پول خیلی زیاد بود و راحت در میومد مثلا کاری که اصفهان 10 تومن هم مشتری نمیده رو میگفتن 400 مشتری میگفت پس انعام بچه ها چی میشه من 500 میدم یا جنسی که اصفهان 10 تومنه 75 تومن میفروختن.خوب بود ولی برا خودشون.موقع حساب کتاب صاحب کاره دیوث بازی میخواست در بیاره و حمالی بکشه
شهر چند میلیونی با این اوضاع بیکاری موقعیت کاری خوب برای ساکنینش بزور گیر میاد چه برسه یکی بخواد از یه شهر دیگه بیاد..
هم محله یی خودمم گفت میخوامبیام تهران کار کنم اهواز نمیصرفه..کار نیست..حقوق ها کمن .. گفتم ولا تهران هم خبری نیست.. تازه اهواز هزینه غذا و خونه و .. نداری اینجا تهران بیشتر پولت بخاطر همین میپره..
گفت نه.. تو دیوار یه آگهی اداره کاریابی دیدم گفتن کار توی کارخونه هست با جای خواب هست ماهی ۶ تومن.. ناهار هم رایگان.. روزی ۸ ساعت با بیمه..
گفتم بابا دروغه..کار همینطوریش هم باشه زود میقاپنش..باور نکن خبری نیست..گفت نه نمیخوام تو ذهنم بمونه که چرا نرفتم.. منم دیگه بهش اصرار نکردمگفتم حالا فکر میکنه نمیخوام میزبانش باشم و بیاد خونه یا اگه بیاد تهران جا برای من تو تهران تنگ میشه..
گفتم خب بیا.. شاید اینشالا همونطوری که ظاهر قضیه هست باشه..
اومد. رفت دفتر کاریابیه.. ۴۰۰ تومن ازش گرفتن.. گفتن ۶۰ تومن دستمزده باقیش مال آزمایشات هست که ما با آزمایشگاهی که بهت معرفی میکنیم هماهنگیم و نانه میبری و ازت پول نمیگیرن..
گفت خب.. کار؟
آدرس یه کارخونه تولیدی خارج شهر رو بهش دادن با یه برگه معرفی.. رفت اونجا بهش گفتن خوابگاه جای خواب نداره فعلا.. دو روز دیگه سر بزن.. دو روز بعدش دوباره رفت.. طرف گفت فعلا خبری نیست..جا نیست.. برو تا شنبه..جفتیش گفت کلا خبری نیست.. بعد یارو ماست مالی کرد گفت نه شنبه بیای اوکیه..
خلاصه رفیقمون فهمید همه این داستا گاو بندیه..اون شرکته با کاریابیه دستشون تو یه کاسه ست. هرکی میره همینو میگه و دست به سر میکنن آدما رو..
خلاصه رفیقمون شاکی رفتپیش کار یابیه..
طرف تا رفیق ما رو دید زود با زبون بازی کشیدش توی اتاق تا جلوی کارجو های دیکه که اومدن گندش در نیاد..
یکم فیلم بازی کرد گفت خدا خیرشون نده .. یه جای دیگه رو بهت معرفی میکنم برو اونجا.. یه آدرس دیگه داد..
بعدش رفیقمدن اومد و تعریف کرد برامون بهش گفتم نرو اونم همین داستانه.. از تو دیوار زنگ زد یه اداره کاریابی دیگه..از قضا آدرسش همونجا توی همون ساختمون طبقه پایین تر بود.. دوستم رفت پیششون..گفتن اینجا فقط ۶۰ تومن کارمزد میدی..گفت طبقه بالا ۴۰۰ گرفت..گفت اونا کلاه بردارن..مجوز هم ندارن.. ازشونشکایت کن.. بازار ما رو هم خراب کردن..
خلاصه رفیقمون نه رفت اونجا داد و هوار کنه نه شکایت کنه.. اومد خونه..فرداش رفت اهواز.. فقط مجموعا توی این پروسه یک میلیون تومن متضرر شد..
منم خواستم برم پیگیر اون دفتر کلاهبرداره بشم حداقل ۴۰۰ تومن رو پس بگیریم....دیدم رفیقم خودش بی خیاله..پایه نیست.. گفتم دیگه من چرا خودمو الکی واسش جر بدم وقتی تودش تمایلی نداره...
فرداش هم دیگه رفت اهواز..