• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

من به راحتی 599$ در ماه در میارم. ( کاملا واقعی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

smart.pro

Registered User
لایک‌ها
652
salam kamtarin mablagh vase sarmaye gozari chand d0llare ?

kamran23

Registered User
لایک‌ها
341

miladkhoshtip98

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
از 81 روز کمتر شده و حساب نکرده ؟
چون ماله من هم دیروز حدود ساعت 5 درست 24 ساعت میشد اما شب 2 درصد رو دادن

نه از 81 روز کم نکرده اما همانطور که تاریخ نشون میده دیروز 30/7 ساعت 13:37 خرید پوزیشن انجام شده چرا حساب نکرده!

12.jpg

miladkhoshtip98

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
من به این فکر میکنم کسایی که از این درامدها دارن انقدر راحت پول در میارن به قول خودشون هنوز واسه زیرمجموعه گیریشون از وبلاگ استفاده میکنن پولشون نمیرسه سایت بزنن؟یا کلا رایگان دوست دارن کارکنن؟

به نظر منم اگر واقعا درآمد هست به جای اینکه هرکی یک وبلاگ برای خودش بزنه وبلاگش تو کل اینترنت گم بشه بیان با هدیگه یک سایت درست و با حسابی با طراحی شکیل بسازیم بدیم سئو کنند طوری که هرکی سرچ کرد کسب درآمد از اینترنت تو صفحه اول گوگل آدرس سایت بیاد.بعد برای هر بازدید لینک ریفر یک نفر نمایش داده بشه.اینطوری خیلی بهتره

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
اینطور که شواهد نشون میده بعضی مواقع بدلیل مشکلات هاست و کندی سیستم Daily Earningها مثلا تا سه روز پرداخت نمیشه و بعد به تعداد روزهایی که ندادن یکجا به JSS Tripler واریز میشه گویا دیروز و امروز هم همین اتفاق افتاد، اما اخیرا انتقادهای زیادی از سایت شده که در مورد آینده سایت شک و شبهه زیادی بوجود میاد در نتیجه ریسک پذیری باید بیاد پایین.

در مورد تبدیل تعداد پوزیشن‌ها اگه سقف تبدیل بالاتر از چهل درصد بره احتمال ضرر دادن یوزرها یا کند شدن فرآیند سوددهی خیلی بیشتر میشه و باید به این نکته توجه کنن که حساب افرادی که پوزیشن زیادی ندارند نباید زیاد تحت تاثیر رستارت قرار بگیره اما انگار قانونی که خودشون گذاشتن رو نقض کردن.

سیستم Withdraw سایت دچار مشکل اساسی هست و بارها به یوزرها پیغام میده که سقف پرداخت روزانه در این Payment Processor به حداکثر رسیده و بعدا باید درخواست داد. به همین دلیل به دوستان توصیه میکنم احتیاط کنید و طبق اصل Invest What You Can Afford To Lose برید جلو. به نظر من یه مقدار سود کمتر ارزش این رو داره که خیالتون راحت باشه.

موفق باشید...

r93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
من همیشه قبل از اینکه کاری انجام بدم ریسکشم بررسی می کنم که ببینم ارزش داره یا نه.این یکی از اولین تاپیکاییه که تو ایران در مورد این سیستم زده شده اما تو فروم های خارجی از 3 سال پیش تاپیک هست که هیچکی از این سیستم نارضایتی نداشته.البته ممکنه بعضی از سایت های کلیکی با زدن وبلاگ هایی بخوان این سیستم رو خراب کنن اما نارضایتی در حد صفر بوده. خلاصه کنم این همه دلار تو ایران از دست میره در زمینه هایی مثل فارکس و کلاهبرداریو غیره یه بار هم اینجا امتحان کنید تا ببینید این سیستم چطوره.سیستم لیبرتی تقریبا توی تمام سایت هایی که بصورت اتوماتیک پول واریز میشه وجود داره و سیستم مطمئنیه.ممکنه ظاهر سایت گمراه کننده باشه اما بهتره اول تست کنید بعد اظهار نظر کنید.
موفق باشید.

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
چند تا از دوستان خواستن تا یه صرافی خوب معرفی کنم، منم سایتی که خودم با اون خرید و فروش انجام می دم رو معرفی می کنم و اینو بگم که این کار من به هیچ وجه جنبه ی تبلیغاتی نداره و فقط پاسخ به سوالات دوستانیه که ایمیل زدن. خودتون از هر سایتی که دوست دارید و از هر روشی که می تونید دلارتونو تامین کنید یا بفروشید.
آدرس صرافی { http://www.libertyuser.com }، قبل خرید یا فروش باید با مدیر سایت با پیامک ( یا تماس ) هماهنگ کنید.

MR.Exchan9er

Registered User
لایک‌ها
359
دوستانی هم که نیاز به ساپورت اطلاعاتی دارند میتونند از اطلاعات navvab12 عزیز و دوستانی که با این سیستم کار کردند استفاده کنند..
بنده هم هرچقدر در توانم باشه به سوالات دوستان پاسخ میدم..لازم شد به ساپورت سایت تیکت میزنم
موفق و سربلند باشید

ParsiaGold

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خرید و فروش انواع ارز الکترونیک (بصورت حضوری و غیر حضوری) در وبسایت پارسیا گــلد و آنــفیکسـر

خرید و فروش لیبرتی , وبمانی , آلرتپی و پرفکت مانی
با قیمتی مناسب و منصفانه

==> موجودی در حال حاضر
قابل تهیه
لیبرتی ریزرو: 8460$
وب مانی: 6200$
آلرت پی: تمام شده
پرفکت مانی: 1100$
سفارشات تعداد بالا را هم میپزیریم
برای مشاهده قیمت و نحوه ارتباط با ما به وبسایت های ما مراجعه کنید

W W W . P A R S I A G O L D . C O M

W W W . O N F I X E R . C O M

ورود به وبسایت پارسیا گـلد: کلیک کنید
ورود به وبسایت آنـفیکســر: کلیک کنید

ParsiaGold

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بله بنده هم به عنوان یک صراف ایشان را تایید میکنم

خیلی با اخلاق و منصف هستند

kamran23

Registered User
لایک‌ها
341
اگه 6 تا از زیر مجموعه های شما هر کدوم یک پوزیشن jss بخرن ماتریس شما سایکل میشه
همین موردش کار رو سخت میکنه . یعنی به هیچ وجه تک نفره نمیشه از این سیستم استفاده چندانی کرد و حتما باید زیرمجموعه های فعال پیدا کرد .کسانی که برای این کار وقت بزارن .

miladkhoshtip98

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
اول کاری بدحسابه هنوز سود 20 سنت را به من داده. 2 روز گذشته مثلا

boro_baba1

Registered User
لایک‌ها
72
در اینکه این سیستم هم یه روزی زمین میخوره شکی نیست مهم رسیدن اون روز هست

اگه من همین 10 دلار خود سایت رو فقط سرمایه گذاری کنم بعد از یک سال چقدر گیرم میاد؟ یعنی همینجوری به امان خدا ولش کنم مثل یه تیر تو تاریکی؟

AHMD222

Registered User
لایک‌ها
104
در اینکه این سیستم هم یه روزی زمین میخوره شکی نیست مهم رسیدن اون روز هست

اگه من همین 10 دلار خود سایت رو فقط سرمایه گذاری کنم بعد از یک سال چقدر گیرم میاد؟ یعنی همینجوری به امان خدا ولش کنم مثل یه تیر تو تاریکی؟
دوست عزیز تا جایی که اطلاع دارم شما باید هر وقت درامدتون به ده دلار رسید پوزیشن بخرید و بعد از چهار یا پنج ماه که درامدتون به بالای بیست دلار رسید می تونید از حساب برداشت کنید اما اگه بعد از سه ماه پوزیشن نخرید موجودیتون 15 دلار راکد می مونه و با توجه به اینکه حداقل سقف برداشت 20 دلار هست نمی تونید 15 دلار رو از حسابتون خارج کنید

amme joon

Registered User
لایک‌ها
2,939
برا من که هنوز 2 روز نشده 0.4 ریخت =))

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
با توجه به شرایط فعلی من فکر میکنم بهترین استراتژی این هست که تا یک یا دو هفته هفته بعد از رستارت تا جایی ممکنه پوزیشن خریداری بشه و بعد تا قبل از اینکه رستارت بعدی رخ بده سود و سرمایه رو بیرون کشید.
البته این حالت زمانی جواب میده که فاصله بین رستارت‌ها 90 روز باشه نه کمتر...

دوستان با توجه به دو عامل اصلی، طول عمر سیستم به نظر داره میاد پایین چون اگه دقت کنید از فاصله رستارت قبلی تا فعلی فقط 65 روز گذشته در صورتی که حداقل این زمان رو 90 تا 120 روز تو قسمت توضیحات و قوانین Restart سایت ذکر کردن و هر دوره این احتمال وجود داره که این زمان کوتاه‌تر هم بشه چون مسئولین سایت بدون اینکه چیزی اعلام بشه هرکاری می‌کنند. دوم درصد پوزیشن‌های تبدیل شده به ماتریس‌ها (برخلاف قوانین 20 تا 40 درصدی تبدیل) برای اکثر کاربرها 75 درصد بوده حتی برای کاربرانی که حساب های بزرگ نداشتند و این نارضایتی زیادی رو برای خیلی‌ها رقم زد که تو فروم‌های مختلف میتونید ببینید. افرادی بودند که 30 پوزیشن داشتند و 22تاش تبدیل شده به ماتریس‌هایی که در بهترین حالت چندین ماه سایکل کردن اون‌ها طول می‌کشه. بعد حساب کنید فردی که فقط هشت پوزیشن براش باقی مونده دیگه چطور میتونه هزینه Placement و آپگرید کردن ماتریس‌ها رو در بیاره تا امیدی به سایکل شدن در موقعیتی نامعلوم بدست بیاد. بنابراین اگه در نظر بگیریم احتمالا تا وقتی که بخواد اینکار هم رو عملی بکنه رستارت بعدی رخ میده و همون هشت پوزیشن هم از دستش در میاد که این یعنی از دست تمامی سرمایه بدون دریافت هیچ‌گونه سود.

البته در طرف دیگه افرادی هم هستند با بالای 1000 پوزیشن و از قبل این اتفاقات رشد کردن که الان وضعیت به نفع اون‌ها هست و میتونند ماتریس‌ها رو با سرعت بیشتری به 60 دلار تبدیل کنند که فرآیند خرید پوزیشن ادامه داشته باشه.

MR.Exchan9er

Registered User
لایک‌ها
359
INJ3CT8R جان روزی که ری استارت انجام شد به اکانت بنده $27 اضافه شد..
دلیش چی میتونه باشه؟!

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
سلام ایمیلی که بعد ری استارت اخیر برام اومده رو قرار می دم و بررسیش می کنیم، البته مرحله به مرحله می ریم جلو فعلا قسمت اولشو بررسی می کنم:

(^_^) JSS-Tripler - Restart Completed; Strong Growth!

Welcome to all our new members

The Restart started on 7/30/12 and its
first part was completed early the
following morning. Unfortunately, it
was necessary to convert a significant
percentage of JSS-Tripler positions
for some accounts.

If your daily earnings have dropped
significantly, I sympathize with you.
Please realize that this is much better
than most high-return programs which
simply disappear with your funds when
the going gets tough.

خب، همونطور که می بینید گفته شده که ری استارت 2 روز پیش اتفاق افتاده و صبح همون روز تموم شده و متاسفانه درصد قابل توجهی از پوزیشن های tripler بعضی از حساب ها ( که شامل حساب من نمیشه ) کانورت شده.
و در ادامه گفته اگه درآمد روزانه ی شما ها کم شده ما با شما همدردی می کنیم ( جناب فردریک من بهتره شما درصد کانورتی ها رو کاهش بدی به جای همدردی ) و البته این رو هم گفته که باید باور داشته باشید که این وضعیت بسیار بهتر از برنامه های با بازده بالا نظیر هایپ ها، دابلرها و سایکلرهایی که به راحتی وقتی که ادامه دادن سخت میشه با پول های شما ناپدید می شن.

مایلم نظر دوستان رو بدونم و بعد بریم برا بررسی قسمت بعدی ایمیل.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا