- نوشتهها
- 2,133
- لایکها
- 286
معلومه شما به درد مدیریت نمی خوری. من مدیر مغرور نمی خوام .
معلومه شما هم دنبال مدیر نیستید. به راحتی تهمت می زنید. همون بهتر که از همین اول به نتیجه نرسیدیم!
معلومه شما به درد مدیریت نمی خوری. من مدیر مغرور نمی خوام .
احسان فروشنده نیست
پیشنهادهایی تو این حد هم داشته
معلومه شما هم دنبال مدیر نیستید. به راحتی تهمت می زنید. همون بهتر که از همین
اول به نتیجه نرسیدیم!
اقا منم دعوت میکنی؟[/QUOTE
]
جای کاربران 1000 پستی پرشین تولز روی چشم ماست . :happy:
و اما بعد ...
اگر این فروم مال من بود و یا اینکه مثل قدیما ( مثلا یکسال پیش) هنوز عاشقش بودم در عرض 48 ساعت از فیلتر
بیرونش می آوردم.
[ اعترافات افشاگرانه ]
احسان اگر شک داره تحقیق کنه چطور ج .... کلوب دات کام رو
از فیلتر بیرون آورد !!!
احسان: آقای HOOMAAN یا ج. اگر واقعا در رفع فیلتر فروم توانا هستی با من تماس بگیر. PM زدم.
مگه می خواستیم ملک خرید و فروش کنیم که به نتیجه نرسیدیم. به درک اسفل السافلین... همین حالا بگم که
احتمالا اسم فروم رو دیکتاتور خواهم گذاشت !
ببخشیدهاجای کاربران 1000 پستی پرشین تولز روی چشم ماست . :happy:
و اما بعد ...
اگر این فروم مال من بود و یا اینکه مثل قدیما ( مثلا یکسال پیش) هنوز عاشقش بودم در عرض 48 ساعت از فیلتر
بیرونش می آوردم.
[ اعترافات افشاگرانه ]
احسان اگر شک داره تحقیق کنه چطور ج .... کلوب دات کام رو
از فیلتر بیرون آورد !!!
احسان: آقای HOOMAAN یا ج. اگر واقعا در رفع فیلتر فروم توانا هستی با من تماس بگیر. PM زدم.
به من چه خودش اینجوری کردش..حمید گند زدی این چه جور کوت کردنه؟
این جریان و بحث های شما مثل این "" یارو "" اهورا بود که می گفت فردا یا پس فردا می آیم تهران.... هواپیما آماده هستند...خیال همه راحت تهران - میدان آزادی....
جناب هومن ، تند رفتن هم حدی داره ها ... توی این تاپیک هر چی از دهنت در میاد داری میگی !!!
زیاد جدی نگیر...ایول ... فعلا امید پی تی به کاربران تیزی مثل شماست... اما مدیریت باید بفهمه که نووفهمه ..
شما وقتی ببینی که ناموست داره جلوت تیکه پاره میشه چه حالی میشی ؟
یه زمانی این پی تی برای امثال ما حکم ناموس مجازی رو داشت و حسابی خاطرش رو می خواستیم.
(مراجعه کنید به پست هایی که می زدیم در جهت بهتر شدن و امنیت و بحث های علمی - فرهنگی و هنری و ...)
وقتی می بینیم که یه روز فیلتر میشه - یه روز بخش ماهوار اش رو پاک می کنن - یه روز قراره بازارچه اش حذف بشه و خلاصه داره تبدیل میشه به شیر بی یال و دم و اشکم .... نباید بزنیم به سیم آخر ؟! ...
احسان (حفظ الله دیتابیسه ) مدیریت گرامی فروم هم که نه حاضره بفروشتش نه حتی اجاره اش بده تا یکی دیگه سر و سامون بهش بده. از روزی که احسان اون آواتار نوستالژیک پاسبانی اکبر عبدی رو با این شکل جدید آواتار تعویض کرد من مطمئن شدم که دیگه باید فاتحه این فروم رو خوند ! .....
پی تی مرده است و فقط تشییع جنازه اش رو به تاخیر انداخته اند..
تو عمرت یه تاپیک درست و حسابی زدی تا حالا؟!:dبا سلام خدمت اساتید بخش برنامه نویسی:
من قصد دارم یک فروم خوب با طراحی مناسب ( شبیه به همین پرشین تولز ) در زمینه سینما راه اندازی
کنم . می خوام حداکثر برای شروع تا 500 هزار تومن هزینه کنم و هزینه نگهداری اون هم از سالی 100 هزار
تومن بیشتر نباشه. می خوام هم سرعت خوبی داشته باشه هم مدیریت اون آسون باشه.
طراحی اون هم یکی از اساتید خبره این بخش انجام بده و بتونه منو آموزش بده به طوری که به راحتی مسلط بشم و پشتیبانی خوبی هم داشته باشه. از دوستان می خوام که پیشنهاداتشون رو در مورد اینکه با phpbb باشه یا vbulletin یا زبان های دیگه و همچنین شرایط رو در این تاپیک بنویسن و یا PM بزنن.
لطفا اگر پیشنهادهای تکمیلی دیگه ای هم دارید بفرمایید.
با تشکر
هومان
من که با تردهای هیشکی اندازه همین ج حال نمیکنمتو عمرت یه تاپیک درست و حسابی زدی تا حالا؟!:d
من که با تردهای هیشکی اندازه همین ج حال نمیکنم
جوابت تو پی ام بهت میدم در ضمن تصور دیگه ای ازت داشتممن یه چیز خیلی جالب یاد امد! شما همونی نبودی که قرار بود 1 ماه مونده به اخر تابستون از فروم بری و میگفتی 10000 مدل کار و زندگی داری؟ و الان خونه مادربزرگی و این حرفا!
بعضی وقتا ادم احساس میکنه پا گذاشتن به این پی تی با وجود بعضیا اشتباهی است بس بزرگ! امیدوارم این همون یه فروم بزن بلکم شما یه خیری ببینی بقیه رو هم بخیر برسونی!