• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

من به راحتی 599$ در ماه در میارم. ( کاملا واقعی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
دوستای عزیز این سایت اسکم شده و سرمایه گذاری در آن به هیچ وجه توصیه نمی شود { 11 اردیبهشت 92 }

فایل های ضمیمه

• 18129179715140210329.png
    18129179715140210329.png
    96.1 KB · نمایش ها: 2,736
Last edited:

leily_17

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
82
معرقي اين سيستم ماركتينك چقدر هزينه داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟ميشه بيشتر توضيح بدين 

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
این یه سیستم کسب درآمده و دریافت سود و سرمایه گذاری و سایر فعالیت ها در آن با پول های الکترونیکی نظیر libertyreserve، payza، solid trust pay و perfect money انجام میشه.

MR.Exchan9er

Registered User
لایک‌ها
359
دوستانی که علاقه به سایت های سرمایه گذاری دارند بدونه ریسک ، این سایت پیشنهاد میشه. چند ماه پیش بنده 1000 دلار ازش کشیدم بیرون و الان هم فعالیت دارم در این ایت.
برای اطلاعات بیشتر به این وبلاگ مراجعه کنید :
کسب درامد مطمئن از اینترنت

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
دوستانی که علاقه به سایت های سرمایه گذاری دارند بدونه ریسک ، این سایت پیشنهاد میشه. چند ماه پیش بنده 1000 دلار ازش کشیدم بیرون و الان هم فعالیت دارم در این ایت.
برای اطلاعات بیشتر به این وبلاگ مراجعه کنید :
کسب درامد مطمئن از اینترنت
خوشحالم که شما هم با این سیستم کار می کنی، با کمک هم می تونیم به رشد خودمون و دوستامون و این سیستم کمک کنیم، من متمرکز رو این سیستم کار می کنم و تمام آموزش ها و فیلم های لازم رو مرحله به مرحله رو بلاگم قرار دادم، مثلا باز کردن حساب لیبرتی و کار با اون، استراتژی هایی برای موفقیت در این سیستم، نحوه ی محاسبه ی سود، به جریان انداختن 10$ هدیه و ...
بلاگ من:http://clicksent.mihanblog.com

البته هیچ کس کامل نیست و من وبلاگ شما رو به طور کامل مطالعه می کنم، شاید چیز جدیدی یاد بگیرم.
موفق باشید.

MR.Exchan9er

Registered User
لایک‌ها
359
میگن اینجوردرآمدا الکیه ،پس چی شد؟:blink:
تو پست اول سند پرداختی ها رو میبینید؟!!
اگه دوست دارید بنده هم واستون سند میزارم..
روز خوش و موفق باشید

vsf

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
44
این سایت ها معمولا وقتی تعداد کاربرانشون بالا میره یکهو جمع میکنند میرن. و سودشون توی پول کلانی هست که از کاربران گرفتند و پس ندادند.
اولش مثل نماینده های مجلس خوب عمل می کنند، بعد که به پول رسیدن دیگه نمیشه پیداشون کنی!

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
این سایت ها معمولا وقتی تعداد کاربرانشون بالا میره یکهو جمع میکنند میرن. و سودشون توی پول کلانی هست که از کاربران گرفتند و پس ندادند.
اولش مثل نماینده های مجلس خوب عمل می کنند، بعد که به پول رسیدن دیگه نمیشه پیداشون کنی!
ظاهرا شواهد چیز دیگه ای رو در مورد این سایت می گه، مثلا رتبه ی الکسای سایت، سند های برداشت واقعی اعضا، فیلم های یوتیوب، پیج فیس بوک این سایت و حرف هایی که کاربرای پردرآمد سایت در مورد اون زدن و ...،
در هر صورت نظر شما قابل احترامه و من هم زیاد شکست خوردم ولی احتمال شکست تو این سیستم بسیار پایین یا حتی صفره، ولی به طور کلی حق با شماست و خیلی از سایت ها شکست می خورند نه به این دلیل که بخوان سر کاربرارو کلاه بذارن، به این دلیل که استراتژی شون غلطه و مجبور می شن که نا تمام و ناامید برن.
ولی یه راهش اینه که با ریسک کم مثلا 20$ یا 50$ شروع کنیم و وقتی سرمایمونو کشیدیم بیرون با ریسک 0% ادامه بدیم، چون باز هم 50% سودمون تو سایت مونده.

