• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مهاجرت (n)

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
از نظر شما راه درست برای جوان ایرانی چیه
از زیتون بریدن فاکتور بگیر
حداقل یدونه زیتون رو که بچینه:unsure: امیدوارم دولت سید نرها رو آتیش بزنه و مسیر نفس کشیدن رو برای نرها سخت و سختر کنه
svnxo5.gif

*راه* اینجا اسمش در واقع میشه حکمت و قسمت و شانس و...

راه درست رو نه نشون میدن نه انتخاب میکنن - راه اگه درست باشه یه جامعه میفتن توش مثل جاپون

تو این مسیر آموزشی تربیتی غلط باید ببینی روزگار چی میخواد برات . وعلا راه و مسیر اصولی باشه اصلا نیاز نیست منتظر باشی ببینی چی میشه

به یکی بگی برو کار کن میبینی خودت تههه تجربه شغلی ت ختم به زمین خریدن شدن و زمین هم مصطفی خرده رفته

بگی برو تحصیل کن میبینی میره بعد چندسال با مدرک برمیگرده با همون کارگاهی که توش کار میکرده

تو جامعه خر اندر چمن کدوم راه کدوم مسیر

دارایی هاتون تو زندگی فقط ختم به پول شد این یعنی فاکداپ شدی . دیگه مابقی ش چندصباحی زنده ایم و سرنوشت همه مون دو متر خاکه k5445.gif

یه چند نسلی بخوایم نخوایم باید فدا بشیم که حداقل یک مسیر و راه مناسبی شکل بگیره برای 6نسل بعد از خودمون. تو این سیستم غلط خروجی شانسیه

یه 80 میلیون نفر همه میخوان پولدار باشن. خوجگل باشن . خفن باشن . خوب معلومه تو این راه از روی هم دیگه رد میشن . این وسط فقط منم میخوام برم هند سادو بشمk5480.gif

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
بهترین راه مهاجرت اینه آدم یون رو تنگ کنه بشینه درس بخونه بره اون ور آب! مجانی بورس میشی، درس می خونی، عشق می کنی، آخرم همونجا کار می گیری و تمام.

الان شما 20 میلیارد هم داشته باشی خایه باقرم تو کشورهای درست درمون به آدم نمیدن :cautious:

sys_co2

Registered User
لایک‌ها
4,835
از نروژی جماعت مفت خور تر نیست

باهاشون فک میزنی یارو از شدت شکم سیری و رفاه زدگی نمیدونه چه دغدغه ای باید داشته باشه

یارو هنوز تو این فازه نژاد هرچه سفیدتر باهوش تر و اصیل تر
اتفاقا نروژیه داره درست فکر میکنه
هرچه سفید تر ،
40719_4brqofm.gif

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
بهترین راه مهاجرت اینه آدم یون رو تنگ کنه بشینه درس بخونه بره اون ور آب! مجانی بورس میشی، درس می خونی، عشق می کنی، آخرم همونجا کار می گیری و تمام.

الان شما 20 میلیارد هم داشته باشی خایه باقرم تو کشورهای درست درمون به آدم نمیدن :cautious:
90% جامعه از همون دوران دبیرستان الان کار نکنن گرسنه میمونن. زمان ما دوران دانشجویی بود.
به همین راحتیام نیست کسی تو ایران درس بخونه، کار نکنی جایی نیست ازش بیاری بخوری. من خیلی دوست دارم درس بخونم ولی باید همه ش کار کنم تا زنده بمونم
اون چیزیم که شما میگی IQ بالا میخواد هر کسی نداره. وگرنه پزشکها و مهندسها اکثرشون باهوشن و اکثرشونم تو باتلاق این مملکت، فاند خیلی سخت شده. مهاجرت از کشور جهان سوم حقیقتا فقط پول میخواد، الانم پول کلون. ضمنا درمورد ریجکتهایی اخیر کانادا سرچ کنید حتما...
شما هم فقط بهت گفتم بچسبی به کار و درآمد رو دلار کنی در فرصت مناسب فرار کنی بری از درس دیگه مهاجرت درنمیاد.

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
90% جامعه از همون دوران دبیرستان الان کار نکنن گرسنه میمونن. زمان ما همون دوران دانشجویی بود.
به همین راحتیام نیست کسی تو ایران درس بخونه، کار نکنی جایی نیست ازش بیاری بخوری
اون چیزیم که شما میخوای IQ بالا میخواد هر کسی نداره. وگرنه پزشکها و مهندسها اکثرشون باهوشن و اکثرشونم تو باتلاق این مملکت. مهاجرت از کشور جهان سوم حقیقتا فقط پول میخواد.

بهونه نیار، باید درس خوند اون هم به شدت
shutup.gif

به مرگ افتک آخرین چیزی که به کارت میاد پوله! الان شما 2 میلیون دلار ببر تو انگلستان ملک بخر، اگه بهت شهروندی بریتانیا رو دادند. می تونی ملک بخری و اونجا اقامت کنی اما شهروندشون نمیشی. یعنی 50 میلیارد تومان رو بردی ریختی تو جوی آب. باید طرح اشتغال زایی داشته باشی و 10 نفر رو به مدت 5 سال سر کار ببری تا آخر بتونی با پولت شهروندی این کشورها رو بگیری.

تنها کشوری که با خرید خونه به آدم شهروندی میده ترکیه است yeah.gif

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
بهونه نیار، باید درس خوند اون هم به شدت
shutup.gif

به مرگ افتک آخرین چیزی که به کارت میاد پوله! الان شما 2 میلیون دلار ببر تو انگلستان ملک بخر، اگه بهت شهروندی بریتانیا رو دادند. می تونی ملک بخری و اونجا اقامت کنی اما شهروندشون نمیشی. یعنی 50 میلیارد تومان رو بردی ریختی تو جوی آب. باید طرح اشتغال زایی داشته باشی و 10 نفر رو به مدت 5 سال سر کار ببری تا آخر بتونی با پولت شهروندی این کشورها رو بگیری.

تنها کشوری که با خرید خونه به آدم شهروندی میده ترکیه است مشاهده پیوست 1258569
ولی در نظر بگیر با همون پول شما میتونی بری مثلا آلمان تو خوابگاه عالی، کلی تفریح کنی، چیز میز بخری رستوران بری و... با فاند انقدر قدرت مانور نداری
من وضع زندگی اونی که فاند رفته رو اونجا دیدم. وضع اونیم که با پول رفته یه راست پارتی و عشق و حال هم دیدم (اونم نه مثل فاندیه تو شرق، بلکه تو هامبورگ)

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
ولی در نظر بگیر با همون پول شما میتونی بری مثلا آلمان تو خوابگاه عالی، کلی تفریح کنی، چیز میز بخری رستوران بری و... با فاند انقدر قدرت مانور نداری
من وضع زندگی اونی که فاند رفته رو اونجا دیدم. وضع اونیم که با پول رفته یه راست پارتی و عشق و حال هم دیدم (اونم نه مثل فاندیه تو شرق، بلکه تو هامبورگ)

داداش مگه چیزم خله 30 میلیارد رو ببرم برای فان و دختر بازی اون ور
22.gif

ما همسایمون فارغ التحصیل شریف بود، بدون اینکه یه قرون خرج کنه رفت آمریکا، الانم همونجا استاد دانشگاه شده. من شاهد بودم. هم هوش بالایی داشت، هم مثل خر فقط می خوند. حالا درسته دوران دانشجویی ممکن بود 2500 دلار بگیره ولی خب دوران دانشجویی است دیگه. با هیچ الان باید سالی 150 هزار تا در بیاره، تازه شهروند آمریکا هم شده :cautious:

ولی من الان اگه بخوام 2 میلیون دلار تو آمریکا سرمایه گذاری کنم، بهم شهروندی اعطا نمی کنند. باید یه عده رو ببرم سر کار، ممکنه تو این راه شکست بخورم پولم دود شه بره هوا. نمی صرفه اینکار.

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
۲ میلیون دلار ببری آلمان که آخرش بری تو خوابگاه و بتونی رستوران بری؟ اینا رو که همینجا هم با ۲ میلیارد تومن میشه انجام داد. چه خبرهههههه؟

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
ما همسایمون فارغ التحصیل شریف بود،

همیشه یکی از همسایه هاتون در تاریخ جاودانه شدن
155fs505059.gif

موسس کافه ویونا قدیم همسایه ما بود:دی جدا از شوخی . روزگاری یک فردی به زور خانواده ش چپونده میشه تو تحصیل . آی زوری باید رتبه بیاری و بری شریف و.... نهایتا هم شریف تحصیل کرده. ولی خوب خوده طرف کاملا میدونسته اهل شغل و کارـه و به زور چوب پدر در شریف گرفتار شده

شریف رو ول میکنه میره دنبال معشوقه ش یعنی استار باکس . کافه ویونا تاسیس میکنه و در حال حاضر 45تا شعبه داره تو کل کشور و رسما کافه و شیرینی و ایران دستشه دیگه رسما

حجم در آمد اینقدر زیاد میشه که در 2کشور فرنگی سرمایه گذاری میکنه و اصلا نیاز نداره بیاد ایران به شعبات سری بزنه

ولی طرف هنوز شاکیه از خودش که سالها در مسیر تحصیل چیکار میکرده وقتی مهارت دیگه ای داشته :unsure: تو آمریکا و اروپا ش هم خیلی از کارآفرین ها از صدکیلومتری دانشگاه رد نشدن

خلاصه که باید هرجور شده و تو همین سیستم داغون ایران در حداکثر 18سالگی دوزاری فرد بیفته که آقا به درد تحصیل میخوره یا بازار کار

اینقدر این دهه 60ی 70ی ها حیف و میل شدن تو مسیر غلطی که استعداد یابی نشدن و این مسیر غلط تو پاچه دهه 80ی ها و 90یی ها هم خواهد رفت . تهش هم یارو میاد غر میزنه که با لیسانس باید بشینم پشت ایسوزو خیارشور پخش کنم . خو نکبت نون ت رو جمع میکردی به جا دانشگاه میرفتی بازار کار . میرن دانشگاه جفت یابی و جفت گیری تهش ناله کنان میان بازار کار یه سیسی هم میگرن که گویا هیچ شغلی شایسته اینا نیست :poop:

الان تو ایران تحصیل دیگه انحصاری شده . اللخصوص پزشکی که خیلی از نظر در آمدی شیرین است

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
وقتی امثال اینا و امید دانا و یک سری مصطفی رو در غرب میبینم شبیه گیف های facepalm میشم :(

منتظر بوده برسه سریع اولین عکس رو رونمایی کنه . ببین دیگه ج.ا از آدما چی میسازه که ابتداییات زندگی هم تا ابد براشون دغدغه میمونه:دی حالا همین آدم فردا ج.ا بیاد بهش بگه دیگه حجابی در کار نیست میاد میگه ایران بهترین جای دنیاست:D

دیدی یارو میگه رفتم ترکیه که شلوارک بپوشم

Untitled.jpg

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
۲ میلیون دلار ببری آلمان که آخرش بری تو خوابگاه و بتونی رستوران بری؟ اینا رو که همینجا هم با ۲ میلیارد تومن میشه انجام داد. چه خبرهههههه؟
من کی این رقما رو گفتم؟ یه ده هزار یورو که باید لای پاس باشه حداقل برای دو سال جوابه، ده هزار تا دیگه هم ببری کاملا میتونی راحت زندگی کنی تا پایان تحصیل با انواع عشق و حال
ضمنا اصلا امکانات اونجا رو با ایران مقایسه نکن عزیز یه قلم رستوران تو ایران مگه مک دونالد و kfc هست مثلا؟
با پول صد البته محدود به خوابگاهم نیستی میشه خونه مستقل بگیری اجاره کنی
در کل کسی میتونه با فاند بره ولی مثل رفتن با پول چیزیه که هر کس نمیتونه چون هوش طرف مثل پول دراوردن دست خودش نیست

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
وقتی امثال اینا و امید دانا و یک سری مصطفی رو در غرب میبینم شبیه گیف های facepalm میشم :(

منتظر بوده برسه سریع اولین عکس رو رونمایی کنه . ببین دیگه ج.ا از آدما چی میسازه که ابتداییات زندگی هم تا ابد براشون دغدغه میمونه:دی حالا همین آدم فردا ج.ا بیاد بهش بگه دیگه حجابی در کار نیست میاد میگه ایران بهترین جای دنیاست:D

دیدی یارو میگه رفتم ترکیه که شلوارک بپوشم

جنسیتش چیست یا شیخ؟

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
نظر نسبت جمعیتی هیچ کشوری اندازه ایران دانشجو نداره . ولی خوب خروجی چیه . جایگاه علمی کجاست . صنعت ش چه غلطی میکنه . یه پزشک ایرانی هنوز نتونسته بره ام
افریقا بیشتر هست هست نرخ دانشجو نسبت جمعیت

دلایل عدم پیشترفت کوتاه : حکومت رانتی و بی کفایت
ولی اینها ارتباطی به سوال من نداشت

تکرار : اگر دانشجو ایرانی درنهایت یک ...وونی اکادمیک شده تحویل جامعه داده میشه چه دیپلم چه لیسانس چرا اکثر اپلای ها قبول میشه و مقام های بالاتر فاند های عالی هم میگیرن?

دیپلمه با کمی زبان دانشگاه های متوسط

قبولی کنکور رتبه خوب دانشگاه عالی )بورسیه)
لیسانس های سراسری دانشگاه های عالی
لیسانس های پولی و ازاد کالج های ضعیف مناسب پناهندگی

همه این گروها پذیرش دارن :)) غیر ازاون گروه اخر همه هم خروجی دارن !!!

این المانم که نقل تاپیک شده همه این گروه های بالا میگیره خخخ

همه اینا در نهایت به نظرم تطهیر جمهوری اسلامیه

و از تفکر (تقصیر مردم ) بیرون میاد

لیسانس گرفتن هیچی بلد نیستن!! کجای
برین.ی به پول و اخرم بدون کارت اقامت برگردی به کشورت..از کجا میاری این حرفارو خدایی?

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
افریقا بیشتر هست هست نرخ دانشجو نسبت جمعیت

دلایل عدم پیشترفت کوتاه : حکومت رانتی و بی کفایت
ولی اینها ارتباطی به سوال من نداشت

تکرار : اگر دانشجو ایرانی درنهایت یک ...وونی اکادمیک شده تحویل جامعه داده میشه چه دیپلم چه لیسانس چرا اکثر اپلای ها قبول میشه و مقام های بالاتر فاند های عالی هم میگیرن?

دیپلمه با کمی زبان دانشگاه های متوسط

قبولی کنکور رتبه خوب دانشگاه عالی )بورسیه)
لیسانس های سراسری دانشگاه های عالی
لیسانس های پولی و ازاد کالج های ضعیف مناسب پناهندگی

همه این گروها پذیرش دارن :)) غیر ازاون گروه اخر همه هم خروجی دارن !!!

این المانم که نقل تاپیک شده همه این گروه های بالا میگیره خخخ

همه اینا در نهایت به نظرم تطهیر جمهوری اسلامیه

و از تفکر (تقصیر مردم ) بیرون میاد

لیسانس گرفتن هیچی بلد نیستن!! کجای

برین.ی به پول و اخرم بدون کارت اقامت برگردی به کشورت..از کجا میاری این حرفارو خدایی?
تو آخه چطور میگی بدون کارت اقامت برگردی به کشورت : )) فکر کردی حتما طرف میره اونجا میخوره مبخوابه و سس میکنه
نه عزیزم طرف درسشم میخونه کارشم پیدا میکنه میمونه، اتفاقا چون کار نمیکنه راحتترم درس میخونه تو بهترین شرایط. از دوستان یکی بود پسره چند سال پیش هجده سالش بود، نخبه نبود زرنگم نبود فقط درسش خوب بود اونجا داره پزشکی میخونه آلمان و پول هم پدرش که اینجا باز پزشک هست میده که پسر اونجا بدون کار راحت درس بخونه. بقیه پولدارهاییم که میگم برای عشق و حال نمیرن من رفتم از نزدیک دیدم مثل شما یه چیزی نشنیدم. تمام درس میخونن اما فراغ بال بدون اینکه مثل رفیقم برن هتل کار خدماتی کنن یا نصفه شب برن برای بسته بندی و...
به هر حال تا آخر عمر با این فکر و خیالات فاند اکثر افراد تو باتلاق این مملکت میمونن...
همون رفیقم که گفتم نصفه شب میرفت سرکار، معدل کارشناسی رشته مهندسی 19 داشت. فاند به اون سادگیا نیست گرفتنش برادرجان، خصوصا برای کاربرای پاتوق:D وقت توضیح ندارم فقط خیرخواهانه میگم اگه شرایطشو دارید این دست اون دست نکنید ولی متاسفانه ایرانیا تمام دنبال اینن بایدن براشون دعوتنامه به همراه جت اختصاصی بفرسته
طرف رو سیبیل شاه نقاره میزنه اوج تلاش مهاجرتیش ثبتنام تو لاتاریه
تو این تاپیک داشتیم دوستان ورد زبونشون امریکاس. بابا تو پروفسور سمیعیم باشی پاس کشورت ارزشش از ولتای علیا هم پایینتره. کوتاه بیا داداش یکم توقعاتو بیار پایین.

Last edited:

perfect2019

Registered User
لایک‌ها
200
ندا یاسی سیتیزن کانادا شد. (پاسپورت کانادا گرفت) 🤣 :D
بعضی ها هنوز دارند استخاره میگیرن!

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
آخه چطور میگی بدون کارت اقامت برگردی به کشورت : )) فکر کردی حتما طرف میره اونجا میخوره مبخوابه و سس میکنه
نه عزیزم طرف درسشم میخونه کارشم پیدا میکنه میمونه، اتفاقا چون کار نمیکنه راحتترم درس میخونه تو بهترین شرایط. از دوستان یکی بود پسره چند سال پیش هجده سالش بود، نخبه نبود زرنگم نبود فقط درسش خوب بود اونجا داره پزشکی میخونه آلمان و پول هم پدرش که اینجا باز پزشک هست میده که پسر اونجا بدون کار راحت درس بخونه. بقیه پولدارهاییم که میگم برای عشق و حال نمیرن من رفتم از نزدیک دیدم مثل شما یه چیزی نشنیدم. تمام درس میخونن اما فراغ بال بدون اینکه مثل رفیقم برن هتل کار خدماتی کنن یا نصفه شب برن برای بسته بندی و...
شش سال درس بخون و پنج سالم کار کن که چهل درصد تکس بدی برگردی با اقامت کیف کنی?

اروپا ( فقط المان و انگلیس) برای قشر متوسط خوبه و برای کسانی که با کمتر از ده هزارتا بتونن خودشون برسونن و با کمک سوسیال زندگیشون ازاین رو به اون رو کنن ( این که میگی یک چیزی شنیدی ٢٠١٢ منم جز همین دسته بودم که این روش انتخاب کردم نه درامد بالایی دیدیم نه اون مدینه فاضله ای که ملت از یک کشور سوسیال کمونیستی ساختن)

من نمیفهمم این منطق دو میلیون یورو ببری درس بخونی .. خوب اینو میبری یک جایی مثل کانادا و امریکا پولت باد بخوره چند برابر شه درجا سیتیزن شی نه بندر هامبورگی که برات شده مدینه فاضله درصورتی که مرکز کارهای تروریستی جمهوری اسلامیه و هرچی جنایته ....

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
دو میلیون یورو 😂
هامبورگ مرکز جنایت🤣
پ.ن: امریکا و کانادا در جا سیتیزن شدی با همین پول (بیست هزار یورو) منم ببر (الان باز میگه دو میلیون یورو😂)

@Webmoney-XCH حرف منو گوش نمیدن لاقل تو بیا بهشون بگو دو میلیون یورو چقدره اصلا:D

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
بالا