• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مناسبترین سیستم فروش اینترنتی

Mohammadirani@

Registered User
لایک‌ها
10
منم اون موقعي كه كار مي كردم ؛ تا وقتي فعال بود خوب پول ميدادن ! ولي به محضي كه فهميدن ديگه كار نمي كنم ؛ ديگه پولي ندادن !
1 ساله 700 ازشون مي خوم ؛ هر بارم زنگ مي زنم ؛ ميگن فعاليت كنيد تا پول بگيريد !
دزدند ؛ آقا دزد !
خدا ازشون نگزره ...
دقیقا !!!

Mohammadirani@

Registered User
لایک‌ها
10
زنگ زدی چی گفتند...
پیچوندند؟
داستان اینه که پرداخت دوست داره بالای نیم میلیون از فروشگاه ها رو نگه داره . هزار سال هم بگذره تصفیه نمیکنه . حالا به هزار دلیل .. یک بار میگه پست پولش رو نداده بعد میگه تعیین تکلیف نشده . بعد میگه چرا شما فروشتون بالا رفته دارین تقلب میکنین !! . یه روز زنگ میزنه میگه چرا فعالیتتون کمرنگ شده .یه بار پولت رو نمیده میگه سفارش ارسال شدت زیاده شاید همش برگشت خورد این پول گرویی اون !! یه بار میبینی پنلت قسمت تصفیه حساب قفل شده و نمیتونی پیش بینی واریزی رو بیینی . و هزار داستان و اتفاق دیگه .

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
داستان اینه که پرداخت دوست داره بالای نیم میلیون از فروشگاه ها رو نگه داره . هزار سال هم بگذره تصفیه نمیکنه . حالا به هزار دلیل .. یک بار میگه پست پولش رو نداده بعد میگه تعیین تکلیف نشده . بعد میگه چرا شما فروشتون بالا رفته دارین تقلب میکنین !! . یه روز زنگ میزنه میگه چرا فعالیتتون کمرنگ شده .یه بار پولت رو نمیده میگه سفارش ارسال شدت زیاده شاید همش برگشت خورد این پول گرویی اون !! یه بار میبینی پنلت قسمت تصفیه حساب قفل شده و نمیتونی پیش بینی واریزی رو بیینی . و هزار داستان و اتفاق دیگه .

چرا شکایت نمیکین؟
تا جایی که یادم میاد محصولاتت هم آموزشی بود!!! درسته؟
کمکی خواستی من اصفهان در خدمتم.

Mohammadirani@

Registered User
لایک‌ها
10
چرا شکایت نمیکین؟
تا جایی که یادم میاد محصولاتت هم آموزشی بود!!! درسته؟
کمکی خواستی من اصفهان در خدمتم.
فعلا وعده دادن که تعیین تکلیف میکنن . کل رسید ها رو بردم پست تاییدش رو گرفتم فرستادم دفتر اصفهان . از طریق پست دارم یه کارهایی میکنم . داستان رو به چند تا از مسئولین رده بالای خرید اینترنتی و مرسولات پستی گفتم که تو جلسات مراکز استان ها ارائه بشه .

--

ممنون محمد جان . حضوری نمیشه کاری از انجام داد . پرداخت تصفیه حسابش صلیقه ای ه نه بر اساس وصولی ها !!

imarketcenter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینی که شما گفتید با اینکه مشتری در سیستم خود فروشگاه عضو بشه چه فرقی میکنه ؟ تو اون هم مشخصات مشتری
تو سیستم نگهداری میشه !
این سایتی که گفتید باز نمیشه ...؟!

سلام
منتظر منظورتون نمیشم
واضحتر سوالتون رو مطرح کنید

این وب سرویس را چطور باید تهیه کنیم ؟

راستی یسری امکانات مثل تخفیف و هزینه ارسال رایگان برای بعضی سفارشات باید به سیستمتون اضافه بشه .
قصد ندارید این کار را انجام بدید ؟

اینم به دوستانی که قصد راه اندازی فروشگاه دارند بگم که در حال حاضر بهتر از ایران مارکت سنتر پیدا نمی کنید البته کاستی هایی هم هست که امیدوارم بزودی حل بشه (مثل مدت زمان بلاتکلیف بودن سفارشات ارسالی که قبلا تو یه تاپیک دیگه عرض کردم و ایشون هم پست را مقصر دونستند )

سلام
برای تهیه وب سرویس باید به آدرس [email protected] ایمیل بزنید
برای اضافه کردن امکانات نیز برنامه ریزی شده و امکان تخفیف به زودی اضافه میشه

یک مورد دیگه!

چرا شما جدیدا برای ایجاد هر پنل همکار 25 تومن میگیرید؟! الان تقریبا اکثر جاها رایگان هست. من واقعا توی این مورد موندم که این 25 تومن برای چیه!!!

رایگان بودن این مورد باعث سو استفاده بعضی از فروشندگان از این امکان بود . مجبور شدیم یک مبلغ ناچیزی برای پنل اضافه بگیریم تا از اون سو استفاده ها جلوگیری بشه

خب با این تفاسیر فکر می کنم سه تا سیستم معتبر داریم
پرداخت - پارس پیک - مارک سنتر
مثل اینکه اکثرا از مارکت سنتر استفاده میکنن ( اگر قیمتشون رو نصف کنن میشه بهش فکر کرد)
پارس پیک کمترین شاکی رو داره و از طرفی فروشنده هایی کمی باهاش کار میکنن ( قیمتشم 100 تومن خوبه )
پرداخت هم اینطور که میشه فهمید بهتر شده و از طرفی 50 درصد تخفیف گذاشته که باعث میشه تو انتخابها باشه!
یه مورد که پارس پیک تو قراردادش هست اینه که پول فروشنده رو گرو نگه نمی دارن!
نمی دونم اون دو تا هم دارند یا نه ؟

سلام
اول برای تخفیف خدمتتون عرض کنم که به مناسبت نمایشگاه الکامپ از 2 آذر 50 درصد پنلهای ایران مارکت تخفیف داره

برای گرو نگه داشتن پول هم ایران مارکت هر ماه 2 سری واریزی داره که 100 درصد توزیع و وصول شده ها تا روز واریزی به حساب فروشگاه واریز میشه بعلاوه 20 درصد از ارسال شده ها که این مبلغ از پست گرفته نشده ولی با فروشگاه تسویه میشه . البته روند ثبت توزیع شده خوردن در سیستم ایران مارکت خیلی بهتر شده و بهتر هم میشه

از دوستانی که فروشگاه دارن چند تا سوال دارم :

اول اینکه محصولات را باید هم توی فروشگاه وارد کنیم هم توی پنل سیستمی که عضو هستیم؟ اگر جواب مثبته، این کار وقت گیر نیست؟ نمیشه توی یکیش وارد کرد بعد کاری کرد همش توی اون یکی وارد بشه؟

دوم اینکه من که فروشنده ام آیا نیازی هست که پرینتر داشته باشم؟ جریان فاکتور چیه؟

سوم اینکه توی بعضی فروشگاه ها سبد خرید هست. مثلا محصولات را که انتخاب می کنی وارد سبد خرید میشن. حالا این سیستم ها با سبد خرید که مشکل ندارن؟

ممنون و منتظر پاسخ شما.

سلام
در سیستم ایران مارکت سنتر که اگر از وب سرویس سیستم که به صورت رایگان ارائه میشود استفاده کنید با سبد خرید مشکلی پیدا نمیکنید و سبد خرید در سایت خود شما تشکیل شده فقط در نهایت یک کد رهگیری از سیستم ایران مارکت سنتر به خریدار داده میشود

وااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ماركت قيمتش رو نصف كنه مگه ديونه هست الان از همه بهتره با اين كه كمي مشكل داره . با بهترين فروشگاها كار ميكنه . و داداش هيچ وقت قيمتش رو كم نميكنه.
پرداخت هم كه اول و آخر پول مردم رو ميخوره

بعضی دوستان دوست دارند با سیستم ایران مارکت کار کنند ولی برای پرداخت مبلغ اولیه مشکل دارند که ما در سال به چند مناسبت مختلف تخفیف داریم که نزدیکترین تخفیف به مناسبت نمایشگاه الکامپ هست از 2 آذر

زمان : 2 الی 5 آذر ماه 1387
مکان : محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران - سالن 38 A یا سالن دولت الکترونیک - غرفه 29 - ایران مارکت سنتر
ساعت بازدید : 9 صبح الی 5 عصر

تخفیف و شرایط ویژه به مناسبت برگزاری نمایشگاه الکامپ

اینجوری که خیلی سخت شد !
میگم اگه یه برنامه فروشگاه بگیری که مثلا با مارکت سنتر اوکی باشه اطالاعاتی که وارد این سیستم میکنیم خود به خود داخل اونم واررد نمیشه ! ؟
- فکر کنم این سئئوال از فروشنده فروشگاه ساز بپرسم نه !؟

این مورد حقیقت داره اکثر فروشگاه سازهای بزرگ با سیستم ایران مارکت سنتر هماهنگ هستند و شما با وارد کردن محصولات در فروشگاه و فقط با زدن یک کد در پنل همه محصولات به پنل وارد میشود

فروشگاه سازهایی که با ایران مارکت سنتر کار میکنند:

http://www.jahandata.com/e-shop/index.html

http://www.irandataco.com

مکان : محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران - سالن 38 A یا سالن دولت الکترونیک
غرفه 29 - ایران مارکت سنتر

ببین تو پنل باید وارد کنی بالاخره یا نه
اون هماهنگی که شما و همه ازش حرف می کنم...فرم فروش هست که تو خوده کامرز(فروشگاه) تعریف میشه که طرف سفارش رو تو همون ساختار سایت میده اطلاعات سورت میشه تو پنل سیستم پستی فروشگاه

نه این مورد که دوستمون میگن درست هست
اگه از فروشگاههای خود سیستم ایران مارکت سنتر یا فروشگاه سازهای هماهنگ با سیستم ایران مارکت سنتر استفاده بشه که دو نمونشو در پست قبلی معرفی کردم استفاده کنند فقط کافیه محصولات را در سایت خود وارد کنند
بعد با وارد کردن یک خط کد ساده در پنل همه محصولات سایت در پنل ثبت میشود

مکان : محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران - سالن 38 A یا سالن دولت الکترونیک

این که میگن ایران ماک تو بلاگ فا برای
محصولاتش تبلیغ میکنه راسته

ایران مارکت فروشگاه نداره اون احتمالا فروشگاه مای مارکت هست که یکی از فروشگاههای عضو ایران مارکت سنتر هست

چه خندار گفتی

عزیز برای هر دو آرم و مشخصات شرکت روی آنها درج شده

بعد
شماره رهگیری پرداخت 11 و برای مارکت سنتر 14 هست

خواهشا حرف خندار نزنید..

حمید

سلام
حرف خنده داری نیست با اینکه آرم داره و حتی رنگ کاغذ فرق میکنه هنوز موارد اشتباهی زیاد صورت میگیره
فاکتورهای ما میره دست پرداخت فاکتورهای سفید پرداخت میاد برای ما

من تو این فکر یه صفحه تو فروشگام درست کنم برای اینکه بروبکس که فروشگاه دارن سایت و مدیر و نوع فروش رو معرفی کنم و همین کار رو دیگر فروشگاه با هم انجام بدیم....
چیزی مثل لینکستان اما نوعی تبلیغ
چرا طرف که الان برای خرید جنس ورزشی من میاد .. می خواد فیلم بخره... لینک رو ببینه بره به این یکی فروشگاه
جریان پرشین بلاگ و سایت های مشابه...

نظرتون چیه؟

سلام
با اینکه عضو سیستم پرداخت هستید ولی میتونید از این امکانی که سیستم ایران مارکت سنتر گذاشته استفاده کنید و با فروش محصولات فروشگاههای عضو سیستم ایران مارکت سنتر که در سایت www.iran.bz نمایش داده میشود بر اساس درصدی که فروشگاه تعیین کرده درصد از فروش بگیری که این درصد برای محصولات گرون مثل گوشی موبایل از 10 درصد است تا برای سی دی که تا 80 درصد از مبلغ فروش را فروشگاه برای کمیسیون به تبلیغ کننده تعیین کرده میباشد .

