• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

من به راحتی 599$ در ماه در میارم. ( کاملا واقعی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

chanceller

Registered User
لایک‌ها
281
اینا آخه یه سایت درست درمون هم طراحی نکردن
آدم گم میشه توش !

kamran23

Registered User
لایک‌ها
341
من یک سوالی دارم
برفرضیم همه جیز سایت درست باشه واقعا پول را بریزه تو لیبرتی. دلار تو لیبرتی به چه درد میخوره چون این پول مجازیه پول واقعی که نیست؟
از پولی که تو لیرتی هست چطور میشه استفاده کرد؟ آیا میشه با حساب لیبرتی پول را به حساب پی پال انتقال داد؟ آیا می توان با پولی که تو لیبرتی هست از فروشگاه ها خرید اینترنتی کرد؟ اصلا خود لیبرتی معتبر است و کاربرد داره؟
من که الان چند تا فروشگاه را امتحان کرد کردم فقط پی پال را قبول میکنند!کدوم فروشگاه ها با لیبرتی میشه ازشون خرید کرد؟
همون دلار لیبریتی یا الرت پی یا پرفکت مانی رو بده کافی هست و میشه با درصدی کاهش به ارز ریال در بانکهای داخل تبدیل کرد
البته اگه بده !!

miladkhoshtip98

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
تو لیبرتی چجوری میشه عضو شد؟ من عضو شدم نوشت ایمیل فعال سازی ارسال شد. اما ایمیلی برام نیومده! دو بار هم عضو شدم.

MR.Exchan9er

Registered User
لایک‌ها
359
دقیقا از همینش خوشم نمیاد..
هیچ جای دنیا سودی بالاتر از %2-%3 ماهیانه نمیدند...و این خودش برای تمام مردمی که دارند باهاش کار میکنند جالبه...%2 روزانه...اون هم از سال 2009..واقعا برنامه ریزی و تفکر بینظیری میخواد برای ***** همچنین سرمایه ای..

chanceller

Registered User
لایک‌ها
281
من روزی $4 از این سایت درامد دارم.
البته من اول ریسک کردم و مبالغ بالا داشتم..تقریبا 7 ماه پیش..و سودمو کردم و سرمایه اولیه رو کشیدم بیرون و با اون سودم دوباره اینوست کردم که الان $4 روزی دارم.

با لینکی که دادی الان عضو شدم
ولی رفر زده
YOUR REFERRER: Addison Rabbinz
THEIR E-MAIL: [email protected]
چرا ؟

miladkhoshtip98

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
دوستانی که با سایت کار کردن لطفا به چند سوال که بدون جواب مونده پاسخ بدن

1) حداقل برداشت سایت چقدره یعنی حداقل پولی که به حسابت واریز میکنه؟

2)فرض کن شما 100 دلار سرمایه گذاشتی 75 روز بعد 150 دلار داری آیا فقط سودت را که 50 دلار هست میتونی برداشت یا کل 150 دلار را هم میتونی یعنی اصل و سود را با هم؟

3) تا اونجایی که من فهمیدم موقع انتقال وجه باید مثل سایت های کلیکی 25 تا سایت ببینی. درسته؟

MR.Exchan9er

Registered User
لایک‌ها
359
دوستانی که با سایت کار کردن لطفا به چند سوال که بدون جواب مونده پاسخ بدن

1) حداقل برداشت سایت چقدره یعنی حداقل پولی که به حسابت واریز میکنه؟

2)فرض کن شما 100 دلار سرمایه گذاشتی 75 روز بعد 150 دلار داری آیا فقط سودت را که 50 دلار هست میتونی برداشت یا کل 150 دلار را هم میتونی یعنی اصل و سود را با هم؟

3) تا اونجایی که من فهمیدم موقع انتقال وجه باید مثل سایت های کلیکی 25 تا سایت ببینی. درسته؟

1) حداقل برداشت $20 هست
2)شماروزانه %2 سود دریافت میکنیدبه مدت 75 روز.شما اگر 100 دلار اینوست کنید فیکس روزی %2.02 دریات میکنید از سایت..حتی روز های شنبه و یکشنبه که سایت %1.65 سود میده شما %2 دریافت میکنید(چون 10$ هدیه داده سایت :دی)
3)مگه اتو سورفه؟!!! نه درست نیست..

ARMIN-F4

Registered User
لایک‌ها
225
منم دوست دارم اینترنتی پول در بیارم! ولی هیچی از حرفاتون متوجه نشدم!!! :wacko:

kamran23

Registered User
لایک‌ها
341
1) حداقل برداشت $20 هست
2)شماروزانه %2 سود دریافت میکنیدبه مدت 75 روز.شما اگر 100 دلار اینوست کنید فیکس روزی %2.02 دریات میکنید از سایت..حتی روز های شنبه و یکشنبه که سایت %1.65 سود میده شما %2 دریافت میکنید(چون 10$ هدیه داده سایت :دی)
3)مگه اتو سورفه؟!!! نه درست نیست..
75 روز هست مگه ؟!
من که با اون 10 دلار اولیه یه پوزیشن خریدم در قسمت days left نوشته 81 روز !!!

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
آقا برای منم 81 روزست
312jtp0.gif

راستی این ماتریس که گفتی چی چی هست؟چه جوری باهاش کار کنیم؟

فیلم میلم ندیا،خودت بیا یه کم تایپ کن یه ثوابی هم کرده باشی...
Just_Cuz_19.gif

راستی من الان با همین 10 دلار خود سایت شروع کردم،هیچ پولی هم نمیخوام بریزم تو حسابم،فقط با درامد این 10 دلار میخوام ادامه بدم،از کی به سودی میرسه که بشه برداشتش کرد؟یا به عبارتی کی به سودی میرسه که ارزش برداشت داشته باشه؟

با یوزر شما هم ثبت نام کردم برادر navvab

ببخشین برای سوالات مبتدی هستیم به هر حال...

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745

babak2127

Registered User
لایک‌ها
83
دوستان محترم خواهشا کمی توجه کنند!
شما تا وقتی خودتون پولی توی این سایت نریزید هیچ وفت نخواهید تونست برداشتی داشته باشید و اون 10 دلاری هم که بهتون میده کشکه همش! دلیلش هم اینه با اون 10 دلار میتونید یک پوزیشن بخرید و اون توی 75 روز نهایتا میشه 15 دلار که هنوز به 20 دلار نرسیده که بتونید بکشیدش بیرون! یه همین سادگی
پس فکر نکنید که با اون 10 دلاری که بهتون داده میتونید کاری کنید!
در ضمن اگر خود سایت رو مطالعه کرده باشید خواهید دید که گفته سود 2 درصد در طول روزهای هفته هستش و در روزهای اخر هفته یعنی شنبه و یکشنبه سود 1.5 درصده.

s.reza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
728
سلام دوستای عزیزم، من از 4 سال پیش فعالیت و تحقیق در زمینه ی مارکتینگ و کسب درآمد از اینترنت رو شروع کردم و الان با افتخار می گم که 599$ درآمد ثابت در ماه دارم و می خوام این درآمد رو به 3500$ در ماه برسونم، اما چرا اینجا و به شما اینا رو می گم چون من با کمک کردن به شما می تونم به هدف خودم هم برسم و البته دوستانی که مایل هستند به راحتی می تونن به سطح درآمد کنونی من برسند.
در واقع من می خوام یه سیستم فوق العاده پایدار و واقعی رو معرفی کنم که خودم تا الان حدود سه برابر سرمایه ی اولیه ام از اون سود گرفتم و تازه به درآمد ثابت ماهیانه هم رسیدم، فکر کنم دیگه وقت این رسیده این سیستم فوق العاده رو به همه معرفی کنم.

این سند برخی از برداشت های واقعی من از این سیستم:
مشاهده پیوست 175403

اینم آدرس بلاگم: http://clicksent.mihanblog.com

من تو وبلاگم به طور کامل همه چیز را توضیح داده ام، باز هم سوالی بود من می تونم کمکتون کنم.
این یه فرصت فوق العاده ست و انتخاب با خودتونه.
امتحان همچین سیستمی هم کاملا رایگانه.
در ازای چه مدت زمان در روز این درآمد رو دارین؟

kamran23

Registered User
لایک‌ها
341
دوستان محترم خواهشا کمی توجه کنند!
شما تا وقتی خودتون پولی توی این سایت نریزید هیچ وفت نخواهید تونست برداشتی داشته باشید و اون 10 دلاری هم که بهتون میده کشکه همش! دلیلش هم اینه با اون 10 دلار میتونید یک پوزیشن بخرید و اون توی 75 روز نهایتا میشه 15 دلار که هنوز به 20 دلار نرسیده که بتونید بکشیدش بیرون! یه همین سادگی
پس فکر نکنید که با اون 10 دلاری که بهتون داده میتونید کاری کنید!
در ضمن اگر خود سایت رو مطالعه کرده باشید خواهید دید که گفته سود 2 درصد در طول روزهای هفته هستش و در روزهای اخر هفته یعنی شنبه و یکشنبه سود 1.5 درصده.
چرا با نرم افزار محاسبه خود سایت میشه اون 10 دلار رو بیشتر کرد . فقط زمان طولانی می خواد . هر پوزیشن 81 روز تاریخ انقضا داره
10 دلار = یک پوزیشن اولیه ===> تو حدود 55 روز 10 دلار سودش میاد که با همین سود پوزیشن دومی رو میشه خرید
یعنی 2 تا پوزیشن میشه یکی 25 روزش مونده اون یکی هم 81 روز داره . باز اگه سود به 10 دلار رسید پوزیشن سومی میاد و اینطوری تا یه حدی باید پوزیشن رو زیاد کرد و بعدش سود رو از حساب بیرون کشید !
فقط فکر کنم 4-5 ماه میکشه تا 30 دلاری بشه :wacko:

babak2127

Registered User
لایک‌ها
83
چرا با نرم افزار محاسبه خود سایت میشه اون 10 دلار رو بیشتر کرد . فقط زمان طولانی می خواد . هر پوزیشن 81 روز تاریخ انقضا داره
10 دلار = یک پوزیشن اولیه ===> تو حدود 55 روز 10 دلار سودش میاد که با همین سود پوزیشن دومی رو میشه خرید
یعنی 2 تا پوزیشن میشه یکی 25 روزش مونده اون یکی هم 81 روز داره . باز اگه سود به 10 دلار رسید پوزیشن سومی میاد و اینطوری تا یه حدی باید پوزیشن رو زیاد کرد و بعدش سود رو از حساب بیرون کشید !
فقط فکر کنم 4-5 ماه میکشه تا 30 دلاری بشه :wacko:

بله میشه! این یعنی در ازای هیچ به شما سود میده! به نظر شما این منطقیه اصلا؟ شما کجا دنیا دیدی بدون انجام حتی 1 ریال سرمایه گذاری ویا انجام دادن کاری، حالا 3 ماه نه اصلا 100 ماه به شما پولی پرداخت بشه؟!
شما یک کاری کن. با همون 10 دلاری که میده و طبق همین محاسباتی که گفتی عمل کن ببین بعد 3 ماه چیزی گیرت میاد یا نه . ما رو هم در جریان بذار.

chanceller

Registered User
لایک‌ها
281
بله میشه! این یعنی در ازای هیچ به شما سود میده! به نظر شما این منطقیه اصلا؟ شما کجا دنیا دیدی بدون انجام حتی 1 ریال سرمایه گذاری ویا انجام دادن کاری، حالا 3 ماه نه اصلا 100 ماه به شما پولی پرداخت بشه؟!
شما یک کاری کن. با همون 10 دلاری که میده و طبق همین محاسباتی که گفتی عمل کن ببین بعد 3 ماه چیزی گیرت میاد یا نه . ما رو هم در جریان بذار.

حرفی کاملا منطقی . . .

MR.Exchan9er

Registered User
لایک‌ها
359
حق کاملا با شماست %2 روزانه بسیار بسیار بسیار زیاده...همچنین %6 به بالا ماهیانه
اما ادمین این سایت 3 سال و نیم هست که این سایت رو پابرجا نگه داشته پس ریسکش از هایپ و امثالهم کمتر به نظر میرسه..
والا من که دوست ندارم ایرانی جماعت ضرر کنه به خصوص جونا که با هزار رنج سرمایه بدست میارند..من 7 ماه پیش با این سایت کارم رو شروع کردم.
و reviewبگیرید همونطور که در پست قبلم گفتم بهتره در سایت های خارجی جستجو کنید..

miladkhoshtip98

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
1)
2)شماروزانه %2 سود دریافت میکنیدبه مدت 75 روز.شما اگر 100 دلار اینوست کنید فیکس روزی %2.02 دریات میکنید از سایت..حتی روز های شنبه و یکشنبه که سایت %1.65 سود میده شما %2 دریافت میکنید(چون 10$ هدیه داده سایت :دی

عزیز سوال دوم را من درست جواب نگرفتم. ایا اصل پول را میشه برداشت؟ مثلا اگر 100 دلار سرمایه بذاری بعد از 75 روز کل 150 دلار را میتونی برداشت کنی یا فقط هون 50 دلار سود را؟ممنون میشم اینو واضح جواب بدی.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا