• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مهاجرت به نیوزیلند ، قدم به قدم

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
11 جولای 2004
نوشته‌ها
2,934
لایک‌ها
31
سن
39
محل سکونت
Tehran
سلام دوستان.
یه سئوال داشتم و ان اینکه رزومه چیست و چه عواملی در تقویت آن دخل دلرن؟
شرمنده جای بهتری رو واسه طرح سوالم پیدا نکردم.
رزومه چیست؟

رزومه متني است چند صفحهاي حاوي اطلاعات و مشخصات فردي كه قبل از مصاحبه در اختيار كارفرمايان قرار گرفته و به آنان امكان ميدهد تا ارزيابي اوليهاي از تواناييهاي شغلي شما داشته باشند. در واقع رزومه بايد تصويري ذهني از شما و فعاليتهاي شغليتان به خواننده ارائه كند. از اين حيث رزومه جنبهاي تبليغاتي دارد بدين ترتيب كه ويژگيهاي مؤثر و مفيد خود را در اختيار كارفرما قرار ميدهيد و به نوعي سعي ميكنيد تا وي را متقاعد كنيد كه از بين چندين داوطلب، شما را براي شركت در مصاحبه انتخاب كند. رزومه بايد به طور مثبتي مهارتها و تواناييهاي شما را نشان دهد. رزومه در عين حال كه بايد كاملاً صادقانه باشد، در آن جايي براي تعارفات و شكسته نفسي نيست.
رزومه زندگينامه، شرح گذشته و يا حال شما نيست (هر چند كه قسمت عمده آن مربوط به سوابق كاريتان ميشود). اولين هدف رزومه جلب توجه كارفرماست. بنابراين در هر جملهاي كه مينويسيد بايد سعي كنيد به نوعي علاقه و توجه خواننده را جلب كنيد. يك رزومه خوب ميتواند كليد موفقيت شما در امر كاريابي باشد. به آن از ديد انجام وظيفه نگاه نكنيد: نوشتن رزومه با پر كردن فرم ثبت نام فرق ميكند!

چگونه يك رزومه مناسب بنويسيم؟

روي نيازهاي كارفرما تأكيد كنيد نه نيازهاي خودتان:

كسي كه رزومه شما را بررسي خواهد كرد معمولاً خود نيز از نزديك با شغل مربوطه در ارتباط است و صحت انجام كار براي وي از اهميت بالايي برخوردار است. بنابراين بايد در نوشتن رزومه خود تواناييهاي خود را به خوبي نشان دهيد. از خود بپرسيد كه يك داوطلب خوب چه خصوصياتي بايد داشته باشد؟ چه تواناييهاي ويژهاي وي را در بين ساير داوطلبان متمايز ميكند؟ كارفرما حقيقتاً چه نيازي دارد؟ اين مرحله از اهميت ويژهاي برخوردار است. اگر نتوانيد به نيازهاي آنان پاسخ دهيد، از رزومه خود جوابي نخواهيد گرفت. سعي كنيد تا خود را جاي كارفرما قرار دهيد تا بتوانيد ديد بهتري پيدا كنيد. اين ديد در تمام مراحل نوشتن رزومه كارگشاي شما خواهد بود.

ابتدا برنامه ريزي كنيد:

روي موضوع خوب تمركز كنيد. ببينيد كارفرما چه ميخواهد و شما چه چيزي براي ارايه به وي در دست داريد. پاسخ سؤالهاي مطرح شده در قسمت قبل را روي كاغذي يادداشت كنيد. سپس به ترتيب اهميت به آنها پاسخ دهيد. سعي كنيد هر آنچه را كه به نوعي در مطرح كردن شما به عنوان كانديداي مطرح مؤثر است لحاظ كنيد.
مسأله اصلي اينست كه بتوانيد با فكري باز بين آنچه كارفرما ميخواهد و آنچه كه تا كنون انجام دادهايد ارتباطي مناسب برقرار كنيد. لزومي ندارد كه خود را به مباحث شغلي محدود كنيد. از هر نكتهاي در زندگيتان كه ميتواند براي كارفرما جالب توجه باشد، استفاده كنيد.

اين يادداشتها هسته اوليه رزومه شما خواهد بود.

قالبهاي رزومه:

تصميمگيري نكته مهم ديگر در مورد نحوه نگارش، قالب و آرايش رزومه است. آرايشهاي معمول لزوماً بهترين راه حل براي شما نيستند، بلكه در وضعيتهاي مختلف آرايشهاي مختلف و يا تركيبي از آنها جواب ميدهند. در فرمهاي الكترونيكي رزومه معمولاً اين مسأله حل شده است. آنچه باقي ميماند، ترتيب ذكر موارد مختلف (مثل سوابق كاري) است كه ميتواند به صورتهاي گوناگوني باشد:
يكي از قالبهاي معمول رزومه، رزومه زماني (Chronological) است. در اين شيوه سوابق كاري به ترتيب عكس زماني با ذكر نام شركت، تاريخ و عنوان كار آورده ميشود. كساني كه تجربه كاري طولاني و ممتد دارند معمولاً از اين نوع رزومه استفاده ميكنند.
نوع ديگر رزومه، رزومه عملكردي (Functional) است در اين روش نويسنده بر دستاوردها و تواناييهاي شغلي خود تأكيد ميكند و آنها را در دستههايي مثل مديريت، رهبري، طراحي و ساير مهارتها و تواناييها مرتب ميكند. چنين رزومهاي براي كساني كه به تازگي فارغالتحصيل شدهاند يا تجربه كاري زيادي ندارند و يا ميخواهند زمينه كاري خود را تغيير دهند، مناسب است.
ميتوان از تركيب هر دو قالب نيز استفاده كرد. يعني هر دو بخش سوابق شغلي و تواناييها و تخصصها را در رزومه گنجاند.

قسمتهاي اصلي رزومه:

بخشهاي اصلي رزومه عبارتند از :

· اطلاعات شخصي

· سوابق تحصيلي

· تجارب شغلي

· مهارتها

· زبان خارجه

· اهداف شغلي

· قسمتهاي ديگر شامل:

جوايز و تشويقها

عضويت در انجمنها و گروههاي حرفهاي

انتشارات

علايق جنبي

معرفين

نكات مهم در تهيه رزومه:

1.براي هر كارفرمايي رزومهاي بر اساس نياز وي تهيه كنيد. بدين ترتيب رزومه شما ميتواند تأثيرگذارتر باشد. 2.مختصر و مفيد توضيح دهيد. سعي كنيد رزومه خود را در يك يا حداكثر دو صفحه خلاصه كنيد تا كارفرما بتواند در زماني كوتاه اطلاعات كليدي را پيدا كند. از بيان موارد غير مفيد پرهيز كنيد. شلوغ شدن و طولاني شدن رزومه باعث ميشود تا نكات قوت آن كمتر در معرض ديد قرار گيرد.
3.به تخصصها و مهارتهاي مورد نياز كارفرما با تأكيد بيشتري اشاره كنيد. ميتوانيد با پر رنگ كردن يا خط كشيدن زير مهارتهاي مربوط به شغل مورد نظر توجه كارفرما را به نكات قوت و تواناييهاي خود جلب كنيد.
4. رزومه بايد واضح و روشن نوشته شود. اطلاعات خود را با دقت و واضح توضيح دهيد و از كلمات و عبارات مناسب استفاده كنيد تا كارفرمايان بتوانند بدون مشكل و سريعاً اطلاعات مورد علاقه خود را در آن پيدا كنند.
5. از عبارات استفاده كنيد نه جملات. حتيالامكان از جمله استفاده نكنيد. جملات طول رزومه شما را افزايش ميدهد و پيدا كردن كلمات كليدي در آن را مشكل مي سازد.
6. تاريخها را دقيق ذكر كنيد. يكي از نكات مهم در رزومه سنديت آن است. بنابراين تا حد ممكن سعي كنيد تاريخها، آدرسها و ساير مراجع را با دقت و كامل وارد كنيد.
7.رزومه به هيچ وجه نبايد حاوي اشتباهات چاپي و غلطهاي املايي باشد. وجود يكي دو غلط املايي در رزومه ارزش و تأثيرگذاري آنرا به شدت كاهش ميدهد. اين نشاندهنده بيدقتي و بينظمي نويسنده آن است و تأثير بسيار بدي روي كارفرما ميگذارد.
8. بعد از حاضر كردن نسخه اوليه رزومه آنرا خوب بررسي كنيد. رزومه را چندين بار مرور كنيد و آنرا به دوستان و آشنايان خود بدهيد تا در مورد آن نظر دهند. در هر مورد تغييرات لازم را اعمال كنيد و دوباره آنرا مرور كنيد تا از هر حيث بدون ايراد و مشكل باشد.
9. ظاهر رزومه كاغذي بايد منظم و تأثيرگذار باشد. حتماُ آنرا پرينت كنيد (حتيالامكان با كيفيت ليزري) و در صفحهآرايي و انتخاب فونتهاي مناسب دقت كنيد تا ظاهري پسنديده و زيبا داشته باشد. سعي كنيد از نسخه اصل استفاده كنيد نه فتوكپي.
10. همانطور كه در بالا گفته شد رزومه بايد در اولين نگاه كاملاً جذاب و مرتب باشد. به ياد داشته باشيد كه رزومه جنبهاي تبليغاتي دارد.
11. فارغالتحصيلان تازه كار و كساني كه تجربه كاري زيادي ندارند بايد سعي كنند تا بخش تجربيات كاري رزومه را خالي نگذارند. در آن ميتوانند كارآموزي، پروژههاي كلاسي و تجربيات و مطالعات شخصي و امثال آنها را نيز ذكر كنند.
12.هدف شغلي را با ذكر يك منسب مشخص همراه كنيد و يا بالكل از آن بگذريد. اگر ميخواهيد بخشي براي بيان اهداف شغلي در رزومه خود داشته باشيد، آنرا با ذكر منسب مشخصي همراه كنيد. زيرا هدف از اين بخش ايجاد رابطه بين تواناييهاي شما و موقعيت معين كاري است. عباراتي مثل به دست آوردن يك موقعيت كاري خوب و متناسب با تحصيلات و تواناييهاي من به هيچ وجه كمكي نميكند (چه موقعيتي؟ چه منسبي؟).
13. در بيان سوابق كاري سعي كنيد نتيجه فعاليت شغلي خود را در هر مورد توضيح دهيد. به نكاتي اشاره كنيد كه مشخصاً نتيجه حضور شما در جريان كار بوده (مثلاً با ارايه روشهاي جديد هزينههاي شركت را تا 10% كاهش داده ام)
14.دانشجويان و تازه فارغالتحصيلان: بهتر است تحصيلات خود را در ابتداي رزومه بياوريد.
15.بر نقاط قوت خود تأكيد كنيد و نقاط ضعف را تا حد ممكن كمرنگ كنيد.
16. اولين خط هر پاراگراف يا بخش بيش از ساير قسمتها خوانده ميشود. بنابرين مهمترين جملات خود را در ابتدا بياوريد.

اشكالات عمده رزومه: (Resume blunders)

با اجنناب از اشكالات معمول زير، ميتوانيد رزومهاي تراز اول داشته باشيد:

1. تمركز بيش از حد روي وظايف شغلي: يكي از ايرادات عمده رزومه تبديل آن به ليست خستهكنندهاي از وظايف و مسئوليتهاي شغلهاي قبلي است. به جاي اين كه شرح طويلي از مجموعه وظايف خود ارايه كنيد، بهتر است نشان دهيد كه در هر مورد چه تأثيري از خود باقي گذاشتهايد. ميتوانيد با مثال دقيقاً توضيح دهيد كه عملكرد شما به چه نحوي به شركت سود رسانده است. براي اين كار ميتوانيد سؤالهاي زير را از خود بپرسيد:

· چگونه كار را بهتر از آنچه ديگران ممكن بود انجام دهند، انجام داديد؟

· چه مشكلاتي بر سر راه شما و شركت قرار داشت؟

· براي غلبه بر اين مشكلات چه اقداماتي انجام داديد؟

· نتايج تلاشهاي شما چه بود و شركت چگونه از عملكرد شما بهرهمند شد؟

· آيا در نتيجه اين اقدامات جايزه، تشويق و يا ارتقاء موقعيتي پيدا كردهايد؟

2. هدف شغلياي كه بيش از حد بلندپروازانه و يا كلي است: بسياري از داوطلبين شغل شانس خود را در همان ابتداي رزومه از دست ميدهند: عبارت مربوط به هدف شغلي. بدترين آنها با عبارتي مانند اين شروع ميشوند: موقعيت شغلي مناسبي كه در آن حين كمك به اهداف سازمان جاي كافي براي رشد و ترقي موجود باشد. چنين عباراتي بيش از حد كلياند و فراوان استفاده شدهاند. به جاي چنين عباراتي ميتوانيد محدوده تخصص و يا سمت مورد نظر خود را ذكر كنيد. براي اطلاع بيشتر ميتوانيد به رزومههاي نمونه رجوع كنيد.
3. رزومه طولاني و رزومه كوتاه: بسياري تلاش ميكنند تا رزومه خود را حتماً در يك صفحه جا بدهند. زيرا شنيدهاند كه رزومه نبايد بيش از يك صفحه باشد و در نتيجه بسياري از خصوصيات مهم خود را از رزومه حذف ميكنند. برعكس آن نيز صادق است: كساني هستند كه چندين صفحه در مورد جزئيترين تجربههاي بياميت يا كماهميت خود قلمفرسايي ميكنند. چنين رزومهاي به سادگي خواننده را بيحوصله ميكند. هنگامي كه رزومه خود را مينويسيد، سر هر جمله از خود بپرسيد كه آيا اين جمله در جلب نظر كارفرما و نزديك كردن من به مصاحبه مؤثر است؟ و تنها اطلاعاتي را اضافه كنيد كه از اين سؤال پاسخ مثبت دريافت كنند.
هيچ قانون صريحي در مورد طول مناسب رزومه وجود ندارد. تنها نكته مهم اينست كه هر كلمه رزومه بايد حساب شده و در جهت اقناع كارفرما باشد.
4. آوردن اطلاعات شخصي يا بيفايده: اضافه كردن اطلاعات شخصي مثل تاريخ تولد، وضعيت تأهل، قد و وزن و يا اطلاعاتي مثل علايق و سرگرميها معمول نيست و توصيه نميشود. البته موارد استثنايي هم وجود دارد كه چنين اطلاعاتي مورد نياز كارفرماست و در انتخاب او ميتواند مؤثر باشد.
5. رزومه بدون كلمات كليدي: اگر رزومه خود را براي استفاده الكترونيكي (در شبكههاي كاريابي) مينويسيد، بايد حتماً در متن رزومه از كلمات كليدي و متداول تخصص خود استفاده كنيد. زيرا كارفرمايان معمولاً با كمك اين كلمات كليدي رزومه هاي مطلوب خود را جستجو ميكنند. هر چه كلمات كليدي موجود در رزومه شما مناسبتر و جامعتر باشد، احتمال ديده شدن آن توسط كارفرمايان نيز بيشتر خواهد بود. البته احتياجي نيست كه بخش جداگانهاي براي اين كار كنار بگذاريد، بلكه بهتر است اين كلمات را در طول رزومه و در بخشهاي مختلف آن پراكنده كنيد.
6. غلطهاي املايي: وجود حتي يك غلط املايي در رزومه ميتواند آنرا به سطل آشغال بفرستد! رزومه خود را بارها و بارها مرور كنيد و حتي آنرا به چند نفر ديگر بدهيد تا بررسي كنند. رزومه شما منعكس كننده شخصيت شماست بينظمي و بي دقتي در آن به هيچ وجه جايز نيست.

برگرفته از: سایت اینترنتی بازار کار
 

Partisan

Registered User
تاریخ عضویت
5 جولای 2008
نوشته‌ها
324
لایک‌ها
6
سن
36
محل سکونت
South
خیلی متشکر جناب davidmors اطلاعات کاملی بود.:)
 

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
11 جولای 2004
نوشته‌ها
2,934
لایک‌ها
31
سن
39
محل سکونت
Tehran
خواهش میکنم دوست عزیز
امیدوارم مورد استفاده باشه !
 

Electronics Art

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
تاریخ عضویت
9 جولای 2005
نوشته‌ها
1,377
لایک‌ها
18
ممنون از اطلاعات ارزشمند دوستان !

می خواستم بدونم وضع دانشگاه های نیوزلند در چه سطحی هستش مخصوصاً برای رشته برق ؟ از لحاظ رنکینگ جهانی و اعتبار بین المللی مدرک هاش ؟

کشور نیوزلند در زمینه مهندسی برق و الکترونیک تو چه سطحی هستش ؟ (دانشگاهی ، صنعتی و تجاری و اقتصادی) منظورم برای اشتغال هستش !
 

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
11 جولای 2004
نوشته‌ها
2,934
لایک‌ها
31
سن
39
محل سکونت
Tehran
دانشگاه های نیوزیلند در اقیانوسیه با دانشگاه های اسنرالیا رقابت میکنه !
یعنی ئر رنکینگ نیوزیلند و استرالیا با هم رقابت میکنند !
**** آموزشی نیوزیلند ، انگیسی هست و دانشگاه هاش فوق العاده معتبر هستند !
http://www.webometrics.info/rank_by_country.asp?country=nz
اگر تجربه تحصیل تو نیوزیلند رو داشته باشید ، پیدا کردن کار تو نیوزیلند براتون خیلی آسون میشه !
 

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
11 جولای 2004
نوشته‌ها
2,934
لایک‌ها
31
سن
39
محل سکونت
Tehran
مراحل کار جهت اخذ ویزا:

اخذ اسسمنت

  • پر کردن و ارسال فرم EOI یا Expression of Interest
  • ثبت در خواست یا Apply for Residence
هزینه ها:


  • 450 دلار جهت اخذ اسسمنت
  • 500 دلار جهت ارسال فرم EOI
  • 1800 دلار جهت ثبت درخواست در مرحله نهایی
  • 300 دلار مالیات (Levy) برای هر نفر پس از اخذ ویزا

PHP:
http://www.immigration.govt.nz/migrant/stream/work/skilledmigrant/apply/fees.htm

گام اول: اخذ اسسمنت:

ارزیابی مدارک متقاضیان ویزا در نیوزلند به عهده موئسسه NZQA یا New Zealand Qualifications Authority میباشد. تمامی متقاضیان باید مدارک مورد نیاز را به این موئسسه ارسال نمایند. این موسسه به دو صورت ارزیابی مدارک متقاضیان را انجام میدهد که عبارتند از:

PHP:
Pre Assessment 
Full Assessment

طبق گفته این موئسسه برای متقاضیان مهاجرت اخذ Pre Assessment کافی است اما توصیه شده تا متقاضیان مهاجرت نسبت به اخذ Full Assessment اقدام نمایند. هزینه اخد Pre Assessment 75 دلار و هزینه اخذ Full Assessment 450 دلار نیوزلند میباشد. مدت زمان صدور اسسمنت طبق گفته این موئسسه 20 روز میباشد که ممکن است تا حدودی در زمان ترافیک کاری بیشتر شود. البته این موئسسه سرویس Fast Track را نیز ارائه میکند که با استفاده از این سرویس ظرف مدت 10 روز نتیجه اسسمنت صادر میشود. البته جهت استفاده از این سرویس شما ملزم به پرداخت 150 دلار اضافه خواهید بود.

لازم به ذکر است که کسانی که از دانشگاههای زیر در ایران فارغ التحصیل شده باشند میتوانند بصورت اتوماتیک 50 امتیاز مربوط به اسسمنت را دریافت نمایند اما این افراد هم باید نسبت به اخذ Full Assessment اقدام نمایند تا سابقه کاری آنها هم مورد تائید واقع شود. البته این افراد شانس بیشتری جهت اخذ اسسمنت خواهند داشت اما از آنجاییکه ممکن است اداره مهاجرت از این افراد هم اسسمنت بخواهد بهتر است اینکار انجام شود.
PHP:
http://www.immigration.govt.nz/nzis/operations_manual/7924.htm

PHP:
Iran
A Bachelor degree or Licence or Kar-shenasi, normally requiring four years of full time study from the following institutions are assessed as occupying Level 7 of the Register and will therefore qualify for 50 points.

Other qualifications from these institutions require NZQA assessment.

·                 Amir Kabir University of Technology formerly Tehran Polytechnic 

·                 Ferdowsi University of Mashhad formerly University of Mashhad and Ferdowsi University 

·                 Shahid {Martyr}Beheshti University formerly National {Melli} University of Iran 

·                 Shahid {Martyr} Chamran University formally Jundi/Gondi Shapur University and Ahwaz University 

·                 Sharif University of Technology/Sharif Industrial University formally Arya Mehr University of Technology 

·                 Shiraz University/University of Shiraz formerly Pahlavi University 

·                 University of Esfahan {Isfahan} 

·                 University of Tabriz formerly Azarabadegan University 

·                 University of Tehran{Teheran}

مدارک لازم جهت اخذ اسسمنت:


  • ترجمه تائید شده مدارک دانشگاهی شامل مدرک و ریز نمرات
  • فتوکپی مدارک
  • رسید پرداخت هزینه
  • سابقه کار و رزومه ترجمه و تائید شده
  • ترجمه تائید شده شناسنامه یا پاسپورت
جهت دریافت اطلاعات بیشتر راجع به اخذ اسسمنت میتوانید به آدرس زیر مراجعه نمایید:

PHP:
http://www.nzqa.govt.nz/for-international/qual-eval/index.html

----------
این مرحله اسسمنت خیلی مهم هست و حتما توصیه میشه از نوع FULL استفاده بشه !
 

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
31 مارس 2007
نوشته‌ها
2,133
لایک‌ها
286
قضیه کم کم داره پیچیده می شه!

1. این اسسمنت همون ویزاست یا فرق می کنه؟
2. مگه برای گرفتن ویزا نباید به سفارت مراجعه کنیم؟
3. این هزینه ها رو باید چطور پرداخت کنیم؟
4. آیا اسسمنت مدت اعتبار داره؟
5. اول باید pre رو بگیریم بعد full رو؟ یا از همون اول میشه full رو گرفت؟
6. تو قسمت مدارک نوشتید تائید شده، این مدارک رو بعد از ترجمه کجا و کی باید تائید کنه؟

پ.ن.1: تا الان شد دو ملیون تومن ...

با تشکر
 
Last edited:

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
11 جولای 2004
نوشته‌ها
2,934
لایک‌ها
31
سن
39
محل سکونت
Tehran
1. این اسسمنت همون ویزاست یا فرق می کنه؟
نه دیگه ، این ویزا نیست !
شما فقط باید برا مصاحبه برید سفارت !

2. مگه برای گرفتن ویزا نباید به سفارت مراجعه کنیم؟
هنوز وقت ویزا نرسیده ! شما اقامت دائم میخواهید یا ویزای کار ؟
تو پست های بعدر اینا رو تفکیک میکنم و تو پست اولم هم یه فهرست درست میکنم وقتی که همه اطلاعاتو نوشته !

