• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

من به راحتی 599$ در ماه در میارم. ( کاملا واقعی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

AHMD222

Registered User
لایک‌ها
104
سلام دوستان
اگه من امروز مثلا 500 دلار پوزیشن بخرم و بعد از 60 روز بخوام همه سرمایه و سود رو بکشم بیرون ، چغدر میشه؟ یعنی چقدر پول تو حساب لیبرتی من میاد؟
و چند تا پوزیشن تا موقع ریستارت و دور خارج شدن می مونن؟
ممنون

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
INJ3CT8R جان روزی که ری استارت انجام شد به اکانت بنده $27 اضافه شد..
دلیش چی میتونه باشه؟!

والا دقیقا اطلاع ندارم ولی به نظر میاد اینطوری باشه که اگه ما مثلا 50 تا پوزیشن داشته باشیم، 70 درصدش برابر تبدیل شدن به ماتریس 35 پوزیشن هست که طبق قاعده هر چهار پوزیشن = یک ماتریس، باید 8.75 ماتریس داشته باشیم که در واقع اون مقدار 0.75 رو اگه اشتباه نکنم با یه سری محاسبات تبدیل به مبلغ میکنن و بعد از رستارت میاد تو اکانت.

البته از یه جای دیگه هم سایت به تعهدات خودش عمل نکرده به این صورت که باید به ازای هر چهار پوزیشن باید یک ماتریس بدند در صورتی که یکی گفته بود هر هفت‌تا پوزیشنش شده یک ماتریس که این هم ضرر به حساب میاد. دقیقا معلوم نیست محاسبات رستارت رو به چه صورتی انجام دادن چون پوزیشن بعضی‌ها که اکانت‌های فعال و بزرگی داشتن با 50 درصد تبدیل شد، تعدادی با 75 درصد و بعضی‌ها که خوش شانس بودن با 40 درصد یا کمتر و لزوما ربطی هم به میزان درآمد روزانه افراد نداشته!! متاسفانه نمیشه به یه سری از فیدبک‌هایی که هم از طرف کاربران اومده هم اعتماد کرد چون بعضی‌هاشون از مدیران هایپ‌هایی هستند که بر علیه Just Been Paid بلند شدن. ولی چیزی که مشخص هست اینه که یک جو نارضایتی رو فعلا بین درصد زیادی از کاربرها داریم و دقیقا معلوم نیست آینده سایت به کجا خواهد رفت...

خیلی جالبه گذشته از همه این اتفاقات رتبه الکسای سایت هر روز داره برای خودش پیشرفت میکنه :دی

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172

خب، همونطور که می بینید گفته شده که ری استارت 2 روز پیش اتفاق افتاده و صبح همون روز تموم شده و متاسفانه درصد قابل توجهی از پوزیشن های tripler بعضی از حساب ها ( که شامل حساب من نمیشه ) کانورت شده.
و در ادامه گفته اگه درآمد روزانه ی شما ها کم شده ما با شما همدردی می کنیم ( جناب فردریک من بهتره شما درصد کانورتی ها رو کاهش بدی به جای همدردی ) و البته این رو هم گفته که باید باور داشته باشید که این وضعیت بسیار بهتر از برنامه های با بازده بالا نظیر هایپ ها، دابلرها و سایکلرهایی که به راحتی وقتی که ادامه دادن سخت میشه با پول های شما ناپدید می شن.

مایلم نظر دوستان رو بدونم و بعد بریم برا بررسی قسمت بعدی ایمیل.

دلایل جناب فردریک هم برای خودش محترمه ولی خب به نظر من الان وضعیت مثل قبلا نیست و فکر می‌کنم هدف سایت جلوگیری از خارج شدن سرمایه‌ها و جلب نظر سرمایه‌گذارها برای ادامه دادن مسیره، این احتمال رو میتونیم در نظر بگیریم که به علت زیاد شاید کاربرها و تقاضاهای اون‌ها سیستم قادر به مدیریت همه اون‌ها نیست و این وضعیت خوبی برای درصد Payout سایت نمیتونه باشه چون احتمالا کاربرها سعی میکنن سریع‌تر اقدام به بیرون کشیدن سرمایه‌هاشون بکنن و اینجاست که سایت در مضیقه پرداخت قرار میگیره. اون پیغام Payment Processor هم یکی فوایدی که داره اینه که از خارج شدن حجم زیادی از دلارها جلوگیری کنه تا تعادل ورودی و خروجی سایت رو داشته باشیم. احتمالا اگه کاربرها بخوان بیشتر خروجی بگیرن وضعیت بحرانی میشه و رستارت بعدی رو سریع‌تر تشکیل میدن...

AHMD222

Registered User
لایک‌ها
104
سلام دوستان
اگه من امروز مثلا 500 دلار پوزیشن بخرم و بعد از 60 روز بخوام همه سرمایه و سود رو بکشم بیرون ، چغدر میشه؟ یعنی چقدر پول تو حساب لیبرتی من میاد؟
ممنون
سلام
جناب
INJ3CT8R ممنون می شم به سوالم پاسخ بدین

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
سلام
جناب
INJ3CT8R ممنون می شم به سوالم پاسخ بدین

شما اگه همین الان 50 تا پوزیشن بگیرید تا هشتاد روز به شما سود میدن (دو درصد در روزهای عادی و 1.5 درصد در روزهای آخر هفته) و بعد از این مدت در مجموع با اصل پول 750 دلار بدست میاد که از همین امروز میتونید شروع به برداشت کنید مگه اینکه هدف کامپاند کردن تا شصت روز باشه. اگه حالت اول رو در نظر بگیریم و رستارت بعدی در خوشبینانه‌ترین حالت 90 روز آینده باشه شما بعد از 81 روز یعنی 9 روز مانده به رستارت با سود کاملا از سایت خارج شدین... اگه منظورتون کامپاند کردن تا 60 روز هست که به نظر من با این شرایط دیگه منطقی نیست چون شما از اون به بعد میخواید برداشت رو شروع کنید که حدودا سی روز تا رستارت وقت هست و به احتمال زیاد بجای سود ضرر میکنید چون رستارت میاد 50 تا 75 درصد پوزیشن‌های شما رو دود میکنه...

البته اگه رستارت بعدی 60 روز دیگه باشه حتی از امروز هم تحت هیچ شرایطی نمیشه سود کرد تا زمانی که ماتریس‌ها سایکل شده باشند... ساختار سایت بگونه‌ای پیاده شده که کاربرها رو معمولا به سمت رشد دادن اکانت و کارها با ماتریس‌ها میکنه که این استراتژی به نظر من قبلا جوابگو بود با این تغییرات زیادی که تو قوانین سایت دادن کار سخت هست.

موفق باشید...

AHMD222

Registered User
لایک‌ها
104
ممنون دوست عزیز از پاسختون
فقط چند تا سوال برام باقی مونده چون حقیقتش می خواستنم امروز حداقل 200 دلار پوزیشن بخرم
1- داداش اگه شما جای من بودین با این شرایط سایت سرمایه گذاری می کردید؟
2- من می خوام بدونم به نظر شما اگه الان مثلا همون دویست دلار رو سرمایه گذاری کنم به چه روشی کار کنم که بتونم بعد از 60 روز اصل سرمایه ام رو بگیرم و یه مقداری سود کنم؟
3- و ببخشید من میشه در مورد کامپاند کردن توضیح بدین
خیلی خیلی ممنون

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
ممنون دوست عزیز از پاسختون
فقط چند تا سوال برام باقی مونده چون حقیقتش می خواستنم امروز حداقل 200 دلار پوزیشن بخرم
1- داداش اگه شما جای من بودین با این شرایط سایت سرمایه گذاری می کردید؟
2- من می خوام بدونم به نظر شما اگه الان مثلا همون دویست دلار رو سرمایه گذاری کنم به چه روشی کار کنم که بتونم بعد از 60 روز اصل سرمایه ام رو بگیرم و یه مقداری سود کنم؟
3- و ببخشید من میشه در مورد کامپاند کردن توضیح بدین
خیلی خیلی ممنون

خواهش می‌کنم هرچند من خودم واقعا چیز زیادی نمیدونم ولی وظیفه خودم میدونم تا اون‌جایی که اطلاعات دارم به دوستانی که اینجا هستن کمک کنم تا خدای نکرده حداقل ایرانی‌های عزیز مشکلی با این سیستم پیدا نکنند...

1. من تا قبل از اینکه کار رستارت انجام بشه دید خوبی نسبت به سایت پیدا کرده بودم و حتی میخواستم با مبالغ بالاتر از دو سه هزار دلار وارد بشم ولی الان دیگه با این جریانات و انعطاف‌پذیری‌های منفی که سایت از خودش نشون داد دیدم اون برنامه‌‌ریزی‌هایی بلند مدتی که داشتم عملی نمیشه متاسفانه... البته من نظرم این هست که با این رستارت بزرگی که روز 30ام ترتیب دادن و ضربه بزرگی به کاربرها وارد شد قاعدتا نباید تا 90 روز دیگه رستارت درکار باشه هرچند فقط در حد یک احتمال هست و بعید نیست هر زمان تغییر کنه چون بستگی به عملکرد کاربرها داره و احتمالا هرچه مقدار ورودی سایت بیشتر بشه زمان رستارت هم دیرتر خواهد شد و بالعکس... بنابراین میشه یه مقدار ریسک کرد و بدون کامپاند کردن یا با درصد پایین حداقل تا 81 روز تا Expire شدن پوزیشن‌ها سود گرفت...

2. شما میتونید الان 20تا پوزیشن بگیرید و از همین امروز همونطور که گفتم روزی دو درصد سود رو برداشت کنید بعد از 55 روز تونستید اصل پولتون رو بیرون بکشید و اگه رستارتی مرگبار رخ نده :دی تا روز 81 همه سود خودتون رو هم بگیرید. البته میشه کامپاند کردن هم انجام داد ولی به نظر من تا میزان 25 درصد حداکثر از کل سرمایه...

3. کامپاند کردن به این معناست که شما از سودهای خودتون و Daily Earningهای روزانه هم به منظور خرید پوزیشن و در نتیجه بیشتر کردن سود نهایی استفاده کنید. مثلا شما 10 تا پوزیشن دارید و روزی دو دلار در روزهای معمول بهتون میده بعد از ده روز میتونید این مقدار رو که ده دلار شده صرف خرید یک پوزیشن کنید که این هم روزی 20 سنت به سود شما اضافه میکنه میش که سود حاصل شده از سود ولی این رو باید در نظر داشت که طول دوره سرمایه‌گذاری رو همین کار بیشتر میکنه و ممکن هست در روز رستارت کلا با حذف شدن درصدی از پوزیشن‌ها مقدار سودتون کم بشه یا حتی ضرر کنید.

این هم لینک ماشین حساب آنلاین سایت برای محاسبه درصد سود و مشخص کردن طول دوره سرمایه‌گذاری: JSS-Tripler Calculator Version 1.2

لازم هست بگم که حداقل مبلغ Withdraw بیست دلار هست...

parsamorado

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها با تحقیقی که کردم متوجه شدم این سایت یه سایت هایپ هست! بنابرین اگه می خواین تو هایپ سرمایه گذاری کنین سایتای بهتری هست ! ریستارت و این جنگولک بازیها هم نداره!

MR.Exchan9er

Registered User
لایک‌ها
359
سلام بچه ها با تحقیقی که کردم متوجه شدم این سایت یه سایت هایپ هست! بنابرین اگه می خواین تو هایپ سرمایه گذاری کنین سایتای بهتری هست ! ریستارت و این جنگولک بازیها هم نداره!

اااااااااا؟ واقعا؟ حالا از کجا تحقیق کردید؟ :دی طول عمر هایپ بالای 4 ساله؟ نه اصلا 2 سال.

boro_baba1

Registered User
لایک‌ها
72
اااااااااا؟ واقعا؟ حالا از کجا تحقیق کردید؟ :دی طول عمر هایپ بالای 4 ساله؟ نه اصلا 2 سال.
هايپ خالی نيست به اينا ميگن hybrid programs که باز هم يه اثری از هايپ داره

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
با توجه به شرایط فعلی من فکر میکنم بهترین استراتژی این هست که تا یک یا دو هفته هفته بعد از رستارت تا جایی ممکنه پوزیشن خریداری بشه و بعد تا قبل از اینکه رستارت بعدی رخ بده سود و سرمایه رو بیرون کشید.
البته این حالت زمانی جواب میده که فاصله بین رستارت‌ها 90 روز باشه نه کمتر...

دوم درصد پوزیشن‌های تبدیل شده به ماتریس‌ها (برخلاف قوانین 20 تا 40 درصدی تبدیل) برای اکثر کاربرها 75 درصد بوده حتی برای کاربرانی که حساب های بزرگ نداشتند و این نارضایتی زیادی رو برای خیلی‌ها رقم زد که تو فروم‌های مختلف میتونید ببینید. 
استراتژی ای که گفتید قابل قبوله و در واقع استراتژی درست همینه، البته اینکه تا قبل ری استارت سرمایه رو بکشیم بیرون زیاد درست نیست و اون بستگی به اینوستر داره که بخواد کامپوند کنه یا بیشتر تمایل به برداشت سود داره و البته من توصیه می کنم تا قبل 81 روز حداقل بخشی از سود رو بکشید بیرون، با این کار هم بخشی از سود واقعی خودتونو می گیرید و لمسش می کنید و هم ریسک کار کاهش پیدا می کنه و در نتیجه می تونید راحت تر اعتماد کنید و ادامه بدید.

در ضمن اگه دوستان قوانین ری استارت رو مطالعه کنند گفته شده که تو ری استارت اول ممکنه 75% پوزیشن ها کانورت بشه و از ری استارت دوم بسته به چگالی حساب 10 تا 40% پوزیشن ها کانورت میشه و احتمالا این دوستای خارجی مون تو فروم ها که می گن 75% پوزیشن هاشون کانورت شده ری استارت اول رو تجربه کردن، در ضمن بعد ری استارت فورا ری استارت کش به شما تعلق می گیره، اگرچه زیاد نیست ولی میشه چند تا پوزیشن با اون خرید و بخشی از پوزیشن های از دست رفته رو جبران کرد.

این رو هم دوباره بگم که اگه ری استارت و ماتریس نباشه شما با یک هایپ بی اساس و نا مطمئن طرف خواهید بود، پس انتظار نداشته باشید به راحتی 2% سود روزانه بگیرید و این سیستم هم بی دلیل پایدار بمونه.

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
سلام دوستان
ممنون
برای محاسبه ی سود بهتره از ماشین حساب سایت استفاده کنید، کافیه مبلغ اولیه و زمان مورد نظر رو به ماشین حساب بدید تا سودتون محاسبه بشه، برای دسترسی به ماشین حساب از لینک زیر استفاده کنید { JSS-Tripler Calculator Version 1.2 }.

من برای شما با 500$ سرمایه ی اولیه حساب می کنم تا دوستای دیگه هم از این مثال نمونه بهره ببرند، شما اگه از امروز یعنی 2 آگوست با 500$ شروع کنید و تا 2 ماه دیگه یعنی 2 اکتبر فقط کامپوند کنید و اگه بخواید از روز 63 برداشت کنید شما 152 پوزیشن فعال دارید و تو روزهای میان هفته 30.4$ درآمد دارید و تو روز های آخر هفته 22.8$ و در واقع شما تا روز 62، 1052.3$ درآمد کسب کرده اید و همه رو برای خرید پوزیشن جدید و کامپوند کردن صرف کرده اید، این رو هم بگم که این ماشین حساب ری استارت رو تاثیر نمی ده و اگه در بدترین حالت هم حساب کنید احتمالا درآمد شما که ماشین حساب نشون میده نصف بشه و باز هم شما سود کرده اید نه ضرر. البته این که گفتم ممکنه و حتما شما به یه ری استارت سنگین بر نمی خوری. در صورتی موفق ترید که از زمان مناسب برای خرید پوزیشن استفاده کنید.

به عکس زیر توجه کنید.

2 october.png

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
با ريستارت شدن فقط پوزيشن ها از بين میره يا اين اصل سرمايه هم از بين میره ؟

blue $ky

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
2 درصد :blink: من از اون روز تا الان قفلم رو این قضیه

سلام دوست عزیز.

دقیقا مشکل همینجاست.

در این روش ، سود 2 درصد روزانه نمیگیریم ؛ بلکه " اصل پول + سود روزانه = 2 درصد خواهد بود .

مثلا :

من با 100 $ ، 10 تا پوزیشن میخرم و هیچ " خرید مجددی " هم انجام نمیدم.

بعد از 81 روز ، من 150 $ دارم ؛ که 100 $ اصل و 50 $ سود پولمه.

اگر این 50 $ سود رو تقسیم بر تعداد روزها کنیم ، بطور متوسط خواهیم داشت :

0.6 $ = 81 / 50 $

به عبارت دیگه :

در روزهای کاری که 2 درصد = 2 $ هست ( به ازای 100 $ )

1.4 $ اصل و 0.6 $ سود پولمه ،

و در روزهای پایانی هفته که 1.5 درصد = 1.5 $ هست ( به ازای 100 $ )

0.9 $ اصل و 0.6 $ سود پولمه.

موفق باشید.

مهدی.

Last edited:

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
با ريستارت شدن فقط پوزيشن ها از بين میره يا اين اصل سرمايه هم از بين میره ؟
ری استارت فقط روی پوزیشن های فعال تریپلر { 2% سود روزانه } اثر می ذاره و هیچ تاثیری رو بالانس یا موجودی حسابتون نداره، یعنی شما 1000$ می ریزی تو حسابت و با 500$، 50 تا پوزیشن می خری و
500$ دیگه هم دست نخورده تو حسابت نگه می داری و بعد ری استارت باز هم شما 500$ بالانستو داری ولی اون 500$ ای که دادی برا خرید پوزیشن الان دیگه پول نیست بلکه پوزیشن هستش و سود روزانه هم میاد رو بالانس حسابت و تا زمانی که با اون پوزیشن جدید نخری به 500$ ای که دست نخورده گذاشتی اضافه میشه و حالا می تونی این پولو بکشی بیرون یا بازهم پوزیشن بخری یا ترکیبی کار کنی یعنی هم پوزیشن بخری و هم یه مقدار بکشی بیرون.

Fiora

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز.

دقیقا مشکل همینجاست.

در این روش ، سود 2 درصد روزانه نمیگیریم ؛ بلکه " اصل پول + سود روزانه = 2 درصد خواهد بود .

مثلا :

من با 100 $ ، 10 تا پوزیشن میخرم و هیچ " خرید مجددی " هم انجام نمیدم.

بعد از 81 روز ، من 150 $ دارم ؛ که 100 $ اصل و 50 $ سود پولمه.

اگر این 50 $ سود رو تقسیم بر تعداد روزها کنیم ، بطور متوسط خواهیم داشت :

0.6 $ = 81 / 50 $

به عبارت دیگه :

در روزهای کاری که 2 درصد = 2 $ هست ( به ازای 100 $ )

1.4 $ اصل و 0.6 $ سود پولمه ،

و در روزهای پایانی هفته که 1.5 درصد = 1.5 $ هست ( به ازای 100 $ )

0.9 $ اصل و 0.6 $ سود پولمه.

موفق باشید.

مهدی.

