E H S A N N
Registered User
- نوشتهها
- 1,447
- لایکها
- 143
کلاه بردار از آب درومد؟
با این مدارکی که رو می کردید بدجور وسوسه شده بودم تو این سایت سرمایه گزاری کنم. خوب شد نکردم!
سلام خدمت دوستان،
just been paid به profitclicking منتقل شده، وقتی وارد سایت just می شید بر روی check it out در پایین صفحه کلیک کنید و در سایت جدید در قسمت بالا بر روی login کلیک کنید سپس با member id و password خودتون که با اون وارد جاست می شدید وارد سایت جدید شده و مراحل فعال سازی حساب رو طی کنید، کاری که باید بکنید اینه که pincode چهار تا 6 رقمی وارد کرده و ادامه بدید، سپس وارد حساب جدید خود می شوید و شما زیر welcome در سمت چپ و بالا مشخصات خودتون و اسپانسرتون رو می بینید و البته اطلاعات حساب و سودتون هنوز انتقال پیدا نکرده و طبق گفته ی سایت تا چند روز آینده این اطلاعات در حساب profitclicking شما به روز رسانی می شه،
اطلاعات دقیق تر متعاقبا اعلام میشه.
توصیه می کنم کمی صبر کنید، برنامه نویس های سایت جدید در حال انتقال اطلاعات حساب های قبلی به سایت جدید هستند و امکانات وب سایت جدید هم هنوز به طور کامل رو به راه نشده و به گفته ی خودشون به بیش از 1 میلیون ساپورت تیکت تو روز های گذشته جواب دادن، من به دوستانی که قصد شروع کار رو دارند توصیه می کنم فعلا ثبت نام نکنند و منتظر بمانند، دوستایی هم که مثل من قبلا با سایت کار می کردند بهتره وارد سایت جدید بشن و منتظر بمونن تا اطلاعات حسابشون بروز بشه ( 2 تا 3 روز یا بیشتر )، سیستمی که چند میلیون یوزر داره قطعا ارزش صبر کردن داره، در ضمن اطلاعاتی که الان در حساب profitclicking خودتون می بینید غیر واقعی هستش و همش صفره و باید بروز رسانی بشه.آقا من تو سایت جدید عضو شدم.اما member ID ندارم.برام هم چیزی میل نشده!!
با چی باید برم تو سایت؟
من و هزاران نفر دیگه هم این کارو کردیم، بهتره چند روز صبر کنید و بعد دوباره لاگین بشید.الن من که لاگین شدم و پین کد هم ثبت کردم چی میشه؟
لازم به ذکر هست که ایشون JBP رو problem زدندJSS-Tripler is now http://profitclicking.com - you can
log in with the same data as JBP - Do not register again!
All your Just Been Paid info and funds will be moved over to
profitclicking.com
You will still earn 2% per day and 1.5% on the weekends
Please update all the new info for Monitoring. profitclicking.com
Please note that the numbers and totals in the Profit Clicking back
office are not correct.
We are working on getting accurate information displayed.
Thank you for your patience.
Profit Clicking
لطفا به حساب قدیم وارد نشید و هیچ تغییراتی هم در اون ندید، این مطلب رو تو پیجشون گفتن و هشدار هم دادن.اقا چرا اینجوری شد من صبح رفتم تو سایت قدیم وارد شدم حسابمو چک کردم سودش هم وارد شده بود الان وارد سایت شدم دوباره به سایت جدید وارد میشه !!