• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی محصولات پر فروش و تبادل نظر در مورد محصولات برای فروش و نحوه تبلیغات برای فروش

mousa1586

Registered User
لایک‌ها
29
بیش از 90 درصد گوگل از هیچ تبلیغ ایمیلی و غیر ایمیلی استفاده نشده

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
عزیز سایت زیاد دارم اسمم که معلومه نمیبرم اگه روشه خاصی هست بگید ممنون میشم
روش های معمول و عادی رو که خودم انجام میدم باز نسبت به دیگران فروش خوبه

تفریحیه یا دانلود یا چی؟

ولی اگه بازدید بالا باشه و همه هم واقعی باشن گزینه هایی براش هست مثلا فروش سی دی و دی وی دی های آموزشی و مستند و بازیهای کامپیوتری و فیلم و سریال که همگی جدید و تاپ باشن و نه قدیمی البته با توجه به این نکته که از سیستم همکاری که محصولاتش مجاز و طبق قوانین کشور باشه استفاده کنید چون الان همه زدن توی کار غیر مجاز و همه هم دارن غریب به اتفاق فیلم بدون سانسور و +18 میفروشن خوب این طبیعیه که نشه ازش درآمد کسب کرد و باید رفت به سمت سیستم تابع قوانین که مشکلی هم نداشته باشه (سیستم اینجوری فعلا نتونستم پیدا کنم شاید جستجوم ضعیفه:D)

راه دوم هم اینکه مثل بقیه چیز فروشی کنید مثل فروش انواع و اقسام ساعت و عینک و گردنبند و دستبند و لوازم آرایشی و بهداشتی و زیبایی ولی در این مورد باید در رابطه با موضوع سایتتون تبلیغات بگذارید تا نتیجه بخش باشه شما موضوع سایت رو هم بگو.

منم بازاریابم عطر اگر مشهور باشه خیلی خیلی خوب میخرن مثل ورساچ و جی ون چی پلی و دیویدووف خوب داشتم تا حالا

روش تبلیغاتیتون چیه؟ سایت و وبلاگ پربازدید دارید؟ یا توی سیستمهای دیگه تبلیغات میکنید من یه زمان توی کار عطر زدم ولی زیاد جالب از آب در نیومد توی کجاها تبلیغ بدم فروش خوبی بدست میاد؟

hdsd

Registered User
لایک‌ها
321
روش تبلیغاتیتون چیه؟ سایت و وبلاگ پربازدید دارید؟ یا توی سیستمهای دیگه تبلیغات میکنید من یه زمان توی کار عطر زدم ولی زیاد جالب از آب در نیومد توی کجاها تبلیغ بدم فروش خوبی بدست میاد؟

من قبلا برای یک شرکت عطر بازاریابی میکردم زیاد جالب نبود ولی این شرکت جدید عطر هاش طرفدار داره بخصوص سری جدیدش بیشت وبلاگ نویسی میکنم خودشون وارد سایت میشن یا خیلی هاشون از گوگل میان مستقیما تو شاپم ولی در کل عطر های مارک توسط خانم ها شناخته شده هستن و زود رونق میگیره

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
کسانی که فروش بالایی دارند:

روش تبلیغاتشون یا از راههای : داشتن سایت پربازدید_تبلیغات در سایتهای کلیکی_تبلیغ در گوگل_ایمیل مارکتینگ و راهی به غیر ازاین راه ها هم که نیست درسته؟؟

پس میمونه محصولی که میفروشند؟

فیلم و سریال بازی و غیره که جدید و تاپ باشند_فروش ساعت و عینک و اینجور چیزا_لوازم آرایشی بهداشتی و زیبایی و غیره!!!

خوب مگر غیر از اینهاست یعنی روشهای دیگر یا محصولاتی دیگر هم هستند که فروش بالایی بدست آورند؟؟

اگر کسانی که فروش بالایی دارند پس از این روشها و از این نوع محصولات استفاده میکنند با این تفاوت که سرمایه تبلیغاتی بیشتری دارند درسته؟

پس اگه اینطوری باشه چرا کسانی که فروش بالایی دارند راهنمایی نمیکنند که چطوری میفروشند مگر به غیر از انها هم روشی هست؟؟

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
دوستان کسی هست که به سوالات من جواب بده؟:hmm:

برای فروش بالا چقدر باید هزینه کرد؟ چه محصولی فروخت؟ و در کدام سایتها تبلیغ کرد؟

بالا