• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

من به راحتی 599$ در ماه در میارم. ( کاملا واقعی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

miladkhoshtip98

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
متاسفانه ریستارت این سیستم دمار از روزگار آدم در میاره.
امروز ریستارت انجام شد. .. همین نیم ساعت پیش تو اتاق کنفرانس سایت بودم بیشتر یوزرا از حذف مقدار زیاد پوزیشن ها ناله میکردن.
یکی از یوزرا گفت از 170 پوزیشنی که داشتم، 139 تاشو از دست دادم!
بیشتر یوزرا بیشتر از 55 درصد پوزیشن هاشون رو از دست دادن! در حالی که تو سایت گفته 10 تا 40 درصد.
البته از دست دادن که تبدیل شده به سیستم ماتریکس ولی خیلی سخته از ماتریکس چیزی در بیاری اینجوری که من میبینم.

جناب MR.Exchan9er و navvab شما چند درصد از پوزیشن هاتون کانورت شده؟ (واقعی)

منم این معنای ری استارت را درست نفهمیدم. مگه ری استارت همه یوزرها در یک تاریخ انجام میشه؟ بعنی اگر یکی 3 روز قبلم پوزیشن خریده همه پوئزشین هاش به فاصله 3 روز نابود میشه؟مگه نمیگن ری استارت 90 روز یه دفعه اتفاق میوفته؟

miladkhoshtip98

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
با هر 10 دلار 1 پوزیشن میخری هر پوزیشن هم 2 درصد هر روز سود میده بعد از 81 روز هم پوزیشنت از بین میره .

نه آقا مثل اینکه اینطوری نیست. منم فکر میکردم اینطور باشه.اینجور که ayhan.tb گفت امروز ری استارت برای همه انجام شده چه اونی که دیروز پوزیشن گرفته چه اونی که 60 روز پیش.

babak2127

Registered User
لایک‌ها
83
متاسفانه ریستارت این سیستم دمار از روزگار آدم در میاره.
امروز ریستارت انجام شد. .. همین نیم ساعت پیش تو اتاق کنفرانس سایت بودم بیشتر یوزرا از حذف مقدار زیاد پوزیشن ها ناله میکردن.
یکی از یوزرا گفت از 170 پوزیشنی که داشتم، 139 تاشو از دست دادم!
بیشتر یوزرا بیشتر از 55 درصد پوزیشن هاشون رو از دست دادن! در حالی که تو سایت گفته 10 تا 40 درصد.
البته از دست دادن که تبدیل شده به سیستم ماتریکس ولی خیلی سخته از ماتریکس چیزی در بیاری اینجوری که من میبینم.

جناب MR.Exchan9er و navvab شما چند درصد از پوزیشن هاتون کانورت شده؟ (واقعی)
کل نکته این سایت هم تو همینه!

یه مقدار راجع به این ری استارت توضیح میدین؟ از کجا بفهمیم کی ری استارت میکنن و این که پوزیشن ها رو چه حسابی پاک میشه ؟
زمان نداره .هروقت جناب فردریک من عزیز اراده کنه که دکمه ری استارت رو فشار بده این عمل انجام میشه! وقتی دید داره ضرر میکنه و باید بیشتر از درامدش پول بده به یوزرا اینطوری شرشونو کم میکنه!
اون 10 تا 40 درصد هم واسه قصه هاست :)
اگر هم دقت کرده باشین خود این بابا که موسس سایته وقتی ثبت نام میکنی تو پروفایلتون نوشته که شما زیر مجموعه ایشون هستین اگر خودتون مستقیم ثبت نام کنین! بقیه هم به نحوی در آخر زیر مجموعه همین بابا هستن .
سود اصلی ماله همین جناب فردریک خانه!
امیدوارم این قضیه ساده رو متوجه شده باشین

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
من یک سوالی دارم
برفرضیم همه جیز سایت درست باشه واقعا پول را بریزه تو لیبرتی. دلار تو لیبرتی به چه درد میخوره چون این پول مجازیه پول واقعی که نیست؟
از پولی که تو لیرتی هست چطور میشه استفاده کرد؟ آیا میشه با حساب لیبرتی پول را به حساب پی پال انتقال داد؟ آیا می توان با پولی که تو لیبرتی هست از فروشگاه ها خرید اینترنتی کرد؟ اصلا خود لیبرتی معتبر است و کاربرد داره؟
من که الان چند تا فروشگاه را امتحان کرد کردم فقط پی پال را قبول میکنند!کدوم فروشگاه ها با لیبرتی میشه ازشون خرید کرد؟
دوست عزیز دلار لیبرتی بسیار محبوب و با ارزشه و قیمتش هم همیشه بیشتر از پی پال یا آلرت پی هستش،همین الان می تونید هر دلار لیبرتی رو 2000 تومن بفروشید، یه سری به این سایت بزنید
{ http://www.libertyuser.com }

در ضمن من کسی رو تشویق به کار کردن تو این سایت ( justbeenpaid ) نمی کنم، من فقط تجربه و اطلاعات خودمو در اختیار دوستان گذاشتم و امیدوارم همه ی دوستان با اطلاعات جلو برن و خوشحال می شم که بتونیم تیمی کار کنیم و فراموش نکنید اگه قرار باشه کسی ضرر کنه اولیش منم، پس منتظر شنیدن تجربیات شما هستم و هر چه این سایت بیشتر قدرت بگیره من هم می تونم با خیال راحت تر اینوست کنم، توصیه می کنم اطلاعاتی که تو خود سایت موجود هست رو حتما بخونید و برای با خبر شدن از وضعیت کمپانی آپدیت های صفحه ی اول سایت، آپدیت های پیج فیس بوک و فیلم های یوتیوب رو ببینید.
just face.png

در ضمن من یه پست زدم و فیلم های مورد نیاز رو روش گذاشتم، به لینک رو به رو بروید: { http://clicksent.mihanblog.com/post/32 }

miladkhoshtip98

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
زمان نداره .هروقت جناب فردریک من عزیز اراده کنه که دکمه ری استارت رو فشار بده این عمل انجام میشه! وقتی دید داره ضرر میکنه و باید بیشتر از درامدش پول بده به یوزرا اینطوری شرشونو کم میکنه!
اون 10 تا 40 درصد هم واسه قصه هاست :)

یعنی هر 90 روز یک restart اتفاق می افته و بخشی از پوزیشن های فعال شما از دور خارج میشه

دوستان دیدین کلک این سایت را.مگه آدم خره بره 100 دلار بذاره 10 تا پوزیشن بخره بعد این آقا بیاد 10 روز بعد دکمه ری استارت را بزنه 7 تاش را بسوزونه. خوب معلمه سود اصلی را اون میکنه نه ما ما ضرر هم میکنیم.

babak2127

Registered User
لایک‌ها
83
مرد مومن این را از اول میگفتی.چرا از اول گفتی 90 روز یکبار حالا میگی هر موقع اراده کنه!

دوستان دیدین کلک این سایت را.مگه آدم خره بره 100 دلار بذاره 10 تا پوزیشن بخره بعد این آقا بیاد 10 روز بعد دکمه ری استارت را بزنه 7 تاش را بسوزونه. خوب معلمه سود اصلی را اون میکنه نه ما ما ضرر هم میکنیم.

این را از از اول میگفتی نه اینکه روی 60 در صد در ماه سود اینقدر مانور بدی و اینکه این آقای فریدریک من فرمولی کشف کرده که فقط خودش میدونه.خیلی راحت این اسمش کلاهبرداریه
عزیز من شما حالت خوبه؟!!:blink:
این کوت دوم رو از کجات در آوردی به اسم من الان؟!!!

ayhan.tb

Registered User
لایک‌ها
26
پوزیشن هایی که قبل از ریستارت مثلا یکی دو روز قبلش خریداری میشن، ریستارت تاثیری روی اونها نداره.

miladkhoshtip98

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
عزیز من شما حالت خوبه؟!!:blink:
این کوت دوم رو از کجات در آوردی به اسم من الان؟!!!

یک لحظه فکر کردم استار تر اون پست را داده.

بالاخره شرایطش چجوریه. ری استارت تایم مشخص داره یا نه؟ یعنی امروز ری استارت انجام شده 90 روز دیگه ری استارت بعدی هست؟یوزرها تاریخ ری استارت را مطمئننا میدونن؟

chanceller

Registered User
لایک‌ها
281
نه بابا شما ضرری نمی کنه چون این یه فرمول ریاضی هست :D

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
در مورد ری استارت بگم که هر 90 روز اتفاق می افته، و من فقط یک ری استارت رو تجربه کردم که دقیقا 27.2% از پوزیشن هام از دور خارج شد و این در حالی بود که پوزیشن های ری استارتی من حدودا 50% سودشونو داده بودن، بعد ری استارت هم یه پولی سریعا اومد به حسابم{ زیاد نبود } و اینو بگم که برا کسایی که تازه ثبت نام می کنن 10 تا 25 روز اول ری استارت اتفاق نمی افته و حتی ممکنه که تا 70 یا حتی 90 روز دیگه هم اتفاق نیفته ( این اتفاق خوب برا من افتاد ) و زمان ری استارت ها هم یکسانه و با ایمیل اطلاع رسانی میشه و پوزیشن هایی که تا دو هفته قبل ری استارت خریده بشه در ری استارت شرکت داده نمی شه، این قوانین ممکنه کمی تغییر کنه و نه اینکه بی اساس باشه، من هیچ ضرری از ری استارت نکردم و منتظرم تا پوزیشن های اکسپایری من به پوزیشن jss تبدیل بشه و بعد برم سراغ ماتریس سایکل کردن.

اما در جواب دوستانی که می گن ماتریس سایکل کردن سخته و یا این سایت غیر واقعیه یا پروف نداره، من بیش از 10 فیلم دارم که پروف کاربرا رو نشون میده، چه پروف داخل سایت و چه پروف آلرت پی ( پیزا ) و ...
و یه فیلم از یکی از کاربرای فعال سایت با پروفش می ذارم که روزی 2000$ درآمد داره و تو یه روز حدود 10 تا ماتریس سایکل کرده و 10000 پوزیشن فعال هم داره، این فیلم رو حتما ببینید
برا دیدن فیلم از لینک زیر استفاده کنید.
{ http://o-o---preferred---lhr14s09--...itag,source,upn,expire&sver=3&upn=UTsSHUc5Y0w }

لینک دانلود برا یو تیوبه، از چی پی ان یا براکسی استفاده کنید.

kamran23

Registered User
لایک‌ها
341
لطف کنید این قوانین ریستارت رو یه بار بخونید
Restart Feature Explained - JustBeenPaid!
نوشته پوزیشن ها از اکانت JSS-Tripler میان بیرون و به JSS-Matrix منتقل میشن (JSS-Matrix positions) و باید تو اون قسمت شروع به کار کرد
During a Restart, you do NOT lose ANY money. It is simply transferred/converted into JSS-Matrixes. How long it takes to cycle those matrixes depends on several factors, including how many expiring JSS-Tripler positions you have, how close your matrixes are to being filled and whether your referrals are actively buying JSS-Matrix positions or not.
یعنی کلا سایت این نیست که 100 دلار بیاری بعد 81 روز 150 دلار بکشی بیرون و اینجوری ادامه بدی !
هم ریسک داره و هم باید کار های درست و در سر زمان انجام داد تا سوددهی خوبی بشه داشت

amme joon

Registered User
لایک‌ها
2,939
همین ماتریکسو بیشتر توضیح بده . یعنی میگی پوزیشنامون از بین نمیره و دوباره میشه برگردوندشون؟ بدون اینکه 10 دلار دوباره بدیم؟

miladkhoshtip98

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
ممنون از شفاف سازی. البته میگن امروز هم ری استارت انجام شده.نمیدونم با ری استارت امروز استارتر اولین تجربه ری استارتش بوده یا بدون امروز.

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
همین ماتریکسو بیشتر توضیح بده . یعنی میگی پوزیشنامون از بین نمیره و دوباره میشه برگردوندشون؟ بدون اینکه 10 دلار دوباره بدیم؟
باشه، ولی درستش اینه که مرحله به مرحله بریم جلو، من هنوز ماتریس سایکل نکردم ولی استراتژی های متفاوتی در مورد ماتریس سایکل کردن وجود داره، ببینید این سایت در حال حاضر 2 سیستم ماتریس ( jss ) و سود 2% روزانه ( jss tripler ) رو داره که کاربرای پر درآمد از هر دو سیستم استفاده می کنند، به این صورت که مثلا شما 100 پوزیشن می خری و بعد 81 روز 100 پوزیشن شما اکسپایر میشه { و شما کل سود و سرمایتو گرفتی، یعنی تو حسابتونه } و میره به ماتریس و اونجا هر 4 پوزیشن tripler که قیمت هر کدوم 10$ هست میشه یک پوزیشن jss که همون پوزیشن ماتریس هستش به ارزش 20$ و حالا شما یک پوزیشن ماتریس داری و اگه 6 تا از زیر مجموعه های شما هر کدوم یک پوزیشن jss بخرن ماتریس شما سایکل میشه و 60$ می گیرید و یه روش دیگه این که دو تا زیر مجموعه های شما تا دو سطح پوزیشن jss بخرن و نتیجه یکسان هستش یا اگه زیر مجموعه ندارید یا زیاد فعال نیستید ویژگی های دیگه ای مثل پرمیوم کردن پوزیشن و خرید پلیس منت وجود داره تا شما از پوزیشن های اکسپایری سایر کاربرا برا سایکل کردن ماتریس خودت استفاده کنی، و حتی می تونی همین روز اول ثبت نام با 20$ یک پوزیشن jss بخرید و شروع کنید به سایکل کردن ماتریستون، من خودم اول کار فقط رو پوزیشن های tripler و سود روزانه تمرکز کردم و تازه دارم می رم سراغ ماتریس، به محض اینکه اولین ماتریسمو سایکل کنم تجربیاتمو انتقال می دم و باید منتظر بمونم تا پوزیشن های اکسپایری من تبدیل بشن، به عکس زیر دقت کنید
19740129685513578603.png

برای دانلود فیلم های آموزشی ماتریس به این پست بروید { http://clicksent.mihanblog.com/post/32 }

برای کسب اطلاعات اولیه و نحوه ی شروع کار به این پست بروید { http://clicksent.mihanblog.com/post/31 }

تصمیم با خودتونه و من هیچ نظری درباره ی اینکه در این سایت فعالیت کنید یا نه ندارم و فقط شخصا کار این سایت رو قبول دارم.

فایل های ضمیمه

• Matrix-Part-1.png
    Matrix-Part-1.png
    48.8 KB · نمایش ها: 145

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
ممنون از شفاف سازی. البته میگن امروز هم ری استارت انجام شده.نمیدونم با ری استارت امروز استارتر اولین تجربه ری استارتش بوده یا بدون امروز.
امروز اولین تجربه ی من با حساب اصلیم بوده، در ضمن توصیه می کنم به هیچ وجه به فکر باز کردن چند حساب نباشید و سعی کنید به قوانین سایت احترام بذارید، ممکنه به مشکل بر بخورید.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام
یه سوال: این قسمت ترافیک Exchange که توش تبلیغات میبینیم اصلا پولی میده؟! یا هر چی میبینیم بی فایده ست و فقط با خرید پوزیشن و اینا میشه پول دراورد؟

مرسی

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
سلام
یه سوال: این قسمت ترافیک Exchange که توش تبلیغات میبینیم اصلا پولی میده؟! یا هر چی میبینیم بی فایده ست و فقط با خرید پوزیشن و اینا میشه پول دراورد؟

مرسی
من با این سیستم کار نمی کنم، احتمالا پول نمی ده و فقط می تونید وبسایت خودتونو به کاربرای دیگه نشون بدید و در واقع تبادل ترافیک کنید.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
من با این سیستم کار نمی کنم، احتمالا پول نمی ده و فقط می تونید وبسایت خودتونو به کاربرای دیگه نشون بدید و در واقع تبادل ترافیک کنید.

مرسی، پس کلا پول دراوردن توش با سرمایه گذاری و ریفر کردنه؟!

MR.Exchan9er

Registered User
لایک‌ها
359
مرسی، پس کلا پول دراوردن توش با سرمایه گذاری و ریفر کردنه؟!

درسته..
قسمت ماتریکس درامدش فوقالعاده هست.
سرمایه گذاری هم در این سایت ریسک پایینی داره..
دوستانی که از سر باد هوا و بدونه اطلاعات نظر میدند بهتره در مورد این سایت در فروم ها و سایت های خارجی تحقیق و جستجویی انجام بدند...با کمک ترجمه گر گوگل ترنسلیت
اصلا میگیم بعد از 90 روز پوزیشن هارو به ماتریکس تبدیل کنه و ریاستارت انجام بشه . شما اگر 100 اینوست کنید + 10 دلار جایزه سایت. روزانه $2 دلار سود میکنیدتو اخر ماه دوم که میشه 60 روز شما $120 از سایت برداشت کردید و 20 دلار سود + اصل سرمایه و 1 ماه اخر رو دارید فقط سود خالص میکنید..اینم از استدلال راحت ریاضی :دی

miladkhoshtip98

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
چرا 2 در صد سود را نداده؟یک روز گذشته باید 20 سنت میداد.

2%.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا