• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

من به راحتی 599$ در ماه در میارم. ( کاملا واقعی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
مثلا فرض کنید من 100 دلار سرمایه گذاری کردم با چه استراتژی ادامه بدم تا به سود ثابتی برسم با توجه به ریستارت ها و اکسپایر شدن پوزیشن ها.
من تصمیم داشتم بعد از خرید پوزیشن تا یکسال از سود روزانه ای که بدست میارم فقط پوزیشن بخرم و به تعداد پوزیشن هام اضافه کنم. ولی بعد دیدم منطقی نیست چون هر 90 روز یکبار ریستارت انجام میشه و از طرفی هم بعد هر پوزیشن بعد از 81 روز اکسپایر میشه، بنابراین من فکر میکنم درست نباشه به طور یکسر و مدت زمان بیشتر فقط خرید داشته باشیم چون در این صورت سود قابل توجهی نخواهیم داشت. (شاید اصلا هم نداشته باشیم)!
به نظرم بهتره استراتژی توی این 90 روز باشه یعنی از اول ریستارت فعلی تا زمان ریستارت بعدی.

شما خودتون پیشنهادتون چیه؟ با چه استراتژی جلو میرید؟
اینکه گفتید یکسره پوزیشن بخرید، قطعا بیشترین سود ممکن رو داره و ری استارت و اکسپایر شدن هم به این روند لطمه نمی زنه، چون شما هر روز پوزیشن های جدید می خرید و جای خالی پوزیشن های اکسپایر شده پر میشه ولی من خودم با این استراتژی کار می کنم که 60% سود خودم رو پوزیشن می خرم و 40% رو می کشم بیرون { گاهی وقت ها هم تغییراتی تو اون می دم }
اما بعضی از کاربرا با این قانون می رن جلو که می گه: در اولین فرصت کل سرمایه ی اولیه ی خودتو بکش بیرون و بعد با ریسک صفر ادامه بده، چون هنوز 50% از سود شما تو سایت مونده.
بعد و قبل ری استارت بهترین موقع برای خرید پوزیشن هستش چون پوزیشن هایی که نزدیک( قبل ) ری استارت خریده می شن تو ری استارت شرکت داده نمی شن و پوزیشن هایی هم که بعد ری استارت می خرید تا ری استارت بعدی سودشونو دادن.

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
در ضمن فیلم های آموزشی وبلاگتون همه یکی است و هیچ آموزشی نیست بلکه یه تبلیغات یک دقیقه ای سایت های خارجی هست

11 مگابایت هم هست
برای ارتباط با من به این لینک برید { http://clicksent.mihanblog.com/extrapage/support }
در ضمن به ایمیل ها سریع تر پاسخ می دم. قبل تماس با پیامک هماهنگ کنید تا حتما جواب بدم.
شما احتمالا پست رو تا انتها نخوندید و فقط فیلم های لا به لای متن رو دانلود کردید.
برای دیدن فیلم های آموزشی و تبلیغاتی به این لینک برید، فیلم های ری استارت و ماتریس هم به زودی در این پست قرار می دم.
{ http://clicksent.mihanblog.com/post/32 }

idenshz

Registered User
لایک‌ها
2
بنده نه حساب بین المللی دارم و نه تجربه ای در این کار چه کار باید بکنم ؟

من اولین در آمدم رو دریافت کنم میتونم به این روش اعتماد کنم و کلی کاربر بیارم ولی اول باید خودم مطمعن بشم

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
با سلام
میشه اول از همه بگین این سایت روی چه حسابی به شما روزی 2 درصد سود میده؟! با پولهای شما چه کاری انجام میده که اینقدر سود داره براش که 2 درصدش رو روزانه یعنی 60 درصد در ماه به شما سود میده؟!!
بهتره اول از همه این موارد رو روشن کنین برای دوستان.
چشم، روشن می کنم، البته اگه مطالب وبلاگمو می خوندید نیازی به این پست نبود، من همون مطالبی رو که تو وبلاگم گذاشتم اینجا قرار می دم.

سوال: چرا این کمپانی پایدار است و به راحتی چنین سود بالایی می دهد؟

خب، حتما می گید چطور این سایت روزی 2% سود می ده یعنی 60% در ماه، در حالی که بانک های کشور ما که بالاترین سود بانکی رو در جهان دارن 5 سال کل پولمونو نگه می دارن و تازه سالی 20% سود می دن و روی سود هم سود نمی یاد.

با گفته های "فردریک من" جواب این سوال رو می دم: "این سایت از یک فرمول ریاضی بهره می بره و این فرمول بر پایه ی خرید پوزیشن ها و زمان تبدیل کامل اون به پول یعنی 75 روز استواره." و البته این فرمول در انحصار فرد ریک منه و خودش پس از سال ها اونو ابداع کرده و هیچ بانکی در جهان به اون دسترسی نداره و حتی فرد ریک گفته هر کی بتونه فرمول رو کشف کنه 1 میلیون دلار یعنی 2000000000 تومان جایزه می گیره. خب اگه می تونید این کارو بکنید، من که نتونستم.

فیلم مربوط به این مطلب رو از این لینک دانلود کنید { http://static.justbeenpaid.com/movies/JSS_Short_Pormo_1M_Video.mp4 }

و دلیل دیگه اینکه این سیستم از یک ویژگی به اسم restart بهره می بره که این هم ابداع فردریک من هستش، یعنی هر 90 روز یک restart اتفاق می افته و بخشی از پوزیشن های فعال شما از دور خارج میشه قبل از اینکه 75 روز شده باشه و این پوزیشن ها به یک سیستم دیگه به اسم ماتریس منتقل می شه و اونجا هم دوباره با روش های دیگه می شه سود کسب کرد مثلا 1000 تا پوزیشن شما ممکنه بشه 700 تا، این روند رو همه ی کاربرای سایت پذیرفتن و به اون احترام می ذارن چون باعث پایداری سایت میشه و کاربرا می تونن همچنان به سود دهی ادامه بدن ولی اگه restart نباشه مثل هزاران سایت scam دیگه این سایت هم نابود می شد و کسی نمی تونست به اون اعتماد کنه.

ayhan.tb

Registered User
لایک‌ها
26
اینکه گفتید یکسره پوزیشن بخرید، قطعا بیشترین سود ممکن رو داره و ری استارت و اکسپایر شدن هم به این روند لطمه نمی زنه، چون شما هر روز پوزیشن های جدید می خرید و جای خالی پوزیشن های اکسپایر شده پر میشه ولی من خودم با این استراتژی کار می کنم که 60% سود خودم رو پوزیشن می خرم و 40% رو می کشم بیرون { گاهی وقت ها هم تغییراتی تو اون می دم }
اما بعضی از کاربرا با این قانون می رن جلو که می گه: در اولین فرصت کل سرمایه ی اولیه ی خودتو بکش بیرون و بعد با ریسک صفر ادامه بده، چون هنوز 50% از سود شما تو سایت مونده.
بعد و قبل ری استارت بهترین موقع برای خرید پوزیشن هستش چون پوزیشن هایی که نزدیک( قبل ) ری استارت خریده می شن تو ری استارت شرکت داده نمی شن و پوزیشن هایی هم که بعد ری استارت می خرید تا ری استارت بعدی سودشونو دادن.

از کدام روز شروع به برداشت 40 درصدی از سودتون کردید؟
امکانش هست بگید سرمایه اولیتون چقدر بوده؟

ayhan.tb

Registered User
لایک‌ها
26
البته الان زمان تبدیل کامل پوزیشن 81 روزه نه 75 روز.

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
بنده نه حساب بین المللی دارم و نه تجربه ای در این کار چه کار باید بکنم ؟

من اولین در آمدم رو دریافت کنم میتونم به این روش اعتماد کنم و کلی کاربر بیارم ولی اول باید خودم مطمعن بشم
خوبه، درستش هم همینه، با یه مبلغ پایین شروع کنید و هر وقت برداشت کردید و حتی معادل ریالی اونو گرفتید ادامه بدید. در ضمن شما باید به سند های برداشتی که در آینده می گیرید اعتماد کنید و نه حرف من یا کمپانی.

idenshz

Registered User
لایک‌ها
2
مشکل من الان تو ساخت حساب اینترنتیه که شماره حساب رو واسم ایمیل نمیکنه

چندین بار هم اونجا زدم که سند کنه شماره حساب رو اما به ایمیل نیومد تو سایت میزنه ارسال شد اما ارسال نمیشه

sinasmoky

Registered User
لایک‌ها
14
من همین الان از طریق شما ثبت نام کردم . ایمیل هم بهتون زدم لطفا راهنمایی کنید که چکار کنم؟

babak2127

Registered User
لایک‌ها
83
چشم، روشن می کنم، البته اگه مطالب وبلاگمو می خوندید نیازی به این پست نبود، من همون مطالبی رو که تو وبلاگم گذاشتم اینجا قرار می دم.

سوال: چرا این کمپانی پایدار است و به راحتی چنین سود بالایی می دهد؟

خب، حتما می گید چطور این سایت روزی 2% سود می ده یعنی 60% در ماه، در حالی که بانک های کشور ما که بالاترین سود بانکی رو در جهان دارن 5 سال کل پولمونو نگه می دارن و تازه سالی 20% سود می دن و روی سود هم سود نمی یاد.

با گفته های "فردریک من" جواب این سوال رو می دم: "این سایت از یک فرمول ریاضی بهره می بره و این فرمول بر پایه ی خرید پوزیشن ها و زمان تبدیل کامل اون به پول یعنی 75 روز استواره." و البته این فرمول در انحصار فرد ریک منه و خودش پس از سال ها اونو ابداع کرده و هیچ بانکی در جهان به اون دسترسی نداره و حتی فرد ریک گفته هر کی بتونه فرمول رو کشف کنه 1 میلیون دلار یعنی 2000000000 تومان جایزه می گیره. خب اگه می تونید این کارو بکنید، من که نتونستم.

فیلم مربوط به این مطلب رو از این لینک دانلود کنید { http://static.justbeenpaid.com/movies/JSS_Short_Pormo_1M_Video.mp4 }

و دلیل دیگه اینکه این سیستم از یک ویژگی به اسم restart بهره می بره که این هم ابداع فردریک من هستش، یعنی هر 90 روز یک restart اتفاق می افته و بخشی از پوزیشن های فعال شما از دور خارج میشه قبل از اینکه 75 روز شده باشه و این پوزیشن ها به یک سیستم دیگه به اسم ماتریس منتقل می شه و اونجا هم دوباره با روش های دیگه می شه سود کسب کرد مثلا 1000 تا پوزیشن شما ممکنه بشه 700 تا، این روند رو همه ی کاربرای سایت پذیرفتن و به اون احترام می ذارن چون باعث پایداری سایت میشه و کاربرا می تونن همچنان به سود دهی ادامه بدن ولی اگه restart نباشه مثل هزاران سایت scam دیگه این سایت هم نابود می شد و کسی نمی تونست به اون اعتماد کنه.
جواب شما اخر استدلال بود واقعا!
عزیز من اگر فقط با یک فرمول ریاصی میشد سود 60 درصد در ماه داشت که دنبا گلستان میشد !!
شما باید برای داشتن سود باید یه کاری انجام بدی . کالایی تولید کنی و بفروشی یا خدماتی ارائه بدی یا هر چیز دیگه ای که دیگران در قبال اون حاضر بشن به شما پول بدن . در این صورته که شما سود خواهی کرد نه با یک فرمول ریاضی!!!
اگر همچین جادویی وجود داشت مطمئن باش خیلی نابغه تر هایی از این اقای فردریک من وجود داره که این فرمول رو سالها قبل کشف میکردن!
بنظر من این سایت هم مثال همه سایتهای دیگه از این نوع کلاهبرداری است و دیر یا زود تقش در میاد! خواهید دید.

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
از کدام روز شروع به برداشت 40 درصدی از سودتون کردید؟
امکانش هست بگید سرمایه اولیتون چقدر بوده؟
20$ دو روز بعد 150$ و بعد هم هر چند روز 20$ یا 30$ می ریختم.
دقیقا یادم نیست ولی تو سند های برداشتی که گذاشتم می تونید تاریخ ها رو دقیق ببینید.

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
جواب شما اخر استدلال بود واقعا!
عزیز من اگر فقط با یک فرمول ریاصی میشد سود 60 درصد در ماه داشت که دنبا گلستان میشد !!
شما باید برای داشتن سود باید یه کاری انجام بدی . کالایی تولید کنی و بفروشی یا خدماتی ارائه بدی یا هر چیز دیگه ای که دیگران در قبال اون حاضر بشن به شما پول بدن . در این صورته که شما سود خواهی کرد نه با یک فرمول ریاضی!!!
اگر همچین جادویی وجود داشت مطمئن باش خیلی نابغه تر هایی از این اقای فردریک من وجود داره که این فرمول رو سالها قبل کشف میکردن!
بنظر من این سایت هم مثال همه سایتهای دیگه از این نوع کلاهبرداری است و دیر یا زود تقش در میاد! خواهید دید.
خوبه، شما اینجوری فکر کن، بهتره این فیلم رو ببینید { http://static.justbeenpaid.com/movies/JSS_Promo_01_v01m01b.mp4 } که تفاوت این سیستم رو با هایپ ها و دابلرها و ... نشون میده و اینکه چرا هایپ ها و هزاران سیستم مشابه شکست خوردن ولی این سیستم همچنان پایدار می مونه، فراموش
نکنید که تمام افرادی که در لینک زیر خواهید دید روزی مثل شما فکر می کردن
{ Testimonials From JustBeenPaid Members Making Money Online with JSS3 and JSS Tripler - Testimonies }
در ضمن لطفا بگید که چطور یه سیستم کلاه بردار می تونه رتبه ی 230 جهان رو در الکسا داشته باشه یعنی بعد گوگل و کلیک بانک سومین سیستم کسب درآمدی باشه که رتبه ی الکسای زیر 500 جهانی و زیر 60 کشوری رو داره.
برای مشاهده ی رتبه ی الکسا ی سایت به لینک زیر بروید
{ http://www.alexa.com/siteinfo/justbeenpaid.com }

GUARANTEE

Registered User
لایک‌ها
5
جناب نواب به نظرم دوستان را تشویق به این کار نکنید چون اگر واقعا راهی بود تا الان مشکل فقر جهانی حل میشد...به جای تشویق به نگاه کردن ویدیوها خود شما لطفا از برداشتتون بگید که تفاوت این سایت با هایپ چیه و چطوری سرمایه تولید میکنه و روزی 2% به کسایی که پول گذاشتن سود میده؟

kamran23

Registered User
لایک‌ها
341
دوستان تو اینترنت در مورد این سایت یه توضیحی پیدا کردید که scam هست یا نه ؟ من که نتونستم پیدا کنم
به هر حال رتبه الکسا این سایت خیلی بالا به نظر میاد یعنی چه دلیلی میتونه داشته باشه ؟

از طرفی هم سود 2 درصد در روز با منطق جور در نمیاد ! :blink: البته دو درصد اینجوری حساب میشه که فرضا با10 دلار یه پوزیشن میخرید که تا 81 روز سود 1.5 - 2 درصد میده . و بعد 81 روز 10 دلار میشه 15 دلار !
در کل مشکوک هست !
من که با 10 دلار خود سایت شروع کردم . تا بببینم در اینده نتیجه چی میشه . اگه عملی بود سرمایه رو بیشتر میکنم

miladkhoshtip98

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
من یک سوالی دارم
برفرضیم همه جیز سایت درست باشه واقعا پول را بریزه تو لیبرتی. دلار تو لیبرتی به چه درد میخوره چون این پول مجازیه پول واقعی که نیست؟
از پولی که تو لیرتی هست چطور میشه استفاده کرد؟ آیا میشه با حساب لیبرتی پول را به حساب پی پال انتقال داد؟ آیا می توان با پولی که تو لیبرتی هست از فروشگاه ها خرید اینترنتی کرد؟ اصلا خود لیبرتی معتبر است و کاربرد داره؟
من که الان چند تا فروشگاه را امتحان کرد کردم فقط پی پال را قبول میکنند!کدوم فروشگاه ها با لیبرتی میشه ازشون خرید کرد؟

MR.Exchan9er

Registered User
لایک‌ها
359
دوستانی که بدونه هیچ جستجویی نظر میدند احتمالا جستجو کردن رو بلدند و با گوگل و یوتیوب و فیسبوک اشنایی دارند..
پس بهتره که یه رویو از این سایت بگیرید...JustBeenPaid Review
امیدوارم به نتیجه برسید..چون شما تازه 1 هفته هست با این سایت اشنا شدید..مردم کشور های دیگه با این سایت و اقای فردریک من 2 سال فیکس کار میکنند و این جستجو ها و وقتی که شما تلف میکنید و اونها 2 سال پیش انجام دادند و تلف کردند..
jss.JPG
من خودم در اوایل $1000 کشیدم بیرون. اثباتش هم توبلاگم هست..
دوستانی که از طرف بنده عضو بشند و سرمایه گذاری کنند بنده سودی که از زیرمجموعه گیری بدست میارم رو برمیگردونم + مقداری هدیه از طرف بنده
Join to JustBeenPaid

MR.Exchan9er

Registered User
لایک‌ها
359
من یک سوالی دارم
برفرضیم همه جیز سایت درست باشه واقعا پول را بریزه تو لیبرتی. دلار تو لیبرتی به چه درد میخوره چون این پول مجازیه پول واقعی که نیست؟
از پولی که تو لیرتی هست چطور میشه استفاده کرد؟ آیا میشه با حساب لیبرتی پول را به حساب پی پال انتقال داد؟ آیا می توان با پولی که تو لیبرتی هست از فروشگاه ها خرید اینترنتی کرد؟ اصلا خود لیبرتی معتبر است و کاربرد داره؟
من که الان چند تا فروشگاه را امتحان کرد کردم فقط پی پال را قبول میکنند!کدوم فروشگاه ها با لیبرتی میشه ازشون خرید کرد؟

بله ..شما حتی میتونید لیبرتی رو به بانک های کشور های دیگه و ارز فیزیکی چنج کنید . مثل روبل و یورو و .....
خواستید پ.خ بدید سایت اکسچنج انلاین بدم برای تبدیل ارز به ارز فیزیکی
جستجو کنید

chanceller

Registered User
لایک‌ها
281
بله ..شما حتی میتونید لیبرتی رو به بانک های کشور های دیگه و ارز فیزیکی چنج کنید . مثل روبل و یورو و .....
خواستید پ.خ بدید سایت اکسچنج انلاین بدم برای تبدیل ارز به ارز فیزیکی
جستجو کنید

الان شما ماهی چند دلار در میارید از این ؟

MR.Exchan9er

Registered User
لایک‌ها
359
من روزی $4 از این سایت درامد دارم.
البته من اول ریسک کردم و مبالغ بالا داشتم..تقریبا 7 ماه پیش..و سودمو کردم و سرمایه اولیه رو کشیدم بیرون و با اون سودم دوباره اینوست کردم که الان $4 روزی دارم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا