منظور من ضربه ای است که باعث مرگ می شه، فقط یک ضربهخواهش .نه،تمرین هم میکنم چندتا سبک رو رفتم فعلا دارم کیوکوشین کار میکنم اگر منظورت از تکنیک مبارزه یک ضربه ای همون کیمه (ناک اوت با یک ضربه ) هست فقط تو گوجوریو پیدا نمیشه تو خیلی از سبک ها هست مثلا من قبل از اینکه شیتوریو و کیوکوشین کاراته رو کار کنم بوکس و کیک بوکسینگ می رفتم مربی بوکسم خیلی تاکید می کرد به فک و شقیقه ضربه بزنید (منظورش توی مسابقات بود)منم سر یک موضوع خیلی ساده الکی با یه بنده خدایی دعوام شد یک مشت (ضربه هوک)زدم تو فکش سرش گیج رفت و افتاد اون زمان نمیدونستم شیتوریو و کیوکوشین اصلا چی هست فحشه یا اسم غذا و شهره:general208::general705:خلاصه که داداش خودتو به یک سبک محدود نکن. اویاما سال ها توی کوهستان تمرین میکرده هرچیزی که میخواسته یاد بگیره رو حتما از طبیعت یاد گرفته:general408:.سال نوهم پیشا پیش مبارک
تو کراوماگا بهت یاد می دن یارو رو با اصابت ضربه به جای خاصی از سر جوری بکشی ک پزشک های قانونی الان 1 هفته روش فکر کنن که چه چیزی باعث شده این قسمت سر اعصابش به هم بریزه بعد کل سر منفجر شده از درون یا ضربه ای که به قسمت کنار رگ قلب می خوره و باعث می شه سکته بزنیمشت یک اینچی بروس که فقط باعث پرتاب حریف میشد مرگی تو کار نبود! !!!!''؟ولی فکر کنم چندجا تو بدن باشه که اگه ضربه برخورد کنه الفاتحه (((لگد به بیضه مرد -کشیدن نوک سینه زن-شیقیقه-شکم دیافراگ (همون چودان زوکی)-سیبک گلو)که همه ی اینا تو کراو ماگا هست البته خود کراو ماگا یه سبک ترکیبی از وینگ چون و کاراته اوکیناوایی و... هست. با این سابقه ای که از خودت گفتی من جز سوت بلبلی فکر نکنم چیز رو بتونم یادت بدم که یاد نداشته باشی :general611:یه سوال واسم پیش اومد اکثرا می شنوم سبکای کنترلی کاراته از دم همه شبیه هم هستن فقط تو کاتا ها با هم فرق دارن واقعا همینه یا یه فرقی تو مبارزه هم دارن تو شیتوریو و شوتوکان که داچی مبارزه ذنکوتسو داچی هس گارد دستها هم که پایینه تو گوجوریو چطور؟؟؟؟؟؟؟؟ ، چون بنظرم واقعا ذنکوتسو داچی، داچی جالبی نیست توی محیط های بسته مثل آسانسور خیلی بکار نمیاد بعد تو داچی چون وزن رو پای جلو هس وقتی ضربه پاحریف به سمت پایین تر از لگن بیاد مجبور میشی از دست برای دفاع استفاده کنی و هزار تا دلیل دیگه که بنظرم این داچی افتضاحه.//// ستسو اینو هادو چیه؟؟؟:general408::general611::general611:ولی بنظرم اگر واقعا روزی بیشتر از نیم ساعت تمیرین داری میتونی خیلی راحت تو مسابقات رزمی (هر رشته ای) شرکت کنی دیگه دو ساعت که جای خود دارد من نهایتا بیرون از باشگاه در روز یک ربع تا نیم ساعت تمرین ماکی وارا و... انجام بدم خیلی شاهکار کردم:general107:فکر میکردم فقط تو ژاپن چنین کسی پیدا میشه!