yashooora
Registered User
یه سوال اینا اگه افتادن کف اقیانوس چجوری گوشیاشون روشن بوده بعد ۲،۳ روز؟؟؟این ذهن منو درگیر کرده
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
یه سوال اینا اگه افتادن کف اقیانوس چجوری گوشیاشون روشن بوده بعد ۲،۳ روز؟؟؟این ذهن منو درگیر کرده
داداش مگه ایرانه؟بعدم مخابرات چه ربطی به گوشی دارهبی خیال
الان ننه جون منم مرده
بعد 3 سال هنوز گوشیش زنگ میخوره
مخابرات اگه ت...می باشه همین میشه
همچین چیزی امکانپذیر هست ولی هیچ هکری که این همه قدرت هک کردن داره نمیاد یه بوئینگ 777 رو با 200 نفر مسافر بدزده بعد هم هواپیما رو تو اقیانوس بندازهیک نظری تو سایت الف زده بود که نمیدانم چقدر درسته :
"این هواپیما با جنگ الکترونیک از روی زمین کنترل شده یا به اصطلاح هک شده، در دقائق اولیه با کنترل سیستم اتوماتیک هواپیما کسانی که پشت این هواپیما ربای الکترونیک بودند ، ایرتفا پرواز هواپیما را به ۴۵۰۰۰ فوت افزایش دادند تا خدمه پرواز و مسافران دچار کمبود اکسیژن شوند و به سرعت به خواب و اغما بروند، و با سرعت دوباره برای عدم رهگیری از سوی رادار به ارتفاع ۵۰۰۰ فوت کاهش ارتفاع داده شده. و بدون مزاحمت با کنترل سیستم اتو ماتیک هواپیما برای ۷ ساعت به صورت خودکار به عمق اقیانوس هند فرستاده شده و در آنجا سر به نیست گردیده، اما اگر سوال شود که چگونه ماسک اکسیژن کار نکرده باید گفت اگر اناه میتوانند که سیستم کامپیوتر هواپیما را در در دست گیرند حتما هم میتوانند سیستم خودکار اکسیژن کمکی را از کار بیندازند و این سیستم حداکثر میتواند ۱۰ دقیقه اکسیژن مورد نیاز را فراهم کند"
منبع : http://alef.ir/vdcen78wwjh8wpi.b9bj.html?220652
من که میدونم کار خودته!همچین چیزی امکانپذیر هست ولی هیچ هکری که این همه قدرت هک کردن داره نمیاد یه بوئینگ 777 رو با 200 نفر مسافر بدزده بعد هم هواپیما رو تو اقیانوس بندازه
مثلا من هکر بودم یه انتونوف 225 میدزدیم نه یه بوئینگ 777 اسباب بازی![]()
نگفته دقیقا این اطلاعات رو از کجا آورده؟! بیشتر یک داستان سرایی و تست تخیل بود تا حقیقت!یک نظری تو سایت الف زده بود که نمیدانم چقدر درسته :
"این هواپیما با جنگ الکترونیک از روی زمین کنترل شده یا به اصطلاح هک شده، در دقائق اولیه با کنترل سیستم اتوماتیک هواپیما کسانی که پشت این هواپیما ربای الکترونیک بودند ، ایرتفا پرواز هواپیما را به ۴۵۰۰۰ فوت افزایش دادند تا خدمه پرواز و مسافران دچار کمبود اکسیژن شوند و به سرعت به خواب و اغما بروند، و با سرعت دوباره برای عدم رهگیری از سوی رادار به ارتفاع ۵۰۰۰ فوت کاهش ارتفاع داده شده. و بدون مزاحمت با کنترل سیستم اتو ماتیک هواپیما برای ۷ ساعت به صورت خودکار به عمق اقیانوس هند فرستاده شده و در آنجا سر به نیست گردیده، اما اگر سوال شود که چگونه ماسک اکسیژن کار نکرده باید گفت اگر اناه میتوانند که سیستم کامپیوتر هواپیما را در در دست گیرند حتما هم میتوانند سیستم خودکار اکسیژن کمکی را از کار بیندازند و این سیستم حداکثر میتواند ۱۰ دقیقه اکسیژن مورد نیاز را فراهم کند"
منبع : http://alef.ir/vdcen78wwjh8wpi.b9bj.html?220652
من باورم نمیشه سقوط کرده باشه و بعد از چند هفته لاشه ی هواپیما روی اب دیده شده باشه پس از اون وقت تاحالا چرا پیداش نکردن؟.اونم درحالی که بیست و خورده ای کشور دنبالش میگردن.
خلاصه یه تپولوف انداختن تو آب که سر و ته قضیه رو هم بیارن:دی
Sent from my C5303 using Tapatalk
اگه مسافراش به جای چینی ، امریکایی بودن الان پاکستان یا افغانستان بود جاش هم امن بود به جان نقی![]()
من باورم نمیشه سقوط کرده باشه و بعد از چند هفته لاشه ی هواپیما روی اب دیده شده باشه پس از اون وقت تاحالا چرا پیداش نکردن؟.اونم درحالی که بیست و خورده ای کشور دنبالش میگردن.
خلاصه یه تپولوف انداختن تو آب که سر و ته قضیه رو هم بیارن:دی
Sent from my C5303 using Tapatalk
این که میگن تئوری توطئه با پوست و خون ایرانی جماعت عجین شده ، همینه! همه مون یه پا دایی جان ناپلئونیم!![]()
هیچی الان پنج بار سیگنال دریافت کردن زیردریایی فرستادن لاشه هواپیما رو پیدا کنهاقا چی شد اخرش
پیدا نشده هنوز پسهیچی الان پنج بار سیگنال دریافت کردن زیردریایی فرستادن لاشه هواپیما رو پیدا کنه