این دانشگاه رتبه 628 دنیا رو داره ! خیلی غوله !اسم دانشگاه كانتربريا هست canterbury
خوب اونجور كه تو سايتش نوشته 25000 دلار نيوزلند واسه دانشگاه ميشه ميشه حدودا 16 ميليون درسته؟
و اينكه دوره فوق رو در نيوزلند بگزروني آيا تاثيري در پذيرش واسه اقامت دايم داره؟
بله ، پذیرشش یکم سخته و باید زود اقدام کنی !اين دانشگاه canterbury پذيرش سخت ميده؟من آزاد درس ميخونم.اين كانتربري هم تو كرايس چرچ هست ديگه
اینو بعد بهت جواب میدم اگه اشکالی نداره ! من تاریخ دقیقشو نمیدونم !2-تاريخ فرستادن مدارك از كي هست؟و آيا دانشگاه ها ريز نمرات رو قبول ميكنند واسه پذيرش اوليه؟
همسری با مدرک تحصیلی و سابقه کار امتیازه دوست من !آیا داشتن همسر و فرزند امتیاز مثبت داره یا منفی؟
در حالت عادی ما حدود 105-110 امتیاز برای شروع داریم، با این توضیحاتی که می فرمایید ما شروع کنیم قدم به قدم با شما یا صبر کنیم همش تموم بشه بعد شروع کنیم؟
کمتر از یک سالپروسه چه مدتی داره ؟
بله ، من فعلا ایران هستم ! اما خب امیدوارم که زمستون برم !یه سئوال دیگه ببخشید شما ایران تشریف دارید؟
تاريخ فرستادن مدارك از كي هست؟و آيا دانشگاه ها ريز نمرات رو قبول ميكنند واسه پذيرش اوليه؟
من با چندتا از دوستان مکاتبه کردم !سلام
هر شرکتی می تونه پيشنهاد کار بفرسته یا باید شرکت از ليست Accredited Employers List باشه که در خود سایت اداره مهاجرت باشه؟
من با چندتا از دوستان مکاتبه کردم !
به محض اینکه جوابشو کامل بدست بیارم خدمتتون عرض میکنم !
در آینده توی هدف هام زندگی در نیوزیلند رو دارم !ديويد جان شما ميخواهي بري نيوزلند؟
خبب بذار بره دیگه ! چیکارش داری ؟ :دیداداش من ديپلم داره و گير داده ميگه ميخواهم برم استراليا
به نظر شما عاقبتش چي ميشه؟