اگه واقعا اینطوره پس چرا اینقدر دوستان تبلیغ سود 2 % رو میکنن ؟

یه سوال دارم
فرض کنیم من 100 پوزیشن دارم که 50 تاش تو ری استارت کانورت میشه
اولا سود این پوزیشن ها هم کانورت میشه و تاثیری تو تعداد پوزیشن های ماتریس داره ؟ یا فقط تعداد پوزیشن ها مهمه ؟
دوم اینکه این 50 تا پوزیشن از دست رفته واسه من 500 دلار می ارزه آیا تعداد پوزیشن های ماتریسی که به من میده هم همینقدر می ارزه ؟
سوم برای نقد کردن این ماتریس ها بدون حتی یک نفر زیر مجموعه گیری باید چیکار کنم و چقدر هزینه کنم ؟ و در نهایت با احتساب هزینه ها چقدر از اون 500 دلار بهم بر میگرده ؟

blue $ky

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
اگه واقعا اینطوره پس چرا اینقدر دوستان تبلیغ سود 2 % رو میکنن ؟

یه سوال دارم
فرض کنیم من 100 پوزیشن دارم که 50 تاش تو ری استارت کانورت میشه
اولا سود این پوزیشن ها هم کانورت میشه و تاثیری تو تعداد پوزیشن های ماتریس داره ؟ یا فقط تعداد پوزیشن ها مهمه ؟
دوم اینکه این 50 تا پوزیشن از دست رفته واسه من 500 دلار می ارزه آیا تعداد پوزیشن های ماتریسی که به من میده هم همینقدر می ارزه ؟
سوم برای نقد کردن این ماتریس ها بدون حتی یک نفر زیر مجموعه گیری باید چیکار کنم و چقدر هزینه کنم ؟ و در نهایت با احتساب هزینه ها چقدر از اون 500 دلار بهم بر میگرده ؟

سلام دوست عزیز.

ی ِ ضرب المثل داریم که میگه : " خانه از پایه ویران است / خواجه در فکر نقش ایوان است "

فقط برای برانگیختن حسّ طمع.

تمام مواردی که بنده مثال زدم از خود ِ سایت قابل اقتباسه .

توی ِ سایت ، ی ِ ماشین حسابه به آدرس زیر :

HTML:
 http://tripler.justbeenpaid.com/calculator/

اگر Enter your Initial Fund = $ 100باشه و مدت زمان رو هم 81 روز در نظر بگیریم و Enable Repurchasing ( خرید مجدد ) رو هم NO انتخاب کنیم.

خواهیم داشت :

YOUR ACCOUNT SUMMARY FROM DAY 1 TO DAY 81 (81 days)

Your current funding : $100.00 U.S. Dollars

Ending balance : $150.00

Net profit on completion date : $50.00

Net profit = سود خالص

1.JPG

2.JPG

======================================================================

1 - اگر سود پوزیشنها رو با " خرید مجدد " تبدیل به پوزیشن کنید و این پوزیشنها در بازه ی ِ زمانی کانورت قرار بگیره ، 100 درصد در افزایش پوزیشنهای ماتریسی مؤثره.

در نتیجه تعداد پوزیشنها مهم خواهد بود.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2 - خیر. چرا ؟ چون 4 پوزیشن JSS-Tripler که برابر با 40 $ ارزش داره = 1 پوزیشن JSS-Matrix که برابر با 20 $ ارزش داره ، خواهد بود.

در نتیجه 20 $ در جیب " فردریکه " و در یک Matrix Cycle بالغ بر 80 $ در جیب ایشونه ..............

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3 - در این مورد استراتژیهایی در سایت هست و آقای نواب در پستهای قبلی توضیحاتی ارائه دادن.

http://forum.persiantools.com/t280883-page11.html#post5317392

حقیقتا نمیدونم بابت این 500 $ ( 50 پوزیشن ) ، بعد از کانورت چقدر به شما برمیگرده ،

دوستانی که پوزیشنهاشون کانورت شده ، بهترین راهنما هستند به شرطی که واقعیت رو کامل بیان کنند.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

موفق باشید.

مهدی.

Last edited:

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
در واقع این سایت شباهت بسیار زیادی به سایت های شرطبندی داره..میدونید چرا ؟؟

تو سایت های شرطبندی شما وقتی رو یه بازی میکارید و میبرید و سود دریافت میکنید باز هم دوست دارید این روند ادامه پیدا کنه و باز هم به سود برسید....تا این جا این سایت هم تاوقتی که ری استارت نکرده داره به شما سود میده همه دوست دارند این روند سود دهی ادامه داشته باشه...ولی وقتی عمل ری استارت انجام میشه مثل این میمونه که شما رو یک بازی شرطی رو بستید و بازی رو باختید در نتیجه دوست دارید مقدار بیشتری پول رو یک شرط دیگه قرار بدید تا بتونید باخت قبلی رو جبران کنید..در اینجا هم به علت این که بعضی از پوزیشن ها از بین رفته دوست دارید پول بیشتری دیپوزیت کنید و پوزیشن بیشتری بخرید چون میدوند احتمال این که ری استارت بعدی رخ بده مدت زمان زیادی طول میکشه...از این رو این سایت عملی شبیه سایت های شرطبندی رو داره انجام میده که احتمال این که خودش متضرر بشه خیلی کمه و اگر هم ببینه داره تو ما های بعدی روند نزولی به خودش میگیره خوب مسلما جمع میکنه میره....وای این که بگیم چون 2 سال داره بدون مشکل کار میکنه پس 100% قابل اعتماده حرفی مبتدیانه ای بیش نیست..

AHMD222

Registered User
لایک‌ها
104
سلام دوستان با تجربه خواهشن این توضیح رو خوب بخونید چنانچه من اشتباه می کنم اصلاح نمایید.
دوستان اگه اشتباه نکنم با توجه فرمایش دوست خوبمون آقای نواب در مورد ریستارت که مرحله اول 70 درصد و مرحله دوم 40 درصد کانورت میشن ،
چنانچه بخواهیم مثلا 500 دلار پوزیشن بخریم و بخواهیم اصلا برداشت نکنیم و هر روز کامپوند کنیم بعد از 81 روز 217 پوزیشن داریم که روز بعد پوزیشن های قدیمی که روز اول خریدیم از دور خارج میشن و فقط 167 تا باقی می مونن و اگه بخواهیم زمان ریستارت رو مثلا (میانگین همون 81 روز )و دفعه اول رو 70درصد حساب کنیم در نتیجه بعد از 81 روز ما همون 50 پوزیشن رو داریم که عملا سودی خاصی نداشتیم و مرحله بعد که همون 81 روز بعدی باشه اگه به همین منوال ادامه بدیم و سایت ایندفعه تو ریستارت 40 درصد از پوزیشنها رو کانورت کنه ایندفعه 130 پوزیشن باقی می مونن که ایندفعه ما 80 پوزیشن سود کردیم در کل من حساب کردم اگه تا یک سال یعنی چهار مرحله بدون اینکه هیچ رقمی رو برداشت کنیم با توجه به اینکه پوزیشن ها به صورت تصاعدی تعداد آنها بالا میره و هر دفعه سایت تو ریستارت 40 درصد پوزیشن ها رو کانورت کنه بعد از یک سال تازه اگه بخواهیم شروع به برداشت کنیم و ماهانه 50 درصد درامد رو برداشت کنیم و بعد از هر دفعه ریستارت باز هم شما بالای هزار پوزیشن تو سایت دارین ،
نتیجه گیری: به نظر من اگه سایت فعالیتش رو ادامه بده و شما قصد برنامه ریزی سوددهی یکساله و بلند مدت رو داشته باشید خیلی ارزش داره و به دارمد ثابت و سود خوبی می رسید ولی اگه در کوتاه مدت انتظار سوددهی رو داشته باشید سخت در اشتباه هستید،
من که فعلا 140 دلار هزینه کردم و لی درنظرم 500 دلار سرمایه گذاری کنم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا