• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

من به راحتی 599$ در ماه در میارم. ( کاملا واقعی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
سلام دوستان با تجربه خواهشن این توضیح رو خوب بخونید چنانچه من اشتباه می کنم اصلاح نمایید.
دوستان اگه اشتباه نکنم با توجه فرمایش دوست خوبمون آقای نواب در مورد ریستارت که مرحله اول 70 درصد و مرحله دوم 40 درصد کانورت میشن ،
چنانچه بخواهیم مثلا 500 دلار پوزیشن بخریم و بخواهیم اصلا برداشت نکنیم و هر روز کامپوند کنیم بعد از 81 روز 217 پوزیشن داریم که روز بعد پوزیشن های قدیمی که روز اول خریدیم از دور خارج میشن و فقط 167 تا باقی می مونن و اگه بخواهیم زمان ریستارت رو مثلا (میانگین همون 81 روز )و دفعه اول رو 70درصد حساب کنیم در نتیجه بعد از 81 روز ما همون 50 پوزیشن رو داریم که عملا سودی خاصی نداشتیم و مرحله بعد که همون 81 روز بعدی باشه اگه به همین منوال ادامه بدیم و سایت ایندفعه تو ریستارت 40 درصد از پوزیشنها رو کانورت کنه ایندفعه 130 پوزیشن باقی می مونن که ایندفعه ما 80 پوزیشن سود کردیم در کل من حساب کردم اگه تا یک سال یعنی چهار مرحله بدون اینکه هیچ رقمی رو برداشت کنیم با توجه به اینکه پوزیشن ها به صورت تصاعدی تعداد آنها بالا میره و هر دفعه سایت تو ریستارت 40 درصد پوزیشن ها رو کانورت کنه بعد از یک سال تازه اگه بخواهیم شروع به برداشت کنیم و ماهانه 50 درصد درامد رو برداشت کنیم و بعد از هر دفعه ریستارت باز هم شما بالای هزار پوزیشن تو سایت دارین ،
نتیجه گیری: به نظر من اگه سایت فعالیتش رو ادامه بده و شما قصد برنامه ریزی سوددهی یکساله و بلند مدت رو داشته باشید خیلی ارزش داره و به دارمد ثابت و سود خوبی می رسید ولی اگه در کوتاه مدت انتظار سوددهی رو داشته باشید سخت در اشتباه هستید،
من که فعلا 140 دلار هزینه کردم و لی درنظرم 500 دلار سرمایه گذاری کنم

دوست عزیز مهم اینه که این سایت اسکم نشه...وگرنه خیالی نیست...ادم 1 سال بدون این که سود رو برداشت کنه هی کامپاند میکنه سودش رو...ادم فقط از این میترسه که سایت یوهو جمع کنه بره که احتمالش 50 50هست.

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
یه نصیحت به همتون بکنم دوستان...

من از سال 2004 2005 به مدت 2 3 سال خیلی رو این سایت ها کار میکردم...اون زمان که ایگولد بود...کلا تو سایت های هایپ و هایپ پروگرم زمانی که تبلیغات روش زیاد انجام میشه و فراگیر میشه و همه از اون صحبت میکنن و تو اکثر مانیتور ها به عنوان top های paying انتخاب میشه ، اون لحظه از هر لحظه بیشتری احتمال اسکم شدنش وجود داره.

kamran23

Registered User
لایک‌ها
341
دوستان میتونن بگن روی چه مدرکی گفتن این سایت از سال 2009 داره کار میکنه! درحالی که یکی سایتهایی مونیتورینگ هایپ نوشته درتاریخ 11 فوریه 2011 این سایت شروع بکار کرده!!!
JustBeenPaid (JBP) - JustBeenPaid.com JSS-Tripler HYIP hybrid
یه سرچی در فروم های خارجی بکنید اکثر تاپیک ها در مورد این سایت در سال 2010 هستن .

kamran23

Registered User
لایک‌ها
341
سلام دوستان با تجربه خواهشن این توضیح رو خوب بخونید چنانچه من اشتباه می کنم اصلاح نمایید.
دوستان اگه اشتباه نکنم با توجه فرمایش دوست خوبمون آقای نواب در مورد ریستارت که مرحله اول 70 درصد و مرحله دوم 40 درصد کانورت میشن ،
چنانچه بخواهیم مثلا 500 دلار پوزیشن بخریم و بخواهیم اصلا برداشت نکنیم و هر روز کامپوند کنیم بعد از 81 روز 217 پوزیشن داریم که روز بعد پوزیشن های قدیمی که روز اول خریدیم از دور خارج میشن و فقط 167 تا باقی می مونن و اگه بخواهیم زمان ریستارت رو مثلا (میانگین همون 81 روز )و دفعه اول رو 70درصد حساب کنیم در نتیجه بعد از 81 روز ما همون 50 پوزیشن رو داریم که عملا سودی خاصی نداشتیم و مرحله بعد که همون 81 روز بعدی باشه اگه به همین منوال ادامه بدیم و سایت ایندفعه تو ریستارت 40 درصد از پوزیشنها رو کانورت کنه ایندفعه 130 پوزیشن باقی می مونن که ایندفعه ما 80 پوزیشن سود کردیم در کل من حساب کردم اگه تا یک سال یعنی چهار مرحله بدون اینکه هیچ رقمی رو برداشت کنیم با توجه به اینکه پوزیشن ها به صورت تصاعدی تعداد آنها بالا میره و هر دفعه سایت تو ریستارت 40 درصد پوزیشن ها رو کانورت کنه بعد از یک سال تازه اگه بخواهیم شروع به برداشت کنیم و ماهانه 50 درصد درامد رو برداشت کنیم و بعد از هر دفعه ریستارت باز هم شما بالای هزار پوزیشن تو سایت دارین ،
نتیجه گیری: به نظر من اگه سایت فعالیتش رو ادامه بده و شما قصد برنامه ریزی سوددهی یکساله و بلند مدت رو داشته باشید خیلی ارزش داره و به دارمد ثابت و سود خوبی می رسید ولی اگه در کوتاه مدت انتظار سوددهی رو داشته باشید سخت در اشتباه هستید،
من که فعلا 140 دلار هزینه کردم و لی درنظرم 500 دلار سرمایه گذاری کنم
خب اینجوری که سودش خیلی کم میشه !
باید با یه روشی اون پوزیشن های سوخته رو سایکل کرد تا سودش خیلی زیادتر بشه
تا اونجایی که من از راهنمای سایت فهمیدم در هر ماتریس اگه ما 20 دلار هزینه کنیم و 4 تا از ریفرال های ما هم هر کدوم یک پوزیشن بخرن به ما 60 دلار میرسه
درست گفتم یا نه ؟

AHMD222

Registered User
لایک‌ها
104
خب اینجوری که سودش خیلی کم میشه !
باید با یه روشی اون پوزیشن های سوخته رو سایکل کرد تا سودش خیلی زیادتر بشه
تا اونجایی که من از راهنمای سایت فهمیدم در هر ماتریس اگه ما 20 دلار هزینه کنیم و 4 تا از ریفرال های ما هم هر کدوم یک پوزیشن بخرن به ما 60 دلار میرسه
درست گفتم یا نه ؟
دوست عزیز درسته تو کوتاه مدت سودش خیلی کمه و ارزش نداره اما اگه یه برنامه یک ساله به بالا داشته باشی سودش تصاعدی بالا میره ( البته اگه برا سایت مشکلی پیش نیاده و مثل گذشته با کارش ادامه بده)
البته چون من هنوز آشنایی زیادی با سایت ندارم و نمی دونم چطور پوزیشن های سوخته رو سایکل کرد که با اون هم میشه درامد رو بالا برد و همچنین از طریق زیرمجموعه گیری باز هم می توان درامد کسب کرد،
ولی چیزی که من تو پیج قبلی حساب کردم فقط وفقط خرید پوزیشن و سود دهی آن بود

kamran23

Registered User
لایک‌ها
341
دوست عزیز درسته تو کوتاه مدت سودش خیلی کمه و ارزش نداره اما اگه یه برنامه یک ساله به بالا داشته باشی سودش تصاعدی بالا میره ( البته اگه برا سایت مشکلی پیش نیاده و مثل گذشته با کارش ادامه بده)
البته چون من هنوز آشنایی زیادی با سایت ندارم و نمی دونم چطور پوزیشن های سوخته رو سایکل کرد که با اون هم میشه درامد رو بالا برد و همچنین از طریق زیرمجموعه گیری باز هم می توان درامد کسب کرد،
ولی چیزی که من تو پیج قبلی حساب کردم فقط وفقط خرید پوزیشن و سود دهی آن بود
یه مسئله خیلی مهم اینه که اگه سیستم از شانس ما دو دفعه پشت سره هم 70 درصد کانورت کنه که عملا هیچ پولی نمیمونه !!
شما سرمایه گذاری رو شروع کردین ؟

AHMD222

Registered User
لایک‌ها
104
یه مسئله خیلی مهم اینه که اگه سیستم از شانس ما دو دفعه پشت سره هم 70 درصد کانورت کنه که عملا هیچ پولی نمیمونه !!
شما سرمایه گذاری رو شروع کردین ؟

درسته دوست عزیز
ولی طبق گفته های دوست عزیز آقای نواب که زحمت کشیدن و قوانین ریستارت رو ترجمه کردن، گفته تو قوانین ریستارت دفعه اول 70% و بقیه دفعه ها 40% پوزیشن ها کانورت میشن
من دیروز با 140 دلار خودم و 10 دلاری که سایت هدیه داد 15 پوزیشن خرید کردم که الان چک کردم سه دلار و خورده ای به حساب واریز کرده

AHMD222

Registered User
لایک‌ها
104
در ضمن دوست عزیز حتی اگه سایت دو دفعه پشت سر هم 70 درصد رو کانورت کنه باز هم اصل سرمایه رو شما دارین ولی سودی براتون نمی مونه

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237
گزینه Level 1 Upgrade برا چیه ؟

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
دوستان اگه در نظر بگیریم برای سایکل شدن ماتریس‌ها نیاز به همکاری رفرال‌ها باشه عملا کار گرفتن اون 60 دلارهای حاصل از اون‌ها بسیار مشکل و طولانی میشه چون من تا اون‌جایی که قوانین سایت رو خوندم اسمی از رفرال‌ها برای پر کردن ماتریس‌ها گفته نشده بود (البته فقط به عنوان یه عامل کمکی مطرح شده بود) و احتمالا سیستم این‌ها رو طوری ساختن که ماتریس‌ها باید بصورت تصادفی مابین همه کاربرها قرار بگیرن که تعادل برقرار بشه.

بعد هم کلا ما برای هر خرید پوزیشن ده دلار دادیم بعد اگه در بهترین حالت چهارتای اون‌ها به ماتریس تبدیل بشه در واقع ما چهل دلار رو با یک ماتریس قفل شده عوض کردیم بعد اگه 20 دلار هم هزینه Placement و آپگرید اون‌ها بشه که فقط با سایکل شدن سودی بدست نمیاد و در واقع پول‌هایی که دادیم رو دوباره پس گرفتیم و فقط زمان هدر رفته... البته میگم این بهترین حالت هست چون بارها دیده شده بود تو همین رستارت گذشته برای بعضی از کاربرها بیش از هفت‌تا پوزیشن !! به یک ماتریس تبدیل شده بود حالا حساب کنیم 20 دلار هم صرف Placement و آپگرید اون‌ها بشه در مجموع 70 دلار به علاوه 20 دلار = 90 دلار مصرف شده در صورتی که بعد از چندماه اگه اون ماتریس سایکل بشه به ما چقدر میده؟ 60 دلار پس در واقع 30 تا ضرر کردیم تو این سایت و با هر رستارت ما بجای پیشرفت پایین و پایین‌تر میریم حالا حساب کنید همکاری رفرال‌ها هم نیاز باشه در این حالت کسی که زیرمجموعه نداره اون وقت دیگه ماتریس براش سایکل نمیشه و 90 دلار از دست دادیم!! من از روز اول بخاطر اینکه سایت وابسته به زیرمجموعه نیست نسبت به اون علاقمند شدم و در واقع فقط رفرال‌ها باید عامل کمکی برای افزایش سود باشند.

در مورد درصد تبدیل پوزیشن‌ها از 75 درصد درسته ولی این تبصره‌ای هست که فقط در یک جمله سایت من دیدم بهش اشاره شده بود و فکر نمیکنم لزوما به رستارت اول یا دوم افراد ربط داشته بلکه احتمالا اولین رستارت تو تاریخ سایت منظور اصلی بوده، شاید من اشتباه می‌کنم ولی به هر حال...

notice that this earlier Restart converted 75% of JSS-Tripler positions, however, future Restarts will most likely only convert from 10% up to a maximum of 50% JSS-Tripler positions depending on account size and profit so far​

ضمن اینکه تعداد کمی از کاربرها تو انجمن‌های خارجی نظیر MoneyMakerGroup گفته بودن که در رستارت اول حداکثر تا 30 درصد از پوزیشن‌هاشون تبدیل شده..

بعد تو بقیه قسمت‌ها در هر رستارت به تبدیل 10 - 50 اکتفا شده، حالا دقیقا مشخص نیست درصد تبدیل به چه عاملی بستگی داره مسلما با این اتفاقات ارتباطی به بزرگی یا کوچیک بودن اکانت یا سود نداشته.

اگه قانون 75 درصد درست در نظر بگیریم دیگه باید روز اول دقیق شفاف سازی میشد نه اینکه فقط تو یه جمله داخل پرانتز میزاشتن و هیچ‌جای دیگه این 75 درصد اصلا بهش اشاره نشده جدا از اینکه در صفحه FAQ یک 75 درصد یعنی برابر مقدار CAD رو گذاشتن که این ربطی به اون 75 درصد نداره. بنابراین دست سایت رو باز میزاره که برای هر موقع خواست از این ابهام به نفع خودش استفاده کنه و در هر رستارت از 75 درصد یا 40 درصد استفاده بشه وگه نه لزومی نداشت این همه فیدبک منفی داشته باشیم نسبت به این موضوع مگه در نظر بگیریم همه بدون شناخت از قوانین سایت عضو شدن و الان متوجه همه‌چیز شدن و دارن اعتراض می‌کنن که این با عقل جور در نمیاد...

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
دوستان میتونن بگن روی چه مدرکی گفتن این سایت از سال 2009 داره کار میکنه! درحالی که یکی سایتهایی مونیتورینگ هایپ نوشته درتاریخ 11 فوریه 2011 این سایت شروع بکار کرده!!!
JustBeenPaid (JBP) - JustBeenPaid.com JSS-Tripler HYIP hybrid
حق با شماست و در واقع سیستم jss-tripler از 2011 داره کار می کنه و همین سیستم سود دهی هم اونو شبیه هایپ ها کرده، پس از زمانی این سایت به مونیتورینگ ها رفته که سود روزانه می داده یعنی 17 فوریه 2011،

• [*=left]

[*=left]account fundings and earnings since the program started on 17th February, 2011
، ولی سیستم jss ( ماتریس ) از قبل 2011 هم بوده و کار می کرده.

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
درسته دوست عزیز
ولی طبق گفته های دوست عزیز آقای نواب که زحمت کشیدن و قوانین ریستارت رو ترجمه کردن، گفته تو قوانین ریستارت دفعه اول 70% و بقیه دفعه ها 40% پوزیشن ها کانورت میشن
من دیروز با 140 دلار خودم و 10 دلاری که سایت هدیه داد 15 پوزیشن خرید کردم که الان چک کردم سه دلار و خورده ای به حساب واریز کرده
شما تو بهترین زمان ممکن پوزیشن خریدی و به راحتی سود می کنی و اثر ری استارت بر روی 15 تا پوزیشن شما صفر یا بسیار کم خواهد بود، تا 20 روز آینده هم بهترین زمان کامپوند کردنه.

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
در واقع این سایت شباهت بسیار زیادی به سایت های شرطبندی داره..میدونید چرا ؟؟

تو سایت های شرطبندی شما وقتی رو یه بازی میکارید و میبرید و سود دریافت میکنید باز هم دوست دارید این روند ادامه پیدا کنه و باز هم به سود برسید....تا این جا این سایت هم تاوقتی که ری استارت نکرده داره به شما سود میده همه دوست دارند این روند سود دهی ادامه داشته باشه...ولی وقتی عمل ری استارت انجام میشه مثل این میمونه که شما رو یک بازی شرطی رو بستید و بازی رو باختید در نتیجه دوست دارید مقدار بیشتری پول رو یک شرط دیگه قرار بدید تا بتونید باخت قبلی رو جبران کنید..در اینجا هم به علت این که بعضی از پوزیشن ها از بین رفته دوست دارید پول بیشتری دیپوزیت کنید و پوزیشن بیشتری بخرید چون میدوند احتمال این که ری استارت بعدی رخ بده مدت زمان زیادی طول میکشه...از این رو این سایت عملی شبیه سایت های شرطبندی رو داره انجام میده که احتمال این که خودش متضرر بشه خیلی کمه و اگر هم ببینه داره تو ما های بعدی روند نزولی به خودش میگیره خوب مسلما جمع میکنه میره....وای این که بگیم چون 2 سال داره بدون مشکل کار میکنه پس 100% قابل اعتماده حرفی مبتدیانه ای بیش نیست..
به تجربه ی کاری شما در هایپ و اینکه تو این فروم پیشکسوت هستید احترام می ذارم و اینو بگم که فقط دوستانی می تونن به این راحتی نظر بدن که این سیستم رو حداقل برای چند ماه متوالی تجربه کرده باشند و اینکه بخواید این سایت رو به سایت های بت مانی شباهت بدید و با اونا مقایسه کنید، کاری کاملا اشتباه هستش، در هر صورت ممنون که کمک کردید، مایلم از تجربه ی شما بیشتر بدونم.

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
1.دوستان اگه در نظر بگیریم برای سایکل شدن ماتریس‌ها نیاز به همکاری رفرال‌ها باشه عملا کار گرفتن اون 60 دلارهای حاصل از اون‌ها بسیار مشکل و طولانی میشه چون من تا اون‌جایی که قوانین سایت رو خوندم اسمی از رفرال‌ها برای پر کردن ماتریس‌ها گفته نشده بود (البته فقط به عنوان یه عامل کمکی مطرح شده بود) و احتمالا سیستم این‌ها رو طوری ساختن که ماتریس‌ها باید بصورت تصادفی مابین همه کاربرها قرار بگیرن که تعادل برقرار بشه.

2.بعد هم کلا ما برای هر خرید پوزیشن ده دلار دادیم بعد اگه در بهترین حالت چهارتای اون‌ها به ماتریس تبدیل بشه در واقع ما چهل دلار رو با یک ماتریس قفل شده عوض کردیم بعد اگه 20 دلار هم هزینه Placement و آپگرید اون‌ها بشه که فقط با سایکل شدن سودی بدست نمیاد و در واقع پول‌هایی که دادیم رو دوباره پس گرفتیم و فقط زمان هدر رفته... البته میگم این بهترین حالت هست چون بارها دیده شده بود تو همین رستارت گذشته برای بعضی از کاربرها بیش از هفت‌تا پوزیشن !! به یک ماتریس تبدیل شده بود حالا حساب کنیم 20 دلار هم صرف Placement و آپگرید اون‌ها بشه در مجموع 70 دلار به علاوه 20 دلار = 90 دلار مصرف شده در صورتی که بعد از چندماه اگه اون ماتریس سایکل بشه به ما چقدر میده؟ 60 دلار پس در واقع 30 تا ضرر کردیم تو این سایت و با هر رستارت ما بجای پیشرفت پایین و پایین‌تر میریم حالا حساب کنید همکاری رفرال‌ها هم نیاز باشه در این حالت کسی که زیرمجموعه نداره اون وقت دیگه ماتریس براش سایکل نمیشه و 90 دلار از دست دادیم!! من از روز اول بخاطر اینکه سایت وابسته به زیرمجموعه نیست نسبت به اون علاقمند شدم و در واقع فقط رفرال‌ها باید عامل کمکی برای افزایش سود باشند.

3.در مورد درصد تبدیل پوزیشن‌ها از 75 درصد درسته ولی این تبصره‌ای هست که فقط در یک جمله سایت من دیدم بهش اشاره شده بود و فکر نمیکنم لزوما به رستارت اول یا دوم افراد ربط داشته بلکه احتمالا اولین رستارت تو تاریخ سایت منظور اصلی بوده، شاید من اشتباه می‌کنم ولی به هر حال...

notice that this earlier Restart converted 75% of JSS-Tripler positions, however, future Restarts will most likely only convert from 10% up to a maximum of 50% JSS-Tripler positions depending on account size and profit so far​

4.ضمن اینکه تعداد کمی از کاربرها تو انجمن‌های خارجی نظیر MoneyMakerGroup گفته بودن که در رستارت اول حداکثر تا 30 درصد از پوزیشن‌هاشون تبدیل شده..

بعد تو بقیه قسمت‌ها در هر رستارت به تبدیل 10 - 50 اکتفا شده، حالا دقیقا مشخص نیست درصد تبدیل به چه عاملی بستگی داره مسلما با این اتفاقات ارتباطی به بزرگی یا کوچیک بودن اکانت یا سود نداشته.

5.اگه قانون 75 درصد درست در نظر بگیریم دیگه باید روز اول دقیق شفاف سازی میشد نه اینکه فقط تو یه جمله داخل پرانتز میزاشتن و هیچ‌جای دیگه این 75 درصد اصلا بهش اشاره نشده جدا از اینکه در صفحه FAQ یک 75 درصد یعنی برابر مقدار CAD رو گذاشتن که این ربطی به اون 75 درصد نداره. بنابراین دست سایت رو باز میزاره که برای هر موقع خواست از این ابهام به نفع خودش استفاده کنه و در هر رستارت از 75 درصد یا 40 درصد استفاده بشه وگه نه لزومی نداشت این همه فیدبک منفی داشته باشیم نسبت به این موضوع مگه در نظر بگیریم همه بدون شناخت از قوانین سایت عضو شدن و الان متوجه همه‌چیز شدن و دارن اعتراض می‌کنن که این با عقل جور در نمیاد...
1.من تا کنون هیچ ماتریسی سایکل نکردم و هم سرمایمو کشیدم بیرون و هم سود کردم { البته با احتساب رفرال کمیسیون سودم بیشتر هم شده }.

2.اینکه بعضی از دوستان تو فروم های خارجی نمی دونن که باید پوزیشن های تریپلر رو با مضرب 4 بخرن تا هر 4 تا بشه یک پوزیشن JSS احتمالا کم کاری اونا رو می رسونه، یعنی بهتره شما 4 تا پوزیشن تریپلر رو یه جا بخرید و یا مضارب 4 باشه، یعنی 8 تایی، 12 تایی، 16 تایی و ... تا دقیقا بعد اکسپایر شدن به ازای هر 4 تا پوزیشن تریپلر 1 پوزیشن jss بگیرید. در ضمن شما بدون رفرال و ماتریس سایکلینگ هم ضرر نمی کنی و بهتره تجربه کنید و بعد نظرتونو بگید.
3.در ری استارت دوم و بعدی 10 تا 40% پوزیشن ها کانورت میشه و نه 75% { Normally a minumum of 10% up to a maximum of 40% of JSS- Tripler positions (in any one account) will be converted, depending on account size and profit so far

4.خب قرار هم نبوده تو ری استارت اول 30% پوزیشن ها شون کانورت بشه و قانون 75% هستش. اینو هم بگم اگه کسی 1 هفته قبل ری استارت اول هر تعداد پوزیشن بخره تو ری استارت اول پوزیشن های خریداری شده 0% کانورتی خواهد داشت، اتفاقی که برا من افتاد و اصلا هیچ تغییری در تعداد پوزیشن های من رخ نداد و فقط در ری استارت دوم، من بخشی از پوزیشن هامو از دست دادم که تو بازه ی 10 تا 40% بود.

5. اما CAD چیه؟ در مورد CAD و تمام فاکتور های موثر در ری استارت تو یه پست دیگه توضیح می دم.

اینکه خیلی ها بدون اطلاعات وارد یه سیستم میشن امری عادی و طبیعیه و کاملا با عقل جور در میاد و این رو هم بدونید 90% مردم تو هر کاری زحمت جمع آوری اطلاعات رو به خودشون نمی دن و متاسفانه یه عده هم اینقدر دنبال اطلاعات هستند که هیچ وقت جرات تصمیم گیری به خودشون نمی دن و احتمالا وقتشونو تلف می کنن و دست رو دست می ذارن تا موقعیت ها از جلوی چشمشون بگذره، من شکست خوردن رو به تجربه نکردن و احتیاط کردن ترجیح می دم و به قول ادیسون یکی از راه هایی که به موفقیت ختم نمی شه رو هر چه سریع تر یاد می گیرم،
موفق باشید.

AHMD222

Registered User
لایک‌ها
104
آقای نواب ببخشید راهی هست بفهمیم که کی قراره ریستارت انجام بگیره؟مثلا تا ده روز بیست روز قبل به وسیله ایمیل اطلاع رسانی میشه؟

nafartiti

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان اگه میشه یکم بیشتر در مورد ماتریس توضیح بدهید؟چون مطالبی که گفته شده یه خورده گنگ هست.
متشکرم.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
آقا یه سوال:
من اکانتمو که ثبت کردم 10$ هدیه رو دادم یه پوزیشن خریدم و تا امروز که رفتم تو اکانت دیدم 0.80 سودش بوده ولی خب سوالم اینه توی صفحه اصلی نوشته jss و جلوش نوشته 45$ موجودی و اون 80 سنت ماله jss tripler هست حالا این 45 دلار از کجا اومده به حساب من و چرا؟ (هیچ کاره خاصی انجام ندادم و پول هم واریز نکردم به حساب و فقط 4 روز از ثبت نامم تو سایت میگذره)! الان میتونم اون 45 دلار رو واریز کنم به حساب لایبرتیم؟

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
آقا یه سوال:
من اکانتمو که ثبت کردم 10$ هدیه رو دادم یه پوزیشن خریدم و تا امروز که رفتم تو اکانت دیدم 0.80 سودش بوده ولی خب سوالم اینه توی صفحه اصلی نوشته jss و جلوش نوشته 45$ موجودی و اون 80 سنت ماله jss tripler هست حالا این 45 دلار از کجا اومده به حساب من و چرا؟ (هیچ کاره خاصی انجام ندادم و پول هم واریز نکردم به حساب و فقط 4 روز از ثبت نامم تو سایت میگذره)! الان میتونم اون 45 دلار رو واریز کنم به حساب لایبرتیم؟
نه ظاهرا اشتباه شده و به حساب همه ی کاربرا 45$ ریخته شده و گفته شده که به این 45$ دست نزنید.

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172

2. اینکه بعضی از دوستان تو فروم های خارجی نمی دونن که باید پوزیشن های تریپلر رو با مضرب 4 بخرن تا هر 4 تا بشه یک پوزیشن JSS احتمالا کم کاری اونا رو می رسونه، یعنی بهتره شما 4 تا پوزیشن تریپلر رو یه جا بخرید و یا مضارب 4 باشه، یعنی 8 تایی، 12 تایی، 16 تایی و ... تا دقیقا بعد اکسپایر شدن به ازای هر 4 تا پوزیشن تریپلر 1 پوزیشن jss بگیرید. در ضمن شما بدون رفرال و ماتریس سایکلینگ هم ضرر نمی کنی و بهتره تجربه کنید و بعد نظرتونو بگید.

خیلی ممنون بابت توضیحاتی که دادین ولی من صحبتم اصلا در مورد اکسپایر شدن پوزیشن‌ها نبود نسبت تبدیل رستارت رو گفتم. ببینید شما اشاره کردید ضریب چهار بخرن که این فقط برای تسریع تو کار اکسپایر شدن پوزیشن‌ها بعد از 81 هست (در صورتی که اگه مضرب چهار هم نباشه تا زمان اکسپایر شدن و تبدیل به ماتریس در حالت Pending قرار می‌گیرند.) قاعدتا ارتباطی مابین ضریب تبدیل رستارت و این مورد نباید وجود داشته باشه حداقل با این چیزهایی که من از خود سایت دیدم، نسبت چهار به یک تو همه جا ثابت هست.

ببینید برای اینکه راحت‌تر بشه تحلیلش کرد یه مثال میزنم فرض کنید طرف اومده هفت‌تا پوزیشن خریده و با رستارت همش تبدیل شده به ماتریس خب این بی‌انصافیه دیگه و خلاف قوانین هست و تو اینجا فقط یه ماتریس دریافت می‌کنیم و در واقع سه عدد پوزیشن هم از بین میره. حالا فرض کنید تعداد پوزیشن‌ها اصلا بگیریم ضریب چهار هم باشه مثلا 80، وقتی تو رستارت با نسبت 7 تبدیل بشه (چیزی که برای بعضی‌ها رخ داده ولی گردن من نزارید چون ممکنه اون‌ها دروغ بگن)، ما 77تا پوزیشن رو با یازده‌تا ماتریس عوض می‌کنیم، سه تا هم که دست نخورده می‌مونه در صورتی که طبق قوانین باید فیکس 20تا ماتریس داشته باشیم.

حالا یازده‌تا ماتریس کجا، بیست‌تا کجا !! طرف هم روز اول با ضریب چهار همه 80 پوزیشن رو یکجا خریده.

4.خب قرار هم نبوده تو ری استارت اول 30% پوزیشن ها شون کانورت بشه و قانون 75% هستش.

ممنون خب من هم صحبتم همینه دیگه اگه برای همه کاربرهای تازه وارد رستارت اول 75 درصد هست حالا اگه بحث دروغ گفتن اون‌ها رو بزاریم کنار پس چرا اشاره کردن 30 درصد تبدیل شده، این تبعیض هست به نظر من...

اگه ممکنه شما بگید تو رستارت اول حالا اطلاع ندارم همین دو روز پیش تجربه اولتون بوده یا 65 روز پیش پوزیشن‌هاتون با جنددرصد تبدیل شد؟؟ که اگه اشتباه نکنم گفتید حدود 30 درصد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا