سلام دوستان با تجربه خواهشن این توضیح رو خوب بخونید چنانچه من اشتباه می کنم اصلاح نمایید.
دوستان اگه اشتباه نکنم با توجه فرمایش دوست خوبمون آقای نواب در مورد ریستارت که مرحله اول 70 درصد و مرحله دوم 40 درصد کانورت میشن ،
چنانچه بخواهیم مثلا 500 دلار پوزیشن بخریم و بخواهیم اصلا برداشت نکنیم و هر روز کامپوند کنیم بعد از 81 روز 217 پوزیشن داریم که روز بعد پوزیشن های قدیمی که روز اول خریدیم از دور خارج میشن و فقط 167 تا باقی می مونن و اگه بخواهیم زمان ریستارت رو مثلا (میانگین همون 81 روز )و دفعه اول رو 70درصد حساب کنیم در نتیجه بعد از 81 روز ما همون 50 پوزیشن رو داریم که عملا سودی خاصی نداشتیم و مرحله بعد که همون 81 روز بعدی باشه اگه به همین منوال ادامه بدیم و سایت ایندفعه تو ریستارت 40 درصد از پوزیشنها رو کانورت کنه ایندفعه 130 پوزیشن باقی می مونن که ایندفعه ما 80 پوزیشن سود کردیم در کل من حساب کردم اگه تا یک سال یعنی چهار مرحله بدون اینکه هیچ رقمی رو برداشت کنیم با توجه به اینکه پوزیشن ها به صورت تصاعدی تعداد آنها بالا میره و هر دفعه سایت تو ریستارت 40 درصد پوزیشن ها رو کانورت کنه بعد از یک سال تازه اگه بخواهیم شروع به برداشت کنیم و ماهانه 50 درصد درامد رو برداشت کنیم و بعد از هر دفعه ریستارت باز هم شما بالای هزار پوزیشن تو سایت دارین ،
نتیجه گیری: به نظر من اگه سایت فعالیتش رو ادامه بده و شما قصد برنامه ریزی سوددهی یکساله و بلند مدت رو داشته باشید خیلی ارزش داره و به دارمد ثابت و سود خوبی می رسید ولی اگه در کوتاه مدت انتظار سوددهی رو داشته باشید سخت در اشتباه هستید،
من که فعلا 140 دلار هزینه کردم و لی درنظرم 500 دلار سرمایه گذاری کنم
دوست عزیز مهم اینه که این سایت اسکم نشه...وگرنه خیالی نیست...ادم 1 سال بدون این که سود رو برداشت کنه هی کامپاند میکنه سودش رو...ادم فقط از این میترسه که سایت یوهو جمع کنه بره که احتمالش 50 50هست.