myum

Registered User
لایک‌ها
17
سلام
من قصد داشتم که تو NEOBUX سرمایه گذاری کنم که حدودا 300 هزار تومان پول گلدن شدن و کرایه ی زیر مجموعه می شد ! که پست شما رو دیدم !
به نظر شما این سایت معتبره ؟ ارزش سرمایه گذاری داره ؟
من فعلا می خوام مبلغ 40 $ سرمایه گذاری کنم .
به نظر شما بهتر نیست با همون 10 $ سایت شروع کار کنم ؟

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
سلام
من قصد داشتم که تو NEOBUX سرمایه گذاری کنم که حدودا 300 هزار تومان پول گلدن شدن و کرایه ی زیر مجموعه می شد ! که پست شما رو دیدم !
به نظر شما این سایت معتبره ؟ ارزش سرمایه گذاری داره ؟
من فعلا می خوام مبلغ 40 $ سرمایه گذاری کنم .
به نظر شما بهتر نیست با همون 10 $ سایت شروع کار کنم ؟
من به هیچ وجه سایت های ptc رو توصیه نمی کنم، حتی neobux ولی این سایت که سایت خوبیه و توصیه می کنم با همون 30 تا 40$ شروع کنید و نه بیشتر و هر وقت خودتون خواستید سرمایتونو بیشتر کنید و حتی بهتره تا چند روز با همون 10$ سایت کار کنید و فقط کار کردن با سایت رو یاد بگیرید. برای کسب اطلاعات کافی این پست رو تا انتها و با دقت بخونید { I CAN WIN - شما هم می توانی }

kamran23

Registered User
لایک‌ها
341
دوست عزیز میشه توضیح بدی با چقدر سرمایه گذاری اولیه تو سایت تونستید این مقدار رو در 8 روز دریافت کنید ؟

alotehran

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
173

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
دوست عزیز میشه توضیح بدی با چقدر سرمایه گذاری اولیه تو سایت تونستید این مقدار رو در 8 روز دریافت کنید ؟

بله توضیح می دم، ببینید وقتی تعداد پوزیشن های فعال من به 80 تا رسید، این 80 پوزیشن روزی به من 16$ سود می داد یعنی در 8 روز می شه 8 * 16 = 128$ که اگه فی برداشت سایت و پیمنت پروسسور رو کم کنیم میشه تغریبا همون 4 تا پروفی که تو این تاپیک دیدید.

ayhan.tb

Registered User
لایک‌ها
26
مثلا فرض کنید من 100 دلار سرمایه گذاری کردم با چه استراتژی ادامه بدم تا به سود ثابتی برسم با توجه به ریستارت ها و اکسپایر شدن پوزیشن ها.
من تصمیم داشتم بعد از خرید پوزیشن تا یکسال از سود روزانه ای که بدست میارم فقط پوزیشن بخرم و به تعداد پوزیشن هام اضافه کنم. ولی بعد دیدم منطقی نیست چون هر 90 روز یکبار ریستارت انجام میشه و از طرفی هم بعد هر پوزیشن بعد از 81 روز اکسپایر میشه، بنابراین من فکر میکنم درست نباشه به طور یکسر و مدت زمان بیشتر فقط خرید داشته باشیم چون در این صورت سود قابل توجهی نخواهیم داشت. (شاید اصلا هم نداشته باشیم)!
به نظرم بهتره استراتژی توی این 90 روز باشه یعنی از اول ریستارت فعلی تا زمان ریستارت بعدی.

شما خودتون پیشنهادتون چیه؟ با چه استراتژی جلو میرید؟

babak2127

Registered User
لایک‌ها
83
با سلام
میشه اول از همه بگین این سایت روی چه حسابی به شما روزی 2 درصد سود میده؟! با پولهای شما چه کاری انجام میده که اینقدر سود داره براش که 2 درصدش رو روزانه یعنی 60 درصد در ماه به شما سود میده؟!!
بهتره اول از همه این موارد رو روشن کنین برای دوستان.

idenshz

Registered User
لایک‌ها
2
سلام وخسته نباشید اگه میشه شماره مبوایلتون رو پخ کنید من خیلی سوال دارم و میخوام با شما جدی کار کنم

idenshz

Registered User
لایک‌ها
2
در ضمن فیلم های آموزشی وبلاگتون همه یکی است و هیچ آموزشی نیست بلکه یه تبلیغات یک دقیقه ای سایت های خارجی هست

11 مگابایت هم هست

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا