• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مقالات و اخبار مرتبط با فیلم و سینما

ali-boofaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
66
:specool: :specool: :specool: :specool:
آقا مقالت خيلي بدردبخوره

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
ايول گوگل , خيلي جالبه :)

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
خيلي جالب بود.

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از FARGO :
خيلي جالب بود.
سوم علیک
(سر کسی با نباشه!) اهم اهم !

داش حسین عرض ارادت عرض شد قربون مرام رفیق پرورت برم عمو.
هیچی فقط گفتم حیفه آدم ریفیقشو ببینه و سلام نکنه.
کاری با تاپیک و ......ندارم. شرمونده! :blush:

این که اول اهم اهم کردم هم مربوط به اینه که اجنوی :p بینمون پیدا شده(حسین جنس اناث تو بخش هنر ! عجیب نیست؟ :f34r: )

خافظ !

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اینم در راستای اینکه پستام 1 دونه با 3670 فاصله داشت گفتم روندش کنیم دفعه بعدم مشتری شه. :wacko:

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
مطلب خيلي خوبي بود. دمت گرم.

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Kako :
سوم علیک
(سر کسی با نباشه!) اهم اهم !

داش حسین عرض ارادت عرض شد قربون مرام رفیق پرورت برم عمو.
هیچی فقط گفتم حیفه آدم ریفیقشو ببینه و سلام نکنه.
کاری با تاپیک و ......ندارم. شرمونده! :blush:

این که اول اهم اهم کردم هم مربوط به اینه که اجنوی :p بینمون پیدا شده(حسین جنس اناث تو بخش هنر ! عجیب نیست؟ :f34r: )

خافظ !

سلام داداش
امشب ديدمت كلي حال كردم عزيز...به به ناز اون سيبيلاي آواتارت
كجايي دادا؟ يه قرار بذار حالي كنيم.

در ضمن كي آبجيه
به علي بوفالو كه نميخوره، نياز يا همينه ;)

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
در همون راستا:

عجب مطلب خوبي بود، دست منم درد نكنه :wacko:

korosh bozorg

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از ali206speed :
آفرين به تركيه

اسم وطنم تركيه كه مياد حال ميكنم
پس اگر ميشه راهتونو بكشيد و بريد همون تركيه
اينجا ايران هست. يعني سرزمين پاك آريايي ها. از نامش نمايان هست يعني تيره هاي گوناگون آريايي(كردها ي عزيز و پارسها و آذريهاي گرامي و لرها و بلوچها و ....
مفهوم شد. يا نمني؟؟؟؟
:blink:
در باره ي فيلم اسكندر بايد بگويم كه اين فيلم هيچ ارزش تاريخي نداره و با انتقادهاي زيادي مواجه شده.
كارگردان يه جورايي ميخواسته بخشي از رفتار و منش كورش بزرگ را در اسكندر جلوه بده. باي همين به جاي اينكه خودكشي دست جمعي ساكنان شهر پارسه را نمايش بدهد نمايشي دروغين از خوشحالي و شادماني مردم را در هنگام درون شد(ورود) اسكندر را نشان داده.
همچنين هميشه اينگونه بوده كه تركها ميخواستند تاريخ را از كشورهاي همسايه و بويژه ايران بدزدند تا هويت پوچ خود را كمي مرهم گذارند.
همين كار رو هم ميخواستند براي آذريها و پاپك خرمدين و نظامي گنجوي انجام بدن. اما خب ديگه نميتونن.
شدي نيست.
همچنين دوستان اين تارنگار رو حتما و حتما بخونيد با مردك و دلائل بسيار محكم پوزه همه پان تركها و پان عرب ها را بخاك مالونده.
به خامه(قلم) دوست گراميم داريوش كياني:

http://prana.persianblog.com
و تارنماي
http://www.azargoshnasp.net

بي خرداني همچون كورپيرار هم كاملا شكست خورده اند. :D

iranvig

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
splashpage2.jpg
بابک و دوستان عنوان فيلم انيميشن جذاب و زيبايی است که "داستين (دستان) اليس" فيلمساز جوان ايرانی - آمريکايی آن را در آمريکا به کمک همسرش مستانه مقدم تهيه کرده است.
اين فيلم روز پنجشنبه هفتم آوريل در دانشگاه "سيتی" لندن با حضور کارگردان و تهيه کننده آن برای نخستين بار به نمايش درآمد و مورد استقبال تماشاگران حاضر در سالن خصوصا ايرانيان قرار گرفت.

در اين برنامه، پيش از نمايش فيلم، کمدين جوان ايرانی شاپی خرسندی دختر هادی خرسندی، طنزپرداز، به معرفی فيلمساز و گروه فيلمسازی او پرداخت. شاپی که خود در بريتانيا و در فضای فرهنگی دوگانه ای بزرگ شده است با بيان و اجرای شاد و با نشاط خود سعی کرد موقعيت طنزآميز کودکان و نوجوانان ايرانی مقيم غرب را توضيح دهد.

بابک و دوستان، قصه کودک ايرانی خردسالی است به نام بابک که در آمريکا زندگی می کند و هنگام عيد پاک مسيحی ( Easter) خود را نسبت به دوستان و همسالان آمريکايی اش بيگانه احساس می کند.

از سوی ديگر سال نوی ايرانی نيز نزديک می شود و پسر خاله و دختر خاله بابک نيز به همراه پدر و مادر خود از ايران به ديدار آنها آمده اند. بابک ناگهان خود را در فضايی متفاوت با گذشته و تنهايی اش احساس می کند. ابتدا نمی تواند خود را با فرهنگ، حرفها و رفتار مهمانانش تطبيق دهد اما به تدريج با نزديک شدن نوروز و سال تحويل و شور و شوقی که برای نخستين بار در محيط خانوادگی او برای بزرگداشت نوروز و تدارک سفره هفت سين بوجود آمده، با آنها کنار می آيد و به شناخت جديدی از فرهنگ و آداب و رسوم ايرانی می رسد
20050410104401dustinandwife.jpg
بابک و دوستان شايد به نوعی داستان زندگی فيلمساز باشد​
NewDVDCoverSM.jpg

خبر از بنگاه سخن پراكني بي بي سي
لينك خبر :
http://www.bbc.co.uk/persian/arts/story/2005/04/050410_la-pj-iranian-animation.shtml
عكسها از بي بي سي و سايت بابك
سايت مربوط به خود كارتون :
http://www.babakandfriends.com/babak/

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
يه تيكش توي كليپ "دارم ميرم به تهران" اندي بود

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
ایول برا تاپیک
انشالا چیز خوبی از اب در اومده باشه:)
اگر کسی این فیلم رو گیر آورد من طالبم :D

يه تيكش توي كليپ "دارم ميرم به تهران" اندي بود
ترجمه می کنی؟

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از tsotodeh :
ایول برا تاپیک
انشالا چیز خوبی از اب در اومده باشه:)
اگر کسی این فیلم رو گیر آورد من طالبم :D

ترجمه می کنی؟
یعنی چی؟
مگه کلیپ میرم به تهران اندی رو ندیدی؟
توی اون یه تیکه از این کارتون رو نشون میدن

iranvig

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
ستوده جان میتونی از طریق همون سایت تهیش کنی.
بی بی سی که اونو هم رده کارتونهای دیسنی و برادران وارنر قرار داده من فکر کنم این بابا همت کنه میتونه اینو یه شخصیت جهانیش کنه مثل شخصیتهایی مانند میکی موس و باگزبانی و دافی داک و جانی براوو و اسنوپی ...
بخصوص اگه از داستانهای ایرانی استفاده کنه چون اینها هنوز خیلی بکر هستن و میشه ازشون استفاده کرد(البته باید تغییراتی بدن تا بچه پسند بشه)
من چند وقت پیش یه کتاب بدستم رسید که قصه های نارنج و ترنج بود نوشته خیلی بد بود ولی پسر من که 6 سالشه از قهرمانهای داستان خیلی خوشش آمد مثلا با داستان دختر شاهپورشاه پری خیلی حال کرد بخصوص از شخصیت پسر - که با شجاعت تمام میره به جنگ دیو - دیوی که تنوره میکشه و شیشه عمر داره .برای کشتن این دیو باید شیشه عمرش رو بشکنی.
پیره زنی که با حقه و نیرنگ دختر رو میکشه و دختری که دوباره از درون یه نارنج بیرون میاد و ...

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
يه كاره باحالي كردن ... مثل انميشن ها و كارتون هاي خارجي كه بازيگر هاي حرفه اي جاي شخصيت ها حرف ميزنن ، تو اين فيلم هم چند تا بازيگر حرف شزن البته خوب اونجا كه بازيگر حرفه اي ايراني زياد نيست ولي يكيشون شهره آغداشلو بوده كه جايه " خاله " حرف زده ( من نديدم ... نميدونم خاله كيه :D )

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
مگه کلیپ میرم به تهران اندی رو ندیدی؟
من از این ایرانی ها که پامیشن میرن انور چرت می خونن بدم میاد و برا همین ندیدام

ستوده جان میتونی از طریق همون سایت تهیش کنی.
بی بی سی که اونو هم رده کارتونهای دیسنی و برادران وارنر قرار داده من فکر کنم این بابا همت کنه میتونه اینو یه شخصیت جهانیش کنه مثل شخصیتهایی مانند میکی موس و باگزبانی و دافی داک و جانی براوو و اسنوپی ..

ممنون ایران جان
شرمنده اسمتون رو یادم رفته
انشالا بهشون یه میل میزنم ببینم از کجا می تونم تهیه اش کنم.
فقط خدا کنه ارزون باشه نه مثله خارج :D
ولی فکر کنم ارزشش رو داشته باشه

راستی کسی فیلم رو دیده تاحالا؟

iranvig

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
اشكان بابا .
تو سایتشو یه کلیپ هم از فیلمش هست (البته فکر کنم)
الان کلیپهای مربوط به راهنمايي و رانندگي جدا بي نقص هستن من كه جدا از ديدن سيا و داودخطر لذت ميبرم حيفه كه همچين شخصيتي باشه ولي نشه حداقل اونو تو كشورهاي همسايه مطرحش كرد .
كشورهاي همسايه ما همگي با ما اشتراك فرهنگي دارن و بهترين محل عرضه محصولات ميتونن باشن.

بالا