• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مهاجرت (n)

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
زدن این تاپیک بدست منی که از با چشم اشکبار از ناف اروپا برگشتم از زهر تلختره اما...
به قول ماکسیموس:
با زمین خوردن بر‌می‌خیزیم، و با تسلیم شدن خواهیم مرد.

نمیشه آدم تا آخر عمر خودشو فریب بده.
در اسرع وقت باز شرایط پیش بیاد تصمیم گرفتم از اینجا برم. هر جا که شد.

حتی اینطوری...

از
@Dodge Super Bee
و مولایم @Webmoney-XCH
برای حضور در تاپیک دعوت به عمل میارم.

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
خیلی دوست دارم برم سمت نروژو اینا همونجا یه کاری باری یه مزعه ای یه دره ای تپه ای چیزی تو این دهاتاش .خودم باشم و خودم سکوت فقط .
دیگه با پول ماها جواب نی . هیچ جایی که دیگه رامون نمیدن باز چند سال قبل المان خیلی ایرانی میگرفتی . الان فقط وقت سفارت یه سال شده باقیش بماند .
سن که میره بالا ادم ریشه میکنه سخت میشه کند .کاش پدر مادرمون جای مدرسه و دانشگاه و این کوفت و زهر مار و نمره ،میفرستاد زبان و خارج .

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
ما که نهایت بریم هند یا نپال یه گوشه دور از جرم و جسم مادیات شاهد فاسدشدنمون باشیم:rolleyes:

نه حوصله 4چوب دارم نه قوانین نه قرار داد . این کرونا فقط شیر زد بهمون

30سالگی به بعد دیگه آدم اون اغتشاش گر سابق نی

از 5تا آدمی که میشناسم 2تاش رفته و 2تا دیگر خواستار رفتن هستن اون یدونه هم از مصطفی حقوق میگیره

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
خیلی دوست دارم برم سمت نروژو اینا همونجا یه کاری باری یه مزعه ای یه دره ای تپه ای چیزی تو این دهاتاش .خودم باشم و خودم سکوت فقط .
دیگه با پول ماها جواب نی . هیچ جایی که دیگه رامون نمیدن باز چند سال قبل المان خیلی ایرانی میگرفتی . الان فقط وقت سفارت یه سال شده باقیش بماند .
سن که میره بالا ادم ریشه میکنه سخت میشه کند .کاش پدر مادرمون جای مدرسه و دانشگاه و این کوفت و زهر مار و نمره ،میفرستاد زبان و خارج .
من 19 سالگی به پدرم گفتم بفرستم بورسیه رایگان..
نفرستاد.. گفت هرکی رفت خارج کارگر شد:|
گفتم من که دارم قانونی میرم.تحصیلی میرم..
سواد نداشت متوجه نمیشد.. من خر هم کله نکردم سرخود برم..
آخرش2 سال پیش تو 28 سالگی با 60 تومن پول از خانواده جدا شدم و اومدم تهران..

شیر تو دهن من..
اگه همون 19 سالگی بجا خارج میومدم تهران پارک خوابی هم میکردم باز الان به یه جایی رسیده بودم..
هی امید داشتم پشتمو بگیره نیازی نباشه مثل کسایی که بدشانس بودن از نقطه صفر شروع کنم.. شیر خر هم بهم نداد..
سرمایه برای مغازه زدن داشت بهم نمیداد..
یه مدت راننده نیسان بودم..یه مدت کنار خیابون تپسی ثبتنام میکردم..
آخرش هم اومدم تهران تو این سگ وضعیت..

یه واحد خونه بهم سهم رسید میگه بیا بفروشش هرکاری میخوای باش بکن..
.
گفتم بذارمش شافتم تو این سن و اوضاع اقتصادی؟
سرمایه م دهه 20 سالگیم بود.. خونه هم مال خودت.

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
امید..
ادم بعضی وقتا ضربه رو از امید میخوره..
خیلی ها هم میتونستن برن ولی به آینده کشور امید داشتن و نرفتن..

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
خیلی وقت ها آدم دنبال مقصر برای شکست های خودش میگرده و نمیخواد قبول کنه که خودش هم تقصیر داره
مهاجرت هم به یکی از این تقصیر ها در ذهن بعضی افراد تبدیل شده: اگر رفته بودم، اگه اینکار و کرده بودم و ...
این یعنی آدم خودشو فریب بده و به یه احساس رضایتی برسه که مشکل از من نبود اگر مهاجرت کرده بودم الان داشتم با ایلان ماسک نوشمک میخوردم

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637
ولی سعی کنید تو ایران همیشه یه کسب و کار کوچیکی داشته باشید که اگر خدایی نکرده شکست هم خوردید بتونید برگردید و سرباز کسی نشید (حالا چه 5 میلیون در ماه در بیاره چه 500 میلیون)...
تو ایران خیلی راحت میشه ماهی حداقل 3 - 4 میلیون در آورد و فقط کافیه وقت بزارید و بعد از اون دیگه روی پروژه های خودتون کار کنید و به قولی گفتنی کارمند کسی نباشید.من خیلیارو دیدم که ناله می کنن ولی ظهر ساعت 12 پا میشن و ماشین رو بر میدارن میرن پیش رفیقاشون بعد میگن کار کو.خب زحمت بکش علم داشته باش,کار هم هست.

بعد 3 4 سال کار کردن برو خارج اونجا کار کن
در کل زندگی خیلی سخته به همین راحتی ها نمیشه به جایی رسید D :

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
خیلی وقت ها آدم دنبال مقصر برای شکست های خودش میگرده و نمیخواد قبول کنه که خودش هم تقصیر داره
مهاجرت هم به یکی از این تقصیر ها در ذهن بعضی افراد تبدیل شده: اگر رفته بودم، اگه اینکار و کرده بودم و ...
این یعنی آدم خودشو فریب بده و به یه احساس رضایتی برسه که مشکل از من نبود اگر مهاجرت کرده بودم الان داشتم با ایلان ماسک نوشمک میخوردم
ولی امید دانا داشته با پهلوی یخمک میخرده :sneaky:

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
مشکل اینجاست که مهاجرت با اون همه سختی و دوری تضمین موفقیت نیست یعنی بازم آینده نامعلومه
بنظرم آدم یا باید بورسیه تحصیلی بشه و بره یا جاب افر بگیره بره ، که اونم میشه یه کارمند معمولی که از کارهای معمولی ایران خیلی بهتره

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
اینکه زندگی های فاکداپ تو ایران روتینه اسم ش شکست نی . اسم ش جبره

ملت برای ابتداییات حقوق اجتماعی شون درجا میزنن. این ترویج ایده الوژی و مذهب هم حالشون رو بهم میزنه . تهش هم با مصطفی روبرو میشن که زبونش درازه

مکافات های اینجا فقط اقتصادی نیست که. فردا دلار بشه اصلا 2هزار تومن . همچنان اون استبداد های فرهنگی-اجتماعی-مذهبی-جنسی-جنسیتی و.... بر پاست

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
بهترین سرمایه گذاری شغلی توی وبه..
آزادی.. از زمان و مکان..
مشکل اینجاست که مهاجرت با اون همه سختی و دوری تضمین موفقیت نیست یعنی بازم آینده نامعلومه
بنظرم آدم یا باید بورسیه تحصیلی بشه و بره یا جاب افر بگیره بره ، که اونم میشه یه کارمند معمولی که از کارهای معمولی ایران خیلی بهتره
اگه بشه قانونی رفت و الزامی هم به کارکردن در جامعه ش نباشه..
سرمایه گذاری روی درآمد فریلنسری بهترین چیزه..

Last edited:

memol1985

Registered User
لایک‌ها
2,008
کسی ک زرنگه تو روستا هم گلیمش رو از آب میکشه آسمون همه جا آبی رنگه

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
دوسته بهنام هم راه ندادن اومد گفت آسمون همه جا یک رنگه :LOL:

لهه لهه میزنن پشت مانیتور برای گرجستان حتی

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
بورسیه تحصیلی پول میخواد .اونجا که نمیزارن کار کنی نهایتش شبا بری پذیرایی و توالت شوری .
ساپورتر میخواد راه به راه یورو بزنه .دست تنها خیلی به گاجیه .همون تحصیلی 8 هزارتا یا 10 هزارتا فکر کنم بلوک میکنه.ولی خوب خوبی زیادداره .
برای کار هم این 3 سال گذشته خیلی سخت شده .خیلی
قبلا ملت میرفتن دبی یه دوره رنگکاری یا جوش کاری میرفتن .از همونجا میرفتن المان .
ولی رفتن خوبه ،زبان میخواد .
ایرانی بودن خیلی اذیت میکنه .عربا تو اروپا کلا کثافت کاری زیاد میکنن .ایرانیا میچسبونن به اونا به یه چوب میزنن .
دست تنها نه که نشه میشه ولی فسیل میشی .
خیالت از اینور راحت باشه خوبه .یه طوری بری اینور کلا صفر میشی.
حساب کن مثلا 7-8 سال کار کردی بالاخره یه جایگاهی یه حقوقی یه چیزی پیدا کردی .
ول کنی بری بیایی دوباره از صفر تو اون سن با اون شرایط خیلی خیلی سنگیه

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
بورسیه تحصیلی پول میخواد .اونجا که نمیزارن کار کنی نهایتش شبا بری پذیرایی و توالت شوری .
ساپورتر میخواد راه به راه یورو بزنه .دست تنها خیلی به گاجیه .همون تحصیلی 8 هزارتا یا 10 هزارتا فکر کنم بلوک میکنه.ولی خوب خوبی زیادداره .
برای کار هم این 3 سال گذشته خیلی سخت شده .خیلی
قبلا ملت میرفتن دبی یه دوره رنگکاری یا جوش کاری میرفتن .از همونجا میرفتن المان .
ولی رفتن خوبه ،زبان میخواد .
ایرانی بودن خیلی اذیت میکنه .عربا تو اروپا کلا کثافت کاری زیاد میکنن .ایرانیا میچسبونن به اونا به یه چوب میزنن .
دست تنها نه که نشه میشه ولی فسیل میشی .
خیالت از اینور راحت باشه خوبه .یه طوری بری اینور کلا صفر میشی.
حساب کن مثلا 7-8 سال کار کردی بالاخره یه جایگاهی یه حقوقی یه چیزی پیدا کردی .
ول کنی بری بیایی دوباره از صفر تو اون سن با اون شرایط خیلی خیلی سنگیه
الان یکی در رشته جامعه شناسی در نروژ چی میخواد بشه تهش؟ گیرم کلی هم پول براش ریختن . اهل it و مباحث فنی راحتترند تا علوم انسانی جماعت

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
الان یکی در رشته جامعه شناسی در نروژ چی میخواد بشه تهش؟ گیرم کلی هم پول براش ریختن . اهل it و مباحث فنی راحتترند تا علوم انسانی جماعت
والا 99 درصد مردم جهان چیزی نمیخواد بشن تهش .ارامش میخوان همین .

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
والا 99 درصد مردم جهان چیزی نمیخواد بشن تهش .ارامش میخوان همین .
اونکه حل ـه . بگن من بهشون بدم :cautious:

سقف زندگی مردم هم شیریه دیگه . هی دنبال چندصد متر خونه و ماشین و شکم و غریضه ن چیزی خارج از این 4چوب ضده حاله براشون

والا یارو نشسته نروژ درگیر اسپینوزا و فرویده ما اینجا باید خرجش رو بدیم تهه ش هم میاد ایران 4تا کتاب ترجمه میکنه و 50متر زیر زمین کرایه کنه ستارخان بره بشینه

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
تو ایران خیلی راحت میشه ماهی حداقل 3 - 4 میلیون در آورد و فقط کافیه وقت بزارید و بعد از اون دیگه روی پروژه های خودتون کار کنید و به قولی گفتنی کارمند کسی نباشید.

داداش یک زمانی کسی کار نمی کند و ماهی 4 میلیون می گیرد (مثل معلمان آموزش و پرورش در تابستان یا اساتید دانشگاه با حقوق های بالاتر) که می گوییم می صرفد. یعنی شما کار نمی کنی اما 4 تومان درآمد داری!

اما یک زمانی فردی 8 ساعت در روز کار می کند، تهش 5 تومان ماهی می گیرد. خب 3 تومانش را که باید هزینه خانه بدهد. 2 تومان هم برای خودش می ماند که باید بخور نمیر تا آخر ماه سر کند.

الان ماهی 5 تومان درآوردن کجایش ذوق دارد؟ :confused:

sys_co2

Registered User
لایک‌ها
4,835
تصمیم گرفتم از اینجا برم. هر جا که شد.
هرجا که شد ؟ نه ! انصافا باید پلن داشته باشی. نمیشه احساسی حرکت زد. داری سر ِ باقی مونده ی عُمرت قمار میکنی برادر من.

کاش پدر مادرمون جای مدرسه و دانشگاه و این کوفت و زهر مار و نمره ،میفرستاد زبان
زبان . زبان . زبان

من خر هم کله نکردم سرخود برم..
من درد مشترک ام ، مرا فریاد کن .

امید..
ادم بعضی وقتا ضربه رو از امید میخوره..
خیلی ها هم میتونستن برن ولی به آینده کشور امید داشتن و نرفتن..
امیدوار بودم. کارآفرینی کردم. کار سخت کردم.کار آسون کردم. خیلی کارها کردم. نشد ... امیدم له شد . له !

ناشکری نشه ، وضعیت فعلیم خوبه اماااااا اونکارایی که انجام دادم تا الان ، باید وضعیت بهتر از این حرف ها میبود. نه من ، که خیلی از جوون های این مملکت که فقط شقیقه ها رو سفید کردیم ، مفت ، مفت ...
#اقتصاد_بیمار

آسمون همه جا آبی رنگه

آبی رنگ نیست. بعضی جاها آبی رنگ تره. نه که مرغ همسایه غاز باشه ها ، نه . فقط "فرق ها از زندگی تا زندگیست"
کسی که با سلول به سلولش زندگی رو حس میکنه ، و مفهوم زندگی کردن رو حس میکنه ، بیشتر اذیت میشه وقتی آبی رنگ تر ها رو میبینه.

بالا