• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

من به راحتی 599$ در ماه در میارم. ( کاملا واقعی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

snap.u

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یکی اسپانسر من بشه که زیر مجموعش بشم.

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
دوست عزیز مشکلی وجود داره که منو راهنمایی نمیکنید؟
نه، سوالاتون کلی بود و بهتره صبر کنید تا سایت جدید کاملا رو به راه بشه بعد عضو بشید و کارو شروع کنید، فقط همین،
موفق باشید.

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
سلام خدمت دوستان، امروز می خوام یه سیستم فوق العاده برای کسب درآمد رو معرفی کنم. قبل هر چیز بگم که نیاز به حتی 1$ هزینه کردن یا اینوست کردن ندارید و این سیستم کاملا رایگانه و با اون می تونید به تنهایی در روز 5 برابر بهترین ptc ها نظیر neobux و clixsense درآمد کسب کنید.کار با این سایت بسیار ساده ست و کافیه تو سایت ثبت نام کنید و نرم افزار سایت رو هم در عرض فقط چند ثانیه نصب کنید، حالا می تونید از تک تک ثانیه هایی که آن لاین هستید پول بسازید. این نرم افزار هر چند ثانیه به شما یه تبلیغ می ده که با کلیک رو اون و فقط صرف 5 ثانیه یا کمتر درآمد کسب می کنید. تعداد تبلیغ های این سایت بر خلاف سایت های ptc تغریبا نا محدوده و هر چند ساعتی که در روز آن لاین هستید می تونید کسب درآمد کنید.
برای ثبت نام و کسب اطلاعات کامل به این پست برید { I CAN WIN - کسب 600$ در ماه بدون صرف حتی 1$
دوستانی هم که از طریق من عضو می شن می تونن رو پشتیبانی من حساب کنن، البته به سایر دوستان هم کمک خواهم کرد، انتخاب با خودتونه، موفق باشید.

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
سلام خدمت دوستان، امروز می خوام یه سیستم فوق العاده برای کسب درآمد رو معرفی کنم. قبل هر چیز بگم که نیاز به حتی 1$ هزینه کردن یا اینوست کردن ندارید و این سیستم کاملا رایگانه و با اون می تونید به تنهایی در روز 5 برابر بهترین ptc ها نظیر neobux و clixsense درآمد کسب کنید.کار با این سایت بسیار ساده ست و کافیه تو سایت ثبت نام کنید و نرم افزار سایت رو هم در عرض فقط چند ثانیه نصب کنید، حالا می تونید از تک تک ثانیه هایی که آن لاین هستید پول بسازید. این نرم افزار هر چند ثانیه به شما یه تبلیغ می ده که با کلیک رو اون و فقط صرف 5 ثانیه یا کمتر درآمد کسب می کنید. تعداد تبلیغ های این سایت بر خلاف سایت های ptc تغریبا نا محدوده و هر چند ساعتی که در روز آن لاین هستید می تونید کسب درآمد کنید.
برای ثبت نام و کسب اطلاعات کامل به این پست برید { I CAN WIN - کسب 600$ در ماه بدون صرف حتی 1$
دوستانی هم که از طریق من عضو می شن می تونن رو پشتیبانی من حساب کنن، البته به سایر دوستان هم کمک خواهم کرد، انتخاب با خودتونه، موفق باشید.

Alexa سایت فوقوالعادست..عمر سایت چقدر هست ؟ و همچنین درباره پورسانت های کلیک توضیح بدید.

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
Alexa سایت فوقوالعادست..عمر سایت چقدر هست ؟ و همچنین درباره پورسانت های کلیک توضیح بدید.
به ازای هر کلیک مبلغ کمی میده ولی تعداد کلیک ها بسیار زیاده و به راحتی می تونید تنها و بدون زیر مجموعه 15 تا 20 سنت در روز بگیرید، البته می تونید رفرال اجاره کنید و همچنین رفرال های مستقیم بگیرید و همچنین به silver یا gold آپگرید کنید و حتی بدون آپگرید می تونید 35% از رفرال ها درآمد داشته باشید که در نوع خودش بی نظیره، کاربرای just هم با این سیستم کار می کنن.
مینیمم برداشت 20$ که به راحتی میشه به این مبلغ رسید.
در ضمن پروف پرداختی زیادی از این سایت تو وب هست.

Creation date: 22 Dec 2010 15:38:00

Expiration date: 22 Dec 2017 10:38:00

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
دوستان در مورد سایت Profit Clicking یه چندتا نکته رو اشاره کنم گفته شده که تا یک هفته دیگه نهایتا امکانات سایت کامل میشه و قابلیت استفاده از پلن ها همونطوری که در JBP بود و فراهم میشه ولی به هر حال جو که فعلا مناسب نیست اونجا اکثریت نظرشون اینه که فقط یک دکمه Withdraw گذاشته بشه تا کاربرها همه سرمایه خودشون رو بیرون بکشند. مسلما با این نگرش سایت نمیتونه زیاد دوام بیاره چون بنا به خبرهای مختلف با کمبود منابع و پول مواجه هست. به نظر من هدف از تاسیس این سایت جدید ادامه فعالیت و جلب اعتماد موقت کاربرهای جدیده که تا چندین ماه این فعالیت احتمالا ادامه داشته باشه و بعد به راحتی کرکره سایت رو پایین بکشن. احتمال اینکه یک رستارت رو هم در چندروز آینده بدون اطلاع قبلی داشته باشیم وجود داره تمام تلاش مسئولین روی این موضوع هست که کاربرها رو مجبور به سرمایه گذاری کنند و درصد Payout بیاد پایین و البته تنها راه نجاتشون هم همینه. باید دید چه آینده برای خودشون رقم میزنن، اعتراضات همچنان به عملکرد سایت هست. از طرفی اگه ما بیایم به اسم سایت هم توجه کنیم در واقع با یک سایت کلیکی طرف هستیم که با اهداف JBP در تضاد محسوب میشه. تمامی منابع و سرمایه ها توسط آقای فردریک به وبسایت Profit Clicking فروخته شده و عملا ایشون فکر نمیکنم دیگه دخالتی روی مسائل داشته باشند بجز اینکه از پشت صحنه فقط وقایع رو دنبال خواهند کرد. معمولا بعضی سایت ها وقتی به بن بست میرسن اگه تعداد زیادی کاربر داشته باشند سعی میکنن از راه حل های غیرمنطقی استفاده کنن تا طول عمر سایت به یه مرحله ی نامشخص کشیده بشه.

طبق آخرین اطلاعیه ها آقای فردریک فقط در کنفرانس آخر خودش به تحولات در مورد ارتقای سرورها اشاره کرده بود و اینکه به این شکل این مسائل بصورت آنی بوجود بیاد کسی اطلاع نداشت. تمامی چیزی که میشه فعلا در Profit Clicking دید یکسری اعداد و ارقام هست که معلوم نیست آیا قابلیت نقدشوندگی دارند یا خیر. فعلا که کاری جز صبر کردن نداریم ولی به نظر من اگه سایت هم به فعالیت ادامه بده ریسکش از یه هایپ هم بالاتر هست. معمولا طول عمر این Programها بیشتر از 12 ماه نیست JBP هم که تا حالا دوام آورده زیادی به حیات خودش ادامه داده رستارت ها فقط عاملی برای کند کردن کار و افزایش طول عمرش بود.

ضمنا دوستان من دیگه به واقع دیدم اصلا رتبه الکسای سایت ها نمیتونه عاملی برای قانونی بودن و اعتبار اونها قلمداد بشه چون شما الان نگاه کنید JBP دیگه فعالیتش در وبسایت قبلی متوقف شده اما این رتبه روز به روز داره بر خلاف واقعیات پیشرفت میکنه و این عجیب هست.

---------------------

در مورد این سیستم جدید هم با تشکر از آقای جلالی فکر میکنم ارزش تست کردن رو داشته باشه با توجه به اینکه نیاز به سرمایه گذاری هم نیست و یه ابر PTC به حساب میاد. ولی به هر حال هر سایتی که صرفا وابسته به جمع کردن رفرال باشه کلا به درد نمیخوره چون یا برای این منظور باید تمام اینترنت رو اسپم کرد تا عضو جدید گرفت یا برای اجاره کردن یه مبلغ پولی رو پرداخت که این میشه گفت باز در حکم Investing هست ولی تو لباس دیگه.

rasoulbarazandeh

Registered User
لایک‌ها
120
چرا دوستان فکر می کنن اینجور درآمد الکی هست بابا من همینطوری دارم با دو تا سایت باکس ایرانی 900تومان ماهی کار می کنم و درآمد هم ثابت هست

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
از دوست عزیزم، INJ3CT8R به خاطر اطلاع رسانی به دوستان تشکر می کنم. من توصیه می کنم که دوستان سیستم جدید رو امتحان کنند، این سیستم بسیار پر طرفداره و درآمدش هم خیلی خوبه و اصلا نمی شه اونو با PTC ها مقایسه کرد، در ضمن شما TASK ها و OFFER هایی رو تو این سایت دارید که می تونید تا چند دلار هم در روز از اون درآمد کسب کنید و اگه مثل من تمایل ندارید وقت زیادی صرف کنید کافیه فقط با تبلیغ ها کار کنید و حداقل از زمان هایی که آن لاین هستید پول بسازید. این سیستم کاملا رایگانه و شما چیزی رو از دست نمی دید حتی وقتتون رو چون هم زمان می تونید به کارهای خودتون برسید و هم از نرم افزار سایت بهره ببرید.
در ضمن از دوستانی که اعتماد کردند و رفرال من شدند تشکر می کنم.
برای کسب اطلاعات و یا ثبت نام به این پست برید { I CAN WIN - کسب 600$ در ماه بدون صرف حتی 1$
بدون شک این تاپیک جاییه که باید با هم پیش بریم و نهایتا به موفقیت برسیم، موفق باشید.

Last edited:

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237
چه شانسی اوردم تازه میخواستم 500 دلار سرمایه گزاری کنم تو اون سایت !
خدا رحم کرد
هر چند 40 دلارم پرید !

naderrostami

Registered User
لایک‌ها
30
سایت منحصر به فرد MYBROWSERCASH

با نصب برنامه سبك این سایت، بدون نیاز به ورود به این سایت، تبلیغات به صورت پاپ آپ در سایتها نمایش داده می شود.
علاوه بر این می توانید برنامه را اجرا كنید تا هرچند دقیقه یك بار تبلیغات به نمایش گذاشته می شود و با كلیك بر روی آن به صفحه سایت رفته و پس از حداكثر 4 ثانیه و 1 كلیك روی صفحه سایت پول به حساب شما واریز می شود. این سایت امكانات دیگری برای كسب پول دارد.
حداقل برداشت: 20 دلار

پورسانت بالا از زیر مجموعه ها+معادل عالی دلار در ازای آن لاین بودن

(با 5 زیرمجموعه فعال در كمتر از دو ماه به 20 دلار می رسید)

علاوه بر این می توانید آفرهای پیشنهادی را برای كسب درآمد انجام دهید.
برای عضویت روی بنر كلیك كنید:

MyBrowserCash

MyBrowserCash

Last edited:

naderrostami

Registered User
لایک‌ها
30

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
سلام، در جواب دوستانی که از طریق وبلاگ و ایمیل با من در تماسند و درباره ی نحوه ی افزایش درآمد کمک خواستن من به چند نکته اشاره می کنم، اول اینکه برای افزایش تعداد تبلیغ های دریافتی در روز باید بر روی account کلیک کرده و سپس در قسمت ad setting گزینه ی high رو برای ad frequency انتخاب کنید و سپس بر روی Update کلیک کنید، از عکس زیر کمک بگیرید،

high profit.png

همچنین می تونید درآمدتون رو به Purchase Balance انتقال بدید و به silver و یا gold آپگرید کنید و از رفرالاتون سود بیشتری کسب کنید.
همچنین می تونید رفرال اجاره کنید.
برای کسب اطلاعات کامل و ثبت نام در این سیستم به این پست برید {
I CAN WIN - کسب 600$ در ماه بدون صرف حتی 1$
در ضمن این سیستم پتانسیل رفرال گیری رو داره و فقط کافیه 5 تا 10 رفرال فعال داشته باشید و بهتره از دوستانتون باشن تا واقعا ادامه بدن و به راحتی می تونید هم به درآمد ثابت برسید و هم به اونا کمک کنید.

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237
اقای نواب من اون نرم افزار رو دانلود کردم منتها ویروسی بود که ؟!!
انتی ویروسم ( نوترون نسخه اصلی ) در جا اخطار داد و فایل رو پاک کرد!

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
اقای نواب من اون نرم افزار رو دانلود کردم منتها ویروسی بود که ؟!!
انتی ویروسم ( نوترون نسخه اصلی ) در جا اخطار داد و فایل رو پاک کرد!
آنتی ویروستونو غیر فعال کنید و بعد نرم افزارو نصب کنید، من خودم از nod32 استفاده می کنم و مشکلی هم ندارم.

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
چی شد موضوع تاپیک عوض شد تا 20 دلار خریدم و ریختم تو اون سایت لعنتی بعد از دو سال کنفیکون شد واقعا چه شانس گندی دارم اعصابم بهم ریخته

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا