gulmish
Registered User
- تاریخ عضویت
- 12 مارس 2013
- نوشتهها
- 2,138
- لایکها
- 4,459
دوست عزیز من اثلا نمیدونم بحث سر چی هست :wacko:و قصد بحث و جدل با شما رو ندارم . و دنبال بحث زیاد در مورد چنین موضوعی هم نیستم.ممکنه بقول شما دوره ش سر اومده باشه (که اونم یه نگاه به صفحه حوادث روزنامه ها بندازی میبینی سر نیومده)، اما فرض کن توی یه کوچه خلوت توی یه محله خارج از شلوغی شهر داری راه میری دو سه تا آدم ناشناس گردن کلفت با اسلحه یا چاقو بخوان ترتیبتو بدن، خوب دیگه اونجا واسه شمایی که چند دقیقه بیشتر به پایان عمرت نمونده، چه فرقی میکنه دوره اینچیزا سر اومده باشه یا نیومده باشه؟؟؟ ایشالا واست اتفاق نیفته، ولی خدای نکرده زبونم لال وقتی اتفاق بیفته تازه متوجه میشی ای بابا اگه یه چهارتا فن دفاع شخصی بلد بودم طلوع خورشید فردا صبح رو میتونستم ببینم!
اینم فراموش نشه، اتفاقا خیلی رزمی کارها حتی اونایی که بقول شما واقعی ان و نه الکی، توی موقعیت های واقعی مرگ و زندگی از یه نوجوون فسقلی چاقو به دست زخم خوردن و حتی به بیمارستان هم نرسیدن. امثال اونی هم که گفتی توی شیراز مجازاتش کردن جمعا یک در صد از کل اینجور اوباش و اراذل رو هم تشکیل نمیدن، چون بیشترشون سریع جنایت و قتل و دزدیشون رو میکنن و تا پلیس بخواد سر برسه بگیردشون، فرار کرده ن. مگه بر فرض اونجا یه دوربین مدار بسته ای چیزی باشه و اونهام سابقه دار باشن و عکسی چیزی ازشون از قبل باشه که بشه گیرشون انداخت. که تازه اینم میشه فقط جنبه مجازات، وگرنه اون قربانی که از اینا آسیب دیده که دیگه زنده نمیشه یا اگه ناقص و معلول شده که دیگه عضو از دست رفته ش رو بدست نمیاره که.
من میگم دوره ی لات بازی و این حرفها به سر اومده مردم تا حدود قابل توجهی فرهنگ پیدا کردن دیگه خبری هم از این لات بازی ها نیست اون چیزایی هم که شما توی صفحه ی حوادث میگید لات بازی نیست حالا یارو بلد نبوده از چاقو استفاده کنه چاقو رو تا ته چپونده تو کم یه بدبختی کشتتش یا یارو از زنش خوشش نمیومده رفته ترتیبشو باچاقو داده این هم که شما میگید توی یه کوچه خلوت توی یه محله خارج از شلوغی شهر داری راه میری دو سه تا آدم ناشناس گردن کلفت با اسلحه یا چاقو بخوان ترتیبتو بدن این هم از بدبختی مملکته که فقر ادما رو به این کارا وا میداره که این موضوع هم از ریشه باید درست شه . ورزشکارایی هم که از یه جوون فسقلی چاقو بدست زخم خوردن من زیاد دیدم اینجور ادما اونقدر غرور تکبر برشون میداره که بیشتر برای خود نمایی و جلب توجه ساخته شدند نه برای مبارزه و حفظ حیسیت باز هم بحث رزمی کار واقعی و .... میاد وسط البته هر کسی با یکی دو سال باشگاه رفتن و چند تا مسابقه شرکت کردن بروسلی نمیشه. یکی از دوستان خود من 6 ساله که جودو کار میکنه و لی بارها توی روی خودش بهش گفتم که تو توی دعوا مالی نیستی چون از لحاظ ذهنی امادگی هیچ چیزی رو نداره و با یه اربده از تش قلب و بی اعتماد به نفسی خودشو خراب میکنه . البته درسته که موقع دعوا ادم کار زیادی نمیتونه با دست خالی انجام بده و بارها توی تاپیک ها این نظرمو اعلام کردم و معمولا با خیلی از دوستان سر این موضوع به توافق رسیدیم كه توی دعوا نميتونيد طرفتون رو پيشبيني كنيد و بايد انتظار هر چيز غير منتظره اي رو داشته باشيد كافي است تا يه چاقو بياد وسط اونوقته كه تمام پيش بينيها نقش بر اب ميشه و مجال استفاده از ذهنمون و مرور فن های گذشته رو نداریم ولی این به این معنی نیست که دستمون کاملا توی دعوا خالیه و باید دست روی دست بزاریم و به قول شما انتظار مرگمون رو بکشیم .
شما جای استاد ما هستی ولی یه مطالعه ی دقیقتری در مورد ورزش های رزمی یا همین ورزش ایکیدو که خود شما بهش اعتقاد دارید بکنید و ببینید هدف اصلی این ورزش ها با چیزی که ما وقتی با موی ژل زده میریم باشگاه فرق میکنه و اگر بتونیم طبق اصول و اهداف اصلی این ورزش ها عمل کنیم دیگه یه فسقلی چاقو به دست نمیتونه هر هر غلطی خواست بکنه.
دوست من منتظر جواب نیستم و خدای نکرده قصد جنگ و جدل با شما رو هم ندارم چون این موضوع ارزش بحث نداره و اینکه نقض کردن صحبت های همدیگه و با کنایه جواب همدیگه رو دادن به نظرم کار زیاد جالبی نیست به جاش توی چند تا سایت رزمی برید و نظراتتون رو اونجا بیان کنید.