برای اطلاع از نحوه عضو شدن در سیستم تبلیغاتی ایران مارکت سنتر و مشاهده پنلی که به تبلیغ کننده داده میشود میتوانید به سایت مراجعه کنید
البته شما میتوانید محصولات را هم بر اساس درصد تعیین کنید هم بر اساس پورسانت
مثلا محصولات دسته بازی بالای 50 درصد
یا محصولات دسته آموزش زبان پورسانت از 6000 تومان به بالا

که این محصولات را به صورت لینک باکس - بنر در سایزهای مختلف یا کدی برای ساختن یک فروشگاه مجازی به شما میدهد

من مدتهاست با سیستم ایران مارکت کار می کنم و از همه نظر هم ازش راضیم .

اما یه مورد بسیار بسیار منفی داره و اونم اینه که تکلیف سفارشات نامشخص که ارسال شده مونده اصلا مشخص نمیشه . در حالیکه مطابق مفاد قرارداد باید حداکثر تا سه ماه تعیین تکلیف بشه . که نمیشه .

به عنوان مثال به این سه تا سفارش من توجه کنید :

1- کد سفارش 783257-130007-8702-3131/14

مبلغ سفارش : 94500 تومان !

تاریخ سفارش : اردیبهشت 87 !

وضعیت : علیرغم تماسهای مکرر و قولهای شما همچنان نامشخص است .

2- کد سفارش : 630141-130007-8612-3166/14

مبلغ سفارش : 68500 تومان !

تاریخ سفارش : اسفند 86 !

3- کد سفارش : 038503-130007-8610-3181/14

مبلغ سفارش : 9500 تومان !

تاریخ سفارش : دی ماه 86 !

این فقط مشتی از خرواره .

مطابق تعهد شما باید حداکثر تا سه ماه چنین بسته هایی تعیین تکلیف بشن . یعنی یا بسته برگرده یا مبلغش واریز بشه .

اینو گفتم که بدونین تبلیغ منفی کردن کاری نداره . لطفا از صبر ما فروشنده ها اینطوری استفاده نکنین

منتظر جواب شما هستیم

با سپاس

این موارد مال سفارشات احتمالا چند ماه پیش است که یک فرصتی برای تعیین وضعیت اینها به پست دادیم که در صورتی که نتونن تعیین وضعیت کنند از بیمه پستی استفاده میکنیم ولی خودتون میدونید انجام یک سری کارها در سیستم دولتی با وقفه صورت میگیره همین پول بیمه گرفتن از پست خودش زمان میبره البته دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره

برادر من ؛ اون موقعي كه من كارم رو شروع كردم ؛ ايران ماركتي ها هم با پرداخت كار مي كردن !
يعني اون موقع (4 سال پيش) فقط و فقط پرداخت بود و بس !مثل امروز هم نبود هر كي ميومد تو نت ؛ بره شاپ بزنه !
كلا ما كه بي خيال اون 700 تومن شديم ؛ بقيه لطفا گول نخورن :)
نكته خوشمزه ماجرا اونجاست كه دو هفته يه بار ؛ مسئول حسابداري پرداخت باهام تماس ميگيره و ميگه چرا ديگه كار نمي كنيد ؟!!!
پرداخت داره نفس هاي آخرش رو به زور sooranshop مي كشه . بعيد نيست به زودي كله پا بشه !
ت امروز هم رو پاي سوران و زر سيدي و يكي ؛ دو تا ديگه از فروشگاه هاي تحت حمايت ويژشه كه داره فعاليت مي كنه
ختم كلام : فعلا ايران ماركت ؛ تا اونجايي كه من مي دونم ؛ بهترين تسويه حساب رو داره . خودم هم حاضر نيستم با پار پيك ؛ ديبا گستر و فرستنده و... كار كنم . هم تيم مديريتشون به شدت آماتورن ؛ هم سايت هاشون افتضاحه هم دهها دليل قانع كننده ديگه !
حداقل ايران ماركت رو ميشه روي سابقه 10 ساله نگين ابتكارش حساب باز كرد . هرچند كه اونها هم هيچ تفكري براي بهتر شدن اين وضعيت مزحك فروشگاههاي اينترنتي نمي كنن و به فكر 5 درصد + 140 تومن هر سفارش خودشونن !
فروشگاهها همه شده يا كارتون ؛ يا سريال !

سلام

اتفاقا اگر عضو سیستم تبلیغاتی ایران بی زد باشید متوجه میشید ما توجه خاصی روی کسانی که محصولات اورجینال میفروشند داریم و جدیدا فیلم و کارتن که از لحاظ ارشاد مشکل قانونی دارد را برای تبلیغات تایید نمیکنیم فکر میکنم این خودش یک جهش برای بهتر شدن وضعیت فروشگاهها باشه

اگر ما هم زمانی با پرداخت کار کردیم و جدا شدیم و ایران مارکت را راه اندازی کردیم بابت مبلغ چند ده میلیونی است که پرداخت با ما تسویه نکرد و تسویه هم نخواهد کرد مگر با اقدامات قانونی که صورت دادیم و معلوم نیست کی نتیجه بگیریم .

Last edited by a moderator:

ALI4GHA

Registered User
لایک‌ها
17
سلام
برای تهیه وب سرویس باید به آدرس [email protected] ایمیل بزنید
برای اضافه کردن امکانات نیز برنامه ریزی شده و امکان تخفیف به زودی اضافه میشه

ممنون حتما تماس میگیرم
در مورد تخفیف هم دیدم یه چیزایی داره تو پنل تنظیمات اضافه میشه خیلی جالبه ممنون

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
ای بابا.
این کیه؟
من باز هم اینجا میگم هر کس خواست با پارس پیک قرارداد ببنده اطلاع بده به من تا براش یه تخفیف بگیرم.

imarketcenter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تمام تایپیک رو خراب کردید....

منظورتونو از خراب کردن متوجه نمیشم ؟ این معرفی کردن جایی از شما رو تنگ کرده ؟

فك كنم سي دي فروشي سر كوچه ما هم تو الكامپ غرفه زده باشه با اين اوضاع!!!!!

فرق سی دی با سالنامه تخصصی رو ظاهرا نمیدونین نه ؟

ببخشید اینجا جای تبلیغ نیست..!!

ای بابا این نشد که...

دوست عزیز منم تبلیغ نکردم خبر رسانی شرکت در نمایشگاه رو کردم .

Last edited by a moderator:

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
فرق سی دی با سالنامه تخصصی رو ظاهرا نمیدونین نه ؟
همون شما ميدوني كل ايران رو كافيه!!!

آفرين
clap.gif

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
منظورتونو از خراب کردن متوجه نمیشم ؟ این معرفی کردن جایی از شما رو تنگ کرده ؟
عزیز مارکت سنتر....اطلاع رسانی شرکت..
ما اینجا داریم در مورد اینکه چی خوبه و دوستان پیشنهادشون چیه بحث می کنیم..خوب..تا اینجا که قابل درک هست برات..

بعد شما برای که ..... خودتون رو پر کنید برداشتی 3 کیلومتر پست زدی....اینجوری تعداد صفحات میره بالا و یه کاربر که دنبال این برنامه و اطلاع از چند و چون ماجرا هست نمی تونه مطالب رو کامل بخونه ..چرا چون یکی مثل تو اومد یه گرافیک گذاشته65 کیلو و کلی مطلب برای نمایشگاه.. قابل درک بود...!!

خوب نمایشگاه به خوبی و خوشی تموم شد و 98% با شما قرداد بستند 1 ماه بعد به نظر این مطالب شما به درد کسی می خوره؟ آره یا نه ؟ می خوره 2 تا 5 آذز...
بعد
اگه تبلیغ هست پس چرا اینجا هم پست زدی.... http://forum.persiantools.com/t115222-page8.html بازار گرمی چیز جالبی نیست که پیش گرفتی.. اطلاع رسانی شرکت...
طرف و مشتری اگه بخواد خودش میاد لازم نیست که وسط سوال و بحث افراد شما بیای اطلاع رسانی شرکت کنی...

شما که مثلا شرکت داری باید اینها رو بدونی که....

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
من مدتهاست با سیستم ایران مارکت کار می کنم و از همه نظر هم ازش راضیم .

اما یه مورد بسیار بسیار منفی داره و اونم اینه که تکلیف سفارشات نامشخص که ارسال شده مونده اصلا مشخص نمیشه . در حالیکه مطابق مفاد قرارداد باید حداکثر تا سه ماه تعیین تکلیف بشه . که نمیشه .

به عنوان مثال به این سه تا سفارش من توجه کنید :

1- کد سفارش 783257-130007-8702-3131/14

مبلغ سفارش : 94500 تومان !

تاریخ سفارش : اردیبهشت 87 !

2- کد سفارش : 630141-130007-8612-3166/14

مبلغ سفارش : 68500 تومان !

تاریخ سفارش : اسفند 86 !

3- کد سفارش : 038503-130007-8610-3181/14

مبلغ سفارش : 9500 تومان !

تاریخ سفارش : دی ماه 86 !

این فقط مشتی از خرواره .

مطابق تعهد شما باید حداکثر تا سه ماه چنین بسته هایی تعیین تکلیف بشن . یعنی یا بسته برگرده یا مبلغش واریز بشه .

اینو گفتم که بدونین تبلیغ منفی کردن کاری نداره . لطفا از صبر ما فروشنده ها اینطوری استفاده نکنین

منتظر جواب شما هستیم

با سپاس

این موارد مال سفارشات احتمالا چند ماه پیش است که یک فرصتی برای تعیین وضعیت اینها به پست دادیم که در صورتی که نتونن تعیین وضعیت کنند از بیمه پستی استفاده میکنیم ولی خودتون میدونید انجام یک سری کارها در سیستم دولتی با وقفه صورت میگیره همین پول بیمه گرفتن از پست خودش زمان میبره البته دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره

سلام . من نمی دونمشما هنوز خانم رمضانی هستین یا آقای رمضانی یا آقای نظری یا یکی دیگه از عزیزان ایران مارکت سنتر

اما این پاسخ شما اصلا کامل و قانع کننده نیست .

می بینین که تاریخ سفارش بعضا مربوط به حدود یک سال پیشه . به نظر شما این مدت برای پیگیری و گرفتن جواب قطعی از پست کافی نیست ؟

در ضمن من در هر سه این موارد به علت داشتن ارتباط مداوم با مشتریانم ، صد در صد مطمئنم که بسته گم نشده و به دست مشتری رسیده و پولش هم تحویل پست داده شده . حالا یا مامور پست پول رو تحویل نداده ( که به علت وجود قوانین سفت و سخت اداری عملا غیرممکنه) یا پست با شما تصفیه نکرده و یا خدای نکرده .... !!!

طی این چندین ماه هم بارها با شما تماس گرفتیم که هربار میگین دارین پیگیری می کنین . اما این پیگیری لاک پشتی کی انجام میشه واقعا نمی دونیم .

طبق مفاد مستند قرارداد شما باید حداکثر سه ماهه تکلیف بسته ها رو معلوم کنین . و حرف شما که بعد از 10 ماه هنوز دارین پیگیری می کنین (! ) صد در صد مخالف بند های قرارداده .

اگه میشه یک تایم اوت و زمان بدین تا برای ما و بقیه وبمسترهای این فروم معلوم بشه واقعا حرفتون مستنده یا مثل قبل وعده و وعید .

منتظر جواب قانع کننده شما هستیم . سرافراز باشین

amirepsilon

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
لطفا بگید شما برای بسته بندی محصولات چیکار میکیند
و به صرفه ترین کار چیه ؟

ممنون
یا علی

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
به نظرتون بین پارس پیک و مارکت سنتر کدوم با توجه به شرایط بهتره؟
امکانات مارک سنتر و تبلیغاتش در مقابل پنل ساده پارس پیک ؟

123456za

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
بحث خیلی خوبی رو شروع کردید
من خودم چند ماهی هست دارم با ایران مارکت سنتر کار می کنم
در کل این چند ماهی که من دارم کار میکنم
1-تغییر وضعیت سفارشات دیر صورت می گیره(مشکل از پست هست ولی باید ایران مارکت پیگیری کنه)
2.پشتیانی عالی هست و هر وقت زنگ زدم به خوبی راهنمایی کردند
3.پرداخت خوب هست و تقریبا برابر پول رو می دند البته اینم بگم محصولات من گرون نیستند و سی دی /دی وی دی هست یعنی اینطوری بگم کمتر 10 هزار تومان بگیرید
4.سریع فروشگاه رو راه می اندازند برای شهرستان ما که اولیش من هستم 2/3 هفته شد تا رو ریل افتادیم
-------------------
اولش می خواستم انتقاد کنم حسابی ولی با حرف دوستان منصرف شدم به این دلیل:
طبق قوانین پست که ارسال های پیشتاز حداکثر 2 روز می شه بدست مشتری برسه اینطوری نیست و مشکل عمده ما هم اینه که فکر کنم سایر فروشگاهها هم همین مشکل دارند
سفارشات من زیاد نیست ولی هر روز جمع آوری می شه ولی مامور پستی که باید بفرسته زود نمی فرسته
مثلا برای نمونه
تاریخ سفارش: 1387/9/18 بوده امروز 21/9/87هم پنجشنبه حالا حساب کنید تا شنبه بفرستند و بخواد بدست مشتری برسه اونم پیشتاز هست که اصلا انصاف نیست این همه پول بگیرن ولی زود ارسال نکنند که نمی دونم فروشگاههای دیگه چطورند باز مشکل پست هست که پیگیری اون با ایران مارکت هست
-------
دوستانی که هنوز با این سیستم ها کار نمی کنند:
1.تا می تونید مشتری رو به سمت خرید نقدی بکشونید هر چی می تونید تخفیف بدید تا نقدی بخرن
2.برگشتی ها کمر شکن هست فرض کنید یک محصول که CD/dvd باشه برگشت بخوره:
هزینه یک پاکت پستی +هزینه ارسال +هزینه پرینت + خیلی شانس بیارید سالم تحویل بگیرید که تقریبا من حساب کردم 5/6 در صد از کل فروش برای این برگشتی میره کنار البته خیلی کم به مشتری زنگ می زنم که اونم هزینه داره
3.مشتری ها اعتماد می کنند و فروش زیاد می شه ولی هم این سیستم ها داشته باشید هم نقدی که من مجبور شدم و باید این کار بکنم
------
در کل هزینه ها چطوره:
1 . اول 5 درصد از فروش کل رو به عنوان کارمزد در میره
2. دوم 5/6 درصد باید به عنوان برگشتی حساب کنید
3.هزینه راه اندازی که تا 150 راه می یان
--------
در کل سیستم خوبی هست و من از ایران مارکت سنتر راضی هستم ولی از پست نه و فقط در ارسال مرسولات پیشتازها که اعتبار فروشگاه رو خراب می کنند
لطفا دوستان دیگه در مورد سیستم هاشون بیشتر توضیح بدهند و با این مشکلاتی که من دارم چیکار می کنند/
با تشکر

hajvahid

Registered User
لایک‌ها
3
سلام . واقعا مرسی از همه ی دوستانی که اطلاعاتو تجربیاتشون رو از این سیستم ها به اشتراک گذاشتم . یه سئوال دارم که ممنون میشم راهنماییم کنید . محصولاتی که من می خوام ارائه کنم از 5 شرکت در 5 شهر مختلف هستن . حالا من بابت این موضوع باید برای هر شهر جداگانه قرارداد ببندم یا راه دیگه ای داره؟ قضیه ی این «همکار» چیه؟ منظور همین موضوعه؟

بالا