3. این هزینه ها رو باید چطور پرداخت کنیم؟
راه های مختلفی هست ! یکیش حواله پول توسط بانک و فرستادن فیش به همراه سایر مدارکه !
راه دیگش هم پرداخت آنلاینه که خودم کمکتون میکنم ! ;)

4. آیا اسسمنت مدت اعتبار داره؟
اینو دقیق نمیدونم اما فکر میکنم 2 سال اعتبار داره !


5. اول باید pre رو بگیریم بعد full رو؟ یا از همون اول میشه full رو گرفت؟
نه ، یکیشو باید بگیرید !
اگه مثلا دانشگاه آزادی هستید یا مثلا انشگاه های ملی غیر مشهور هستید که 100% باید FULL بگیرید !

6. تو قسمت مدارک نوشتید تائید شده، این مدارک رو بعد از ترجمه کجا و کی باید تائید کنه؟
دارالترجمه های رسمی باید ترجمه کنند و وزارت کشور هم باید تایید کنه !

پ.ن.1: تا الان شد دو ملیون تومن ...
هنوز اولشه :D
نه ، شوخی کردم ! هزینه هاش زیاد نمیشه ! تقریبا همه هزینه هارو نوشتم !
و اینکه دلار نیوزیلندو مگه چند حساب کردید ؟
ضمنا باید یه خورده پس انداز برا رفتن اونجا داشته باشید ! اولاشو باید از جیب بخورید !
 

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
31 مارس 2007
نوشته‌ها
2,133
لایک‌ها
286
شما اقامت دائم میخواهید یا ویزای کار ؟
من اقامت دائم می خوام ولی مشکل اصلیه من امتیازه، تا اونجا یک سال کار نکنم امتیازم نمی رسه. پس در نتیجه می شه بگم اول ویزای کار می خوام و بعد از کسب امتیاز اقامت دائم.

راه دیگش هم پرداخت آنلاینه که خودم کمکتون میکنم !
عالی است متعالی گردد!

یک سوال از قبل مونده:
اینجا نوشته:
A Bachelor degree or Licence or Kar-shenasi
و منظورش اینه که لیسانس، ولی مدرک من BS نیست و MS (فوق لیسانس) خواهد بود. در این مورد چیزی ننوشته؟ یعنی اگه MS داشته باشی دیگه pre لازم نیست؟
البته این زیاد مهم نیست چون به هر حال باید Full رو گرفت.

وزارت کشور هم باید تایید کنه !
خدا به داد برسه. اینجا چقدر پول می گیرند جاخالی ها(....)!!

ضمنا باید یه خورده پس انداز برا رفتن اونجا داشته باشید ! اولاشو باید از جیب بخورید !
شما فکر می کنید فرضا اگر دو ماه طول بکشد که کار پیدا کنم برای دو ماه اول چقدر پول لازم است؟ از الان بگید که کم کم جمع کنم!

و اینکه دلار نیوزیلندو مگه چند حساب کردید ؟
من همیشه برای محاسبه از این جا استفاده می کنم: http://finance.yahoo.com/currency?u

یک سوال هم از قبل مونده:
آیا اسسمنت رو باید قبل از رفتن بگیریم یا نه؟، می شه اول بریم و بعدا درخواست بدیم و اسسمنت رو بگیریم؟ یا این که قبل از رفتن گرفتن اسسمنت لازمه؟ من فکر می کنم احتمالا اسسمنت برای کسانی است که می خواهند اقامت دائم بگیرند؟

پ.ن.1: همین ترجمه مدارک و تائید کردنش کلی هزینه و وقت لازم داره. اولین کاری که می شه کرد اینه که اینا رو ردیف کنیم تا از تلف شدن وقت جلوگیری کنیم.
پ.ن.2: همچنان زبان می خوانیم...

با تشکر فراوان
 
Last edited:

scorpion8108

Registered User
تاریخ عضویت
24 می 2005
نوشته‌ها
344
لایک‌ها
0
سلام
وضعيت من اينطوره
27 سالمه، لیسانس کامپيوتر دانشگاه رازي کرمانشاه
سابقه کارم 3 سال و نيم همراه با بيمه
وضعيت زبانم متوسط، قصد دارم تا سابقه کارم به 4 سال مي رسه وضعيت زبانم رو هم خوب کنم
فعلا امتيازم 95
بنظرتون آيا مي تونم وقتي که سابقه کارم به 4 سال رسيد، جهت ويزاي کار اقدام کنم
آيا 10 ميليون کفايت مي کنه جهت هزينه ها و ...

تفاوت Pre Assessment و Full Assessment فقط در مبلغشه؟
آيا معدل در اسسمنت شدن و ... تاثيري داره؟
از کجا میشه اطلاعاتی درباره هزینه زندگی و سایر هزینه ها بدست آورد؟
ممنونم
 
Last edited:

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
11 جولای 2004
نوشته‌ها
2,934
لایک‌ها
31
سن
39
محل سکونت
Tehran
و منظورش اینه که لیسانس، ولی مدرک من BS نیست و MS (فوق لیسانس) خواهد بود. در این مورد چیزی ننوشته؟ یعنی اگه MS داشته باشی دیگه pre لازم نیست؟
البته این زیاد مهم نیست چون به هر حال باید Full رو گرفت.
تفاوت Pre Assessment و Full Assessment فقط در مبلغشه؟
ببینید ، من نظر شخصیم اینه که فول بگیرید ! چون مشکل نتیجه اشتباه نداره ! گاهی دیده شده که در PRE نتیجه استعلام ها نا مشخص بوده ! و تفاوت این دو تا همینه !
و منظورش اینه که لیسانس، ولی مدرک من BS نیست و MS (فوق لیسانس) خواهد بود. در این مورد چیزی ننوشته؟ یعنی اگه MS داشته باشی دیگه pre لازم نیست؟
البته این زیاد مهم نیست چون به هر حال باید Full رو گرفت.
اتفاقا فوق شانس شما رو به صورت نظری (تئوری) بالا میبره !

خدا به داد برسه. اینجا چقدر پول می گیرند جاخالی ها(....)!!
یه مهر میخوان بزنن ! پول نمیگیرن که !

شما فکر می کنید فرضا اگر دو ماه طول بکشد که کار پیدا کنم برای دو ماه اول چقدر پول لازم است؟ از الان بگید که کم کم جمع کنم!
ببین ، متفاوته ! و بسته به شهری که زندگی میکنی هم فرق میکنه ! اما مثلا ماهی 2000 دلار نیوزیلند برا خورد و خوراک و خونه و ... در نظر بگیر !
میتونی کمتر هم زندگی کنی ! بیشتر هم زندگی کنی !
اونجا کار عار نیست و همه کار ها هم درآمد کافی برای زندگی دارند ! و کسی رو ندیدم بیشتر از 3 ماه بیکار مونده باشه !

آیا اسسمنت رو باید قبل از رفتن بگیریم یا نه؟، می شه اول بریم و بعدا درخواست بدیم و اسسمنت رو بگیریم؟ یا این که قبل از رفتن گرفتن اسسمنت لازمه؟ من فکر می کنم احتمالا اسسمنت برای کسانی است که می خواهند اقامت دائم بگیرند؟

این کارا که گفتم همه قبل از رفتنه !

پ.ن.1: همین ترجمه مدارک و تائید کردنش کلی هزینه و وقت لازم داره. اولین کاری که می شه کرد اینه که اینا رو ردیف کنیم تا از تلف شدن وقت جلوگیری کنیم.
پ.ن.2: همچنان زبان می خوانیم...
بهترین کارو میکنید !

آيا 10 ميليون کفايت مي کنه جهت هزينه ها و ...
یه چیزی همین حدود اما بیشتر باشه هم اضطراب شما کمتره و هم با خیال راحت تر و کار بهتر پیدا میکنید !
من که میگم یه مقداری قرض کنید و وقتی اونجا کار پیدا کردید و وضعیت خوب شد پس بفرستید !
پول داشته باشی کمی خیالت راحت تره و اظطرابت کم تره !

آيا معدل در اسسمنت شدن و ... تاثيري داره؟
نه اما برای کاریابی در آینده شاید بعضی جاها به معدل هم نیگا کنن اما بیشتر رزومه براشون مهمه !
90% رزومه و 10% اینکه مدرکو از کجا گرفتی و معدلت چنده !

از کجا میشه اطلاعاتی درباره هزینه زندگی و سایر هزینه ها بدست آورد؟
مثلا برا خونه تو نیوزیلند دنبال realestate های نیوزیلند بگردید !

با تشکر فراوان

خواهش میشود ، هر سوالی بود ما در خدمتیم !
 

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
31 مارس 2007
نوشته‌ها
2,133
لایک‌ها
286
تا اینجای قضیه من دیگه سوالی ندارم و شما شفاف جواب و توضیح دادید. پس منتظر مطالب بعدی می مانم...
 

scorpion8108

Registered User
تاریخ عضویت
24 می 2005
نوشته‌ها
344
لایک‌ها
0
با سلام دوباره
مثل اينکه بايد پيشنهاد کار از نيوزلند داشته باشی تا بتونی ويزای کار بگيری! درسته؟
چطور ميشه پیشنهاد کار داشت؟
کجا درمورد امتیاز لازم جهت ویزا نوشته؟
راستی اگه سابقه کار پاره وقت داشته باشي(بدون بیمه) ، آيا میشه روش حساب کرد؟ مثل استرالیا که هر 2 سال پاره وقت 1 سال تمام وقت حساب میشه

راستی یه جا خوندم:
این ویزا حداکثر به مدت 30 ماه صادر میشود تا متقاضی بتواند شرایط لازم جهت اقامت دائم را کسب نماید. جهت اخذ این ویزا شما باید حتما" از طرف یک کارفرما درخواست کار تمام وقت (30 ساعت در هفته) داشته باشید و در ضمن حرفه شما جزو مشاغل دارای اولویت نیاز در نیوزلند باشد (لیست LTSSL یا POL) و سن شما نباید بیشتر از 53 سال باشد. شرایط عمومی مانند ویزای مهارت میباشد.

ممنونم
 
Last edited:

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
11 جولای 2004
نوشته‌ها
2,934
لایک‌ها
31
سن
39
محل سکونت
Tehran
پیشنهاد کار شانس ویزای کار رو بالا میبره اما صد در صد لازم نیست !
ضمنا برا گرفتن پیشنهاد کار در صورت ضرورت هم راه هایی هست که رو اونها هم صحبت میکنم !
اگه کسی واقعا هدفش رفتن باشه ، هیچ مانعی نمیتونه جلوش رو بگیره و زمان همه چیزو براش حل میکنه !

کجا درمورد امتیاز لازم جهت ویزا نوشته؟
لینکشو تو پست هام گذاشتم دوست من !
 

scorpion8108

Registered User
تاریخ عضویت
24 می 2005
نوشته‌ها
344
لایک‌ها
0
پیشنهاد کار شانس ویزای کار رو بالا میبره اما صد در صد لازم نیست !
ضمنا برا گرفتن پیشنهاد کار در صورت ضرورت هم راه هایی هست که رو اونها هم صحبت میکنم !
اگه کسی واقعا هدفش رفتن باشه ، هیچ مانعی نمیتونه جلوش رو بگیره و زمان همه چیزو براش حل میکنه !


لینکشو تو پست هام گذاشتم دوست من !

ممنونم
من الان امتیازم 95 میشه
اگه بتونم 4 سال سابقه کار پاره وفت جور کتم، و نیوزلند هم مثل استرالیا باشه(در مورد درنظر گرفتن سابقه کار پاره وقت) اونوقت 2 سال تمام وقت میشه و امتیازم به 100 میرسه و می تونم اقدام کنم.
آيا بنظر شما شدنیه؟
اگه ممکنه در مورد پیشنهاد کار توضیحات بیشتری بدید
ممنونم
 

mohsenz65

Registered User
تاریخ عضویت
14 آپریل 2006
نوشته‌ها
492
لایک‌ها
1
محل سکونت
mashhad
سلام من واسه مستر برق "سيستم هاي قدرت " مي خوام برم البته 1 سال آينده :
1-دوره فوق ليسانس 1.5 هست؟
2-واسه اين مدت مبلغ 25 ميليون كفايت ميكنه همه مخارج.

3-دانشگاه كاتريريا چطور هست؟
 

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
11 جولای 2004
نوشته‌ها
2,934
لایک‌ها
31
سن
39
محل سکونت
Tehran
آيا بنظر شما شدنیه؟
به نظر من شدنیه ولی حتما شرکتی از شهرستان های اطراف تهران (اگه تهرانی هستید) یا از همون جایی که درس میخوندید پیدا کنید ! این نیوزیلندی ها خیلی شرلوک هلمز هستند ! مثلا میگن تو مشهد بودی چطوری سابقه کار پاره وقت از تهران داری ؟

اگه ممکنه در مورد پیشنهاد کار توضیحات بیشتری بدید
ببینید ، سایت هایی هستند که کارشون کاریابی هست !
کافیه شما یک رزومه کاری خوب و با مدارک کافی درست کنید و برید تو این سایت ها دنبال کار بگردید !
اگه کسی (شرکتی) از شما خوشش بیاد میتونه برا شما پیشنهاد کار بفرسته !
 

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
11 جولای 2004
نوشته‌ها
2,934
لایک‌ها
31
سن
39
محل سکونت
Tehran
سلام من واسه مستر برق "سيستم هاي قدرت " مي خوام برم البته 1 سال آينده :
1-دوره فوق ليسانس 1.5 هست؟
دوره فوق لیسانس یک ساله هست !

2-واسه اين مدت مبلغ 25 ميليون كفايت ميكنه همه مخارج.
ببینید ، زندگی کردن حساب دو دوتا چهارتا نیست !
هزینه ها اونجا معلومه ! شما ببینید میتونید با این پول اونجا زندگی کنید ! (مثلا من میتونم :دی)

3-دانشگاه كاتريريا چطور هست؟
این دانشگاه کجاست ؟
میشه اسم انگلیسیشو بنویسید ؟
مطمئنید نیوزیلنده ؟
 
بالا