پسره خوب
Registered User
- نوشتهها
- 1,369
- لایکها
- 2,160
انسان ماشین تولید کننده میل هستش. وقتی میل یه چیزیو داری تا بهش نرسی تو رنج هستی وقتی هم بهش میرسی دیگه اون جذابیت رو نداره و بعد از مدتی باعث ملال میشه و اونم نوعی رنجه.
زندگی آدم مثه یه آونگ بین میل و ملال میمونه که همیشه با رنج همراهه.
برای همین مهم نیست چقدر پولدار باشی یا فقیر همیشه یه رنجی همراهه ادم هست.
تو سن های زیر 25 سال ادم خیلی به این قضیه فکر میکنه و کلی هم حسادت می کنه ولی بعد از 25 که شدم دیگه اصلا برام مهم نبود. چیزی که الان هستم آرزوی ده ساله پیش منه ولی همچنان اون رضایتی که فکر میکردم بدست نیومده برام. فهمیدم که جای اون پولدارم باشم بازم این حسه رضایته به وجود نمیاد چون باز میل های جدید و خواسته های جدید میاد سراغم.
اخرم چشم باز می کنی میبینی شده 50 سالت و لذت نبردی.
پس سعی کردم بین این میل و ملال یه حالت بهینه پیدا کنم و رضایت نسبی داشته باشم. هر وقتم یه پولدار می بینم ، اولش شاید وسوسه شم ولی سریع با گذاشته خودم مقایسه می کنم و اون حسه غرور از پیشرفتم یکم جای حسادت رو پر می کنه برام
زندگی آدم مثه یه آونگ بین میل و ملال میمونه که همیشه با رنج همراهه.
برای همین مهم نیست چقدر پولدار باشی یا فقیر همیشه یه رنجی همراهه ادم هست.
تو سن های زیر 25 سال ادم خیلی به این قضیه فکر میکنه و کلی هم حسادت می کنه ولی بعد از 25 که شدم دیگه اصلا برام مهم نبود. چیزی که الان هستم آرزوی ده ساله پیش منه ولی همچنان اون رضایتی که فکر میکردم بدست نیومده برام. فهمیدم که جای اون پولدارم باشم بازم این حسه رضایته به وجود نمیاد چون باز میل های جدید و خواسته های جدید میاد سراغم.
اخرم چشم باز می کنی میبینی شده 50 سالت و لذت نبردی.
پس سعی کردم بین این میل و ملال یه حالت بهینه پیدا کنم و رضایت نسبی داشته باشم. هر وقتم یه پولدار می بینم ، اولش شاید وسوسه شم ولی سریع با گذاشته خودم مقایسه می کنم و اون حسه غرور از پیشرفتم یکم جای حسادت رو پر می کنه برام