• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مناقصه برای راه اندازی یک فروم شبیه پرشین تولز

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
معلومه شما به درد مدیریت نمی خوری. من مدیر مغرور نمی خوام .

معلومه شما هم دنبال مدیر نیستید. به راحتی تهمت می زنید. همون بهتر که از همین اول به نتیجه نرسیدیم!

Hoomaan

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
57
احسان فروشنده نیست
پیشنهادهایی تو این حد هم داشته

جریان این فروم و احسان شبیه حکایت زیر است:

در زمان های قدیم پسر جوانی بود که مادری پیر و علیل داشت که نگهداریش برای پسر مشکل بود . یک روز او
را بر پشت سوار کرد و به سوی بازار شد تا بفروشد. در راه کسی او را دید و پرسید مادر خود را به کجا می بری؟
پسر پاسخ داد به شهر می برم تا بفروشم. مرد با تعجب گفت تو چطور دلت می آید مادری که تو را بزرگ کرده
بفروشی ؟ پسر پاسخ داد: نگران نباش . بر روی او قیمتی می گذارم که کسی نتواند او را بخرد !

خب ما برای افت قیمت دادن این فروم هر چی بلا بود بر سرش آوردیم ( از گزارش به فیلترینگ مخابرات جهت فیلتر
شدن ) تا فراری دادن کاربران نخبه و ایجاد اختشاش و درگیری با مدیران و شایعه سازی و ... اما مثل اینکه این فروم
فروشی نیست. :(

معلومه شما هم دنبال مدیر نیستید. به راحتی تهمت می زنید. همون بهتر که از همین
اول به نتیجه نرسیدیم!

مگه می خواستیم ملک خرید و فروش کنیم که به نتیجه نرسیدیم. به درک اسفل السافلین... همین حالا بگم که
احتمالا اسم فروم رو دیکتاتور خواهم گذاشت !

اقا منم دعوت میکنی؟[/QUOTE

]

جای کاربران 1000 پستی پرشین تولز روی چشم ماست . :happy:

و اما بعد ...

اگر این فروم مال من بود و یا اینکه مثل قدیما ( مثلا یکسال پیش) هنوز عاشقش بودم در عرض 48 ساعت از فیلتر
بیرونش می آوردم.

[ اعترافات افشاگرانه ]

احسان اگر شک داره تحقیق کنه چطور ج .... کلوب دات کام رو
از فیلتر بیرون آورد !!! :cool:

احسان: آقای HOOMAAN یا ج. اگر واقعا در رفع فیلتر فروم توانا هستی با من تماس بگیر. PM زدم.

Last edited:

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
"به درک اسفل السافلین"

مدیری که این گونه با کاربران خود رفتار می کند صد البته جایگاه خود را به خوبی می شناسد

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
مگه می خواستیم ملک خرید و فروش کنیم که به نتیجه نرسیدیم. به درک اسفل السافلین... همین حالا بگم که
احتمالا اسم فروم رو دیکتاتور خواهم گذاشت !

جای کاربران 1000 پستی پرشین تولز روی چشم ماست . :happy:

و اما بعد ...

اگر این فروم مال من بود و یا اینکه مثل قدیما ( مثلا یکسال پیش) هنوز عاشقش بودم در عرض 48 ساعت از فیلتر
بیرونش می آوردم.

[ اعترافات افشاگرانه ]

احسان اگر شک داره تحقیق کنه چطور ج .... کلوب دات کام رو
از فیلتر بیرون آورد !!! :cool:

احسان: آقای HOOMAAN یا ج. اگر واقعا در رفع فیلتر فروم توانا هستی با من تماس بگیر. PM زدم.
ببخشیدها

این جریان و بحث های شما مثل این "" یارو "" اهورا بود که می گفت فردا یا پس فردا می آیم تهران.... هواپیما آماده هستند...خیال همه راحت تهران - میدان آزادی....

Last edited:

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
حمید گند زدی این چه جور کوت کردنه؟

Hoomaan

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
57
این جریان و بحث های شما مثل این "" یارو "" اهورا بود که می گفت فردا یا پس فردا می آیم تهران.... هواپیما آماده هستند...خیال همه راحت تهران - میدان آزادی....

:D ایول ... فعلا امید پی تی به کاربران تیزی مثل شماست... اما مدیریت باید بفهمه که نووفهمه ..

جناب هومن ، تند رفتن هم حدی داره ها ... توی این تاپیک هر چی از دهنت در میاد داری میگی !!!

شما وقتی ببینی که ناموست داره جلوت تیکه پاره میشه چه حالی میشی ؟

یه زمانی این پی تی برای امثال ما حکم ناموس مجازی رو داشت و حسابی خاطرش رو می خواستیم.
(مراجعه کنید به پست هایی که می زدیم در جهت بهتر شدن و امنیت و بحث های علمی - فرهنگی و هنری و ...)

وقتی می بینیم که یه روز فیلتر میشه - یه روز بخش ماهوار اش رو پاک می کنن - یه روز قراره بازارچه اش حذف بشه و خلاصه داره تبدیل میشه به شیر بی یال و دم و اشکم .... نباید بزنیم به سیم آخر ؟! ...

احسان (حفظ الله دیتابیسه ) مدیریت گرامی فروم هم که نه حاضره بفروشتش نه حتی اجاره اش بده تا یکی دیگه سر و سامون بهش بده. از روزی که احسان اون آواتار نوستالژیک پاسبانی اکبر عبدی رو با این شکل جدید آواتار تعویض کرد من مطمئن شدم که دیگه باید فاتحه این فروم رو خوند ! .....

پی تی مرده است و فقط تشییع جنازه اش رو به تاخیر انداخته اند..

minzdr.gif

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
:D ایول ... فعلا امید پی تی به کاربران تیزی مثل شماست... اما مدیریت باید بفهمه که نووفهمه ..

شما وقتی ببینی که ناموست داره جلوت تیکه پاره میشه چه حالی میشی ؟

یه زمانی این پی تی برای امثال ما حکم ناموس مجازی رو داشت و حسابی خاطرش رو می خواستیم.
(مراجعه کنید به پست هایی که می زدیم در جهت بهتر شدن و امنیت و بحث های علمی - فرهنگی و هنری و ...)

وقتی می بینیم که یه روز فیلتر میشه - یه روز بخش ماهوار اش رو پاک می کنن - یه روز قراره بازارچه اش حذف بشه و خلاصه داره تبدیل میشه به شیر بی یال و دم و اشکم .... نباید بزنیم به سیم آخر ؟! ...

احسان (حفظ الله دیتابیسه ) مدیریت گرامی فروم هم که نه حاضره بفروشتش نه حتی اجاره اش بده تا یکی دیگه سر و سامون بهش بده. از روزی که احسان اون آواتار نوستالژیک پاسبانی اکبر عبدی رو با این شکل جدید آواتار تعویض کرد من مطمئن شدم که دیگه باید فاتحه این فروم رو خوند ! .....

پی تی مرده است و فقط تشییع جنازه اش رو به تاخیر انداخته اند..

minzdr.gif
زیاد جدی نگیر...

DANG3R

Registered User
لایک‌ها
2
واسه ما که زندست ... !!!!! ;)

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
به نظر من "" هومن "" هم اینجا رو دوست داره و از روی دلسوزی میاد این جریانات رو پیش میشکه...

خوب همیشه وقتی یک جریانی رو دونبالش باشی و خیلی هم بهش فکر کنی و انتظار داشته باشی که افراد رده اول (مسئول یا هر چیز دیگه ای) هیچ حرکتی نمی کنه...این دلخوری ها به وجود میاد...

اما هومن خان بدون که "" اسی "" هم دنبال کار هست....
پسر کم نیست 6 سال هست اینجا روپاست و براش زحمت کشیده...از خیلی چیزاش زده تا به اینجا برسه خوب....

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
هومن جان این راهی که میخوای بری رو ما خاکی اش رو رفتیم !! ته اش خودمون رسیدیم به اینجایی که احسان هست !!البته احسان دیگه زیادی سلطان حسین بازی در میاره ولی در هر صورت اینکه خودت بخوای از صفر فروم بزنی و یه نفره پاش وایسی کار تو نیست !! اصلا کار یه نفر نیست !! فقط این یه قلم رو بگم که یا فرومت نمیگیره که چه بهتر . یا اینکه میگیره در اون صورت طی 6 ماه ماهی 100 تومن باید خرج سرور بدی !! ما که 6 نفر بودیم و هر چی شاخ توی زمینه طراحی / سرور منیجمنت / CMS توی نت فارسی بود باهامون بودن بارها به غلطکردن افتادیم حالا تو یه نفره بعید میدونم کاری بتونی بکنی !! بهتره بری یه سایت بزنی مقاله بنویسی . یا نقد یلم کنی . این نظر منه ولی خودت میتونی فروم زدنو امتحان کنی !!

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
یک نکته جالب اینکه..با فیل /تر شدن PT خیلی ها رفتن فروم زدن..

PT انگیزه رو می بره بالا...

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
این راس میگه ولی فروم بدرد بخور یکی پیتی یکی پیسی
الباقی اسپمه و به مفت گرون

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
با سلام خدمت اساتید بخش برنامه نویسی:

من قصد دارم یک فروم خوب با طراحی مناسب ( شبیه به همین پرشین تولز ) در زمینه سینما راه اندازی
کنم . می خوام حداکثر برای شروع تا 500 هزار تومن هزینه کنم و هزینه نگهداری اون هم از سالی 100 هزار
تومن بیشتر نباشه. می خوام هم سرعت خوبی داشته باشه هم مدیریت اون آسون باشه.

طراحی اون هم یکی از اساتید خبره این بخش انجام بده و بتونه منو آموزش بده به طوری که به راحتی مسلط بشم و پشتیبانی خوبی هم داشته باشه. از دوستان می خوام که پیشنهاداتشون رو در مورد اینکه با phpbb باشه یا vbulletin یا زبان های دیگه و همچنین شرایط رو در این تاپیک بنویسن و یا PM بزنن.

لطفا اگر پیشنهادهای تکمیلی دیگه ای هم دارید بفرمایید.

با تشکر
هومان
تو عمرت یه تاپیک درست و حسابی زدی تا حالا؟!:d

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351

ایول.. کلی حال کردم.. بعد از مدتها احسان یه چشمه از اون قدیما امد..

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
من که با تردهای هیشکی اندازه همین ج حال نمیکنم:D

من یه چیز خیلی جالب یاد امد! شما همونی نبودی که قرار بود 1 ماه مونده به اخر تابستون از فروم بری و میگفتی 10000 مدل کار و زندگی داری؟ و الان خونه مادربزرگی و این حرفا!

بعضی وقتا ادم احساس میکنه پا گذاشتن به این پی تی با وجود بعضیا اشتباهی است بس بزرگ! امیدوارم این همون یه فروم بزن بلکم شما یه خیری ببینی بقیه رو هم بخیر برسونی!

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
من یه چیز خیلی جالب یاد امد! شما همونی نبودی که قرار بود 1 ماه مونده به اخر تابستون از فروم بری و میگفتی 10000 مدل کار و زندگی داری؟ و الان خونه مادربزرگی و این حرفا!

بعضی وقتا ادم احساس میکنه پا گذاشتن به این پی تی با وجود بعضیا اشتباهی است بس بزرگ! امیدوارم این همون یه فروم بزن بلکم شما یه خیری ببینی بقیه رو هم بخیر برسونی!
جوابت تو پی ام بهت میدم در ضمن تصور دیگه ای ازت داشتم
----------------------
از این به بعد ادیت:
اره داداش
ولی چه کنم که اخراجم من اوضام بهم ریختس
هنوزم همونجام البته هر از گاهی هم میندازنم بیرون- یه یه هفته ای -مشکل خانوادگی دارم (خط فاصله میزارم تو اون دوست عزیزم که متوجه حرفای من نمیشه بتونه درک کنه)
تو پارکم تاحالا خابیدم کاری که شماها به عمرتون نکردین هر موقعم میام پای نت یا مستم یا ترا زدم فکر میکردم ادما توی این دنیای مجازی سعی میکنن خودشون ادم تر نشون بدن ( فک نکنی از این بچه مردنی سیگاریام همین الانش که داغونم روزی 100 تا بارفیکس میرم که کله خاندانتم فک نکنم بتونن برن )
همین میخاستی بشنوی
اینجام تو پیتی رفیق زیاد دارم که من میشناسن بیرون از پیتی اما فعال نیستن بخاطر همین نتونستم با جزئیات توضیح بدم دلیلی هم نداشت
اینم واست میگم که بدونی روشن شی خیلی وقتا خیلی چیزا با شرایط عوض میشه (مثل همین الان که اول قصد داشتم واست بفرستم تو پی ام بعد دیدم ممکنه بقیه فکر کنن چی میخام بهت بگم فحشی چیزی- گفتم بزار علنی بهت بگم)
اون زمان من فکر میکردم کارم ردیفه درسمم تموم اما هم درس افتادم هم کارم مالیده شد

دوما فکر نمیکنم با رفتن من جا واسه کسی زیاد بشه همونطور که با اومدنم جای کسی تنگ نشد ولی شما مثل اینکه خیلی بهت فشار میاد یا اینکه خیلی احساس مالکیت میکنی بدلیل سابقه بیشترت یا فکر کردی 4 نفر ریختن دورت حتما کسی شدی واسه خودت یا اینکه فکر میکنی خیلی ادم فرهیخته ای هستی متاسفم واسه اون ادمایی که اونجوری ازتون دفاع میکردن
پ ن : من تو یاهوو هستم اگه دوس داشتی جوابم بدی و جواب بشنوی میتونی بیای اونجا در خدمتم اما اینجا دیگه پست نمیزارم که یه وقت یه سری نیان بنت کنن تو هم جو سازی کنی بگی اینم از دارودسته اوناس اصلنم از کل کل الکی خوشم نمیاد(البته شاید نظرم عوض شد بسته به شرایط):ی
پ ن 2 : همیشه به خودم میگم چه خوبه ادم زود قضاوت نکنه تا کسی نمیشناسه حرفی در موردش نزنه اما بازم زود قضاوت کردم من بیخود چقدر شما رو ادم درستی حساب میکردم
vomit.gif

پ ن 3 :
7.gif

پ ن 4 : عجب ادم بیکار و فوضولی هستی تو که اطلاعات من که با تو هیچ صنمی ندارم و یه کاربر معمولیم دنبال میکنی و اونا رو ذخیره میکنی
حساب کن مال 4-5 ماه پیش هنوز یادته -چیزی که من خودم یادم نبود
پ ن 5 : تا وقتی وضعیتم همینطور باشه نمیرم تا به همجاتون فشار بیاد
sarcastic.gif

Last edited:
بالا