پرشین تولز یا سایتهای خبری تابناک و غیره که باید در گوگل جستجو کنید یا اگر نتونستید پیدا کنید تو این تاپیک مطرح کنید تا همیاریتون کنیم!!!:)

و الی آخر اینقدر روش هست که هر کی یه روشی برای خودش داره مثلا کسی هست که روشی داره که جزو اینا نیست ولی فروشش بالاست و وقتی ازش میپرسی واست کلاس میزاره!!!!!!:hmm:

و مطالب بعدی هم درآینده اضافه میشه!!!

چقدر نوشتم نکنه مدیران حذفش کنن از بس که نوشتم!!!!!!!:lol:
}

و همچنین یکی از بهترین کارها برای شروع تبلیغات استفاده از سیستمهای کلیکی است که سیستمی که من به شما پیشنهاد میکنم ادز سنتر 24 هست چون مورد اعتماد است و بازدید خوبی هم دارد سیستمهای زیادی در این زمینه است که میتوانید معرفکی کنید که در صورت معتبر بودن در آن سیستم هم تبلیغات بدهیم.

همچنین سایت ادگاه هست برای اینکار که میتونید تبلیغ رو بصورت متنی بر اساس کلیک بگذارید که مفید هم هست و بازدید و بازده خوبی هم دارد.

بقیه سیستمها و سایتها رو هم شما معرفی کنید که بر اساس معتبر بودنشون توش تبلیغات بگذاریم.

بحث دیگر بحث سود ده بودن هست دوستان یعنی با چه مبلغی چه محصولی رو تبلیغ کنیم که فلان سود خاص رو داشته باشد.

لطفا شما هم در این تاپیک شرکت کنید و محصولات پیشنهادی خودتون رو بر اساس سیستم یا بر اساس تجربه فروش خود و همچنین روشهای تبلیغاتی یا سایتهای تبلیغاتی مورد نظرتون رو در این تاپیک بیان کنید.

با تشکر از نظراتتون :)

Last edited:

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
وسایل مرتبط با لاغری و چاقی بفروشیم خوبه؟ چقدر سود داره و چند نفر میخرن اگه تبلیغات خوبی بشه؟

شما پیشنهادتون برای فروش محصول چیه که تعداد زیادی بفروشه.

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
البته فیلم و سریال های جدید خیلی رو بورسه !

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
دوستان یک سوال هست که همیشه توی ذهنم بوده که چطور افرادی بازاریاب در نت در روز 100 تا محصول رو میفروشن!!!!:blink:

اینگونه افراد چیکار میکنند که اینقدر فروش دارند؟ سایت دارند؟ تبلیغات گسترده میکنند؟ مثلا سیستمهای کلیکی یا گوگل یا ایمیل آخه چطوری میشه به این فروش بالا دست یافت؟

کسی هست که اینگونه افرادی رو بشناسه که بشه باهاش تبادل اطلاعات کرد؟:D

برای رسیدن به همچین فروشی باید چه مراحلی رو طی کرد و چه کارهایی کرد آیا اصلا امکان پذیر هست؟ چطوری؟ باید سایت خیلی پربازدید داشته باشیم یا تبلیغات چند میلیونی و گسترده؟؟

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425

aminsm

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
465
کسی هست که اینگونه افرادی رو بشناسه که بشه باهاش تبادل اطلاعات کرد؟:D

خوب تبادل کن دیگه ...

اگه پیدا شد باشه دیگه!!!:D

خوب فکر کنم پیدا شده دیگه و خودش با پای خودش اومده :D

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
قربون ادم چیز فهم :D

داداش یعنی الان شما روزی 100 تا میفروشی؟ کمتر با بیشترش مهم نیست ولی یعنی اینکه فروشت بالاست؟:eek:hno:

خوب حالا در مورد چی تبادل اطلاعات کنیم؟ در مورد کسب درآمد؟:D (بریم یاهو یا توی اینجا؟:D)

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
داداش یعنی الان شما روزی 100 تا میفروشی؟ کمتر با بیشترش مهم نیست ولی یعنی اینکه فروشت بالاست؟:eek:hno:

خوب حالا در مورد چی تبادل اطلاعات کنیم؟ در مورد کسب درآمد؟:D (بریم یاهو یا توی اینجا؟:D)

نه روزی 100 تا که نمیفروشم, 99 تا میفروشم :D
والا شما یه نفر رو میخواستی تبادل اطلاعات کنی من هم اعلام امادگی کردم ...

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
نه روزی 100 تا که نمیفروشم, 99 تا میفروشم :D
والا شما یه نفر رو میخواستی تبادل اطلاعات کنی من هم اعلام امادگی کردم ...

اگه بخوای روش تبلیغاتیتو بگی در ازاش چی میخوای؟

من فقط میتونم ایده بدم توی هر سطحی و توی هر زمینه ای یعنی کلا ایده پردازم از لحاظ اطلاعات هم تا شما چی بخوای؟

توی اینجا که نمیشه حرف زد آیدیتو بده بریم یاهو یه موقع طرحهای فوق محرمانه لو میره اون وقت کل اینترنت آباد میشه!!!!! (شوخی) :lol:

من در واقع میخوام بدونم چی میفروشی 99 تا و چطوری؟ و من هم میتونم ایده در هر زمینه ای بدم مثلا شاید بشه کاری کرد که 99 تا بشه 999 تا!!!!!!!!!:cool:

البته من ادعا در هیچ زمینه ای ندارم که بخوام بگم خیلی بلدم نه داداش مبتدی مبتدی هستم ولی حالا یه تیر تو تاریکی میندازیم شاید گرفت و هر دو سود زیادی بردیم!!!:happy:

امتحانش که ضرر نداره سنگ مفت گنجیشک مفت ولی برای اینکار اینجا نمیشه چون همه چیز محدوده آیدیتو پ.خ کن توی یاهو ایشالا نتیجه بخش بشه برای هر دو نفرمون.:cowboy:

توجه پست اول آپدیت شد!!!

hdsd

Registered User
لایک‌ها
321
100 تا من تو شیراز شرکتی میشناسم
که بالای 300 اراسلی داره همشم محصولات لوکس و گرون قیمت

البته 20 تا آدم تو شرکت کار میکنن و از سال 81 هم در گیر مسائل سایت بودن و الا خبره هستن و چندین سایت زیر 100 و 200 ایران دارند

بالا