از 81 روز کمتر شده و حساب نکرده ؟
salam kamtarin mablagh vase sarmaye gozari chand d0llare ?
نه از 81 روز کم نکرده اما همانطور که تاریخ نشون میده دیروز 30/7 ساعت 13:37 خرید پوزیشن انجام شده چرا حساب نکرده!
مشاهده پیوست 180096
من به این فکر میکنم کسایی که از این درامدها دارن انقدر راحت پول در میارن به قول خودشون هنوز واسه زیرمجموعه گیریشون از وبلاگ استفاده میکنن پولشون نمیرسه سایت بزنن؟یا کلا رایگان دوست دارن کارکنن؟
همین موردش کار رو سخت میکنه . یعنی به هیچ وجه تک نفره نمیشه از این سیستم استفاده چندانی کرد و حتما باید زیرمجموعه های فعال پیدا کرد .کسانی که برای این کار وقت بزارن .اگه 6 تا از زیر مجموعه های شما هر کدوم یک پوزیشن jss بخرن ماتریس شما سایکل میشه
دوست عزیز تا جایی که اطلاع دارم شما باید هر وقت درامدتون به ده دلار رسید پوزیشن بخرید و بعد از چهار یا پنج ماه که درامدتون به بالای بیست دلار رسید می تونید از حساب برداشت کنید اما اگه بعد از سه ماه پوزیشن نخرید موجودیتون 15 دلار راکد می مونه و با توجه به اینکه حداقل سقف برداشت 20 دلار هست نمی تونید 15 دلار رو از حسابتون خارج کنیددر اینکه این سیستم هم یه روزی زمین میخوره شکی نیست مهم رسیدن اون روز هست
اگه من همین 10 دلار خود سایت رو فقط سرمایه گذاری کنم بعد از یک سال چقدر گیرم میاد؟ یعنی همینجوری به امان خدا ولش کنم مثل یه تیر تو تاریکی؟