اگه واقعا اینطوره پس چرا اینقدر دوستان تبلیغ سود 2 % رو میکنن ؟
یه سوال دارم
فرض کنیم من 100 پوزیشن دارم که 50 تاش تو ری استارت کانورت میشه
اولا سود این پوزیشن ها هم کانورت میشه و تاثیری تو تعداد پوزیشن های ماتریس داره ؟ یا فقط تعداد پوزیشن ها مهمه ؟
دوم اینکه این 50 تا پوزیشن از دست رفته واسه من 500 دلار می ارزه آیا تعداد پوزیشن های ماتریسی که به من میده هم همینقدر می ارزه ؟
سوم برای نقد کردن این ماتریس ها بدون حتی یک نفر زیر مجموعه گیری باید چیکار کنم و چقدر هزینه کنم ؟ و در نهایت با احتساب هزینه ها چقدر از اون 500 دلار بهم بر میگرده ؟
سلام دوست عزیز.
ی ِ ضرب المثل داریم که میگه : " خانه از پایه ویران است / خواجه در فکر نقش ایوان است "
فقط برای برانگیختن حسّ طمع.
تمام مواردی که بنده مثال زدم از خود ِ سایت قابل اقتباسه .
توی ِ سایت ، ی ِ ماشین حسابه به آدرس زیر :
HTML:
http://tripler.justbeenpaid.com/calculator/
اگر Enter your Initial Fund = $ 100باشه و مدت زمان رو هم 81 روز در نظر بگیریم و Enable Repurchasing ( خرید مجدد ) رو هم NO انتخاب کنیم.
خواهیم داشت :
YOUR ACCOUNT SUMMARY FROM DAY 1 TO DAY 81 (81 days)
Your current funding : $100.00 U.S. Dollars
Ending balance : $150.00
Net profit on completion date : $50.00
Net profit = سود خالص
======================================================================
1 - اگر سود پوزیشنها رو با " خرید مجدد " تبدیل به پوزیشن کنید و این پوزیشنها در بازه ی ِ زمانی کانورت قرار بگیره ، 100 درصد در افزایش پوزیشنهای ماتریسی مؤثره.
در نتیجه تعداد پوزیشنها مهم خواهد بود.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2 - خیر. چرا ؟ چون 4 پوزیشن JSS-Tripler که برابر با 40 $ ارزش داره = 1 پوزیشن JSS-Matrix که برابر با 20 $ ارزش داره ، خواهد بود.
در نتیجه 20 $ در جیب " فردریکه " و در یک Matrix Cycle بالغ بر 80 $ در جیب ایشونه ..............
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3 - در این مورد استراتژیهایی در سایت هست و آقای نواب در پستهای قبلی توضیحاتی ارائه دادن.
http://forum.persiantools.com/t280883-page11.html#post5317392
حقیقتا نمیدونم بابت این 500 $ ( 50 پوزیشن ) ، بعد از کانورت چقدر به شما برمیگرده ،
دوستانی که پوزیشنهاشون کانورت شده ، بهترین راهنما هستند به شرطی که واقعیت رو کامل بیان کنند.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
موفق باشید.
مهدی.