با سلام
من تازه با اين سايت آشنا شدم . هنوز نمي دانم آيا اين قسمت فعال هست يا نه ؟
در صورتي كه فعال هست خواهش مي كنم به اين سوالاتم در رابطه با مهاجرت به نيوزيلند جواب دهيد !
ابتدا مشخصاتم را به شما معرفي مي كنم :
1 - 36 سال دارم
2 - تحصيل درمهندسي كامپيوتر از دانشگاه ....
3 - دو مدرك از وزارت كار
4 - مربي ورزش
5 - دو مدرك بين الملي
6 - 7 سال سابقه كار با بيمه ( 3 سال دولتي - 4 سال در يك شركت بين الملي مهندسي )
7 - 6 ماه كار مربيگري ورزش
8 - ثبت101 اثر از طراحي هام در كتاب خانه ملي با گواهي و شماره ملي
9 - زبان انگليسي خوب ( البته نمي دانم گرفتن ايلتس اجباري يا نه ؟)
10 - كارت مربيگري مهد كودك
11 -غير از 7 سال ، 6 سال كار طراحي و چاپ بدون بيمه ولي تمامي كارهاي چاپي ام را مي توانم از شركت معتبر تبليغاتي كه كار كردم و چاپخانه هاي مربوطه استعلام كنم و گواهي بگيرم.
سوالها ي مربوطه :
1 - آيا با همچين سابقه اي مي توانم اقدام كنم براي گرفتن ويزاي كار و اقامت و بعد تحصيل يا نه ؟
2 - شما به يكي از سوالات دوستان در اينجا نوشته بوديد فوق ديپلم را بي خيال ! واقعا بايد اينطور در نظر گرفت حتي براي مداركي كه در دنيا معتبر هستند و بين الملي و قابل ترجمه و تاييد از وزارت امور خارجه ؟
3 - من براي گرفتن مدرك از دانشگاهم چند سالي است مشكل دارم كه خود دانشگاه به من يك راه حل داده ؟ كه براي وزارت امور خارجه يك گواهي اشتغال به تحصيل بگيرم با درج تعدا د واحد هاي پاس شده كه قابل ترجمه است ؟ آيا همين هم براي من مي تواند امتياز بياورد؟
4 - من زبانم خوب است . نمي خوام وقتم در اين كلاسها تلف شود و تصميم دارم با گرفتن معلم خصوصي مخصوص گرفتن ايلتس كارم را جلو ببرم . اگر راه حل ديگري هم هست ممنون مي شوم راهنماييم كنيد .
5 - من در ابتدا مي خواهم براي كار اقدام كنم تا از لحاظ اقامت و كار موقعيت بهتري داشته باشم و بعد با توجه به در آمدم بطور جدي مي خواهم در رشته انيميشن (با توجه به رشته تحصيليم و دو مدرك معتبر هنريم ) در دانشگاه هاي آنجا مشغول شوم و همچنين در رشته ورزشيم نيز فعاليت كنم. با توجه به مشخصاتم آيا اين امتياز را مي توانم بياورم تا براي اقامتم اقدام كنم ؟ ( چون در كل نا اميد هستم
در اين مغوله)
6 - در مورد سوابق كاري كه بيمه رد نشده است ، باز من مي توانم با گرفتن صرفا تعداد سنواتم از جاهاي ياد شده امتياز براي گرفتن كار در آنجا بياورم يا نه ؟
البته به اينجانب يك وكيل معتبر معرفي كرده اند ( از طريق فاميل دورم كه در نيوزيلند اقامت دارند ) ولي واقعيتش هزينه آن بسيار بالا است و من بعدش را نمي دانم چيكار كنم ؟( منظورم وقتي رسيدم آنجا شايد تا كار مورد علاقه ام پيدا شود و ... براي مدتي بيكار باشم و مجبور شوم مدتي از جيب بخورم )
ممنون مي شوم من را راهنمايي كنيد و به سوالتم گرچه زياد هستند به اينجانب جواب و توضيح دهيد.
با تشكر
نيوشا