• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مغازش هست ایدش نیست. راهنمایی کنید

taheri68

Registered User
لایک‌ها
157
من اولا که اومدم اینجا اولین چیزی که توجهمو جلب کرد اندام مردمش بود! تقریبا همه پرن ماشالا ماشالا:D
آقا تاپیک مردم...

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
من اولا که اومدم اینجا اولین چیزی که توجهمو جلب کرد اندام مردمش بود! تقریبا همه پرن ماشالا ماشالا:D
آقا تاپیک مردم...
دیگه چیکار کنیم دیگه:general711:
استارتر بیا شمال برو تو روستاها غذاهای محلی رو یاد بگیر تو اون مغازت آشپزخونه بزن. تو منطقه مسکونی هم که هستی همه بهت سفارش میدن. این کار بهتر از تفلید از این فلافلیه هست

SHADOW1991

Registered User
لایک‌ها
212
چشم
اقا یه بنده خدایی که فکر نکنم تحصیلات خاصی داشته باشه و فقط یاد داره فلافل با کیفیت درست کنه یه کار خوب کرده.
یه مغازه کوچولو داره و اومده فلافل رو فقط به قیمت 2000 تومن عرضه میکنه. اونم به صورت سلف سرویس
میری تو اگه حال تو صف وایستادن داشته باشی یه دو تومن میدی یه نون میدن دستت.
بعدش مشتری میتونی از تمام مخلفات مثل خیارشور و گوجه و ترشی و کاهو و ترشی و چندتاچیز دیگه تو نونش بذاره و بعدشم هرچی دوس داش فلافل.
درسته اینطوری سودش پایین میاد ولی اگه ببینی چقدر مشتری داره باور نمیکنی.
همین الان که دارم تایپ میکنم اونجا نصف شبی صفه.
کلی پرسنل داره تو نیم وجب جا.
فکر کنم دلیل موفقیتشو فهمیدی دیگه . . .
تو منطقه مسکونی اگه غذای ارزون بفروشی اونم به میز باز بلاشک مشتری های زیادی داری البته به نظر من
خواستی ادرس میدم یه سفر بیا تجربه کسب کن قبلش

انشالله یه سفر بیای شاهین شهر اصفهان میتونی اوج خلاقیت و بازار یابی محصولات فلافل رو با چشم خودت جویا بشی :D

floppyrisk

Registered User
لایک‌ها
62
انشالله یه سفر بیای شاهین شهر اصفهان میتونی اوج خلاقیت و بازار یابی محصولات فلافل رو با چشم خودت جویا بشی :D
چیزی که من از ایده ای این مدلی فلافل فروختن فهمیدم یه بخشش سلف سرویس بود یه بخشش ارزون فروشی
یه کاسب نباید ارزون فروشی کنه. هر شغلی یه بازار محدودی داره و وقتی یکی سود رو میاره پایین دنباله اینه که مشتریهای بقیه رو جلب کنه اولا این کار درستی نیست ثانیا بعد از یک مدت بقیه هم ارزون فروشی می کنن هم مشتریهای اینو ازش پس می گیرن هم اینکه همه تو بازار میرن تو ضرر
من بارها دیدم یکی ارزون فروشی می کنه یه دوره موقت خوب پول در میاره بعد به کل بازارش می خوابه ( هم تو لباس دیدم هم تو مواد غذایی)
کاسب خوب جنس خوب رو به قیمت درست میده دست مردم
همین الان هم از بی پولی مردم حدود 3 سالی هست که همه کاسبی ها ضعیف شده. کاسبها نباید بیوفتن به جون هم

SHADOW1991

Registered User
لایک‌ها
212
چیزی که من از ایده ای این مدلی فلافل فروختن فهمیدم یه بخشش سلف سرویس بود یه بخشش ارزون فروشی
یه کاسب نباید ارزون فروشی کنه. هر شغلی یه بازار محدودی داره و وقتی یکی سود رو میاره پایین دنباله اینه که مشتریهای بقیه رو جلب کنه اولا این کار درستی نیست ثانیا بعد از یک مدت بقیه هم ارزون فروشی می کنن هم مشتریهای اینو ازش پس می گیرن هم اینکه همه تو بازار میرن تو ضرر
من بارها دیدم یکی ارزون فروشی می کنه یه دوره موقت خوب پول در میاره بعد به کل بازارش می خوابه ( هم تو لباس دیدم هم تو مواد غذایی)
کاسب خوب جنس خوب رو به قیمت درست میده دست مردم
همین الان هم از بی پولی مردم حدود 3 سالی هست که همه کاسبی ها ضعیف شده. کاسبها نباید بیوفتن به جون هم
صحیح میفرمایید
سلف سرویس رو عرض کردم
گفت تشریف بیارید به جز این سلف سرویس خلاقیت های دیگه هم میبینید !
کلا فلافلی در مناطق جز مناطق خوزستان خیز کار بسیار پر سودی هست :D
acttr

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
مگه مازنی ها هم کشتی بلدن؟:confused: شوخی میکنم اینجا ورزشکارای خوبی داره
اره نصف شبی یه بار رفتم یه دختر پسرایی دیدم اصلا باورم نمیشد اومدن دنبال فلافل دو تومنی تو صف. البته اونجایی که گفتی رو نمیگم.
اگه من غذاهای محلی مونو اینجا عرضه کنم فرصت سرخاروندنم نمیمونه برام. یه ساله میلیونرم .شمالی ها برای غذا ارزش خاصی قائلن. ازشون خوشم میاد :)
واسع همینه که تو کل خط شمال یه غذاخوری درست درمون نیست! :D فقط وقت میزارن واسه خودشون:D:D
از فلافلیم بگم که کرج دیدم جدید زده همینجوری چنان ملت ریختن کلش که پول پارو میکنه

