• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مناقصه برای راه اندازی یک فروم شبیه پرشین تولز

sanbad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یک همچین پروژه ای احتیاج به سرور های قوی داره از سوی دیگر دیتابیست خیلی زود در صورت پر مطلب شدن فروم به صدها مگابایت می رسد. پس اسباب کشی کار سختی می شه.

برای همین یک هاست خوب بگیر:

http://www.webhostingstuff.com/

در این لینک چندین هاستینگ معروف هست که چند ترابایت فضا با چند ترابایت پهنای باند ماهانه ! با 4 تا 8 گیگ رم و 2 تا 4 سیپییو 4 هسته ای فقط ماهی 5 تا 10 دلار می تونی بگیری.
name server هم دامین خودت میشه! + 1000 ادآن دامین و پارک دامین

Last edited:

sanbad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
vbulletin قوی ترین و بهترین اسکریپت فروم است ولی
MyBB رایگان هست و امکاناتش شبیه ویبولیتن است اما امنیت ویبولیتن از همه بیشتره.

اگر هم خواستی پرتال به فرومت اضافه کنی از mkportal استفاده کن. گالری عکس و وبلاگ و بخش دانلود از امکانات این پرتال است که به راحتی به فروم های معروف متصل می شود.
www.mkportal.it

DANG3R

Registered User
لایک‌ها
2
به نظر من "" هومن "" هم اینجا رو دوست داره و از روی دلسوزی میاد این جریانات رو پیش میشکه...

خوب همیشه وقتی یک جریانی رو دونبالش باشی و خیلی هم بهش فکر کنی و انتظار داشته باشی که افراد رده اول (مسئول یا هر چیز دیگه ای) هیچ حرکتی نمی کنه...این دلخوری ها به وجود میاد...

اما هومن خان بدون که "" اسی "" هم دنبال کار هست....
پسر کم نیست 6 سال هست اینجا روپاست و براش زحمت کشیده...از خیلی چیزاش زده تا به اینجا برسه خوب....

تایید میشه :D

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
آقایون به نظر من زیادی شلوغش نکنید !
بارها گفتم بازم میگم ، دوران فروم زدن سر اومده !!
اگه فکر می کنید من اشتباه می کنم میتونید از دوستانی که همین جا بودند و فروم زدند سوال کنید تا متوجه بشید با اینکه خودم شخصا ده ها بار بهشون تذکر دادم واسه این کار ...
اون زمانی که دوره فروم زدن بود حدود 6 7 سال پیش ما یکی زدیم بعدا موندیم توش حالا شما .......... !!

Hoomaan

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
57
به نظر من "" هومن "" هم اینجا رو دوست داره و از روی دلسوزی میاد این جریانات رو پیش میشکه...

خوب همیشه وقتی یک جریانی رو دونبالش باشی و خیلی هم بهش فکر کنی و انتظار داشته باشی که افراد رده اول (مسئول یا هر چیز دیگه ای) هیچ حرکتی نمی کنه...این دلخوری ها به وجود میاد...

اما هومن خان بدون که "" اسی "" هم دنبال کار هست....
پسر کم نیست 6 سال هست اینجا روپاست و براش زحمت کشیده...از خیلی چیزاش زده تا به اینجا برسه خوب....

اولا ... تایید میشه .. دغدغه من هم همینه .( چه کلمه جالبی است این دغدغه ... چند بار برای خودتون تکرار کنید )
دوما اسم ادمین رو کج نکن ... اسی چیه ... بگو احسان خان ... این بنده خدا مثل یک خان در دنیای مجازی کلی رعیت داره ...

هومن جان این راهی که میخوای بری رو ما خاکی اش رو رفتیم !! ته اش خودمون رسیدیم به اینجایی که احسان هست !!البته احسان دیگه زیادی سلطان حسین بازی در میاره ولی در هر صورت اینکه خودت بخوای از صفر فروم بزنی و یه نفره پاش وایسی کار تو نیست !! اصلا کار یه نفر نیست !!

خب اشتباه شما این بوده که با پژو پرشیا رفتی تو خاکی.. باید با لاندیور یا جیپ دو دیفرانسیل می رفتی تا گیر نکنی....
wind14.gif

این راس میگه ولی فروم بدرد بخور یکی پیتی یکی پیسی
الباقی اسپمه و به مفت گرون

من تو این چند روزه حداقل 10 تا فروم معتبر سر زدم بچه هایی به تیزی و با حالی پی تی کمتر دیدم. محیط پی تی و پست هایی که بچه هاش می زنن از پخته ترین پست هاست. اینجا هنوز دود از کنده بلند میشه !

من که با تردهای هیشکی اندازه همین ج حال نمیکنم:D

ما چاکریم ....
63izs7n.gif

آقایون به نظر من زیادی شلوغش نکنید !
بارها گفتم بازم میگم ، دوران فروم زدن سر اومده !!
اگه فکر می کنید من اشتباه می کنم میتونید از دوستانی که همین جا بودند و فروم زدند سوال کنید تا متوجه بشید با اینکه خودم شخصا ده ها بار بهشون تذکر دادم واسه این کار ...
اون زمانی که دوره فروم زدن بود حدود 6 7 سال پیش ما یکی زدیم بعدا موندیم توش حالا شما .......... !!

ما هم که از خدامونه که اینجا باشیم و حوصله فروم زدن رو هم نداریم . اون راه حل آخره ... چیزی در مایه های راه حل نظامی ... در حال حاضر استراتژی ما دیپلماسی و ارائه بسته های پیشنهادی است !!

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
چه حرفا...!
منظورم تایتل تاپیک هستش!
بیخیال بابا!
اگه جای دیگه بخواهد کسی بره فروم های دیگه زیادی هستند برادر که شاید بالای 200 هزار هم عضو داشته باشند یا در حد پی تی و فیلی هم نیستن .
پس یا بیاید اینجا یا برید اونجاها
دیگه مناقصه و نظر خواهی چیه!

meisam317

Registered User
لایک‌ها
78
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
چه حرفا...!

اگه جای دیگه بخواهد کسی بره فروم های دیگه زیادی هستند برادر که شاید بالای 200 هزار هم عضو داشته باشند یا در حد پی تی و فیلی هم نیستن .
پس یا بیاید اینجا یا برید اونجاها
دیگه مناقصه و نظر خواهی چیه!

این فیلی که میگی کجاس ؟ ;)

Hoomaan

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
57
آقا قضیه تموم شده ... فعلا با وعده و وعید مدیر کل شدن ما رو موندگار کردن اینجا ... به عبارت دیگه .. خریدنمون :blush:

احسان خیلی این اواخر پول خرج کرده . خودش که می گفت به بچه های فیلترینگ مخابرات 500 هزار تومن باج داده.

حتی دو تاشون رو مدیر بخش فروم کرده.

بالا