navvab12
Registered User
- نوشتهها
- 180
- لایکها
- 90
ببینید برای اینکه راحتتر بشه تحلیلش کرد یه مثال میزنم فرض کنید طرف اومده هفتتا پوزیشن خریده و با رستارت همش تبدیل شده به ماتریس خب این بیانصافیه دیگه و خلاف قوانین هست و تو اینجا فقط یه ماتریس دریافت میکنیم و در واقع سه عدد پوزیشن هم از بین میره. حالا فرض کنید تعداد پوزیشنها اصلا بگیریم ضریب چهار هم باشه مثلا 80، وقتی تو رستارت با نسبت 7 تبدیل بشه (چیزی که برای بعضیها رخ داده ولی گردن من نزارید چون ممکنه اونها دروغ بگن)، ما 77تا پوزیشن رو با یازدهتا ماتریس عوض میکنیم، سه تا هم که دست نخورده میمونه در صورتی که طبق قوانین باید فیکس 20تا ماتریس داشته باشیم.
حالا یازدهتا ماتریس کجا، بیستتا کجا !! طرف هم روز اول با ضریب چهار همه 80 پوزیشن رو یکجا خریده.
ممنون خب من هم صحبتم همینه دیگه اگه برای همه کاربرهای تازه وارد رستارت اول 75 درصد هست حالا اگه بحث دروغ گفتن اونها رو بزاریم کنار پس چرا اشاره کردن 30 درصد تبدیل شده، این تبعیض هست به نظر من...
اگه ممکنه شما بگید تو رستارت اول حالا اطلاع ندارم همین دو روز پیش تجربه اولتون بوده یا 65 روز پیش پوزیشنهاتون با جنددرصد تبدیل شد؟؟ که اگه اشتباه نکنم گفتید حدود 30 درصد.
در حالتی که 77 پوزیشن اکسپایر بشه شما 19 تا JSS می گیری و این یعنی 19 * 4 = 76 و فقط یه پوزیشن تریپلر رو از دست دادی.
تو ری استارت اول چون من اکثر پوزیشن هامو چند روز مونده به ری استارت خریدم چیزی احساس نکردم.