• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی محصولات پر فروش و تبادل نظر در مورد محصولات برای فروش و نحوه تبلیغات برای فروش

alibozorg

Registered User
لایک‌ها
297
100 تا من تو شیراز شرکتی میشناسم
که بالای 300 اراسلی داره همشم محصولات لوکس و گرون قیمت

البته 20 تا آدم تو شرکت کار میکنن و از سال 81 هم در گیر مسائل سایت بودن و الا خبره هستن و چندین سایت زیر 100 و 200 ایران دارند
300 تا روزانه؟؟؟؟؟؟؟

hdsd

Registered User
لایک‌ها
321
300 تا روزانه؟؟؟؟؟؟؟

اره بچه های شیراز اگه باشن از مامور دریافت محصولات میتونند بپرسند البته نا گفته نمونه من چون خودم شیرازیم میدونم اون شرکت شاپهاش بالای 300 آنلاین داره در مواقع ترافیک چند سایت زیر 100 یا داره یا باهاشون قرارداد یک ساله بسته با مبالغ هنگفت و بی فکرانه همین الان با رزبلاگ قرارداد بسته 2500 ماهیانه برای پاپ اپ

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
MihanV فکر کنم ایشون توی کار فیلم و سریال باشه که فروشش بالاست!!:eek:

حداقل اطلاعاتی که میشه انتقال داد این هست که فروش چه چیزی؟ روش تبلیغاتی متفاوته ولی نوع محصول هم مهمه.

100 تا من تو شیراز شرکتی میشناسم
که بالای 300 اراسلی داره همشم محصولات لوکس و گرون قیمت

البته 20 تا آدم تو شرکت کار میکنن و از سال 81 هم در گیر مسائل سایت بودن و الا خبره هستن و چندین سایت زیر 100 و 200 ایران دارند

اینی که شما میگی شرکت فروشه نه بازاریاب خوب مطمئنا یک شرکت که 20 تا بازاریاب حرفه ای داره و جایگاه تبلیغاتی خاصی هم داره توی نت و چندین ساله کارش اینه خوب این طبیعیه ولی ما منظورمون بازاریابیه که بتونیم فروش بالایی داشته باشیم.

داداش من الان به این نتیجه رسیدم که اگه بخوام روزی 100 تا یا بیشتر بفروشم باید 1 میلیون پول تبلیغات بدم و براحتی این یک میلیون میشه چند میلیون تبلیغات کار شاخی نیست پول درست و حسابی میخواد و یه تحقیق و تفحص هم میخواد درباره محصول یعنی اگه بدونید چی باید بفروشید و در کجا دیگه کار تمومه و شما کم کم به حرفه ای شدن نزدیک میشید.

و وقتی حرفه ای شدید دیگه خودتون میتونید سیستم همکاری بزنید و مطمئن هستید که موفق هستید چون خودتون توی اینکار بودید و میتونید که چیکار کنید که سایتتون بگیره الان همه از صفر میان سیستم همکاری میزنن و ضرر میکنن درصورتی که اول باید خودشون به یک بازاریاب حرفه ای تبدیل بشن بعد به فکر سیستم زدن و شرکت زدن باشن!!!!!:eek:

دوستانی که فروش بالایی دارند حداقل یه ذره از اطلاعاتشونو توی این تاپیک بگذارید لازم نیست کل اطلاعاتتونو بگذارید یه نکته کوچیک هم میتونه مفید باشه برای همه مثلا اینکه چی میفروشید؟ همین نکته میتونه خیلی کمک کنه.:)

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
این تاپیک در مورد دو موضوع هست برای تبادل نظر و آموزش:
1-معرفی محصول پر فروش
2-نحوه و روشهای تبلیغاتی
لطفا شما هم نظرات خودتون رو بیان کنید تا تایپک همچنان دارای مطالب مفید باشد.:)
با تشکر

alibozorg

Registered User
لایک‌ها
297
تاپیک خوبی شد ، ممنون از اشتراک گذاری اطلاعتتون...
برای کسانی که سایت ندارند همون سیستم های کلیکی پیشنهاد میشه...

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
تاپیک خوبی شد ، ممنون از اشتراک گذاری اطلاعتتون...
برای کسانی که سایت ندارند همون سیستم های کلیکی پیشنهاد میشه...
سیستم کلیکی بازده ای که میخوایم رو نداره یا شاید بلد نیستیم که چی بفروشیم که روش کلیک زیادی بشه و زیاد بفروشه الان من چند تا تبلیغات توی سیستمهای مختلف گذاشتم و روزی چند هزار نمایش دارند ولی همش چند تا روش کلیک شده با این سرعت و با این وضع استقبال آدم دل سرد میشه از وضع تبلیغات و بازاریابی من الان تا حدوددی با بیشتر روشهای تبلیغاتی آشنا هستم ولی خیلی کم در مورد اینکه واقعا چی بفروشیم که همه بخرند چیز زیادی نمیدونم.

واقعا اگر کسی هست که داره روزانه تعداد زیادی میفروشه حداقل بیاد بگه که چی میفروشه؟ روش تبلیغاتی هم بلاخره از بین این روشها میشه کاری کرد ولی چی میفروشه که مثلا روزی 50 تا سفارش داره؟ آخه چه جوری ممکنه؟

اگر کسی هست لطفا منو در جریان بگذاره.

حتی حاظرم ایده یه سایت کسب درآمد بفروشم (به دلایل مالی خودم نمیتونم بدم طراحیش کنن) به جاش روشی یاد بگیرم که بشه روزی 50 تا محصول یا بیشتر فروخت.:)

هم اکنون منتظر یاری سبزتان هستیم.:)

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
من ایده یه سایت کسب درآمد دارم که دربارش هم قشنگ توضیح میدم و راههای تبلیغات و درآمدزایی رو هم درست توضیح میدم تا بتونید به پتانسیل پروژه برسید در عوض یک روش میخوام که بشه باهاش روزانه تعداد زیادی محصول فروخت (آموزش بازاریابی حرفه ای) کسانی که مایل هستند پخ بزنند تا بیشتر با هم در این باره صحبت کنیم.:)

alibozorg

Registered User
لایک‌ها
297
در نهایت شما همون هزینه رو باید انجام بدید ، رو طرح خودتون کار کنید بهتره...

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
229

mousa1586

Registered User
لایک‌ها
29
بنده تبلیغ محصولات پرفروش گذاشتم تو سایت ولی هیچی فروش ندارم! (با +5000 ip )
به نظرتون چیکار کنم؟

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
در نهایت شما همون هزینه رو باید انجام بدید ، رو طرح خودتون کار کنید بهتره...

منظورتون برای تبلیغات برای فروش هست؟
برای فروش بالا چقدر باید هزینه کرد؟ چه محصولی فروخت؟ و در کدام سایتها تبلیغ کرد؟ من جواب این سه سوال رو بگیرم دیگه سوالی در این زمینه نمیکنم و تاپیک رو به سمت آموزشها هدایت میکنم فقط دنبال جواب این سوالات هستم ولی کسی جوابمو نمیده!!!!

کمک به هموطن=کمک به نت ایران :)

بنده تبلیغ محصولات پرفروش گذاشتم تو سایت ولی هیچی فروش ندارم! (با +5000 ip )
به نظرتون چیکار کنم؟

موضوع سایتتون چیه؟ چیزهایی بگذارید که مرتبط با موضموع سایتتون باشه.
آدرس سایتتون؟:)

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
آی پی هاتون چین؟
پاپ آپ؟
شایدم تکرارین یا از ایمیل از این جور چیزا؟
علی جان روشی داری که این مقدار ای پی من 4 برابرشو دارم ولی روزی 4-5 تا سفارش میاد
فیلم باید فروخت که زرت فیلتر میکنن

hdsd

Registered User
لایک‌ها
321
منم بازاریابم عطر اگر مشهور باشه خیلی خیلی خوب میخرن مثل ورساچ و جی ون چی پلی و دیویدووف خوب داشتم تا حالا

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
آدرس سایتتون رو هم بگذارید لطفا.
عزیز سایت زیاد دارم اسمم که معلومه نمیبرم اگه روشه خاصی هست بگید ممنون میشم
روش های معمول و عادی رو که خودم انجام میدم باز نسبت به دیگران فروش خوبه

بالا