• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

من به راحتی 599$ در ماه در میارم. ( کاملا واقعی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
من امروز سه تا پوزیشن خریدم ولی هنوز فعال نشده
یعنی واقعا به سود میرسیم؟ما که هر جا رفتیم درش تخته شد خدا کنه ...

Lord-Babak

Registered User
لایک‌ها
11
سلام !

چطور میتونم از بانک های داخل ایران به حساب پرفکت مانی پول منتقل کنم ؟

masoudnet

Registered User
لایک‌ها
10
سلام !

چطور میتونم از بانک های داخل ایران به حساب پرفکت مانی پول منتقل کنم ؟

باید از صرافی های اینترنتی اقدام کنی!
من 50 $ پرفکت مانی دارم می خواستم خالیش کنم ولی صرافی هایی که قبلاتر ها باهاشون کار می کردم به حالت تعلیق دراومدن !
اگه 50 دلار به کارت میاد من 1900 میدم!
این ایمیل منه اگه معامله می کنی ! اگر هم نه یه سرچی بکن تو گوگل ولی سریع اعتماد نکن به همه سایت ها مخصوصا اگه مبلغ بالاست حتما رو سوابق سایت ها تحقیق بکن
ایمیل من [email protected]

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
باید از طریق پیامک ازشون قیمت روز رو بگیرید و اگه موجودی داشتن، از شون شماره حساب می گیرید و پولو می ریزید به حسابشون{ کارت به کارت یا هر راهی که می تونید } و ایشون شماره حساب لیبرتی تونو می گیرن و حسابتونو شارژ می کنن، { تمام مراحل با پیامک و خیلی سریع انجام میشه }.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
من 50 $ پرفکت مانی دارم می خواستم خالیش کنم ولی صرافی هایی که قبلاتر ها باهاشون کار می کردم به حالت تعلیق دراومدن !
این ایمیل منه اگه معامله می کنی ! اگر هم نه یه سرچی بکن تو گوگل ولی سریع اعتماد نکن به همه سایت ها مخصوصا اگه مبلغ بالاست حتما رو سوابق سایت ها تحقیق بکن

حالت تعلیق یعنی چی؟

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
آقای جلالی این سه تا پوزیشن من از دیروز ظهر تا حالا فعال نشده،کی فعال میشه؟
سود این و روز رو میریزن؟

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
آقای جلالی این سه تا پوزیشن من از دیروز ظهر تا حالا فعال نشده،کی فعال میشه؟
سود این و روز رو میریزن؟

شما نگران نباشید برای پوزیشن های بنده هم که دیروز خریداری کردم همین اتفاق افتاده (طبق توضیحات خود سیستم تا 72 ساعت بسته به ترافیک، پروسه Placement پوزیشن ها ممکنه طول بکشه)، اما نسبتا عملکرد سایت از قبل رستارت به اینور یه مقدار کند شده حالا علت های زیادی براش مطرح کردن از جوابگو نبودن سرورها بخاطر حجم زیاد درخواست کاربرها که بیشتر این مورد توسط مسئولین سایت گفته شده تا ناتوانی در پرداخت سود و شکست تدریجی کل سیستم که این مورد به نظر من احتمالش خیلی کمه... فعلا بهترین زمان برای خرید پوزیشن هست و امیدوار هستیم به آینده تا ببینیم چی پیش میاد. البته دوستانی که ماتریس دارند باید اولویت رو با سایکل کردن اون ها بزارند تا خرید تریپلرهای جدیدتر...

Lord-Babak

Registered User
لایک‌ها
11

فعلا میخوام با یه مبلغ کمتر شروع کنم تا با روند سایت آشنا بشم !

به هر حال مرسی !

AHMD222

Registered User
لایک‌ها
104
سلام میشه یکی از دوستان با تجربه در مورد ماتریکس و سایکل کردن تو ضیحات کامل بده ممنون

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
پوزیشن ها پلیس میشه و سود ها هم محاسبه میشه، چیزی که مسئول های سایت از ما می خوان صبر کردنه اگرچه خود من هم این شرایطو دوست ندارم ولی این مسئله قبلا هم پیش اومده و مشکل برطرف شده، من تو مسافرتم و امیدوارم تا چند روز آینده همه چی رو به راه بشه، به محض برگشتن همچنان به ایمیل ها جواب می دم و در حد توان کمک می کنم، موفق باشید.

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
من پوزیشن هام از صبح فعال شده ولی هنوز هیچ سودی به حسابم واریز نشده

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
دوستانی که در زمینه ی هایپ و ماتریس فعالیت دارن و تاحدی پخته ی این کار هستن کسی هست توی این سایت فعالیت داشته باشه ؟
منظور سایتی است که در این تاپیک درحال بحث و معرفی است .
اگر بله لطفا اطلاعات جامع و کلیت رو در یک پست توضیح بدید ممنون میشم چون 15 صفحه رو خوندم گیج شدم و یکم تناقض وجود داره
بعضی جاها .

r93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
jbp الان سه روزه سود نداده.در ضمن من 3 تا پوزیشن تازه خریدم که هنوز فعال نشده.احتمال میدم پولم پریده.اگه بپره چه تجربه تلخی رو برام رقم میزنه:crying: کاش سرمایه گذاری نمی کردمو تو گرونی دلار هامو می فروختم.........

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
برای من هم همین طور شده سود نمیده این سایت هم احتمالا داره به بن بست میرسه گفته بودم که من هر جا برم درش تخته میشه

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
Will justbeenpaid.com scam ? |

البته تو خود سایتشون شعارشون این هست که باید صبور و شکیبا باشید...احتمالا تا چند روزه اینده بریزه سودتون رو...ولی زیاد روش ریسک نکنید

------------

aaa_5.jpg

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
همیشه این شعار رو یادمون باشه که :
در این مدل سیستم ها ( هایپ + ماتریس + پی تی سی + مانی دابلر + تریپلر و ... ) تنها میزانی از سرمایه ی خود را وارد کنید که توان
از دست دادنش را داشته باشید .
{ البته من با این سیستم آشنایی کامل ندارم اما گمونم دو روز شنبه و یکشنبه رو باید جزو روزهای غیرکاری و تعطیل حساب بکنه و به قولی
میشود گفت که یک روز دیرکرد داشته است نه 3 روز . }

r93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
من که از همین حالا خودمو آماده کردم واسه این اتفاق و می دونم پولم پریده.در ضمن اینو بگم که این سایت اگه دوباره ادامه هم بده فایده نداره چون ما می تونستیم این چند روز پوزیشن بخریم و سود کنیم اما دیگه امکانش نیست!

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
دوستان هر احتمالی تو این دسته از سایت ها هست و JBP هم مسلما با این همه تبلیغات نمیتونه خودش رو یه سیستم پایدار و نامحدود معرفی کنه هر شروعی پایانی هم خواهد داشت ولی امیدوارم زمانی به انتهای خط برسه که ما و بقیه دوستان یک دلار داخلش نداشته باشیم هرچند همونطور که دوستان از اول گفتند سرمایه گذاری تو همه سایت های اینترنتی بدون استثنا در حکم دور ریختن پول تو جوی آب هست مگه اینکه شانس یار باشه و پولها رو تا قبل از اینکه آب ببره بیرون بکشیم.

به نظر من دیگه این همه تاخیر تو پرداخت سود و فعال شدن پوزیشن ها با توجه به اینکه هنوز دو هفته نشده رستارت رو انجام دادن هیچ توجیه منطقی نداره و معلومه سیستم دچار تزلزل شدیدی هست که صداش رو در نمیارند. شعار مسئولین سایت از اول Be Patient بوده برای اینکه کاربرها کمتر دچار نگرانی بشند و تا آخر راه به سیستم وفادار باشند.

شرط می بندم الان اگه درصد زیادی از کاربرها بخاطر این مسائل درخواست Withdraw بدند خیلی راحت کرکره سایت پایین کشیده میشه نباید گول رتبه زیاد الکسا و بمب های تبلیغاتی رو خورد... اکثریت احتمال میدند این سیستم هم مثل 90 درصد هایپ های موجود از استراتژی Ponzi استفاده میکنه و وقتی به یه مرحله ای رسید که نتونه منابع یوزرهای جدید رو تامین کنه پایان عمرش فرا رسیده. این رستارت ها با این فرمول ریاضی که یک میلیون دلار قیمتش هست !! تا حدی میتونند جوابگو باشند...

تو یکی از Testimonialها خوندم نوشته شده بود طرف با 20 دلار شروع کرده و بعد از یکسال الان جز Top Ten سایت هست. آخه چطوری ممکنه با کامپاند 100 درصد هم نمیشه به هیچ جا رسید !! اینه که به نظر من باید هر سایت و سیستمی رو به نقد گذاشت تا فهمید واقعا چه چیزی پشت پردش هست. معمولا دانش خاصی هم نیاز نیست چون خود سایت تابلو همه چیز رو با کمی دقت به کاربر نمایان میکنه.

من که دیگه حتی یک سنت هم کامپاند نخواهم کرد از این به بعد و امیدوارم تا قبل از اینکه رستارتی بیاد و همه پوزیشن های ما رو به باد فنا بده کامل از سایت بیرون اومده باشم.

Last edited:

ayhan.tb

Registered User
لایک‌ها
26
جناب INJ3CT8R، مگه ریستارت انجام شده این یکی دو روز؟ چطور ممکنه؟ چرا بدون اطلاع رسانی؟
4 روزه 30 دلار درخواست برداشت دادم... هنوز هیچی!
فکر کنم این آقای فردیک چی چی من، پولارو برداشته در رفته خارج! :lol:

جناب نواب کجایی ؟ بیا جواب شاکی هاتو بده بردار !

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا