• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

من به راحتی 599$ در ماه در میارم. ( کاملا واقعی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
کلاه بردار از آب درومد؟ :D با این مدارکی که رو می کردید بدجور وسوسه شده بودم تو این سایت سرمایه گزاری کنم. خوب شد نکردم!

bani-ati

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان این سایت ها همشون کلاه برداری هستند . فکر نکنید که با 50 60 دلار میتونید 500 600 دلار در بیارید اگر این طوری بود که هیچ کسی نمیرفت کار کنه!!!!:wacko:
همه میرفتن 5000 دلار تو این سایت میریختن که سر ماه 50000 دلار در بیاد براشون
خارجی ها یه ضرب المثلی دارن که اینجور مواقع به کار میبرن که میگه
it's too good to be true
یعنی بیشتر از اون چیزی که به نظر بیاد خوبه و واسه همین واقعی نیست

bani-ati

Registered User
لایک‌ها
2
در ضمن دوستان طوری نشید که بگن از هول حلیم افتاد توی دیگ
سایت لایبریت لوان رو یادتون بیاد که بهش پول میدادی و با سود روزی 1% بهت سود میداد و اوایل هم واقعا سود میداد ولی در نهایت بعد از چندین ماه کلا سایت تعطیل شد و پول ها هم به باد رفت آدرسش هم این بود
liberty-loan.com

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
من به راحتی 599$ در ماه در میارم. ( کاملا واقعی )
:rolleyes::thumbsdow

Pixelweb

Registered User
لایک‌ها
80
این سایت ها دیر یا زود جمع میکنند و میرن پی کارشون . البته با پول های مردم. حالا ممکنه تو یک بازه زمانی که داره دونه میپاشه بعضی ها هم دریافتی داشته باشند اما این اصلا به معنی اعتبار و ماندگاری این سیستم ها نیست.

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
سلام خدمت دوستان،
just been paid به profitclicking منتقل شده، وقتی وارد سایت just می شید بر روی check it out در پایین صفحه کلیک کنید و در سایت جدید در قسمت بالا بر روی login کلیک کنید سپس با member id و password خودتون که با اون وارد جاست می شدید وارد سایت جدید شده و مراحل فعال سازی حساب رو طی کنید، کاری که باید بکنید اینه که pincode چهار تا 6 رقمی وارد کرده و ادامه بدید، سپس وارد حساب جدید خود می شوید و شما زیر welcome در سمت چپ و بالا مشخصات خودتون و اسپانسرتون رو می بینید و البته اطلاعات حساب و سودتون هنوز انتقال پیدا نکرده و طبق گفته ی سایت تا چند روز آینده این اطلاعات در حساب profitclicking شما به روز رسانی می شه،
اطلاعات دقیق تر متعاقبا اعلام میشه.

hamid_shahrsaz

Registered User
لایک‌ها
370
آقا من تو سایت جدید عضو شدم.اما member ID ندارم.برام هم چیزی میل نشده!!

با چی باید برم تو سایت؟

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
سلام خدمت دوستان،
just been paid به profitclicking منتقل شده، وقتی وارد سایت just می شید بر روی check it out در پایین صفحه کلیک کنید و در سایت جدید در قسمت بالا بر روی login کلیک کنید سپس با member id و password خودتون که با اون وارد جاست می شدید وارد سایت جدید شده و مراحل فعال سازی حساب رو طی کنید، کاری که باید بکنید اینه که pincode چهار تا 6 رقمی وارد کرده و ادامه بدید، سپس وارد حساب جدید خود می شوید و شما زیر welcome در سمت چپ و بالا مشخصات خودتون و اسپانسرتون رو می بینید و البته اطلاعات حساب و سودتون هنوز انتقال پیدا نکرده و طبق گفته ی سایت تا چند روز آینده این اطلاعات در حساب profitclicking شما به روز رسانی می شه،
اطلاعات دقیق تر متعاقبا اعلام میشه.

ممنون بابت اطلاع رسانی ولی طبق خبرهایی که من دیدم به نقل از خود JBP گفته شده که فعلا تا اطلاع ثانوی به سایت جدید لاگین نکنید در غیراینصورت احتمال از بین رفتن تمامی اطلاعات و حساب ها هست. هرچند همین الانش هم امیدواری ها به بازگشت حساب ها خیلی کم شده. کلا این سایت ماهیتش با JBP تفاوت داره با یه حساب منطقی میشه فهمید که این سایت نمیتونه اهداف JSS رو تامین کنه چون اصولا یه سایت کلیکی با درآمدهای حاصل از اون هست. ضمن اینکه هیچ نوع پلنی وابسته به پوزیشن ها تو Profit Clicking موجود نیست. من که خوشبختانه قبل از اینکه به عضویت این سایت در بیایم پول ناچیزی که گذاشتم رو از دست رفته میدونستم ولی امیدوارم اگه کلاهبرداری رخ داده مراتب قضایی در مورد آقای فردریک مان صورت بگیره. ایشون اشاره کردند به این نکته که بازنشسته شدن و تمامی امور به Carl Pearson محول شده در صورتی که با یک نگاه به Whois گرفته شده از Profit Clicking میشه فهمید که این نظریه دروغی بیش نیست. به هر حال ما که فعلا Be Patient هستیم :دی ببینیم در آینده چه دست گلی رو به آب خواهند داد. حدود دو میلیون کاربر اگه اشتباه نکنم در حالت سردرگمی و مشکوک به اسکم فرو رفتند.

این هم متنی که از طرف یکی از کاربرهای MMG در این مورد گذاشته شده بود: (البته من که چنین اطلاعیه ای رو تو FB پیدا نکردم ولی به هر حال احتیاط خوبه)

Facebook update

DO NOT try to log into JBP

DO NOT try to log into Profit Clicking site

-------------------------------------------------
DO NOT try to join Profit Clicking, if you succeed
then you will be left with no sponsor and no help
or support from your upline.. and if you used your
current JBP details then your account might be lost..
do not do it!
-------------------------------------------------

Do nothing until you hear the new site is ready

Given JBP has 2 million members that's a heap
of detail that needs to get moved.. all members
triplers, earnings, balances, jss matrixes,
affil links etc etc.. the list is enormous!!

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
آقا من تو سایت جدید عضو شدم.اما member ID ندارم.برام هم چیزی میل نشده!!

با چی باید برم تو سایت؟
توصیه می کنم کمی صبر کنید، برنامه نویس های سایت جدید در حال انتقال اطلاعات حساب های قبلی به سایت جدید هستند و امکانات وب سایت جدید هم هنوز به طور کامل رو به راه نشده و به گفته ی خودشون به بیش از 1 میلیون ساپورت تیکت تو روز های گذشته جواب دادن، من به دوستانی که قصد شروع کار رو دارند توصیه می کنم فعلا ثبت نام نکنند و منتظر بمانند، دوستایی هم که مثل من قبلا با سایت کار می کردند بهتره وارد سایت جدید بشن و منتظر بمونن تا اطلاعات حسابشون بروز بشه ( 2 تا 3 روز یا بیشتر )، سیستمی که چند میلیون یوزر داره قطعا ارزش صبر کردن داره، در ضمن اطلاعاتی که الان در حساب profitclicking خودتون می بینید غیر واقعی هستش و همش صفره و باید بروز رسانی بشه.

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
تعدادی از کاربرا به حساب جدید لاگین شدن و تعدادی هم این کارو نکردن، اما توصیه شده که فعلا به سایت جدید لاگین نشید و به دوستانی که هنوز لاگین نشدن توصیه می کنم صبر کنند تا زمانی که یک ایمیل از سایت دریافت کنند و بعد لاگین شن ( ممکنه بیشتر از 2 یا 3 روز طول بکشه )، تو پیج شون گفتن که بعد دریافت ایمیل به حساب جدید لاگین بشید.

We know that you are all waiting for answers... they are coming we promise... here is what can be disclosed at this time....

*No your accounts are not being closed.
*Your money is safe and in the processes of being transferred along with all your referrals top the new site.
*You cannot log into your account as of yet, but you will receive a personal email when this time comes.

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
الن من که لاگین شدم و پین کد هم ثبت کردم چی میشه؟

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
اطلاعات حساب من منتقل شده، در ضمن تو پیجشون گفتن که سود 11%، 18 تا 23 آگوست به زودی محاسبه می شه، بهترین کاری که ما می تونیم بکنیم اینه که 2 تا 3 روز صبر کنیم و بعد به حساب های جدید لاگین بشیم و کارو ادامه بدیم، من تو مسافرتم و به اینترنت پر سرعت دسترسی ندارم، تا 5 روز آینده هم به هیچ ایمیلی جواب نمی دم،
به دوستانی هم که می خوان عضو شن و پیوسته ایمیل می زنن و کمک می خوان توصیه می کنم که منتظر بمونن تا سایت جدید کاملا رو به راه بشه،
بهترین کمک هم همین تاپیک و اطلاعاتیه که بین دوستان رد و بدل میشه،
موفق باشید.

MR.Exchan9er

Registered User
لایک‌ها
359
درود به شما.
ایمیلی که از طرف یکی از دوستانم الان به من رسید..(ایشون مانیتور دارند و JBP رو لیست کردند)
JSS-Tripler is now http://profitclicking.com - you can
log in with the same data as JBP - Do not register again!

All your Just Been Paid info and funds will be moved over to
profitclicking.com

You will still earn 2% per day and 1.5% on the weekends

Please update all the new info for Monitoring. profitclicking.com

Please note that the numbers and totals in the Profit Clicking back
office are not correct.

We are working on getting accurate information displayed.

Thank you for your patience.
Profit Clicking
لازم به ذکر هست که ایشون JBP رو problem زدند

hitoyou

Registered User
لایک‌ها
59
این جور که من حساب کردم باید مدت زیادی فعالیت کرد تا بتونی سود کنی خوب تضمینی هست که بعد از اون مدت هنوز هم سایت پا برجا باشه؟
و سوال بعدی این که برای این سایت باید چه قدر در روز وقت گذاشت؟
قبلا هم یه ماشین حساب داشتن که سودت رو حساب میکردی و آدرسش هم این بود
http://tripler.justbeenpaid.com/calculator
ولی الان توی سایت جدید همچین چیزی نیست کسی میدونه کجاس؟
در ضمن از دوستان مطلع تقاضا میکنم که یه آموزشی هم برای این سیستم جدید بذارن و بگن که کلا این سیستم جدید به درد میخوره یا نه؟ چون این طور که من دیدم طرز کارش بر اساس کلیک کردن شده

Last edited:

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237
اقا چرا اینجوری شد من صبح رفتم تو سایت قدیم وارد شدم حسابمو چک کردم سودش هم وارد شده بود الان وارد سایت شدم دوباره به سایت جدید وارد میشه !!

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
اقا چرا اینجوری شد من صبح رفتم تو سایت قدیم وارد شدم حسابمو چک کردم سودش هم وارد شده بود الان وارد سایت شدم دوباره به سایت جدید وارد میشه !!
لطفا به حساب قدیم وارد نشید و هیچ تغییراتی هم در اون ندید، این مطلب رو تو پیجشون گفتن و هشدار هم دادن.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا