• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مهاجرت (n)

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
اسپم نکن :mad:
تاپیک جدیه
TAEfL_SmileyCente.gif

srx190d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
5,934
افغانستان کارگر سر گذر قبول می‌کنه هر کی پایه بریم

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
بحث های دقیق تر در این تاپیک هست

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
عمو تیدوس شما اراده کنی رفتی
فک کردی مثل افتکی که فقط اسپانیا بتونی پولشویی کنی

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
جانه تیداس حوصله کارای اداری و برو بیا و با مصطفی سر و کله زدن رو ندارم

با سابقه 72 ساعت خدمت آخرشم پول دادیم به پاسپورتی که حق یک شیعه ست در شیعه خانه امام زمان. از همون روز مونده تا کشو تا الان :rolleyes:

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
از چاله خودشونو بندازن تو چاه ؟ مشاهده پیوست 1247562

اگه ته چاه گنج باشه چی ؟:love:
همین کشورهایی که امروز مقصد مهاجرت ایرانی هاست، ثروتشون رو از کار کردن در کشورهای آسیایی و آفریقایی به دست آوردن.

الان هم کشورهای زیادی هستن که حکومت دینی ندارن، فرصت های کار و سرمایه گذاری زیادی هم دارن، اما اکثر مردم پاشون رو اونجاها نمیذارن. شاید علتش این باشه که مردم ایران از قدیم به نوعی"کارمند حکومت" بودن عادت کردن. یعنی دلشون میخواد که کار مشخصی انجام بدن و بابتش پول بگیرن و با اعصاب راحت زندگی کنند:D. شما حتی در بورس و کارهایی از این دست هم این قضیه رو می بینی. طرف میگه دولت گفت ما سهام بخریم و خریدیم، الان چرا دولت اجازه داده ما ضرر کنیم.

شاید حرف قشنگی نباشه، اما متاسفانه درصد بزرگی از مردم ایران، راحت طلب هستن. بخاطر همین موضوع حتی بعد از مهاجرت هم پیشرفت زیادی نمیکنن. چون به یک زندگی راحت معمولی راضی هستن. من آدمی می شناسم که تا حالا 4 تا پست داک گرفته، فقط برای اینکه یه حقوقی بگیره و بیرونش نکنن تا اقامتش قطعی بشه:D. آدمی می شناسم که در ایران مولتی میلیاردر بود. دکتر داروساز بود... الان رفته در امریکا، پشت کانتر فروشگاه زنجیره ای نشسته، حتی حاضر نیست قسمتی از ثروتش رو به اونجا منتقل کنه و بیزینسی برای خودش ایجاد کنه.
بیش از نیم قرنه که ایران داره دانشجو و متخصص به همه کشورهای پیشرفته می فرسته. اما حتی یک برنده مشترک جایزه نوبل نداشتیم :rolleyes: مصر و پاکستان برنده جایزه نوبل داشتن.
خیلی از ایرانی هایی که مهاجرت کردن، حتی شغل درست و حسابی ندارن. شغلشون اینه که مهاجر جدید میبرن یا دانشجو میبرن یا جنسی بین ایران و اون کشور خرید و فروش میکنن:p. طرف دانشجوی پست داک در امریکاست، خانواده اش رو در ایران میفرستاد که ماهی هزار دلار ارز دانشجویی بگیرن، از اون طرف فاندی که از دانشگاه میگرفت، به قیمت دلار آزاد به دانشجوهای جدید می فروخت. با مدرک دکترا در پیشرفته ترین کشور دنیا، خلاقانه ترین شغلی که به ذهنش رسیده بود این بود:D.

پناهنده ها رو هم که همگی دیدیم. طرف یه پرونده 500 صفحه ای درست کرده که من در ایران جونم در خطره و شلاق خوردم و عنقریبه که اعدامم کنن، چند سال که میگذره و پاسپورت پناهندگیش رو میگیره، راحت به ایران رفت و آمد میکنه و جنس قاچاق جابجا میکنه و انگل هر دو کشور میشه. اتفاقا این ادم ها خیلی هم با کارمند های سفارت رفیق هستن و این کسانی که می بینید در خارج از کشور رای دادن، اکثرا از این قماش هستن:D

خلاصه در اینکه مصطفی به کشور گند زده شکی نیست. ایشالا زیر تریلی بره:p ... اما مردممون هم هر کدوم برای خودشون مصطفایی هستن. واقعیت اینه که از هر دو تا ایرانی که به خارج مهاجرت میکنه، یکیشون خسارت محضه برای اون کشور مقصد

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
کاش پدر مادرمون جای مدرسه و دانشگاه و این کوفت و زهر مار و نمره ،میفرستاد زبان

آلان به این دهه 60یی ها که بچه دارن میگی بچه رو نفرست تو این مدرسه های مصطفی به گاج میره به زیتونشونم نیست . سالی 9 میلیون پول مدرسه غیرانتفایی هم میدن . یعنی هزینه میکنی همان مضخرفات همیشگی رو بریزن تو حلق بچه هم استعداد و هم وقت هم بچگی ش رو نابود کنن .3ساعت م بیشتر از دولتی باید بمونن مدرسه . مراسمات مذهبی و....هم اضافه سازمان دارن

روزی 2-3ساعت یوتیوب شرف داره کلا به سیستم آموزشی ایران . تا دانشگاه هم همین مضخرفات رو ادامه میدن بدبختی :دی فکر میکنن راه تربیت از مدرسه و دانشگاه میگذره . تا تهه دانشگاه هم میرن ولی هیچکدوم از نیازها و مهارت های زندگی رو یاد نگرفتن و کلا آدمای تئوری ن عملی ندارن. یارو از شریف کشید بیرون رفت کافی شاپ زد الان همه استان ها شعبه داره . تازه دوزاری ش افتاد که استعداد استارباکس داره ولی خوب سالها زوری به خاطر فیشار ننه بابا و پرستیژ الکی میرفته دانشگاه. با کنکور و اینا هم رویا فروشی میکنن به مردم . 14هزار ساعت تا مقطع دیپلم فقط باید پشت میز بشینن خو مخ ساییده میشه:دی

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
پناهنده ها رو هم که همگی دیدیم. طرف یه پرونده 500 صفحه ای درست کرده که من در ایران جونم در خطره و شلاق خوردم و عنقریبه که اعدامم کنن، چند سال که میگذره و پاسپورت پناهندگیش رو میگیره، راحت به ایران رفت و آمد میکنه و جنس قاچاق جابجا میکنه و انگل هر دو کشور میشه. اتفاقا این ادم ها خیلی هم با کارمند های سفارت رفیق هستن و این کسانی که می بینید در خارج از کشور رای دادن، اکثرا از این قماش هستن:D

اون سیستم هایی که اینارو راه میدن مشکل دارن . ملت تظاهر به رنگین کمونی میکنن که از ایران برن . جالبه بسیاری شون م موفق میشن .پروتکل علمی خاصی ندارن همینجوری گله ای انتخاب میکنن . این وسط اونی که واقعا رنگی کمونی ـه و تو ایران عذاب فرهنگی خانوادگی و اجتماعی و.. میکشه در حق ش علننا تجاوز شده

پروتکل شون عین نیظام وظیفه خودمون. هیچ مسیر علمی ـه خاصی ندارن . اینجا به 4خط حرف زدن بسنده میکنن اونجا هم به 4خط مصاحبه .اونی که اینجا تو عذابه همچنان در عذابه اما اونی که تو اینستاگرام پیج داره و کلی تظاهر آپلود کرده حتی اینستاگرام هم شده کریر ش :دی

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
یه چیز خیلی جالب ایرانی که خارج میرن برای پناهندگی یا موندن ، از ایرانیا دیگه فاصله میگیرن .میگن غیر دردسر هیچی نداره !

Q__Q

Registered User
لایک‌ها
3,358
همیشه برام سوال بوده که چرا ایرانی ها تمایلی به مهاجرت به کشور های توسعه نیافته ندارن.
دنبال پولشویی و کار خلاف نیسن مثه افتک و مصطفا
2cnbex2.gif

img_20210623_085211_660_os5q.jpg

🔴 خرید بیش از۱۰۰۰پاسپورت جزایر کومور توسط افراد با نفوذ ایرانی/ رویترز

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
یه چیز خیلی جالب ایرانی که خارج میرن برای پناهندگی یا موندن ، از ایرانیا دیگه فاصله میگیرن .میگن غیر دردسر هیچی نداره !
زیاد پیش میاد . هم دیگه رو لهه میکنن که از هم عبور کنن . افغانی ها و سوری ها و عراقی ها هم این بلا رو سرـه خودشون میارن

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
اگه ته چاه گنج باشه چی ؟:love:
همین کشورهایی که امروز مقصد مهاجرت ایرانی هاست، ثروتشون رو از کار کردن در کشورهای آسیایی و آفریقایی به دست آوردن.

به نظر من اگر کسی همین جا نتونه گلیمشو از آب بیرون بکشه جای دیگه هم نمیتونه

الان هم کشورهای زیادی هستن که حکومت دینی ندارن، فرصت های کار و سرمایه گذاری زیادی هم دارن، اما اکثر مردم پاشون رو اونجاها نمیذارن. شاید علتش این باشه که مردم ایران از قدیم به نوعی"کارمند حکومت" بودن عادت کردن. یعنی دلشون میخواد که کار مشخصی انجام بدن و بابتش پول بگیرن و با اعصاب راحت زندگی کنند:D. شما حتی در بورس و کارهایی از این دست هم این قضیه رو می بینی. طرف میگه دولت گفت ما سهام بخریم و خریدیم، الان چرا دولت اجازه داده ما ضرر کنیم.

شاید حرف قشنگی نباشه، اما متاسفانه درصد بزرگی از مردم ایران، راحت طلب هستن. بخاطر همین موضوع حتی بعد از مهاجرت هم پیشرفت زیادی نمیکنن. چون به یک زندگی راحت معمولی راضی هستن. من آدمی می شناسم که تا حالا 4 تا پست داک گرفته، فقط برای اینکه یه حقوقی بگیره و بیرونش نکنن تا اقامتش قطعی بشه:D. آدمی می شناسم که در ایران مولتی میلیاردر بود. دکتر داروساز بود... الان رفته در امریکا، پشت کانتر فروشگاه زنجیره ای نشسته، حتی حاضر نیست قسمتی از ثروتش رو به اونجا منتقل کنه و بیزینسی برای خودش ایجاد کنه.
بیش از نیم قرنه که ایران داره دانشجو و متخصص به همه کشورهای پیشرفته می فرسته. اما حتی یک برنده مشترک جایزه نوبل نداشتیم :rolleyes: مصر و پاکستان برنده جایزه نوبل داشتن.
خیلی از ایرانی هایی که مهاجرت کردن، حتی شغل درست و حسابی ندارن. شغلشون اینه که مهاجر جدید میبرن یا دانشجو میبرن یا جنسی بین ایران و اون کشور خرید و فروش میکنن:p. طرف دانشجوی پست داک در امریکاست، خانواده اش رو در ایران میفرستاد که ماهی هزار دلار ارز دانشجویی بگیرن، از اون طرف فاندی که از دانشگاه میگرفت، به قیمت دلار آزاد به دانشجوهای جدید می فروخت. با مدرک دکترا در پیشرفته ترین کشور دنیا، خلاقانه ترین شغلی که به ذهنش رسیده بود این بود:D.

خلاصه در اینکه مصطفی به کشور گند زده شکی نیست. ایشالا زیر تریلی بره:p ... اما مردممون هم هر کدوم برای خودشون مصطفایی هستن. واقعیت اینه که از هر دو تا ایرانی که به خارج مهاجرت میکنه، یکیشون خسارت محضه برای اون کشور مقصد

اینها رو موافقم :دی
رئیس اتاق بازرگانی ایران چین چند سال پیش که حساب های ایرانی ها رو بستن (هنوز تحریم شروع نشده بود) شاکی شده بود یه مصاحبه کرده بود میگفت : دانشجو ما حسابش میلیون دلاری کار کرده 284.gif

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
من میرم ونزوئلا. یک شنبه ها میتونن لخت بیان بیرون . برای منه نیچریست خیلی خوبه .سیم چین هم میبرم دیگه تشخیص نر حامل زیتون راحتتر میشه k5480.gif

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
خیلی وقت ها آدم دنبال مقصر برای شکست های خودش میگرده و نمیخواد قبول کنه که خودش هم تقصیر داره
مهاجرت هم به یکی از این تقصیر ها در ذهن بعضی افراد تبدیل شده: اگر رفته بودم، اگه اینکار و کرده بودم و ...
این یعنی آدم خودشو فریب بده و به یه احساس رضایتی برسه که مشکل از من نبود اگر مهاجرت کرده بودم الان داشتم با ایلان ماسک نوشمک میخوردم
بحث بستر و شرایطه..
بیشتر اشاره به اون بخش تاثیر گذار در زندگی میشه ..باقی بخش های دیگه گردن خودمون..
من پول و سرمایه برام جز اولیوت های اول نیست.. پولدار ساکن ایران باشی چه فایده.. اول آخرش توی این محیط بدجوری..(فوقش بتونی سفر کنی و بری و بیای)
مهم زندگی سعادتمند به پشتوانگی توانایی خودم بود.. حالا نشد،توی همین محیط زندگی میکنم.. حالا دیگه از چه طبقه اقتصادی باشم زیاد برام مهم نیست..
اگه برام مهم بود ، خونه رو از پدره میگرفتم..

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
بحث بستر و شرایطه..
بیشتر اشاره به اون بخش تاثیر گذار در زندگی میشه ..باقی بخش های دیگه گردن خودمون..
من پول و سرمایه برام جز اولیوت های اول نیست.. پولدار ساکن ایران باشی چه فایده.. اول آخرش توی این محیط بدجوری..(فوقش بتونی سفر کنی و بری و بیای)
مهم زندگی سعادتمند به پشتوانگی توانایی خودم بود.. حالا نشد،توی همین محیط زندگی میکنم.. حالا دیگه از چه طبقه اقتصادی باشم زیاد برام مهم نیست..
اگه برام مهم بود ، خونه رو از پدره میگرفتم..
کلا حمایت تو یه دوره های از زندگی میتونه خیلی جلو بندازتت که دیگه بعدش بدرد نمیخوره و فرصت ها سوخته تا حد زیادی

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
زدن این تاپیک بدست منی که از با چشم اشکبار از ناف اروپا برگشتم از زهر تلختره ...
تیدوس..
تاپیک مال تو بود..
برگردیم سر بحث خودت..
ساکن کجا بودی؟
چند سالت بود اومدی؟
بخاطر وضعیت شغلی پدر و مادر مهاجرت معکوس کردین؟

بالا