• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مهاجرت (n)

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
احتمالا مقداری هم سطح ریسک پذیریشون اومده پایین.
من به چشم مواردیو دیدم خونه فروختن بچه شون بره آلمان و خودشون با سه تا بچه دیگه رفتن مستاجری.
مورد دیدم یه سال فقط رفتن قبرس بچه پزشکی بخونه بیاد اینور آزاد ادامه بده و...
تمام اینا بدون بازگشت مال. با ریسک اینکه اصلا طرف خارج نتونه بمونه بعد تحصیل یا اینجا مدرک اون یکی رو قبول نکنن. حالا اینکه بیان اونجا راحت زندگی کنن کجاش ریسکه هیچ مالیم خورده نمیشه طرف کارش خیلی درسته اونی که جور میکنه بری و اون کشورم اقامت میده بعد دو ماه.
من نظرم اینه که زیاد رو این گزینه حساب نکنی ، خونه رو فروختن واقعا یه ریسک حساب میشه ، خصوصا" برای خانواده ای که فرزند بزرگ دارن و احتمالا عروس یا داماد.
بذار راحت باشن ، گناه دارن ، شاید واقعا به لحاظ روحی امادگی و توان تحمل فشار مهاجرت رو ندارن و به تو نمیگن
عروس داماد ندارن کلا دو تا بچه دارن اون یکیم با من همنظره زیادم پیر نیستن والدین
نه برادر ، هیچ فرجی نمیشه. نمون. اگه واقعا تو تایپت رفتن هست ، نه منتظر کسی بمون ، نه منتظر قول و ایده ی کسی بمون. رو خودت سرمایه گزاری کن و برو.
عیب نداره ، با همون چیز تومن و انگیزه ی زیادی که ممکنه داشته باشی ، موفق تری.
زیادم رو کار کردن و خرج ِ دیگران رو دادن حساب نکن.
سه مساله: همینجا هفتاد درصد نون شون رو من میدم و تن کار کردن قطعا دارم اونورم میتونم
دو به همین دلیل و چون کارم تمام وقته نه میتونم پس انداز کنم نه رو خودم سرمایه گذاری کنم ادامه تحصیل و... کارمم جوریه رزومه برام نمیشه
سومین حتی اگه کل پنج شش تومن حقوقمم سیو کنم سالها طول میکشه و اونوقت معلوم نیست این راه هنوز باشه یا نه عمر منم گذشته

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
کسایی که به ما آخرت میفروختن دنیای خوبی دارن .

شت بگیرن این غرب امروزی را که لانه ی انواع اقسام مصطفی شده . اللخصوص آلمان و کانادا

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
تو این یک سالی که گذشت ، چکارا کردی ؟
بهترین فرصته که از ترکیه گیم فول جنگل یا تاکسی بزنی تا سالونیک..
نه عزیز مگه عقلمو از دست دادم...
تو فکر روش دیگه ایم هزینه و روابطشو دارم تهیه میکنم. (قانونی) اینجا نمیتونم بگم چون دشمن دارم و خیلی خوشحال شدن تا الان.
این دفعه ردخور نداره. تو این سه سال-نه یه سال-حسابی کار کردم و مهارت و استقامتو بردم بالا. پول و خرید یه سری چیزا فرعه واقعا..

نمیتونم قطعی بگم، ولی اگه گرفت حتما به گوشت میرسه یادم بنداز اطلاع رسانی کنم آتیش بگیرن😛
لایو و عکس از یه جا میدم چیز فنگ شن😉😁

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
یکی از دوستام بهم چندتا موسسه کاریابی که مجوز دارنو معرفی کردن
بهشون زنگ میزنی و مهارت و مدرک تحصیلیت و در آخر مبلغی که میتونی تامین کنی رو میگی و البته جایی که دوست داری بری
مثلا کشورهای حوزه خلیج فارس
اونا هم در مقابل مواردی که عنوان کردی و با توجه به مبلغی که داری شغل رو برات پیدا میکنن
و البته نباید کمتر از ۱۰۰ میلیون هم داشته باشی که قاعدتا نزدیک ۵۰ تومنشو مال اوناس

میخواستم بدونم کسی از دوستان با این روش مهاجرت کرده یا خیر؟

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
یکی از دوستام بهم چندتا موسسه کاریابی که مجوز دارنو معرفی کردن
بهشون زنگ میزنی و مهارت و مدرک تحصیلیت و در آخر مبلغی که میتونی تامین کنی رو میگی و البته جایی که دوست داری بری
مثلا کشورهای حوزه خلیج فارس
اونا هم در مقابل مواردی که عنوان کردی و با توجه به مبلغی که داری شغل رو برات پیدا میکنن
و البته نباید کمتر از ۱۰۰ میلیون هم داشته باشی که قاعدتا نزدیک ۵۰ تومنشو مال اوناس

میخواستم بدونم کسی از دوستان با این روش مهاجرت کرده یا خیر؟
کشورهای حاشیه خلیج فارس وقتی پیر شدید درصورت نداشتن سوپیشینه به شما تابعیت و پاسپورت میدن اینو در نظر داشته باشین. فقط برای پول دراوردن جای خوبین و رفاه. ولی معلوم نیست مثل دوبی یهو ایرانیا رو بندازن بیرون یا نه. ضمنا با وجود داشتن نایت کلاب و... احساس میکنی توی قم هستی. همه زنها حجاب کامل دارن (به جز عده معدودی که قطعا تو کوچه خیابون زیر نگاه سنگینین) و مردها هم اون لباس مخصوصشون. من که چنین جایی برم به شخصه افسردگی میگیرم. حالا بخوان ماکزیمم رفاه رو داشته باشن لامبورگینی سوار شن و...
بعد اینا اکثرا کلاه بردارن خیلی دقت کن. پرس و جو کن و...
بیشتر پزشکها و پیراپزشکها رو این کشورا میگیرن که من اگه چنین مدرکی داشتم جاهای خیلی بهتر میرفتم.
ولی اگه با اون اصلا می بودنشون مشکل نداری و پول و رفاه میخوای حتما برو.

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
جور شه برم، یه جاییه که اینجا و تلگرام عکس بذارم دو نفرو حتما تاپیک ترحیمشونو میزنن چند روز بعد :p :LOL:
امیدوارم جور شه سال دیگه.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
یکی از دوستان پارسال رفت کَنَدا. اونجا هم توی یکی از ادارات مشغول شده
کانادا 3 ساله اقامت میدن ...
قیمتای اینجا رو براش می گفتم و... هی می گفت ایران بهتره گفتم خب ول کن بیا.

یکی دیگه قرار بود بره ایتالیا، شعبه اپل اونجا. با مدیر مالی اپل (اگه اشتباه نکنم) هم کنفرانس انلاین داده بود . به خاطر کووید اینا جور نشد بره. گفت کارشو انلاین همینجا انجام میده یا چی

Last edited:
بالا