1900cd
Registered User
- نوشتهها
- 673
- لایکها
- 119
خوب تبادل کن دیگه ...
سلام
اینجوری که شما گفتی یعنی اطلاعات بده ، نه تبادل اطلاعات
خوب تبادل کن دیگه ...
300 تا روزانه؟؟؟؟؟؟؟100 تا من تو شیراز شرکتی میشناسم
که بالای 300 اراسلی داره همشم محصولات لوکس و گرون قیمت
البته 20 تا آدم تو شرکت کار میکنن و از سال 81 هم در گیر مسائل سایت بودن و الا خبره هستن و چندین سایت زیر 100 و 200 ایران دارند
300 تا روزانه؟؟؟؟؟؟؟
من فقط با رنک 4 به بالا تبادل اطلاعات میکنم
پ ن : چه عددی تو سیستم همکاری به شما افتاده : 13
100 تا من تو شیراز شرکتی میشناسم
که بالای 300 اراسلی داره همشم محصولات لوکس و گرون قیمت
البته 20 تا آدم تو شرکت کار میکنن و از سال 81 هم در گیر مسائل سایت بودن و الا خبره هستن و چندین سایت زیر 100 و 200 ایران دارند
سیستم کلیکی بازده ای که میخوایم رو نداره یا شاید بلد نیستیم که چی بفروشیم که روش کلیک زیادی بشه و زیاد بفروشه الان من چند تا تبلیغات توی سیستمهای مختلف گذاشتم و روزی چند هزار نمایش دارند ولی همش چند تا روش کلیک شده با این سرعت و با این وضع استقبال آدم دل سرد میشه از وضع تبلیغات و بازاریابی من الان تا حدوددی با بیشتر روشهای تبلیغاتی آشنا هستم ولی خیلی کم در مورد اینکه واقعا چی بفروشیم که همه بخرند چیز زیادی نمیدونم.تاپیک خوبی شد ، ممنون از اشتراک گذاری اطلاعتتون...
برای کسانی که سایت ندارند همون سیستم های کلیکی پیشنهاد میشه...
تایید در نهایت شما همون هزینه رو باید انجام بدید ، رو طرح خودتون کار کنید بهتره...
در نهایت شما همون هزینه رو باید انجام بدید ، رو طرح خودتون کار کنید بهتره...
بنده تبلیغ محصولات پرفروش گذاشتم تو سایت ولی هیچی فروش ندارم! (با +5000 ip )
به نظرتون چیکار کنم؟
بنده تبلیغ محصولات پرفروش گذاشتم تو سایت ولی هیچی فروش ندارم! (با +5000 ip )
به نظرتون چیکار کنم؟
علی جان روشی داری که این مقدار ای پی من 4 برابرشو دارم ولی روزی 4-5 تا سفارش میادآی پی هاتون چین؟
پاپ آپ؟
شایدم تکرارین یا از ایمیل از این جور چیزا؟
آدرس سایتتون رو هم بگذارید لطفا.علی جان روشی داری که این مقدار ای پی من 4 برابرشو دارم ولی روزی 4-5 تا سفارش میاد
فیلم باید فروخت که زرت فیلتر میکنن
عزیز سایت زیاد دارم اسمم که معلومه نمیبرم اگه روشه خاصی هست بگید ممنون میشمآدرس سایتتون رو هم بگذارید لطفا.
علی جان روشی داری که این مقدار ای پی من 4 برابرشو دارم ولی روزی 4-5 تا سفارش میاد
فیلم باید فروخت که زرت فیلتر میکنن