• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مقالات و اخبار مرتبط با فیلم و سینما

LEON__AM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
انشا الله به امید حق همه مریض ها خوب بشن ایشونم همراه اونا خوب شه

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
باید خدمت شما دوستان عرض کنم اون پوپک دیگه اون پوپکی نیست که شما عرض میکنید چون من پسر عموی خدا بیامرزم اون جا بود و با هم تو یه کما بودند پوپک دیگه شده عین یه استخون عموش میگفت:توی یه تصادف که از جاده چالوس بر میگشتند هر 4 نفر اونا درجا مردند و فقط همین مونده تازه این هم همه چیزش قاطی کرده و هفته پیش هم به آلمان فرستاده شد از طرف صدا و سیما به دلیل کمبود امکانات (دکتر اونجا یعنی بیمارستان مهر می گفت اگر هم زنده بمونه معلوم نیست فلج بشه بی حس بشه خدا میدونه حالا ما فقط میتونیم دعا کنیم باید بهتون بگم خودتون حساب کنید بیمارستان مهر شخصی هست و شبی هم 450 تومان میگیره دفترچه هم قبول نمیکنه پسر عموی من اونجا بود حدودا 20 شبی عینا 10-12 تومنش رو هم از ما گرفتن

daeialborz

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
26
من که گفتم باید تلاش کرد تا این بنده ی خدا را از ایران برد بیرون
با عرض معضرت از دکترهای ایران با وجود این که مادر مرحوم خودم هم یک پرستار بود ولی در ایران با این امکانات کم امکان مرگ خیلی زیاد است
یکی از دوستان رفته بود آپاندیس عمل کند کار به خوبی و خوشی تمام شد متقلش کردند بخش اکسیژن نبود بنده ی خدا مرد
پس باید دعا کرد
کمکی از دست من بر نمی آید؟!

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
جشنواره فيلم ساندنس، بزرگ ترين جشنواره فيلم هاى مستقل در آمريكا روز پنج شنبه با سخنرانى رابرت ردفورد، مؤسس آن كه مرورى بر دستاوردهاى ۲۵ ساله اين جشنواره داشت و بر روحيه مستقل آن در طول همه اين سالها تأكيد كرد، آغاز شد.
به گزارش فرانس پرس اين جشنواره اگرچه ممكن است با حضور چهره هاى مطرح هاليوود و پوسترهاى مختلف تبليغاتى كمى هاليوودى به نظر برسد اما به گفته رابرت ردفورد در طول همه اين سالها روحيه مستقل خود را حفظ كرده. وى كه روزگارى را به ياد مى آورد كه در گوشه خيابان مى ايستاد و از مردم خواهش مى كرد فيلم هاى جشنواره اش را ببينند در مصاحبه اى مطبوعاتى به مناسبت افتتاح اين جشنواره يازده روزه گفت: تلاش ساندنس در نمايش فيلم هايى كه بعدها در گيشه ها فروش خوبى داشتند بازاريابان و نمايندگان كمپانى هاى بزرگ سينمايى را به اين جشنواره جذب كرد و همين كه اين جشنواره اسم و رسمى پيدا كرد مردم با آرمان هاى مختلف به آن هجوم آوردند. ردفورد خاطرنشان ساخت: «ساندنس درباره داستان گويى است. داستان گويان ذهن ما را وسعت مى بخشند. آنها ذهن ما را درگير، تحريك و الهام مى بخشند و در نهايت ما را به همديگر مرتبط مى كنند».
برپايه اين گزارش همچون سالهاى قبل، جشنواره امسال كه چاشنى آن حضور فيلم هايى درباره جنگ عراق، مهاجرت و سياست هاى آمريكاست، كانون توجه خود را معطوف كشف آثار مستقل و كم بودجه اى كرده كه احتمال دارد در گيشه ها به فروش خوبى دست يابند و حتى راه به اسكار بگشايند.
براساس اين گزارش در جشنواره امسال كه با فيلم اجتماعى محور «دوستان باپول» افتتاح شد چند فيلم مستند درباره عراق همچون «عراق تكه تكه» از جيمز لانگ لى و درباره عراقى هايى كه تحت اشغال زندگى مى كنند و «حقيقت زمينى: پس از آنكه كشتارها پايان مى گيرد» از پاتريشيا فولكرود و درباره تجربه سربازان آمريكايى در عراق به نمايش درخواهند آمد. در ميان فيلم هاى سياسى نيز «American Blackrout» كه به رسوايى انتخابات ۲۰۰۲ آمريكا مى پردازد و همچنين فيلم «دنيا از ديد خيابان سسامه» با استقبال مواجه خواهند شد. امسال در بيست و پنجمين دوره برگزارى اين جشنواره ۱۲۰ فيلم بلند و مستند از ۳۲ كشور جهان به نمايش گذاشته خواهند شد.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
برگزارکنندگان فستیوال مستقل سینمایی Sundance در آمریکا می‌گویند امکان مشاهده فیلم‌های کوتاه حاضر در این جشنواره را از طریق اینترنت فراهم آورده‌اند. همچنین پادکست‌های ویدئویی و فیلم‌های موجود در ویدئوبلاگ‌ها هم برای اولین بار در این جشنواره شرکت داده شده‌اند.
برای اولین بار بیش از نیمی از فیلم‌های کوتاه جشنواره به صورت آنلاین پخش خواهند شد و حتی قابل بارگذاری خواهند بود. پخش آنلاین فیلم‌های مذکور با سرعت 700 کیلو صورت می‌گیرد.برگزارکنندگان این جشنواره می‌گویند با این کار هم شرکت کنندگان مستقل بیشتری در جشنواره حاضر می‌شوند و هم مخاطبان آن افزایش می‌یابد.
برای اولین بار بیش از نیمی از فیلم‌های کوتاه جشنواره به صورت آنلاین پخش خواهند شد و حتی قابل بارگذاری خواهند بود. پخش آنلاین فیلم‌های مذکور با سرعت 700 کیلو صورت می‌گیرد.
گفتنی است موسسه Sundance برگزارکننده این فستیوال در مالکیت رابرت ردفورد بازیگر کهنه‌کار آمریکایی است.

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
مراسم نخستين دوره جوايز سينمايی "بنياد هانری لانگوا" شنبه 23 ژانويه در تالار شهرداری "ونسن" در حومه پاريس برگزار شد و تنديس بلورين آن به شش شخصيت برجسته سينما و از جمله عباس کيارستمی اهدا شد.
هانری لانگوا بنيانگذار سينماتک پاريس بود. او با تلاش پيگير به گردآوری آثار مهم سينمای جهان پرداخت و توانست فيلم های بسياری را که گمان می رفت از بين رفته اند – گاه هر حلقه را در کشوری ديگر – بيابد و سينماتک فرانسه را يکی از بزرگترين و معتبرترين فيلمخانه های جهان کند.

از ديگر دريافت کنندگان جايزه هانری لانگوا، "کلوديا کارديناله" ستاره خاطره برانگيز سينمای ايتاليا، "فليپ نواره" هنرپيشه فرانسوی و "سوفيا کاپولا" فيلمساز آمريکايی بودند.

شهر ونسن خود در تاريخ سينمای فرانسه جايگاه ويژه ای دارد. از همان سر آغاز پيدايش سينما، "شارل پاته" که با برادران لومير آشنا شده بود، کارگاه های لازم را برای توليد فيلم خام و تهيه وسائل ظهور و چاپ آن و همچنين ساخت دوربين های فيلمبرداری پاته را در شهر ونسن تاسيس کرد و توجه پيشگامان سينما را به اين شهر جلب نمود.

از جمله "ژرژ مليس" نخستين فيلمش را در ونسن ساخت و نخستين فيلم انيميشن فرانسوی و همينطور فيلم هايی که قبل از اختراع فيلم رنگی، کادر به کادر با دست رنگ می شد، در همين شهر سر و سامان گرفت.

مراسم اهدای جوايز ، پاپه گذار يک جشن سينمايی هم شد و روز 22 ژانويه از نه صبح تا نيمه شب در سالن های پنج سينمای شهر ونسن و مراکز فرهنگی آن، فيام های کمياب تاريخ سينما را که با فناوری ديجيتال ترميم و يا بهتر بگويم زنده شده بودند، نمايش داده شد.

فيلم هايی که زمان توليد آنها به سر آغاز سينما بر می گردد. مثل مجموعه ای از يازده فيلم کوتاه ژرژ مليس که تاريخ ساخت آنها سال های 1896 تا 1912 است.

در شهرداری ونسن، ارکستر فيلارمونيک شهر قطعات موسيقی فيلم های معروف را می نواخت و تالار بزرگی با همکاری آرشيو موسسه "گومون - پاته" به عرضه وسائل اوليه فيلمبرداری و نمايش فيلم، عکس های پشت صحنه فيلم های صد سال پيش و حتی "فانوس خيال" های قرن نوزدهم اختصاص داده شده بود.

برپايی بنياد هانری لانگوا به رياست پسر او، ژان لوئی لانگوا، و اهدای جوايز با همکاری و حمايت وزارتخانه های فرهنگ و هنر و آموزش عالی و نمايندگی يونسکو صورت پذيرفته و با توجه به نام لانگوا و ميراثی که از او باقيمانده می توان اميدوار بود که جايزه اين بنياد در سالهای آنطده از اعتبار و اهميت خاصی برخوردار شود.

در پايان مراسم گفتگويی با عباس کيارستمی داشتم. او در خصوص گرفتن جايزه اش گفت: "خوشحالم که اين جايزه را گرفتم. به هر حال جايزه هميشه تائيد است و تائيد لذت بخش است و اصلا محدود نمی شود به اينکه چون قبلا تائيد شده ايم ديگر احتياجی به اين تائيدها نيست. و فکر می کنم تائيد يک جور اکسيژن است برای همه کسانی که کار می کنند."

چه کار تازه ای در دست داريد؟

در يکی دو سال گذشته چند فيلم کوتاه کار کرده ام، ولی در ماه ارديبهشت فيلمبرداری فيلم تازه ام را اگر اتفاقی نيفتد در ايران می کنم.

می شود خلاصه ای از داستانش را بگوييد؟

داستانش راجع به سفر يک پسر نابيناست که بدون عصا و عصاکش سفری را آغاز می کند. بدون انکه بداند دارد به کجا می رود.

فضای فرهنگی - هنری امروز ايران را چه طور می بينيد؟

بهتر است که بگوييم "فضای ايران را چه طور می بينيد". چون فرهنگ و هنر ايران بخشی جزئی از شرايطی است که ما الان در آن می گذرانيم. به هر حال همان طور که می دانيد يک کمی نگران کننده است. من نه به عنوان کسی که کار هنری می کنم، بلکه به عنوان يک شهروند هر روز داريم دعا می کنيم و اميدواريم شرايط لازم و کافی را برای ادامه زندگی پيدا کنيم. حالا کار هنری يا می کنيم يا نمی کنيم، اين يک مقوله دوم است."

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
نشانه جايزه هانری لانگلوا

فایل های ضمیمه

• 20060124182608langlois.jpg
    20060124182608langlois.jpg
    13.1 KB · نمایش ها: 8

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
عباس كيارستمي

فایل های ضمیمه

• 20050429185931ak203b.jpg
    20050429185931ak203b.jpg
    13.3 KB · نمایش ها: 7
  • 20050503144900kiarostami203.jpg
    20050503144900kiarostami203.jpg
    15.7 KB · نمایش ها: 4

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
خيلي ممنون از تاپيك خبرش رو جاي نديده بودم.
فضای فرهنگی - هنری امروز ايران را چه طور می بينيد؟

بهتر است که بگوييم "فضای ايران را چه طور می بينيد". چون فرهنگ و هنر ايران بخشی جزئی از شرايطی است که ما الان در آن می گذرانيم. به هر حال همان طور که می دانيد يک کمی نگران کننده است. من نه به عنوان کسی که کار هنری می کنم، بلکه به عنوان يک شهروند هر روز داريم دعا می کنيم و اميدواريم شرايط لازم و کافی را برای ادامه زندگی پيدا کنيم. حالا کار هنری يا می کنيم يا نمی کنيم، اين يک مقوله دوم است."
جالب بود!

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11

Hoomaan

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
57
images164505_Chris_SeanPenn.jpg

آره بنده خدا .

بیچاره قبل از اینکه بکشمش خیلی التماس می کرد !

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اسمه تاپیکت غلط اندازه من ترسیدم فکر کردم sean penn مرده

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
من خبرش را در سايت بي بي سي كه البته فيلتر شده ديدم .

daeialborz

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
26
به نقل از soheilstar :
همه براش دعا کنید
POOPAK_GOLDARE.jpg

pilgrim7.gif
praying.gif
این قدر اینجا پست می دهم تا خودش صحیح و سالم به مطبوعات بگوید من سالمم
خبری نشد؟!
راستی از بابک عکس مرسی
همگی دعا کنید یا امام حسین

mbf

Registered User
لایک‌ها
7
اتفاقا وقتی پدر پوپک شماره موبایل پوپک رو می داد به ما
ما هم همینو بهش گفتیم
گفتیم مطمئن باشه که ما با همین شماره با خود پوپک صحبت خواهیم کرد و شک نکنه
چون یه ملتی دارن دعاش می کنن

mbf

Registered User
لایک‌ها
7
وقتی آدم می بینه که مثل شماهایی هستن که نگران سلامتی هموطنشون باشن و براش دعا می کنن و تا به این حد این جور مسائل براشون مهم هست به ایرانی بودن و حتی انسان بودن خودم امیدوار می شم

اینقدر صحبت از نفاق و دو رویی و کینه شنیدیم که فقط با دیدن همچین تاپیکایی سرشار از غرور و لذت می شیم
بچه ها خسته نباشید و ممنون از همتون
امیدوارم جامعه طوری بشه که همه فقط از عشق به هم صحبت کنن و برای هم آرزوهای خوب بکنن و .....

azadiphone

Registered User
لایک‌ها
1
در ايران، نمايش فيلمهای خارجی که فرهنگ غربی را تبليغ کنند يا سکولار به نطر برسند، ممنوع شده است. شورايعالی انقلاب فرهنگی جمهوری اسلامی می گويد فيلمهائی که خشونت يا مواد مخدر و استفاده از نوشيدنی های الکلی را نشان می دهند ديگر قابل توزيع و نمايش نيستند. اين ممنوعيت همچنين فيلم هائی را که از " فمينيسم" طرفداری می کند شامل می شود. مقامات اين پديده را با فرهنگ اسلامی مغاير می دانند. محمود احمدی نژاد رئيس جمهوری، که رياست شورايعالی انقلاب فرهنگی را نيز بر عهده دارد، روز پنجشنبه گفت دولت های اسلامی مسئوليت دارند فرهنگ قرآنی را در کشورهای خود گسترش دهند.

در هیاهوی سیاسی هفته های اخیر خبری از دید ناظران به راحتی گذشت و هیچ واکنشی در پی نداشت . مصوبه اخیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در مورد عر ضه و پخش فیلم های خارجی در داخل کشور در نوع خود شگفت انگیز بود. این شگفتی از آن جهت بود که در سال های اخیر هرچند محدود فضای بازی در عرصه سینما و هنر تحقق یافته بود که در تلویزیون هم علی رغم محدودیت های سیاسی در این زمینه بازگشایی هایی روی داده بود.
اما اصل ماجرا این است که شورای عالی انقلاب فرهنگی در جلسه ای به ریاست احمدی نژاد تشکیل داد سیاست های جدیدی را در عرضه و نمایش فیلم های خارجی تصویب کرد. براساس این مصوبه توزیع و نمایش فیلم هایی که تبلیغ نکاتی همچون سکولاریسم، لیبرالیسم ، نیهلیسم یا فمینیسم می پردازند و فرهنگ های شرقی را تخریب و تحقیر می کنند ممنوع اعلام شده است. این مصوبه پخش فیلم هایی که به تلویح یا تصریح به تبلیغ **** حاکم بر استکبار جهانی و نهاد های اصلی آن می پردازند و یا مروج خشونت هستند و مصرف مواد مخدر و مشروبات الکلی را توجیه و تبلیغ می کنند هم در بر می گیرد . بر اساس گزارش دبیرخانه این شورا عالی ترین مقام اجرایی در هر یک از دستگاه های ذی ربط – صدا وسیما برای نمایش آثار در شبکه های تلویزیونی و وزارت ارشاد اسلامی برای نظارت بر عرضه و نمایش آثار در سطح کشور- مسئول اجرای مفاد این مصوبه خواهند بود. خاطر نشان می شود این سیاست ها شامل تمام فعالیت های مربوط به توزیع و نمایش فیلم های سینمایی و آثار سمعی و بصری خارجی خواهد بود که از طریق سینماها، فرهنگسراها، تالارهای نمایش عمومی، شبکه های فراقانونی توزیع نوارهای ویدئویی و لوح فشرده صوتی و تصویری یا شبکه تلویزیونی سراسری استانی یا محلی به نمایش در می آیند.
این سیاست ها در حالی اتخاذ می گردد که با گسترش روزافزون ماهواره ها و شبکه های فرامرزی و دسترسی شهروندان به این امکانات، چنین تصمیماتی بی اثر خواهد بود. این در حالی است که مجلس اصولگرا از مدتها پیش بحث بر سر طرحی را که در آن به سیما مجوز استفاده از برنامه های ماهواره را می دهد در دستور کار نمایندگان دارد.
صاحب نظران معتقدند این اقدامات با روی کار آمدن دولت جدید در ایران صورت می گیرد که در حاکمیتی یکدست با تفکر حاکم چندان تعجب برانگیز نیست.
چندی پیش وزیر ارشاد دولت جدید و قائم مقام سابق مدیرمسئول روزنامه کیهان نیز با صدور بخشنامه ای زنان را از حضور در سازمان ها و وزارتخانه زیر مجموعه اش پس از ساعت 16 منع کرده بود. این اقدام با واکنش چند روزه ای مواجه شد اما پس از آن با سکوت پابرجا ماند.
حال اقدام اخیر نیز با سکوت بی تفاوتی روبرو گردیده در حالی که می تواند آغاز برنامه جدیدی در ایجاد محدودیت های بیشتر در عرصه های فرهنگی کشور باشد . خاطر نشان می شود رئیس این شورا محمود احمدی نژاد و مصباح یزدی عضو ارشد و تاثیرگذار آن است که در حال حاضر پدر معنوی دولت جدید نیز هست.
برگرفته: ايران ما

Last edited by a moderator:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
استوديوي وانر بروس بزودي فيلم هايي چون آغاز بتمن و سريال تلويزيوني OC را در اينترنت و از طريق شبكه هاي p2p به فروش مي رساند.

به گزارش بخش خبر سايت http://www.IRITN.com ، اين شركت فروش اينترنتي فيلم ها و برنامه هاي تلويزيوني را از ماه مارس و در كشورهاي آلمان، استراليا و سوئيس آغاز خواهد كرد .
سرويس In2Movies اين شركت از همان فناوري اشتراك فايلي استفاده خواهد كرد كه منجر به افزايش دزدي ادبي فيلم ها مي شود.
شركت وانر بروس قيمت اين فيلم ها را اعلام نكرد اما گفت آنها قصد دارند استفاده بين المللي از شبكه هاي p2p را گسترش دهند.
سرويس In2Movies به بينندگان اجازه مي دهد به صورت قانوني فيلم بلاك باستر اين شركت و برنامه هاي تلويزيوني و نيز برنامه هاي ساير شركت ها را دانلود كنند.
فيلم هاي جديد فقط براي كاربر اينكه در اين سرويس ثبت نام كرده اند و از زمانيكه اين فيلم ها روي DVD به زبان آلماني منتشر شود موجود خواهد بود.
نسخه جديد In2Movies به كاربران امكان ذخيره فيلم ها و برنامه هاي تلويزيوني را روي دستگاه هاي قابل حمل نيز مي دهد.

بالا