MasoudM
Registered User
هنوز 2 ميليون تومان دست پرداخت نداريد تا متوجه بشيد كلاه برداري يعني چي . نمونش دوست خودم كه هميشه اين 2 تومن رو پرداخت دست خودش نگه ميداشت ، نميدونم شايد طبق گفته دوستان جديدا خوب شده باشه .
برای چیهنوز 2 ميليون تومان دست پرداخت نداريد تا متوجه بشيد كلاه برداري يعني چي . نمونش دوست خودم كه هميشه اين 2 تومن رو پرداخت دست خودش نگه ميداشت ، نميدونم شايد طبق گفته دوستان جديدا خوب شده باشه .
هنوز 2 ميليون تومان دست پرداخت نداريد تا متوجه بشيد كلاه برداري يعني چي . نمونش دوست خودم كه هميشه اين 2 تومن رو پرداخت دست خودش نگه ميداشت ، نميدونم شايد طبق گفته دوستان جديدا خوب شده باشه .
من بازم می گم نمی تونند ندند...از هر كي فقط يكي دو ميليون دستشون داشته باشه يك حساب سر انگشتي هم بكني مي بينين واقعا كلاهبردار هستن.
من بازم می گم نمی تونند ندند...
مدرک داشته باشی باید بری دنبالش...حالا که تونستن داداش .
پول یک نفر دو نفرم که دستشون نیست.وقتی پول ندن چه کار میخواین بکنین.
هیچ کدوم . قبلا پرداخت می گرفت .. !الان کدوم شرکتها برای برگشتی ها جریمه میگیرن؟
الان کدوم شرکتها برای برگشتی ها جریمه میگیرن؟
برای چی
خوب باید دلیلی داشته باشه
ببین
وقتی از فاکتور های فروش یکی به عنوان رسید دست خودت باشه و مدرک داشته باشی نمی تونند بزنند زیرش...
می بری پست مستقیم....نشون می دی..خوب اونها هم 100% وازیز کردن رسیدشون رو میارم....
به نظرت میان خودشون رو برای 10 یا 15 میلیون جلوی پست خراب کنند ؟؟
یکبار بخورند جمع میکنند می رن نه اینکه الان چند ساله ....
الان کدوم شرکتها برای برگشتی ها جریمه میگیرن؟
جریمه نمی گیرن ولی هزینه ارسال از حساب شما کم میشه .
مثلا همین امروز من 10 تا برگشتی داشتم که همه خورد و خاکی شیر بدستم رسیده بود تازه 30 تومن هم از حساب کم شد !
10 تا
روزی چند تا میفرستید 100 تا ؟
مشکل چی بود ؟ خریدار منصرف شده بود ؟جریمه نمی گیرن ولی هزینه ارسال از حساب شما کم میشه .
مثلا همین امروز من 10 تا برگشتی داشتم که همه خورد و خاکی شیر بدستم رسیده بود تازه 30 تومن هم از حساب کم شد !