خوشحالم که شما هم با این سیستم کار می کنی، با کمک هم می تونیم به رشد خودمون و دوستامون و این سیستم کمک کنیم، من متمرکز رو این سیستم کار می کنم و تمام آموزش ها و فیلم های لازم رو مرحله به مرحله رو بلاگم قرار دادم، مثلا باز کردن حساب لیبرتی و کار با اون، استراتژی هایی برای موفقیت در این سیستم، نحوه ی محاسبه ی سود، به جریان انداختن 10$ هدیه و ...دوستانی که علاقه به سایت های سرمایه گذاری دارند بدونه ریسک ، این سایت پیشنهاد میشه. چند ماه پیش بنده 1000 دلار ازش کشیدم بیرون و الان هم فعالیت دارم در این ایت.
برای اطلاعات بیشتر به این وبلاگ مراجعه کنید :
کسب درامد مطمئن از اینترنت
تو پست اول سند پرداختی ها رو میبینید؟!!میگن اینجوردرآمدا الکیه ،پس چی شد؟:blink:
ظاهرا شواهد چیز دیگه ای رو در مورد این سایت می گه، مثلا رتبه ی الکسای سایت، سند های برداشت واقعی اعضا، فیلم های یوتیوب، پیج فیس بوک این سایت و حرف هایی که کاربرای پردرآمد سایت در مورد اون زدن و ...،این سایت ها معمولا وقتی تعداد کاربرانشون بالا میره یکهو جمع میکنند میرن. و سودشون توی پول کلانی هست که از کاربران گرفتند و پس ندادند.
اولش مثل نماینده های مجلس خوب عمل می کنند، بعد که به پول رسیدن دیگه نمیشه پیداشون کنی!
من به هیچ وجه سایت های ptc رو توصیه نمی کنم، حتی neobux ولی این سایت که سایت خوبیه و توصیه می کنم با همون 30 تا 40$ شروع کنید و نه بیشتر و هر وقت خودتون خواستید سرمایتونو بیشتر کنید و حتی بهتره تا چند روز با همون 10$ سایت کار کنید و فقط کار کردن با سایت رو یاد بگیرید. برای کسب اطلاعات کافی این پست رو تا انتها و با دقت بخونید { I CAN WIN - شما هم می توانی }سلام
من قصد داشتم که تو NEOBUX سرمایه گذاری کنم که حدودا 300 هزار تومان پول گلدن شدن و کرایه ی زیر مجموعه می شد ! که پست شما رو دیدم !
به نظر شما این سایت معتبره ؟ ارزش سرمایه گذاری داره ؟
من فعلا می خوام مبلغ 40 $ سرمایه گذاری کنم .
به نظر شما بهتر نیست با همون 10 $ سایت شروع کار کنم ؟
رفیق دلار لیبرتی رو چطوری انتقال بدیم به حساب ایران ؟
Sent from my iPad using Tapatalk HD
دوست عزیز میشه توضیح بدی با چقدر سرمایه گذاری اولیه تو سایت تونستید این مقدار رو در 8 روز دریافت کنید ؟
به کمک صرافی های آن لاین، دلار لیبرتی خیلی پر طرف داره و به راحتی به فروش می ره.رفیق دلار لیبرتی رو چطوری انتقال بدیم به حساب ایران ؟
Sent from my iPad using Tapatalk HD