• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مهاجرت به تهران برای کار

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
بزرگترین اشتباهم این بود که از تهران برگشتم و نموندم اونجا
الان می‌بایست ۱۵ م حقوق‌م باشه با توجه به تخصصم ولی در حال حاضر سگ دو میزنم که ماهی ۶ م قسط بدم

دیدم دیوید گفت سمت ستارخان یا خیابون دماوند با ۳۰/۳ م میشه خونه گرفت باز تحریک شدم که برگردم (زیاد فرقی نکردن قیمت ا با ۴ سال پیش)

دیوید داره سفیدنمایی میکنه:D. ستارخان خونه 50 متری نوساز، زیر 200 تومن رهن کامل نیست. اجاره در تهران به نسبت قیمت ملک افزایش پیدا نکرده، اما نسبت به 4 سال پیش، حداقل 2 برابر شده

Q__Q

Registered User
لایک‌ها
3,358
چقدر پر منو آتیش زدید :D

تهران، شب از تو دور است
تهران همیشه نور است
تهران و کوچه هایش
یادآور غرور است:cool:

و اما بعد
اول اینکه زندگی در تهران مثل زندگی در هر کلانشهر دیگه است. مثل نیویورک و توکیو و لندن :cool: . برای اینکه راحت باشی، باید این نوع زندگی رو بپسندی. بطور خلاصه اگر زندگی در سوییس و سوئد رو به زندگی در انگلیس و آلمان ترجیح میدی، تهران به دردت نمیخوره:D

دوم اینکه در تهران مثل هر کلانشهر دیگه دنیا، هزینه خدمات بالاست. بنابراین هرچی بیشتر جا افتاده باشی و نیاز کمتری به خدمات داشته باشی، زندگیت راحت تره. شما در تهران اگر خونه و ماشین داشته باشی، لوازم خونه ات هم کامل باشه، هزینه زندگیت خیلی کمتر میشه. مهاجرت نصفه و نیمه به تهران، بدترین کاریه که میتونی بکنی

سوم اینکه تهران در عین حال که بازار بزرگیه، تولید کننده بزرگی هم هست. بنابراین رقابت و جذب مشتری خیلی مهمه. در نتیجه اختلاف طبقاتی حتی در بین اعضای یک صنف، خیلی بیشتر از شهرهای دیگه است. در همین مشاغلی که در تاپیک نام برده شده، من آدم هایی می شناسم که خیلی وضع بدی دارن و آدم هایی که خیلی وضع خوبی دارن. اینکه با مردم بتونی کنار بیای و خوش اخلاق باشی خیلی مهمه.
من بعنوانه يه پيک موتورى موفق تگت كردم

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
پی
در همین مشاغلی که در تاپیک نام برده شده، من آدم هایی می شناسم که خیلی وضع بدی دارن و آدم هایی که خیلی وضع خوبی دارن. اینکه با مردم بتونی کنار بیای و خوش اخلاق باشی خیلی مهمه.
پیک موتوری و تاکسی میشناسی روزی ۷۰۰ دربیارن؟

peugeot5

Registered User
لایک‌ها
730
پی

یه دونه یه دونه که مسیر نمیبرن چند تا مسیر رو با هم میرن
مثلا 10 تا طاقه پارچه میخواد از یه جا بگیره هر کدومش رو به یه مغازه بده همشون هم تو یه مسیرن
از هر کدومشون نفری 20 تومن هم بگیره میشه 200.تو نیم ساعت هم این کار رو انجام داده

peugeot5

Registered User
لایک‌ها
730
سوم اینکه تهران در عین حال که بازار بزرگیه، تولید کننده بزرگی هم هست. بنابراین رقابت و جذب مشتری خیلی مهمه. در نتیجه اختلاف طبقاتی حتی در بین اعضای یک صنف، خیلی بیشتر از شهرهای دیگه است. در همین مشاغلی که در تاپیک نام برده شده، من آدم هایی می شناسم که خیلی وضع بدی دارن و آدم هایی که خیلی وضع خوبی دارن. اینکه با مردم بتونی کنار بیای و خوش اخلاق باشی خیلی مهمه.
این قسمتش رو بیشتر توضیح بده

MehdiTedi

Registered User
لایک‌ها
889
شما اول بیا پیش همون دوستتون کار کن یه چند سال اگه واقعا روزی 400 بده که عالیه
کدوم محله تهران هست مغازش ؟ من محل کارم سمت نواب هست اونجا سوییت کوچیک زیاده قیمت هاش هم از صد تومن رهن کامل هست تا 50 پیش 1 تومن اجاره و همین حدودا
اگه پایین شهر بیای که ارزونتر هم پیدا میشه
من خودم شغلم فنی هست و تعمیرکارم تازه مغازه اجاره کردم و راضیم و تهران به دنیا اومدم و اگه زرنگ باشی و پشتکار داشته باشی خوب میشه پول درآورد توی این کارا
تهران هم که پر از موتوره و خوراکه این کاره
اگه بخای خودت مغازه بزنی اولش واقعا سخته و خاک خوری داره و این کار بقالی نیستش که هر کی بیاد خرید کنه
کارای فنی و تعمیراتی باید مشتری جمع کنی طرف باید بشناسه کار بلد و منصف باشی بیاد پیشت
اگه پیش دوستت مشغول بشی و چند سال بمونی اونجا میتونی توی همون محل مغازه بگیری بعدا و مشتری ها هم میشناسنت و کارت راحت تره

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
من قصده مهاجرت به خارج کشور داشتم. و همین حرفها رو که چقدر سخته اولش و کلی باید حساب کتاب بکنیو این حرفهایی که دوستان برای مهاجرت به تهران رو میگن بهم میزدن.
ولی به عنوان کسی که تهران به دنیا اومدن بزرک شدم ازدواج کردم و زندگی می کنم اصلا این حرفهایی که میزنید رو تا حالا بهش توجه نکردمم.

واقعا اینجاست که تفاوت یه بومی با یه مهاجر رو میشه فهمید. همون خارجیه راحت زندگیشو می کنه ولی ما واسه مهاجرت پدرمون درمیاد

peugeot5

Registered User
لایک‌ها
730
شما اول بیا پیش همون دوستتون کار کن یه چند سال اگه واقعا روزی 400 بده که عالیه
کدوم محله تهران هست مغازش ؟ من محل کارم سمت نواب هست اونجا سوییت کوچیک زیاده قیمت هاش هم از صد تومن رهن کامل هست تا 50 پیش 1 تومن اجاره و همین حدودا
اگه پایین شهر بیای که ارزونتر هم پیدا میشه
من خودم شغلم فنی هست و تعمیرکارم تازه مغازه اجاره کردم و راضیم و تهران به دنیا اومدم و اگه زرنگ باشی و پشتکار داشته باشی خوب میشه پول درآورد توی این کارا
تهران هم که پر از موتوره و خوراکه این کاره
اگه بخای خودت مغازه بزنی اولش واقعا سخته و خاک خوری داره و این کار بقالی نیستش که هر کی بیاد خرید کنه
کارای فنی و تعمیراتی باید مشتری جمع کنی طرف باید بشناسه کار بلد و منصف باشی بیاد پیشت
اگه پیش دوستت مشغول بشی و چند سال بمونی اونجا میتونی توی همون محل مغازه بگیری بعدا و مشتری ها هم میشناسنت و کارت راحت تره
گمرک.فکر کنم طرف گمرک با حدود 20-30 تومن پیش و 1 تومن اجاره بشه یه سوئیت اجاره کرد
تعمیرکار چی هستی خودت؟
تهران خوب برا این کار ها پول میدن و قدر اوستا ها رو میدونن
بخوام خودم مغازه بزنم که خیلی سرمایه میخواد و جواز کسب هم میخواد احتمال ضرر کردن هم هست
پیش یه اوستای معروف میخوام برم که اینقدر سرش شلوغه در رو قفل میکنه قایم میشه که مشتری نیاد
خودم فکر میکنم اینجا محدود شدم.اگه برم تهران فرصت های خوبی برام پیش میاد

peugeot5

Registered User
لایک‌ها
730
من قصده مهاجرت به خارج کشور داشتم. و همین حرفها رو که چقدر سخته اولش و کلی باید حساب کتاب بکنیو این حرفهایی که دوستان برای مهاجرت به تهران رو میگن بهم میزدن.
ولی به عنوان کسی که تهران به دنیا اومدن بزرک شدم ازدواج کردم و زندگی می کنم اصلا این حرفهایی که میزنید رو تا حالا بهش توجه نکردمم.

واقعا اینجاست که تفاوت یه بومی با یه مهاجر رو میشه فهمید. همون خارجیه راحت زندگیشو می کنه ولی ما واسه مهاجرت پدرمون درمیاد
تو از یه شهری که بومی همونجا هستی برو یه محله اونور تر مردم اون محله بهت میگن غریبه
مهاجرت کلا سخته مخصوصا بی پول

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
پی

ما یه همسایه داریم که راننده تاکسی بود. دهه 60 که قیمت ها ارزون بود، اومد توی ولنجک خونه خرید. اون موقع از بس دور افتاده بود، کرایه ولنجک تا تجریش 3 برابر کرایه تجریش تا راه آهن بود:D. تازه خیلی ها هم دربست میگرفتن. خلاصه در عرض 5 سال، 3 تا واحد 145 متری خرید با یه مینی بوس:D. همین واحدهاش الان 40 میلیارده.

مشابه همین قضیه الان هم در جاهای نوساز تهران وجود داره. بعضی مسیرها هست که منطقه مرفه نشینه. مسیر هم کوتاه و بدون ترافیکه. میشه مبالغ بالا توش کار کرد. کاشانک، دارآباد، سوهانک، لواسان و ...

این قسمتش رو بیشتر توضیح بده
بطور خلاصه در تهران، هنر بازاریابی شما به اندازه تخصصت یا حتی بیشتر از اون، در درآمد شما موثره

peugeot5

Registered User
لایک‌ها
730
ما یه همسایه داریم که راننده تاکسی بود. دهه 60 که قیمت ها ارزون بود، اومد توی ولنجک خونه خرید. اون موقع از بس دور افتاده بود، کرایه ولنجک تا تجریش 3 برابر کرایه تجریش تا راه آهن بود:D. تازه خیلی ها هم دربست میگرفتن. خلاصه در عرض 5 سال، 3 تا واحد 145 متری خرید با یه مینی بوس:D. همین واحدهاش الان 40 میلیارده.

مشابه همین قضیه الان هم در جاهای نوساز تهران وجود داره. بعضی مسیرها هست که منطقه مرفه نشینه. مسیر هم کوتاه و بدون ترافیکه. میشه مبالغ بالا توش کار کرد. کاشانک، دارآباد، سوهانک، لواسان و ...

بطور خلاصه در تهران، هنر بازاریابی شما به اندازه تخصصت یا حتی بیشتر از اون، در درآمد شما موثره
مگه دهه 60 اپارتمان زیاد بوده که 3 تا واحد بخره؟
بعضی جاها زمین خیلی رشد کرد.یارو با پول یه پیکان زمین خریده الان زمینه حداقل 4 میلیارد میارزه
همین 2 ساله که همه چیز 10 برابر گرون شد زمین و خونه سراغ دارم 30 برابر گرون شده

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
دیوید داره سفیدنمایی میکنه:D. ستارخان خونه 50 متری نوساز، زیر 200 تومن رهن کامل نیست. اجاره در تهران به نسبت قیمت ملک افزایش پیدا نکرده، اما نسبت به 4 سال پیش، حداقل 2 برابر شده
اوم، متعجب شدم
اخه فکر نکنم با این قیمت سمت جوان مرد قصاب هم چیز بدرد بخوری گیر بیاد

به هر حال گفتم دستش داخل کار هست و بهتر میدونه...
@s.david.s شفاف سازی کن o_O

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
اینجا تهرانه یعنی شهری که
حواستون باشه اینجا همین پولیم که دارید ازتون نگیرن بالا بکشن

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
دیوید داره سفیدنمایی میکنه:D. ستارخان خونه 50 متری نوساز، زیر 200 تومن رهن کامل نیست.
s097.gif

اوم، متعجب شدم
اخه فکر نکنم با این قیمت سمت جوان مرد قصاب هم چیز بدرد بخوری گیر بیاد

به هر حال گفتم دستش داخل کار هست و بهتر میدونه...
@s.david.s شفاف سازی کن o_O
s207.gif

من حدودی گفتم ولی دقیق ترش تا جایی که قیمت ها دستمه :
شرق سمت سبلان و دماوند و پیروزی با دور و بر 120 الی 150 رهن کامل میشه یه خونه اجاره کرد
غرب تهران هم اینجاهایی که مشخص کردم با این قیمت ها میتونی پیدا بکنی :
غرب.JPG
یکم که بالاتر بری تقریبا با دور و بر 200 میشه رهن کامل کرد . محدوده هاش رو با دایره های قرمز مشخص کردم :
غرب 2.JPG

این ی تیکه ستارخانه که محدوده رو با قرمز مشخص کردم . البته به همش ستارخان نمیگن و هر جاییش یه اسمی داره ،اما چون دور و بر ستارخانه کلی گفتم . از همون محدوده 200 شروع میشه به بالا . هرچقدر به سمت فلکه و جلال بری ، منطقش بهتره و حتی تا 400 تومن هم میتونه بالاتر بره . بافتش هم تفاوت داره . پایین ستارخان متراکم تره ولی بالاش خیلی بهتر میشه . مثلا پاتریس با شادمهر قابل مقایسه نیست .
بعد همین از اشرفی به غرب ، محدوده فردوس ها و اباذر و جنت و سازمان و ... که اونجاها از 250،300 شروع میشه به بالا
ستارخان.JPG

اینا کفه . اما سقفش توی جاهایی مثل بالای ستارخان یا اشرفی به غرب ، چون ساخت های خوبی شده ، میتونی قیمت های خیلی بالاتری هم ببینی
یه آپارتمانی که 15 سال قبل ساخته شده معمولیه ولی اونی که یکی دو سال اخیر ساخته شده به خاطر جهش منطقه ، توش خرج کردن و قیمتش هم خیلی بالاتره

حالا که در مورد ملک صحبت شد ، اینم بگم برای اجاره آپارتمان ، سن بنا زیاد اثر نداره . خرید و فروش باشه خیلی مهمه ولی برای اجاره باید مشتری پسند باشه . ممکنه قیمت رهن کامل یک واحد 15 ساله توی ساختمون شیک و تمیز( مشاعات و نمای خوب ) با پارکینگ و آسانسور و انباری که داخلش هم حسابی بازسازی شده باشه با یک واحد 4 سال ساخت برابر باشه !

بعد موضوع دیگه پارکینگ و آسانسور هستش . این دوتا توی تهران اهمیت زیادی داره . به خصوص پارکینگ . یدونه پارکینگ توی همین مناطق میتونه قیمت رهن کامل رو 30 الی 50 تومن جابجا بکنه . اون قیمت هایی که دادن با فرض پارکینگ دار بودن و تر و تمیز بودن هستش .
یه جا ممکنه پارکینگ نداشته باشه و یکم موجر راه بیاد ( ممکنه ! )

موضوع دیگه اینه که این محدوده ها خیلی جاهاش یهو زمین تا آسمون تفاوت داره . مثلا طرشت ، بخش هاییش که دور و بر دانشگاه و به سمت شمال شرق هستش با قسمت های غربی اون خیلی فرق داره . مثلا شما اکبری به غرب رو ببینی انگار وارد روستا شدی ! خیابونا مارپیچ و ....
مثل باغ فیض که سمت پونکه ، دوتا خیابون اینور اونور میشه یهو شاخ در میاری
s106.gif

از این موارد سمت شهران هم داریم به اسم کن که واردش میشی تفاوت رو حس میکنی
یا همین غرب یه جایی به اسم حصارک هستش که بلوار دانشگاه رو تا آخر بری یهو بیشتر چهره ها افغانیه
s287.gif

اینم اضافه بکنم ،اگه قصد اجاره کردن ملک دارید ، چون قیمت تهران سریع تر از شهرهای دیگه با تورم بالا میره ، حتما هر طول قرارداد مبلغی معادل 20 الی 30 درصد رهن قرارداد اجاره فعلی رو ، جمع بکنید که سر سال بتونید اضافه رهن رو تامین بکنید . بالا رفتن اجاره هم سر جاش

این قیمت های فعلی هم برای دلار 18 الی 20 تومنه . یعنی تابستون سال آینده با فرض اینکه دلار 25 بمونه ، قاعدتا رهن کامل این مناطق همشون باید نسبت به مابه تفاوت 20 تا 25 تومن بر روی 20 تومن ، یعنی 25% نسبت به این قیمت هایی که گفتم ، بالاتر بره که اجاره املاک خودش رو به قیمت معاملات خرید و فروش ملک برسونه. دلار بالاتر از 25 هم که دیگه ...

Last edited:

MehdiTedi

Registered User
لایک‌ها
889
گمرک.فکر کنم طرف گمرک با حدود 20-30 تومن پیش و 1 تومن اجاره بشه یه سوئیت اجاره کرد
تعمیرکار چی هستی خودت؟
تهران خوب برا این کار ها پول میدن و قدر اوستا ها رو میدونن
بخوام خودم مغازه بزنم که خیلی سرمایه میخواد و جواز کسب هم میخواد احتمال ضرر کردن هم هست
پیش یه اوستای معروف میخوام برم که اینقدر سرش شلوغه در رو قفل میکنه قایم میشه که مشتری نیاد
خودم فکر میکنم اینجا محدود شدم.اگه برم تهران فرصت های خوبی برام پیش میاد
اره اونجاها میشه سوییت اجاره کرد
من توی کار کلیدسازی و قفل ماشین هستم
اره تهران خوبه به شرطی که کار بلد باشی و سابقه داشته باشه مغازت و بشناسنت
تهران که به اندازه آدم ها موتور هست و مثل تراکتور هم کار میکشن از موتورشون و گمرک هم بورس تعمیرات موتوره
اگه واقعا 400 بده که عالیه مطمینی 400 میده یا درصدی میخاد کار کنه ؟

peugeot5

Registered User
لایک‌ها
730
اره اونجاها میشه سوییت اجاره کرد
من توی کار کلیدسازی و قفل ماشین هستم
اره تهران خوبه به شرطی که کار بلد باشی و سابقه داشته باشه مغازت و بشناسنت
تهران که به اندازه آدم ها موتور هست و مثل تراکتور هم کار میکشن از موتورشون و گمرک هم بورس تعمیرات موتوره
اگه واقعا 400 بده که عالیه مطمینی 400 میده یا درصدی میخاد کار کنه ؟
اونی که میخوام برم براش کار کنم سابقه داره
دقیقا تهران پر از موتوره مثل هنده.موتور رو سر موتور راه میره و پر از پیک موتوریه.گمرک هم از قدیم مرکز موتور بود
درصدی میتونم بزنم روزمزد هم میتونم کار کنم باهاش.400 میده حالا یه روز کار خبری نبود 300 ولی کمتر از 300 فکر نکنم بشه

Altair

Registered User
لایک‌ها
42
تو که تو اصفهان بیکاری...بیا تهران شانستو امتحان کن...یه ماه امتحانی بیا نهایت دو سه تومن باخت میدی دیگه
تو تهران میشه خوب پول در آورد ولی همه چی به آدمش بستگی داره... نظر بقیه باد هواس یه کاریو میخوای بکنی برو جلو نترس مرگ که نیست تهش

dream ocean

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
تهران کار بهتره تا اصفهان
بیا اینجا ضرر نمیکنی

peugeot5

Registered User
لایک‌ها
730
درود

به طرف زنگ زدم پشت گوشی میگفت داداش نوکرتم شما پاشو بیا ما مرام میذاریم برات چایی هم میریزیم سس هم میاریم برات و از این حرفا
رفتم ترمینال جنوب به یه نفر که مسافر کشی میکرد گفتم منو بذار فلان جا گفت 50 تومن گفتم همکارت گفت 20 تومن گفت خب 30 تومن بده
رفتیم یارو من رو گذاشت دم یه موتور ساز گفت همینه کرایه رو بده من برم گفتم وایسا ببینم همینه مغازه داره گفت داداش برا کار اومدی گفتم اره به همکارش گفت حمید تو باهاش حرف زدی اونم گفت نه فهمیدم اینا نیستن زنگ یارو زدم گفت بیا مغازه روبرویی اینا هم گفتن داداش نرو بمون همینجا کار کن گفتم نه من با اون حرف زدم باید برم گفت خب برو ببین چطوره بعدش بیا با من کار کن
رفتم اونور خیابون 7-8 نفر کار میکردن صاحب کارشون یه زن بود.طرف که من باهاش حرف زده بودم فامیلای زنه بود گفت داداش همه موتورا بلدی؟گفتم اره گفت داداش اهل دود و دم که نیستی ما اینجا سالمیم ادم سالم هم میخوایم گفتم نه گفت خب میخوای محیط کار و جا خواب رو ببین ته مغازه سمت چپ یه در بود یه حموم توالت بود یه متر در یه متر یه دونه از مغزی های شیر حموم خراب بود یه دونه اش هم یه انبر قفلی زنگ زده بهش بود یه راه پله اهنی بود میرفت بالا یه جای متری بود روغن موتور گذاشته بودن یه اجاق بود روش سیم بود گفتن داداش ما اینجا 5 نفر هم خوابیدیم الان 3 نفریم گفتم خب دو نفرتون بخوابید پیش هم ببینم جا میشید یا نه.نشستنی باید میخوابیدن
به یارو گفتم مگه نگفتی سالمی ادم سالم هم میخوای پس این بساط سیخ و سنگ چیه گفت این مال اقا جلاله عادت کرده کاریش هم نمیشه کرد قدیمی اینجاس
یه پسره اونجا بود میگفت مال همدانم تویسرکان 16-17 سالش بود گفت داداش ما اینجا همون فراری ایم و عمل داریم تو چرا اومدی اینجا؟سس خلی؟
گفتم خب وضعیت پول چطوره گفت من رو 7 میلیون بدهکار کردن و کارت ملی ام و کارتون گوشی ام رو گرو کشیدن.گفتم چطوری بدهکار شدی گفت کار که میکردم پول نمیدادن مجبور شدم ازشون روزی 100 تومن پول دستی بگیرم برای غذا و سیگار
گفت کارای خوب رو خودشون برمیدارن گند کاری و پنچر گیری رو میدن به ما.یه موتور سازی اون طرف تر هست اونجا بهتره کار خوب میدن جا خوابش هم بهتره برو اونجا
یه نفر ساعت 11 شب اومد چشماش چپ بود تو رو میدید انگار داشت اونور رو میدید بهش میگفتن منوچهر.پسره گفت همینه برو دنبالش منم دیدم اینجا به درد نمیخوره رفتم اون مغازه
تو مغازه بعدی شب یکی دو نفر اومدن موتورشون رو براشون درست کردم.شب اومدیم بخوابیم تو بالکن مغازه یه نفر اونجا بود دوگانه سوز بود هم شیشه میکشید هم هروئین.چراغ هم روشن بود بهش گفتم چراغ رو خاموش کن گفت نه باید روشن باشه.تا 7 صبح مواد میکشید من 7 خوابیدم تا 9
9 صبح که شد اومدن مغازه رو باز کردن سر صدا شد بیدار شدم چسبیدم به کار.کار هم اینطوری بود که مشتری میومد سلام میکرد هر کی زود میپرید جلو مشتری سلام میکرد کار رو میگرفت.میخواستی کم رویی کنی تیر هم گیرت نمیومد.دویدم چند تا کار گرفتم انجام دادم اونجا هم یه کاغذ بود هر کی کار میکرد مینوشت منم به خودشون میگفتم بنویسن که فکر نکنن تو پاچشون میکنم.خودشون هم کار بلد نبودن سیاهی لشگر بودن
صاحب کاره هی میگفت اچار بیار اچار ببر جارو بزن من هی میخواستم براش قاطی کنم باز قاطی نکردم.غذا هم گرفتن خوردیم شب که شد به یارو گفتم من نیومدم اینجا برات شاگردی کنم یا کار ازت یاد بگیرم اونقدری که باید بلد باشم بلدم بیشتر از تو هم بلدم.برات اچار نمیارم ببرم کار نصفه نصفه هم نمیکنم.یه کار رو کامل میدی به من انجام میدم درصدم رو برمیدارم گند کاری و پنچر گیری هم نمیکنم.موتور و گیربکس باید بدی باز کنم.شب به شب هم تسویه میخوام.من استادم کار میکنم 50 درصد تو 50 درصد من اگه هم نمیخوای که تسویه میکنی من رو میذاری ترمینال جنوب
گفت داداش حرف حساب جواب نداره.ناموسا موتور و گیربکس بلدی؟فردا صبح دو تا موتور و گیربکس بهت میدم صفر تا صد جمع کنی.پول هم باهات شب تسویه میکنم گفتم ببینیم و تعریف کنیم
صبح شد ساعت 11 اومد دوباره گفت اچار بیار گفتم دیوث مگه باهات شرط نکردم؟موتور و گیربکس من که قرار بود صبح بهم بدی چی شد میدی یا نه گفت نمیدم گفتم پس حرف از نونت زدی تا همینجا تسویه کن من برم گفت نه من بهت غذا دادم گفتم خب اگه میگفتی میخوای پولش رو از درصد کم کنی که من نمیخوردم با یخ و ترشی پول رو گرفتم
یه نفر هم اونجا بود براش کار میگفت 4 ماهه بهش پول ندادن.گفت داداش اینجا به درد نمیخوره از تهران هم زده ات میکنن
رفتم اون مغازه ای که اول دیده بودمش گفت اگه خواستی بیا با ما کار کن.گفت داداش چرا با اونا کار نکردی گفتم کار نمیدادن بهم و میگفتن اچار بیار گفت داداش همه جا همینه تا 6 ماه.باید تابستون میومدی سس هم برات میاوردن التماست هم میکردن.برو میدون گمرک چند تا خیابون از هر طرف میدون هست پر از موتور ساز برو اونجا.رفتم میدون گمرک فقط تو یه خیابون هاش کار موتور میکردن و خبری هم نبود
برگشتم اومدم
باید یه نفر پیدا میکردم که تنها باشه یا یه شاگرد داشته باشه و کار درست حسابی بده و شب به شب تسویه کنه
نظر شما چیه؟

Last edited:

peugeot5

Registered User
لایک‌ها
730
پول خیلی زیاد بود و راحت در میومد مثلا کاری که اصفهان 10 تومن هم مشتری نمیده رو میگفتن 400 مشتری میگفت پس انعام بچه ها چی میشه من 500 میدم یا جنسی که اصفهان 10 تومنه 75 تومن میفروختن.خوب بود ولی برا خودشون.موقع حساب کتاب صاحب کاره دیوث بازی میخواست در بیاره و حمالی بکشه

بالا