دوستان در مورد سایت Profit Clicking یه چندتا نکته رو اشاره کنم گفته شده که تا یک هفته دیگه نهایتا امکانات سایت کامل میشه و قابلیت استفاده از پلن ها همونطوری که در JBP بود و فراهم میشه ولی به هر حال جو که فعلا مناسب نیست اونجا اکثریت نظرشون اینه که فقط یک دکمه Withdraw گذاشته بشه تا کاربرها همه سرمایه خودشون رو بیرون بکشند. مسلما با این نگرش سایت نمیتونه زیاد دوام بیاره چون بنا به خبرهای مختلف با کمبود منابع و پول مواجه هست. به نظر من هدف از تاسیس این سایت جدید ادامه فعالیت و جلب اعتماد موقت کاربرهای جدیده که تا چندین ماه این فعالیت احتمالا ادامه داشته باشه و بعد به راحتی کرکره سایت رو پایین بکشن. احتمال اینکه یک رستارت رو هم در چندروز آینده بدون اطلاع قبلی داشته باشیم وجود داره تمام تلاش مسئولین روی این موضوع هست که کاربرها رو مجبور به سرمایه گذاری کنند و درصد Payout بیاد پایین و البته تنها راه نجاتشون هم همینه. باید دید چه آینده برای خودشون رقم میزنن، اعتراضات همچنان به عملکرد سایت هست. از طرفی اگه ما بیایم به اسم سایت هم توجه کنیم در واقع با یک سایت کلیکی طرف هستیم که با اهداف JBP در تضاد محسوب میشه. تمامی منابع و سرمایه ها توسط آقای فردریک به وبسایت Profit Clicking فروخته شده و عملا ایشون فکر نمیکنم دیگه دخالتی روی مسائل داشته باشند بجز اینکه از پشت صحنه فقط وقایع رو دنبال خواهند کرد. معمولا بعضی سایت ها وقتی به بن بست میرسن اگه تعداد زیادی کاربر داشته باشند سعی میکنن از راه حل های غیرمنطقی استفاده کنن تا طول عمر سایت به یه مرحله ی نامشخص کشیده بشه.
طبق آخرین اطلاعیه ها آقای فردریک فقط در کنفرانس آخر خودش به تحولات در مورد ارتقای سرورها اشاره کرده بود و اینکه به این شکل این مسائل بصورت آنی بوجود بیاد کسی اطلاع نداشت. تمامی چیزی که میشه فعلا در Profit Clicking دید یکسری اعداد و ارقام هست که معلوم نیست آیا قابلیت نقدشوندگی دارند یا خیر. فعلا که کاری جز صبر کردن نداریم ولی به نظر من اگه سایت هم به فعالیت ادامه بده ریسکش از یه هایپ هم بالاتر هست. معمولا طول عمر این Programها بیشتر از 12 ماه نیست JBP هم که تا حالا دوام آورده زیادی به حیات خودش ادامه داده رستارت ها فقط عاملی برای کند کردن کار و افزایش طول عمرش بود.
ضمنا دوستان من دیگه به واقع دیدم اصلا رتبه الکسای سایت ها نمیتونه عاملی برای قانونی بودن و اعتبار اونها قلمداد بشه چون شما الان نگاه کنید JBP دیگه فعالیتش در وبسایت قبلی متوقف شده اما این رتبه روز به روز داره بر خلاف واقعیات پیشرفت میکنه و این عجیب هست.
---------------------
در مورد این سیستم جدید هم با تشکر از آقای جلالی فکر میکنم ارزش تست کردن رو داشته باشه با توجه به اینکه نیاز به سرمایه گذاری هم نیست و یه ابر PTC به حساب میاد. ولی به هر حال هر سایتی که صرفا وابسته به جمع کردن رفرال باشه کلا به درد نمیخوره چون یا برای این منظور باید تمام اینترنت رو اسپم کرد تا عضو جدید گرفت یا برای اجاره کردن یه مبلغ پولی رو پرداخت که این میشه گفت باز در حکم Investing هست ولی تو لباس دیگه.