navvab12
Registered User
- نوشتهها
- 180
- لایکها
- 90
اینکه گفتید یکسره پوزیشن بخرید، قطعا بیشترین سود ممکن رو داره و ری استارت و اکسپایر شدن هم به این روند لطمه نمی زنه، چون شما هر روز پوزیشن های جدید می خرید و جای خالی پوزیشن های اکسپایر شده پر میشه ولی من خودم با این استراتژی کار می کنم که 60% سود خودم رو پوزیشن می خرم و 40% رو می کشم بیرون { گاهی وقت ها هم تغییراتی تو اون می دم }مثلا فرض کنید من 100 دلار سرمایه گذاری کردم با چه استراتژی ادامه بدم تا به سود ثابتی برسم با توجه به ریستارت ها و اکسپایر شدن پوزیشن ها.
من تصمیم داشتم بعد از خرید پوزیشن تا یکسال از سود روزانه ای که بدست میارم فقط پوزیشن بخرم و به تعداد پوزیشن هام اضافه کنم. ولی بعد دیدم منطقی نیست چون هر 90 روز یکبار ریستارت انجام میشه و از طرفی هم بعد هر پوزیشن بعد از 81 روز اکسپایر میشه، بنابراین من فکر میکنم درست نباشه به طور یکسر و مدت زمان بیشتر فقط خرید داشته باشیم چون در این صورت سود قابل توجهی نخواهیم داشت. (شاید اصلا هم نداشته باشیم)!
به نظرم بهتره استراتژی توی این 90 روز باشه یعنی از اول ریستارت فعلی تا زمان ریستارت بعدی.
شما خودتون پیشنهادتون چیه؟ با چه استراتژی جلو میرید؟
اما بعضی از کاربرا با این قانون می رن جلو که می گه: در اولین فرصت کل سرمایه ی اولیه ی خودتو بکش بیرون و بعد با ریسک صفر ادامه بده، چون هنوز 50% از سود شما تو سایت مونده.
بعد و قبل ری استارت بهترین موقع برای خرید پوزیشن هستش چون پوزیشن هایی که نزدیک( قبل ) ری استارت خریده می شن تو ری استارت شرکت داده نمی شن و پوزیشن هایی هم که بعد ری استارت می خرید تا ری استارت بعدی سودشونو دادن.