• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

من به راحتی 599$ در ماه در میارم. ( کاملا واقعی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
ببینید برای اینکه راحت‌تر بشه تحلیلش کرد یه مثال میزنم فرض کنید طرف اومده هفت‌تا پوزیشن خریده و با رستارت همش تبدیل شده به ماتریس خب این بی‌انصافیه دیگه و خلاف قوانین هست و تو اینجا فقط یه ماتریس دریافت می‌کنیم و در واقع سه عدد پوزیشن هم از بین میره. حالا فرض کنید تعداد پوزیشن‌ها اصلا بگیریم ضریب چهار هم باشه مثلا 80، وقتی تو رستارت با نسبت 7 تبدیل بشه (چیزی که برای بعضی‌ها رخ داده ولی گردن من نزارید چون ممکنه اون‌ها دروغ بگن)، ما 77تا پوزیشن رو با یازده‌تا ماتریس عوض می‌کنیم، سه تا هم که دست نخورده می‌مونه در صورتی که طبق قوانین باید فیکس 20تا ماتریس داشته باشیم.

حالا یازده‌تا ماتریس کجا، بیست‌تا کجا !! طرف هم روز اول با ضریب چهار همه 80 پوزیشن رو یکجا خریده.

ممنون خب من هم صحبتم همینه دیگه اگه برای همه کاربرهای تازه وارد رستارت اول 75 درصد هست حالا اگه بحث دروغ گفتن اون‌ها رو بزاریم کنار پس چرا اشاره کردن 30 درصد تبدیل شده، این تبعیض هست به نظر من...

اگه ممکنه شما بگید تو رستارت اول حالا اطلاع ندارم همین دو روز پیش تجربه اولتون بوده یا 65 روز پیش پوزیشن‌هاتون با جنددرصد تبدیل شد؟؟ که اگه اشتباه نکنم گفتید حدود 30 درصد.

در حالتی که 77 پوزیشن اکسپایر بشه شما 19 تا JSS می گیری و این یعنی 19 * 4 = 76 و فقط یه پوزیشن تریپلر رو از دست دادی.

تو ری استارت اول چون من اکثر پوزیشن هامو چند روز مونده به ری استارت خریدم چیزی احساس نکردم.

AHMD222

Registered User
لایک‌ها
104
سلام ببخشید دوستان می خواستم لینک Referral بدم باید از کدوم قسمت لینکش رو دربیارم؟
ممنون

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90

?Q14. If a Restart is applied to my account, how will it affect my earningsA. The tables below give a good example of how this works, and are based on 5 specific assumptions that are spelled out below the tables
Positions and Potential Earnings Before A Restart
Cash
JSS-Tripler Positions2% Daily EarningsJSS-Tripler EarningsNo. of MatrixesJSS-Matrix EarningsTotal Earnings
100 (or $1,000)$1,000 x 2% = $2075 x $20 = $1,5002525 x $60 = $1,500$3,000
Positions and Potential Earnings After A Restart (at 40% converted)
CashJSS-Tripler Positions2% Daily EarningsJSS-Tripler EarningsNo. of MatrixesJSS-Matrix EarningsTotal Earnings
$7560 (or $600)$600 x 2% = $1275 x $12 = $9004141 x $60 = $2,460$3,435

NOTE: Comparing the "Total Earnings" in both of the above tables, shows that as a result of our Restart Feature, the total earnings will be much higher!

Assumption #1: The "Basic Conversion Percentage" (BCP) is 40% or less, meaning that 40% (or less) of your existing JSS-Tripler positions will be converted into cash and JSS-Matrix positions, valued at $20 each. (In practice an "Applied Conversion Percentage" (ACP) will be applied to your specific account. Your ACP will most likely be lower than the BCP, depending on your JSS-Tripler account size and/or profits

Assumption #2: For your positions to be converted the "Cash Amount Due" (CAD) is the amount you would still have to earn before these positions mature. The tables assume that your CAD is 75% (half of 150%) of your "total daily earnings" (In practice your CAD may be higher or lower than 75%, depending on how much you've earned so far

Assumption #3: You receive 10% of your CAD in cash credited to your main JSS account (you can withdraw this cash or use it to buy more positions, it's your choice

Assumption #4: The rest of your CAD is converted into JSS-Matrix positions at a rate of $20 per position (any cash left over is added to your main JSS account cash balance

Assumption #5: The earnings from your JSS-Matrix positions will be $60 each (some of these may be $55 or $50 depending on whether the system automatically gives you Placement loans or not - See Matrix Training Videos for more details on Placement loans and how to maximize your earnings

سوال: اگه ری استارت تو حسابم اتفاق بیفته، چه تاثیری رو درآمد من داره؟

دو جدول بالا یه مثال خوب هستند برای اینکه نشون بدن ری استارت چطور کار می کنه، ری استارت بر 5 پیش فرض بنا شده که ما براتون زیر جدول ها اونا رو تفکیک کردیم.

توجه: مقایسه ی ستون های "total earning" در دو جدول بالا نشون می دن که به عنوان نتیجه ی ری استارت درآمدتون خیلی بیشتر میشه.

پیش فرض 1:درصد کانورت پایه 40 درصد یا کمتر است به این معنی که 40% یا کمتر از پوزیشن های تریپلر موجود شما به پول نقد و پوزیشن های ماتریس تبدیل می شن ( منظور از پول نقد همون پولیه که بعد ری استارت اومد به حسابمون ) که ارزش هر پوزیشن ماتریس 20$ هستش. در عمل باید یه درصد اجرایی کانورت رو حسابتون اعمال بشه که این درصد اجرایی شما اغلب از درصد کانورت پایه کمتره و این بستگی به حجم اکانت و سودتون داره.

پیش فرض 2:برای پوزیشن های شما که کانورت شده CAD مقدار سودیه که تا زمان اکسپایر شدن طبیعی پوزیشن ها شما خواهید گرفت و هنوز این مقدار رو نگرفتید { منظورش اون سودیه که اگه ری استارت رخ نمی داد شما باید به طور طبیعی می گرفتید ). در دو جدول بالا فرض شده که "CAD" شما 75% هستش و این یه فرضه یعنی زمانی که نصف سودتونو گرفتید به ری استارت بر بخورید، در عمل "CAD" شما ممکنه بیشتر یا کمتر از 75% باشه و بستگی به این داره که تا زمان ری استارت شما چقدر از سودتونو گرفتید { منظورشون اینه که اگه تا ری استارت از 150% سود شما 120% رو گرفته باشی پس "CAD" برای شما 30% هستش.

پیش فرض 3:شما 10% از "CAD" رو تو حساب jss تون می گیرید، می تونید به انتخاب خودتون اون رو برداشت کنید یا برای خرید پوزیشن های بیشتر صرف کنید.

پیش فرض 4:باقی مانده ی "CAD" شما کانورت میشه به پوزیشن های ماتریس که هر کدوم 20$ ارزش داره.

پیش فرض 5:درآمدی که از هر ماتریس می گیرید 60$ هستش ( ممکنه این درآمد 55$ یا 50$ باشه و بستگی به این موضوع داره که سیستم به صورت اتوماتیک به شما پلیس منت بده یا نه( برای دانستن در مورد placement و اینکه چطور می توانید درآمدتان را افزایش دهید، فیلم های آموزشی ماتریس رو ببینید { این فیلم ها در این پست وبلاگم موجوده {
http://clicksent.mihanblog.com/post/32 } }.

من فقط سعی کردم مطلب رو ساده تر و با وضوح بیشتر بیان کنم و تو بیس مطلب تصرف نداشتم.

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
سلام اقای جلالی عزیز
همون طور که تو ایمیل هم بهتون گفته بودم 45 دلار هم به حساب من واریز شده بود و من با 15 دلار اون لول 1 رو آپگرید کردم.
الان که به سایت سر زدم دیدم jss account balance رو نوشته 14.85- دلار
الان این چی هست یعنی من اون 15 دلار رو به سایت بدهکار شدم؟و اگر بخوام 20 دلار سرمایه گذاری کنم 14 دلارش کم میشه؟
این آپگیرد لول 1 چی هست و به چه درد میخوره
ممنون

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
سلام اقای جلالی عزیز
همون طور که تو ایمیل هم بهتون گفته بودم 45 دلار هم به حساب من واریز شده بود و من با 15 دلار اون لول 1 رو آپگرید کردم.
الان که به سایت سر زدم دیدم jss account balance رو نوشته 14.85- دلار
الان این چی هست یعنی من اون 15 دلار رو به سایت بدهکار شدم؟و اگر بخوام 20 دلار سرمایه گذاری کنم 14 دلارش کم میشه؟
این آپگیرد لول 1 چی هست و به چه درد میخوره
ممنون
بله، شما 14.85$ به سایت بدهکارید و می تونید اونو با سودتون یا پولی که به حسابتون می ریزید پرداخت کنید و آپگرید لول 1 هم برای شرکت در ماتریس و خریدن پوزیشن ماتریس و همچنین برای کانورت پوزیشن های تریپلر به jss نیازه و همچنین می تونید به اطلاعاتی که فرد ریک من برای پیشرفت در کارتون رو سایت گذاشته دسترسی پیدا کنید و مدت اعتبارش هم 90 روزه یعنی بعد 90 روز در صورت نیاز باید renew کنید.

AHMD222

Registered User
لایک‌ها
104
سلام آقای جلالی
ببخشید الان به نظر شما غیر از خرید پوزیشن به چه طریقی می تونیم درامدمون رو تو سایت افزایش بدیم؟
ممنون

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90

hiran97

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
با این پیام که در قسمت YOUR ACCOUNT MOVEMENTS
علت این کسر پول چی میتونه باشه.تو فروم های انگلیسی بعضی ها گفتن که اون مبلغ اولیه $10 رو از بعضی حسابها کم کرده سایت.از دوستان کسی همچین موردی داشته؟

2012-08-05 00:00:011405617-29900873Return of JSS-TRipler PIF Money
$ -10.00​

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
با این پیام که در قسمت YOUR ACCOUNT MOVEMENTS
علت این کسر پول چی میتونه باشه.تو فروم های انگلیسی بعضی ها گفتن که اون مبلغ اولیه $10 رو از بعضی حسابها کم کرده سایت.از دوستان کسی همچین موردی داشته؟

2012-08-05 00:00:011405617-29900873Return of JSS-TRipler PIF Money
$ -10.00​

جالبه هیچ کجای سایت ننوشته این ده دلار قرضی هست !! (یا حداقل من که ندیدم)، تو انجمن MoneyMakerGroup یکی از کاربرها بر مبنای توضیحاتی که تو کنفرانس ها دادن نوشته بود این ده دلار اولیه رو موقع ثبت نام تا 45 روز به شما قرض میدند و بعد پس گرفته میشه حالا اگه با اون پوزیشن خریده باشید بعد از 81 روز و زمان اکسپایر شدن 15 دلار دارید که ده دلار اون برمیگرده... مثلا قرض الحسنه آقای فردریک به کاربران جدید به حساب میاد :دی، هرچند به نظرم جنبه کاملا تبلیغاتی برای جذب یوزرهای بیشتر و سرمایه گذاری اونها داره چون اگه یه مقدار دقت کنیم می بینیم که ده دلار تشویقی سایت به هیچ دردی نمیخوره و تنها بعد از 81 روز 5 دلار ازش در میاد که باهاش یه پوزیشن هم نمیشه خرید...

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
جالبه هیچ کجای سایت ننوشته این ده دلار قرضی هست !! (یا حداقل من که ندیدم)، تو انجمن MoneyMakerGroup یکی از کاربرها بر مبنای توضیحاتی که تو کنفرانس ها دادن نوشته بود این ده دلار اولیه رو موقع ثبت نام تا 45 روز به شما قرض میدند و بعد پس گرفته میشه حالا اگه با اون پوزیشن خریده باشید بعد از 81 روز و زمان اکسپایر شدن 15 دلار دارید که ده دلار اون برمیگرده... مثلا قرض الحسنه آقای فردریک به کاربران جدید به حساب میاد :دی، هرچند به نظرم جنبه کاملا تبلیغاتی برای جذب یوزرهای بیشتر و سرمایه گذاری اونها داره چون اگه یه مقدار دقت کنیم می بینیم که ده دلار تشویقی سایت به هیچ دردی نمیخوره و تنها بعد از 81 روز 5 دلار ازش در میاد که باهاش یه پوزیشن هم نمیشه خرید...
بله، کاملا درسته و 10$ به شما قرض داده میشه و بعد 45 روز از حسابتون کسر میشه و این 10$ برای امتحان کردن سیستم و یادگیری کار کردن با اونه، انتظار ندارید یه سایت کسب درآمد واقعی 10$ الکی به هر کاربرش بده، بی اساس و کاربرا با اون سود هم بکنند، فرض کنید به 10 هزار کاربر نفری 10$ رایگان بدن و اونوقت میشه 100000$ یعنی 200 میلیون تومان، آیا این پول کمیه و به سود دهی سایت لطمه نمی زنه؟ در ضمن این که این پول قرضی هستش بار ها لا به لای ایمیل هایی که به کاربرا می دن اعلام میشه و اگه کاربری بخواد واقعا کار کنه اصلا براش مهم نیست و می دونه که باید اینوست کنه و کاربری هم که می خواد تیری تو تاریکی رها کنه هم قطعا چیزی در نمیاره، این قانون طبیعته " باید همیشه برا به دست آوردن چیزی هزینه کنید، وقت بذارید و گاهی اوقات شکست هم بخورید".

INJ3CT8R عزیز بابت یادآوری این مطلب به دوستان واقعا متشکرم و امیدوارم که تو کارت پیشرفت داشته باشی.

MR.Exchan9er

Registered User
لایک‌ها
359
متاسفانه سیستم withdrawal request این سایت بسیار دچار مشکل شده و کاربر باید حتما به ساپورت ایمیل بزنه.
اقای فردریک من هم با توجه به این موضوع پول اینوست شده بیشتر مانیتورینگ ها رو بهشون نداده و در عوض یک بنر 728*90 پیکسل در هر مانیتوری خریده تا به مانیتور سود بده و خودش رو از حالت اسکم در هایپ مانیتورینگ ها در بیاره برای مدت 1 ماه..جالبه..!

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
بله، کاملا درسته و 10$ به شما قرض داده میشه و بعد 45 روز از حسابتون کسر میشه و این 10$ برای امتحان کردن سیستم و یادگیری کار کردن با اونه، انتظار ندارید یه سایت کسب درآمد واقعی 10$ الکی به هر کاربرش بده، بی اساس و کاربرا با اون سود هم بکنند، فرض کنید به 10 هزار کاربر نفری 10$ رایگان بدن و اونوقت میشه 100000$ یعنی 200 میلیون تومان، آیا این پول کمیه و به سود دهی سایت لطمه نمی زنه؟ در ضمن این که این پول قرضی هستش بار ها لا به لای ایمیل هایی که به کاربرا می دن اعلام میشه و اگه کاربری بخواد واقعا کار کنه اصلا براش مهم نیست و می دونه که باید اینوست کنه و کاربری هم که می خواد تیری تو تاریکی رها کنه هم قطعا چیزی در نمیاره، این قانون طبیعته " باید همیشه برا به دست آوردن چیزی هزینه کنید، وقت بذارید و گاهی اوقات شکست هم بخورید".

INJ3CT8R عزیز بابت یادآوری این مطلب به دوستان واقعا متشکرم و امیدوارم که تو کارت پیشرفت داشته باشی.

خواهش میکنم من هم از شما آقای جلالی عزیز ممنونم که اطلاعاتتون رو رایگان در اختیار ما و دوستان قرار میدین.

کاملا موافقم خوشبختانه روز به روز به تعداد یوزرهای سایت که الان بالغ بر چند میلیون نفر هستند اضافه میشه و مسلما با افزایش تعداد کاربرها و سرمایه های ورودی، آقای فردریک مسیر خوبی رو برای پیشرفت انتخاب کرده و ثبات و مدیریت آینده سایت تضمین شده هست و این یعنی اطمینان از سرمایه گذاری. رتبه الکسای سایت هم که تقریبا سیر نزولی شدیدی به خودش گرفته و تقریبا هفته ای ده رتبه میاد جلوتر حالا آخرش تا کجا میرسه معلوم نیست یه مقدار عجیبه... به نظر میاد سایت بتونه تا مدت زیادی سر پا باشه هرچند هرنوع احتمالی رو باید در نظر گرفت و امیدوارم رستارت بعدی 90 روز رخ بده چون کم شدن فاصله بین رستارت ها نشانه خوبی نیست. به نظر من که بهتره همچنان با ریسک کم با سایت کار بشه و درصد کامپاند رو معقول بزارید چون به هر حال مدیریت سرمایه تو هر Investing چه هایپ و یا حالا سایتهای ترکیبی مثل JBP ضروری هست.

متاسفانه پشتیبانی سایت فقط یه مقدار ضعیف هست ولی اگه کسی با دانش قبلی بره جلو و مرتبا به اطلاعیه های سایت توجه کنه فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد. این نکته رو هم در مورد اون 45 دلار واریزی بگم که بعضی ها اقدام به برداشت یا خرید پوزیشن با استفاده از اون کردن و اکانتشون بلاک شده به همین دلیل اصلا بهش دست نزنید تا خودشون از حساب خارجش کنند.

Dreamcast

Registered User
لایک‌ها
32
با وب مانی هم میشه برداشت داشت؟

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
با وب مانی هم میشه برداشت داشت؟
معمولاً سايت های هايپ و امثال اون با حساب وب مانی کار نمیکنن..چون حساب وب مانی

يه حساب بسيار معتبری هست...کوچکترين کلاه برداری رخ بده بلافاصله حساب طرف بلاک میشه

از اين رو صاحبان اينگونه سايت ها رقبتی به استفاده از اين نوع حساب از خودشون نشون نمیدن

eh.zamani

Registered User
لایک‌ها
93
سلام
همین اول کار یه سوال بپرسم:
اگه به همین راحتی باشه پس هرکی بیاد تو این کار یوهو پولدار میشه و نتیجه میگیریم همه یا بهتر بگم هرکی پولدار میشن!!
درسته؟
بله درسته!!!
امروز شرذوع کردم و همین امروز سودش اومد تو حسابم و الآن دارم خرجش می کنم.تاریخ رو نگاه کنید
این عکس پرداختی من:
مشاهده پیوست 183992

13 صفحه رو کامل خوندم
سوالات خوبی بعضی از کاربران پرسیده بودن و متاسفانه استارتر و همچنین اون دوستشون به هیچ کدوم از این ابهامات پاسخ ندادند و تاکیدشون رو چندتاا عکس و فیلمه که دیدید به راحتی میشه روشون کار کرد
اگه وقت داشتم با فوتوشاپ اصلاً یه صفحه پرداختی انحصاری برای خودم درست می کردم
اگه واقعیت داشت ملت بدبخت و گرسنه بعضی جاهای دنیا میرفتن دنبالش و میلیاردر می شدند
امیدوارم این تاپیک زودتر قفل بشه

Last edited:

AHMD222

Registered User
لایک‌ها
104
سلام
همین اول کار یه سوال بپرسم:
اگه به همین راحتی باشه پس هرکی بیاد تو این کار یوهو پولدار میشه و نتیجه میگیریم همه یا بهتر بگم هرکی پولدار میشن!!
درسته؟
بله درسته!!!
امروز شرذوع کردم و همین امروز سودش اومد تو حسابم و الآن دارم خرجش می کنم.تاریخ رو نگاه کنید
این عکس پرداختی من:
مشاهده پیوست 183992

13 صفحه رو کامل خوندم
سوالات خوبی بعضی از کاربران پرسیده بودن و متاسفانه استارتر و همچنین اون دوستشون به هیچ کدوم از این ابهامات پاسخ ندادند و تاکیدشون رو چندتاا عکس و فیلمه که دیدید به راحتی میشه روشون کار کرد
اگه وقت داشتم با فوتوشاپ اصلاً یه صفحه پرداختی انحصاری برای خودم درست می کردم
اگه واقعیت داشت ملت بدبخت و گرسنه بعضی جاهای دنیا میرفتن دنبالش و میلیاردر می شدند
امیدوارم این تاپیک زودتر قفل بشه

دوست عزیز میشه بپرسم چه ابهاماتی در مورد این سایت دارید شاید من بتونم کمکتون کنم
بنده از طریق همین تاپیک با سایت آشنا شدم و الان حدود ده روزی میشه کارم رو شروع کردم و خودم هم تا الان بالای بیست دلار پول گرفتم ، به همین راحتی که شما فکر می کنید نیست چون سایت به همین راحتی به شما پول نمیده اول باید اصول کار با این سایت رو یاد بگیرید و باید بدونید سایت به نسبت سرمایه گذاری که می کنید به شما پول می ده و باید بلد باشید چه موقع سرمایه گذاری کنید و چطور با سرمایتون پوزیشون بخرید و چه موقع برداشت کنید ، و این رو باید بدونید انتظار سود رو تو زمان کوتاه نباید داشته باشید و باید یه برنامه شش ماهه الی یه ساله داشته باشید سایت پتانسیل درامد بالایی داره و این بستگی به شما داره که الان میخواهید باور کنید و سرمایه گذاری کنید و سود کنید و یا نه
شما باید اول همون فیلم ها رو که دوستان زحمت کشیدن و معرفی کردند رو خوب و با دقت ببینید ، و هر سوالی داشتید بنده و دیگر دوستان در حد توان به سوالات شما پاسخ خواهیم داد
موفق باشید

mhoseinsh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز میشه بپرسم چه ابهاماتی در مورد این سایت دارید شاید من بتونم کمکتون کنم
بنده از طریق همین تاپیک با سایت آشنا شدم و الان حدود ده روزی میشه کارم رو شروع کردم و خودم هم تا الان بالای بیست دلار پول گرفتم ، به همین راحتی که شما فکر می کنید نیست چون سایت به همین راحتی به شما پول نمیده اول باید اصول کار با این سایت رو یاد بگیرید و باید بدونید سایت به نسبت سرمایه گذاری که می کنید به شما پول می ده و باید بلد باشید چه موقع سرمایه گذاری کنید و چطور با سرمایتون پوزیشون بخرید و چه موقع برداشت کنید ، و این رو باید بدونید انتظار سود رو تو زمان کوتاه نباید داشته باشید و باید یه برنامه شش ماهه الی یه ساله داشته باشید سایت پتانسیل درامد بالایی داره و این بستگی به شما داره که الان میخواهید باور کنید و سرمایه گذاری کنید و سود کنید و یا نه
شما باید اول همون فیلم ها رو که دوستان زحمت کشیدن و معرفی کردند رو خوب و با دقت ببینید ، و هر سوالی داشتید بنده و دیگر دوستان در حد توان به سوالات شما پاسخ خواهیم داد
موفق باشید

با سلام! میشه شما لطف کنید و اسنادی از همین برداشتتون که می گید بالای 20 دار بوده ارائه بدید؟ البته واقعی ، نه فتوشاپ

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا