دیوید داره سفیدنمایی میکنه
. ستارخان خونه 50 متری نوساز، زیر 200 تومن رهن کامل نیست.
اوم، متعجب شدم
اخه فکر نکنم با این قیمت سمت جوان مرد قصاب هم چیز بدرد بخوری گیر بیاد
به هر حال گفتم دستش داخل کار هست و بهتر میدونه...
@s.david.s شفاف سازی کن
من حدودی گفتم ولی دقیق ترش تا جایی که قیمت ها دستمه :
شرق سمت سبلان و دماوند و پیروزی با دور و بر 120 الی 150 رهن کامل میشه یه خونه اجاره کرد
غرب تهران هم اینجاهایی که مشخص کردم با این قیمت ها میتونی پیدا بکنی :
یکم که بالاتر بری تقریبا با دور و بر 200 میشه رهن کامل کرد . محدوده هاش رو با دایره های قرمز مشخص کردم :
این ی تیکه ستارخانه که محدوده رو با قرمز مشخص کردم . البته به همش ستارخان نمیگن و هر جاییش یه اسمی داره ،اما چون دور و بر ستارخانه کلی گفتم . از همون محدوده 200 شروع میشه به بالا . هرچقدر به سمت فلکه و جلال بری ، منطقش بهتره و حتی تا 400 تومن هم میتونه بالاتر بره . بافتش هم تفاوت داره . پایین ستارخان متراکم تره ولی بالاش خیلی بهتر میشه . مثلا پاتریس با شادمهر قابل مقایسه نیست .
بعد همین از اشرفی به غرب ، محدوده فردوس ها و اباذر و جنت و سازمان و ... که اونجاها از 250،300 شروع میشه به بالا
اینا کفه . اما سقفش توی جاهایی مثل بالای ستارخان یا اشرفی به غرب ، چون ساخت های خوبی شده ، میتونی قیمت های خیلی بالاتری هم ببینی
یه آپارتمانی که 15 سال قبل ساخته شده معمولیه ولی اونی که یکی دو سال اخیر ساخته شده به خاطر جهش منطقه ، توش خرج کردن و قیمتش هم خیلی بالاتره
حالا که در مورد ملک صحبت شد ، اینم بگم برای اجاره آپارتمان ، سن بنا زیاد اثر نداره . خرید و فروش باشه خیلی مهمه ولی برای اجاره باید مشتری پسند باشه . ممکنه قیمت رهن کامل یک واحد 15 ساله توی ساختمون شیک و تمیز( مشاعات و نمای خوب ) با پارکینگ و آسانسور و انباری که داخلش هم حسابی بازسازی شده باشه با یک واحد 4 سال ساخت برابر باشه !
بعد موضوع دیگه پارکینگ و آسانسور هستش . این دوتا توی تهران اهمیت زیادی داره . به خصوص پارکینگ . یدونه پارکینگ توی همین مناطق میتونه قیمت رهن کامل رو 30 الی 50 تومن جابجا بکنه . اون قیمت هایی که دادن با فرض پارکینگ دار بودن و تر و تمیز بودن هستش .
یه جا ممکنه پارکینگ نداشته باشه و یکم موجر راه بیاد ( ممکنه ! )
موضوع دیگه اینه که این محدوده ها خیلی جاهاش یهو زمین تا آسمون تفاوت داره . مثلا طرشت ، بخش هاییش که دور و بر دانشگاه و به سمت شمال شرق هستش با قسمت های غربی اون خیلی فرق داره . مثلا شما اکبری به غرب رو ببینی انگار وارد روستا شدی ! خیابونا مارپیچ و ....
مثل باغ فیض که سمت پونکه ، دوتا خیابون اینور اونور میشه یهو شاخ در میاری
از این موارد سمت شهران هم داریم به اسم کن که واردش میشی تفاوت رو حس میکنی
یا همین غرب یه جایی به اسم حصارک هستش که بلوار دانشگاه رو تا آخر بری یهو بیشتر چهره ها افغانیه
اینم اضافه بکنم ،اگه قصد اجاره کردن ملک دارید ، چون قیمت تهران سریع تر از شهرهای دیگه با تورم بالا میره ، حتما هر طول قرارداد مبلغی معادل 20 الی 30 درصد رهن قرارداد اجاره فعلی رو ، جمع بکنید که سر سال بتونید اضافه رهن رو تامین بکنید . بالا رفتن اجاره هم سر جاش
این قیمت های فعلی هم برای دلار 18 الی 20 تومنه . یعنی تابستون سال آینده با فرض اینکه دلار 25 بمونه ، قاعدتا رهن کامل این مناطق همشون باید نسبت به مابه تفاوت 20 تا 25 تومن بر روی 20 تومن ، یعنی 25% نسبت به این قیمت هایی که گفتم ، بالاتر بره که اجاره املاک خودش رو به قیمت معاملات خرید و فروش ملک برسونه. دلار بالاتر از 25 هم که دیگه ...