hossein137
مدیر بازنشسته
دو تا دوربین کامپکت دیگه ای که قراره اون ها هم تو ماه ژانویه وارد بازار بشه:
Sony Cyber-shot DSC-W610
Kodak EasyShare M750
Sony Cyber-shot DSC-W610
Kodak EasyShare M750
اتفاقا من دیشب داشتم مشخصات این D4 میخوندم واقعا غولیه واسه خودش
امیدوارم نیکون بتونه با این دوربین محشرش کل رقیبارو بخابونه ولی کنون فراتر از این حرفاس فردا یه دوربین میده بیرون قدرتش 2برابر این:دی
منظورتون کامپکتهاس یا حرفه ایها ؟سلام
به نظر شما تو دوربین های جدید SONY بهترین و حرفه ای ترین آن کدام است؟
سلام
کسی تجربه کار با canon sx30 رو داشته ؟
عکسهایی که میگیرم حتی روی حالت auto بیشتر اوقات زرد رنگ میشه ....! کسی علتشو میدونه ؟!!
درود بر شما دوست عزیز و ارجمند
این مشکل به احتمال خیلی زیاد میتونه از درست تنظیم نبودن White Balance باشه .
شما میتونین در مد ( M ) یا حالت Manual دوربین ، مثلا در نور روز ، White Balance رو روی Daylight قرار بدین و عکس بگیرین و ببینین بازم مشکل زرد بودن رو دارین یا نه .
همینطور حالتهای دیگه ( فلورسنت ، ابری و ... ) رو هم تست کنین . در واقع تنظیم White Balance رو به عهده دوربین نذارین و با توجه به نور اصلی ( Key Light ) خودتون تنظیم کنین .
پ.ن 1: فکر میکنم تاپیک http://forum.persiantools.com/t31025.html مکان مناسب تری برای طرح سوالات مربوط به عکاسی باشه .
پ.ن 2 : از اینکه اینجا پاسخ داده شد از استارتر محترم تاپیک پوزش میخواهم .
بله زوم مهمه و البته ظاهرش شبیه بهslr یه جور حس لذت بخشی دارهزوم هم براتون مهمه ؟ اندازه چطور ؟
تو مدلهایی که نام بردین p7000 کیفیت خوبی داره . مدلهای دیگه کیفیت پایینتر ولی زوم بالاتر دارن .
اگه کیفیت بیشتر مد نظره canon g12 و همچنین اگر گیر اومد panasonic lx5 و canon s95و fuji x10 رو پیشنهاد میدم . اگر زوم براتون مهمه همون fuji hs20 گزینه خوبیه
بله زوم مهمه و البته ظاهرش شبیه بهslr یه جور حس لذت بخشی داره
تو فرومهای دیگه میگشتم دیدم کسایی که سونی DSC-HX100V رو دارن ازش تعریف کردن از نزدیک ندیدم چطوره موردهایی که شما هم فرمودین بررسی میکنم
سلامسلام
اگر زیاد به تنظیمات دستی آشنایی ندارید به نظرم سراغ hs20 نرید.همین مدلی هم که قرار دادید خیلی خوبه.البته میتونید روی sx40 کنون هم مانور بدید
سلام
ممنون دوست عزیز
راستش خودم یه اخلاقی دارم رو یه چیز زوم کنم تهشو در میارم ولی چون قراره بقیه اعضا خونواده هم ازش استفاده کنن قضیه یکم فرق میکنه
این مدلا کدومشون منوش فارسی هست؟ چون بعضیاش اینجا نیست و باید یا سفارش بدم یا برم تهران یه مقدار مرددم اگه فارسی نباشه کار باهاش برا بقیه سخت میشه اونوقت باید بشینم همش دوره آموزشی بزارم
فروشنده هام که از ما مطلعتر یکی میگه فارسی یکی میگنه نیست