Sent from my F**king life

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
نظرتون در مورد نمایندگی ایرانسل چیه؟ بدرد میخوره؟

ghaded

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
آقا بیا برو دفتر فنی بزن
چند تا دستگاه کپی و ریسو و پلات و این جور چیزا بگیر بالاخره تو منطقه مسکونی مردم پرینت و کپی و فکس و تحقیق دارن دیگه.
میتونی برای اینکه وسعت کارت بیشتر بشه تعمیر کامپیوتر هم بزنی خلاصه از این جور کارا دیگه یک لوازم التحریر بزار توش تایپ هم بگیر.
اگه تونستی سفارش چاپی مثل تراکت و کارت ویزیت هم بگیری که دیگه نور علی نور میشه

m.rezakh

Registered User
لایک‌ها
258
دکوراسیون داخلی منزل، انجام کار هایی مثل سقف کاذب، دیوارپوش، کاغذدیواری
میتونی خوت یاد بگیری و انجام بدی یا اینکه بدی نصاب انجام بده
درآمد خوبی داره

fireboy810

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
دوست عزیز ما کفش و پوشاک از دوبی وارد می کنیم . میتونی اونجا این کارو بزنی و با تبلیغات مشتری هارو بکشونی اونجا هم مشتری گیرت میاد و هم نیاز نیست که بری یجا اجاره سنگین بدی فقط باید مشتری جمع کنی. خواستی در خدمتم

.:kamran:.

Registered User
لایک‌ها
95
صحیح میفرمایید
سلف سرویس رو عرض کردم
acttr
صحیح میفرمایید
سلف سرویس رو عرض کردم
acttr

کجای شاهین شهر ؟ اردس بده بیایم ببینیم چه خبره

فلک زده

Registered User
لایک‌ها
2,917
چشم
اقا یه بنده خدایی که فکر نکنم تحصیلات خاصی داشته باشه و فقط یاد داره فلافل با کیفیت درست کنه یه کار خوب کرده.
یه مغازه کوچولو داره و اومده فلافل رو فقط به قیمت 2000 تومن عرضه میکنه. اونم به صورت سلف سرویس
میری تو اگه حال تو صف وایستادن داشته باشی یه دو تومن میدی یه نون میدن دستت.
بعدش مشتری میتونی از تمام مخلفات مثل خیارشور و گوجه و ترشی و کاهو و ترشی و چندتاچیز دیگه تو نونش بذاره و بعدشم هرچی دوس داش فلافل.
درسته اینطوری سودش پایین میاد ولی اگه ببینی چقدر مشتری داره باور نمیکنی.
همین الان که دارم تایپ میکنم اونجا نصف شبی صفه.
کلی پرسنل داره تو نیم وجب جا.
فکر کنم دلیل موفقیتشو فهمیدی دیگه . . .
تو منطقه مسکونی اگه غذای ارزون بفروشی اونم به میز باز بلاشک مشتری های زیادی داری البته به نظر من
خواستی ادرس میدم یه سفر بیا تجربه کسب کن قبلش

کارش گرفته بدجور
شعبه 2 رو هم زد

داداش این فلافلیه تو منطقه نخستوزیری بابلسر رو میگی؟ ما تو کوچه بغلیش میشینیم:general711: ممدشون رفیقمه
میخوای داستان اینارو دقیقا تعریف کنم؟

آقا نحوه کارش چجوریه . یه خورده پول میدی میری تو هرچی خواستی میخوری . هرچی خواستی بار میکنی میای ؟
چجوری به مردم بفهمونی نباید بار کنه همه رو ببره !
فرهنگ درست خوردن رو دارن همه ؟
مردم ایران تخصصشون تو ورشکست کردن همه نوع جماعتی هست.

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
اقا اگه میشه کامل توضیح بدید من تصمیم دارم برم توی کارش بگید چیکار میکنند قیمتم بگید

واسع همینه که تو کل خط شمال یه غذاخوری درست درمون نیست! :D فقط وقت میزارن واسه خودشون:D:D
از فلافلیم بگم که کرج دیدم جدید زده همینجوری چنان ملت ریختن کلش که پول پارو میکنه

Sent from my F**king life
میشه لطفا بگید چیکار میکنه؟

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
آقا نحوه کارش چجوریه . یه خورده پول میدی میری تو هرچی خواستی میخوری . هرچی خواستی بار میکنی میای ؟
چجوری به مردم بفهمونی نباید بار کنه همه رو ببره !
فرهنگ درست خوردن رو دارن همه ؟
مردم ایران تخصصشون تو ورشکست کردن همه نوع جماعتی هست.
2تومن میدی یه نون ساندویچی بت میدن میری اونجا فلافل و خیار شور و گوجه کلم کاهو و سایر مخلفات ردیفه نونتو پر میکنی میخوری
هرچقدر هم بار بزنی فکر نکنم طرف ضرر کنه چون نخوده

فلک زده

Registered User
لایک‌ها
2,917
2تومن میدی یه نون ساندویچی بت میدن میری اونجا فلافل و خیار شور و گوجه کلم کاهو و سایر مخلفات ردیفه نونتو پر میکنی میخوری
هرچقدر هم بار بزنی فکر نکنم طرف ضرر کنه چون نخوده

اگه از تو جیبت یه پلاستیک در بیاری یواشکی پر کنی فلافل ناراحت نمیشن ؟

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
بالا