Tidus
Registered User
- نوشتهها
- 1,419
- لایکها
- 11,628
من به چشم مواردیو دیدم خونه فروختن بچه شون بره آلمان و خودشون با سه تا بچه دیگه رفتن مستاجری.احتمالا مقداری هم سطح ریسک پذیریشون اومده پایین.
مورد دیدم یه سال فقط رفتن قبرس بچه پزشکی بخونه بیاد اینور آزاد ادامه بده و...
تمام اینا بدون بازگشت مال. با ریسک اینکه اصلا طرف خارج نتونه بمونه بعد تحصیل یا اینجا مدرک اون یکی رو قبول نکنن. حالا اینکه بیان اونجا راحت زندگی کنن کجاش ریسکه هیچ مالیم خورده نمیشه طرف کارش خیلی درسته اونی که جور میکنه بری و اون کشورم اقامت میده بعد دو ماه.
عروس داماد ندارن کلا دو تا بچه دارن اون یکیم با من همنظره زیادم پیر نیستن والدینمن نظرم اینه که زیاد رو این گزینه حساب نکنی ، خونه رو فروختن واقعا یه ریسک حساب میشه ، خصوصا" برای خانواده ای که فرزند بزرگ دارن و احتمالا عروس یا داماد.
بذار راحت باشن ، گناه دارن ، شاید واقعا به لحاظ روحی امادگی و توان تحمل فشار مهاجرت رو ندارن و به تو نمیگن
نه برادر ، هیچ فرجی نمیشه. نمون. اگه واقعا تو تایپت رفتن هست ، نه منتظر کسی بمون ، نه منتظر قول و ایده ی کسی بمون. رو خودت سرمایه گزاری کن و برو.
سه مساله: همینجا هفتاد درصد نون شون رو من میدم و تن کار کردن قطعا دارم اونورم میتونمعیب نداره ، با همون چیز تومن و انگیزه ی زیادی که ممکنه داشته باشی ، موفق تری.
زیادم رو کار کردن و خرج ِ دیگران رو دادن حساب نکن.
دو به همین دلیل و چون کارم تمام وقته نه میتونم پس انداز کنم نه رو خودم سرمایه گذاری کنم ادامه تحصیل و... کارمم جوریه رزومه برام نمیشه
سومین حتی اگه کل پنج شش تومن حقوقمم سیو کنم سالها طول میکشه و اونوقت معلوم نیست این راه هنوز باشه یا نه عمر منم گذشته