• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

من به راحتی 599$ در ماه در میارم. ( کاملا واقعی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
سلام، خدمت دوستان، مدتی رو در مسافرت به سر می بردم و تو این مدت به هیچ ایمیلی پاسخ ندادم و همچنین نتونستم به دوستانی که از طریق وبلاگ و نظرات کمک خواستن هم کمک کنم، عذر خواهی می کنم، تا ساعت 24 دیشب به تمام ایمیل ها پاسخ دادم.
مشکل برداشت سایت بر طرف شده و من امروز با موفقیت تونستم برداشت کنم، البته مبلغ کمی رو صرفا جهت تست سیستم withdrawal سایت و اطلاع شما برداشت کردم و فعلا در حال کامپاند کردن می باشم.
برای مشاهده ی سند برداشت امروز به این لینک بروید { http://img4up.com/up2/76764344577841379134.png
و برای مشاهده ی مجموعه ای از سند های برداشت من به این لینک بروید { I CAN WIN - سند های برداشت من
برای تایید سند برداشت ایمیلی رو هم که سایت برای تایید برداشت به من داده براتون می ذارم:

Your JSS Withdrawal Request has Just Been Processed!

Greetings navvab jalali!

The money you requested has just been sent to your
Liberty Reserve Account!

While normally, withdrawals take anywhere from a few minutes to a few hours,
please note that due to the high volume of transactions
sent to the Payment Processors, there may be a delay
before you actually see the funds in your account.

Please allow up to 48 hours after receiving this email before
submitting a HelpDesk ticket to JustBeenPaid!

PLEASE DO NOT CONTACT Liberty Reserve
REGARDING MISSING OR DELAYED WITHDRAWALS.

If you need assistance after the 48-hour allotted time,
please access our JustBeenPaid! HelpDesk at:
How to Get Help at JustBeenPaid.com - Make Money Online at JustBeenPaid.com
Choose the topic: “Withdrawals”

The following are details about your withdrawal request:

Your Member ID: 931491
Date of Withdrawal Request: 2012-08-13 08:29:52
Amount: $ 26.00 (less the withdrawal fee)
Your Liberty Reserve Account: U1971138

Last edited:

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
صفحه ی پردرآمد ترین های سایت آپدیت شده و درآمد نفر اول به 880000$ رسیده، برای مشاهده پر درآمد ترین های سایت به لینک زیر بروید:
{ I CAN WIN - اینم 20 تا از پر درآمدترین اعضای سایت

و به تمام دوستان توصیه می کنم برای امتحان سیستم برداشت سایت و اطمینان خودتون حداقل 20$ برداشت کنید و سند های برداشت تون رو هم تو این تاپیک بذارید تا سایر دوستان هم ببینند.

در ضمن یادآوری می کنم که رتبه ی الکسای سایت همچنان در حال بهبوده و به 214 جهانی رسیده، برای مشاهده ی رتبه ی الکسای سایت و جزئیات بیشتر به لینک زیر بروید:
{ Justbeenpaid.com Site Info }

MR.Exchan9er

Registered User
لایک‌ها
359
دوستانی که بازم اعتماد ندارند براشون اثبات پرداختی اخرم رو میزارم..البته با اجازه بزرگای این تاپیک
Pardakht.JPG
خواستید دفعه بعد هم میزارم :دی

r93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
من که از تاریخ 13 اوت تا خالا که ساعت 1 بعد از ظهر به وقت اروپاست سودی نگرفتم.

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
سلام اقای جلالی عزیز
ببخشید میشه بگید شما دقیقا با چند دلار شروع کردید و در عرض چند وقت پوزیشن شما به 80 تا رسید؟
من 20 دلار لیبرتی گرفتم میخوام شروع کنم ولی سایت منو 15 دلار به خودش بدهکار کرده این طوری یک پوزیشن هم نمی تونم بخرم

بله توضیح می دم، ببینید وقتی تعداد پوزیشن های فعال من به 80 تا رسید، این 80 پوزیشن روزی به من 16$ سود می داد یعنی در 8 روز می شه 8 * 16 = 128$ که اگه فی برداشت سایت و پیمنت پروسسور رو کم کنیم میشه تغریبا همون 4 تا پروفی که تو این تاپیک دیدید.

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
سلام اقای جلالی عزیز
ببخشید میشه بگید شما دقیقا با چند دلار شروع کردید و در عرض چند وقت پوزیشن شما به 80 تا رسید؟
من 20 دلار لیبرتی گرفتم میخوام شروع کنم ولی سایت منو 15 دلار به خودش بدهکار کرده این طوری یک پوزیشن هم نمی تونم بخرم
من دقیقا با 20$ شرع کردم.
این که چه وقت طول کشید تا پوزیشن هام به 80 تا برسه رو نمی دونم.
شما 15$ رو خرج کردی و جای ناراحتی نیست، چون چیزی رو از دست ندادید.

hiran97

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
با سلام

علت اینکه سایت 2 روزه آبدیت نشده چی میتونه باشه؟

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
با سلام

این مسئله معمولا پیش میاد و البته سود چند روز رو یه جا به حساب کاربرا می ریزن و علت اون رو هم رشد غیر قابل کنترل این سیستم تو جهان و همچنین تغییر و به روز رسانی سرور ها و بخش های مختلف سایت می دونن، در هر صورت جای نگرانی نیست.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
من دقیقا با 20$ شرع کردم.
این که چه وقت طول کشید تا پوزیشن هام به 80 تا برسه رو نمی دونم.
شما 15$ رو خرج کردی و جای ناراحتی نیست، چون چیزی رو از دست ندادید.

آخه من 15 دلار رو از اون 40 دلاری که سایت داده بود خرج کردم و level 1 رو ارتقا دادم.
قصد دارم با وی پی ان یک نام کاربری دیگه بسازم و با اون ده دلار و 20 دلار خودم شروع به فعالیت کنم.و دیگه level 1 رو آپگرید نکنم.
اوکی بدید من سریع ثبت نام کنم.

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
آخه من 15 دلار رو از اون 40 دلاری که سایت داده بود خرج کردم و level 1 رو ارتقا دادم.
قصد دارم با وی پی ان یک نام کاربری دیگه بسازم و با اون ده دلار و 20 دلار خودم شروع به فعالیت کنم.و دیگه level 1 رو آپگرید نکنم.
بهتره با احتیاط کامل عمل کنید و به حساب قبلی تون دیگه لاگین نشید.
برای اینکه به مشکل بر نخورید توصیه می کنم، با یه اسم، ایمیل و حساب لیبرتی جدید این کارو بکنید.
سریع تر اقدام کنید چون الان بهترین زمان اینوست و کامپوند کردنه،
موفق باشید.

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
بهتره با احتیاط کامل عمل کنید و به حساب قبلی تون دیگه لاگین نشید.
برای اینکه به مشکل بر نخورید توصیه می کنم، با یه اسم، ایمیل و حساب لیبرتی جدید این کارو بکنید.
سریع تر اقدام کنید چون الان بهترین زمان اینوست و کامپوند کردنه،
موفق باشید.

ممنون
ببخشید که این قدر سوال می پرسم و ایمیل میزنم.
در مورد حساب لیبرتی رفتم تو پروفایلم و یه شماره لیبرتی الکی دادم و حساب لیبرتی خودم رو عوض کردم.
حالا تو پروفایل جدیدی که میخوام بسازم حساب لیبرتی خودم رو بزنم مشکلی پیش نمیاد؟
یا اگه میشه بیشتر از یک حساب لیبرتی با یک آیپی داشت من یکی دیگه بسازم.

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
ممنون
ببخشید که این قدر سوال می پرسم و ایمیل میزنم.
در مورد حساب لیبرتی رفتم تو پروفایلم و یه شماره لیبرتی الکی دادم و حساب لیبرتی خودم رو عوض کردم.
حالا تو پروفایل جدیدی که میخوام بسازم حساب لیبرتی خودم رو بزنم مشکلی پیش نمیاد؟
یا اگه میشه بیشتر از یک حساب لیبرتی با یک آیپی داشت من یکی دیگه بسازم.
شما می تونید با یک اسم و ایمیل جدید تو لیبرتی با همون آی پی قبلی حساب باز کنید و مشکلی هم پیش نمی یاد.

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237
اقای نواب این سایتی که معرفی کردید برا واریز پول به حساب من چند روزه بهشون ایمیل زدم جواب ندادن.

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
من مجدادا ثبت نام کردم و با اون ده دلار و 20 دلار خودم 3 تا پوزیشن گرفتم.روی اون 10 دلار سایت هم حساب کنم؟یعنی با سود و خودش میشه مجددا پوزیشن خرید و برداشتش کرد؟

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
من مجدادا ثبت نام کردم و با اون ده دلار و 20 دلار خودم 3 تا پوزیشن گرفتم.روی اون 10 دلار سایت هم حساب کنم؟یعنی با سود و خودش میشه مجددا پوزیشن خرید و برداشتش کرد؟
بله، شما می تونید به محض اینکه سودتون به 10$ رسید دوباره پوزیشن بخرید و سودتونو افزایش بدید.

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172

شما از اون 40 دلاری که سایت به اشتباه به حساب همه واریز کرد نباید استفاده میکردید: اینجا دو حالت پیش میاد اگه با اون پوزیشن خریده باشید احتمالا بعد از 81 روز کلا مبلغ رو با سودش رو برمیدارن و یا اگه درخواست برداشت از اون مبلغ رو داده باشید احتمال بلاک شدن حساب هست ولی جای نگرانی نیست هرمقدار از اون مبلغ استفاده کردید به حساب JSS بزارید و با دادن تیکت به بخش پشتیبانی براشون توضیح بدید این مسائل رو...

به نظر من ارتقا به Level 1 هم فقط چندروز مونده به اکسپایر شدن پوزیشن ها میتونه بهترین کارایی رو داشته باشه و در واقع تنها ویژگی اصلیش همین هست که هر چهارتای اون ها رو به ماتریس تبدیل کنه حالا جدای از اینکه امکان دسترسی به یه سری مقالات رو هم فراهم میکنه...

ضمنا ایجاد دو حساب کاربری نه تنها تو این سایت بلکه هر سایتی غیرقانونی هست و حق بلاک شدن حساب رو برای ادمین سایت فراهم میکنه مگه اینکه از دو IP مجزا برای هر کدوم استفاده کنید... به نظر من بهتره اون حساب قبلی رو اگه مشکلی هست همونجا حل کنید و با بخش پشتیبانی در تماس باشید هرچند معمولا زمان زیادی طول میکشه تا به شما پاسخ بدند چون شمار کاربرهای سایت بسیار بسیار زیاد هست...

فقط در مورد حساب لیبرتی طبق قوانین سایت به ازای هر ایمیل میشه یه حساب جدید ایجاد کرد و منعی وجود نداره...

با سلام

به علت افزایش حجم تعداد کاربرها و ناتوانی سرور سایت در پرداخت به موقع سودها جدیدا این مشکل بوجود اومده و این البته مسائلی رو هم برای دوستانی که هر روز قصد کامپاند کردن دارن ایجاد میکنه و از سود نهایی اونها کم میشه چون مجبور هستند چندروز صبر کنند تا سود به حسابشون بیاد و بعد یکجا اقدام به کامپاند کنند...

اما اگه بخوایم از طرف دیگه و بدبینانه به این قضیه حساب کنیم به نظر میاد سایت کم کم در پرداخت سود به کاربران دچار مشکل شده و کنترل این حجم از حساب ها افراد از کنترل بیرون رفته تا اینجا که یه مقدار فاصله بین دو رستارت گذشته هم دیدیم که از 90 روز به 61 کاهش پیدا کرد. کلا این میتونه یکی از نشانه های کاهش طول عمر هر Programای به حساب بیاد چه هایپ باشه یا ترکیبی به همین خاطر من مدیریت ریسک رو بطور کامل به دوستان پیشنهاد میکنم...

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
منم متاسفانه از اون 45 دلاری که به اشتباه داده شده بود آپگرید کردم و یه جا دیگه هم یه پوزیشن خریدم الان حسابم شده -35 دلار :(

hiran97

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
پوزیشن های خریداری شده که تو این 2 روز فعال نشده بود فعال شد. و اونطور که تو سایت نوشته شده سود این 3 روز هم طی چند ساعت آینده واریز خواهد شد. و ایمیلی که از اسپانسر یکی از دوستان داشتیم گفتن که 11 تا سرور جدید خریداری شده و سود پرداخت به 4.3 میلیون دلار رسیده.امیدوارم که این سایت به کارش ادامه بده.و ما هم با استفاده از تجریبات همدیگه پیشرفت کنیم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا