اسپم نکن
تاپیک جدیه
اسپم نکن
تاپیک جدیه
حاجیکس هند چیه با خودم بیا ببرمت قلب لندن
از چاله خودشونو بندازن تو چاه ؟ مشاهده پیوست 1247562
کاش پدر مادرمون جای مدرسه و دانشگاه و این کوفت و زهر مار و نمره ،میفرستاد زبان
پناهنده ها رو هم که همگی دیدیم. طرف یه پرونده 500 صفحه ای درست کرده که من در ایران جونم در خطره و شلاق خوردم و عنقریبه که اعدامم کنن، چند سال که میگذره و پاسپورت پناهندگیش رو میگیره، راحت به ایران رفت و آمد میکنه و جنس قاچاق جابجا میکنه و انگل هر دو کشور میشه. اتفاقا این ادم ها خیلی هم با کارمند های سفارت رفیق هستن و این کسانی که می بینید در خارج از کشور رای دادن، اکثرا از این قماش هستن
این که شوخی بود
دنبال پولشویی و کار خلاف نیسن مثه افتک و مصطفاهمیشه برام سوال بوده که چرا ایرانی ها تمایلی به مهاجرت به کشور های توسعه نیافته ندارن.
زیاد پیش میاد . هم دیگه رو لهه میکنن که از هم عبور کنن . افغانی ها و سوری ها و عراقی ها هم این بلا رو سرـه خودشون میارنیه چیز خیلی جالب ایرانی که خارج میرن برای پناهندگی یا موندن ، از ایرانیا دیگه فاصله میگیرن .میگن غیر دردسر هیچی نداره !
اگه ته چاه گنج باشه چی ؟
همین کشورهایی که امروز مقصد مهاجرت ایرانی هاست، ثروتشون رو از کار کردن در کشورهای آسیایی و آفریقایی به دست آوردن.
الان هم کشورهای زیادی هستن که حکومت دینی ندارن، فرصت های کار و سرمایه گذاری زیادی هم دارن، اما اکثر مردم پاشون رو اونجاها نمیذارن. شاید علتش این باشه که مردم ایران از قدیم به نوعی"کارمند حکومت" بودن عادت کردن. یعنی دلشون میخواد که کار مشخصی انجام بدن و بابتش پول بگیرن و با اعصاب راحت زندگی کنند. شما حتی در بورس و کارهایی از این دست هم این قضیه رو می بینی. طرف میگه دولت گفت ما سهام بخریم و خریدیم، الان چرا دولت اجازه داده ما ضرر کنیم.
شاید حرف قشنگی نباشه، اما متاسفانه درصد بزرگی از مردم ایران، راحت طلب هستن. بخاطر همین موضوع حتی بعد از مهاجرت هم پیشرفت زیادی نمیکنن. چون به یک زندگی راحت معمولی راضی هستن. من آدمی می شناسم که تا حالا 4 تا پست داک گرفته، فقط برای اینکه یه حقوقی بگیره و بیرونش نکنن تا اقامتش قطعی بشه. آدمی می شناسم که در ایران مولتی میلیاردر بود. دکتر داروساز بود... الان رفته در امریکا، پشت کانتر فروشگاه زنجیره ای نشسته، حتی حاضر نیست قسمتی از ثروتش رو به اونجا منتقل کنه و بیزینسی برای خودش ایجاد کنه.
بیش از نیم قرنه که ایران داره دانشجو و متخصص به همه کشورهای پیشرفته می فرسته. اما حتی یک برنده مشترک جایزه نوبل نداشتیم مصر و پاکستان برنده جایزه نوبل داشتن.
خیلی از ایرانی هایی که مهاجرت کردن، حتی شغل درست و حسابی ندارن. شغلشون اینه که مهاجر جدید میبرن یا دانشجو میبرن یا جنسی بین ایران و اون کشور خرید و فروش میکنن. طرف دانشجوی پست داک در امریکاست، خانواده اش رو در ایران میفرستاد که ماهی هزار دلار ارز دانشجویی بگیرن، از اون طرف فاندی که از دانشگاه میگرفت، به قیمت دلار آزاد به دانشجوهای جدید می فروخت. با مدرک دکترا در پیشرفته ترین کشور دنیا، خلاقانه ترین شغلی که به ذهنش رسیده بود این بود.
پناهنده ها رو هم که همگی دیدیم. طرف یه پرونده 500 صفحه ای درست کرده که من در ایران جونم در خطره و شلاق خوردم و عنقریبه که اعدامم کنن، چند سال که میگذره و پاسپورت پناهندگیش رو میگیره، راحت به ایران رفت و آمد میکنه و جنس قاچاق جابجا میکنه و انگل هر دو کشور میشه. اتفاقا این ادم ها خیلی هم با کارمند های سفارت رفیق هستن و این کسانی که می بینید در خارج از کشور رای دادن، اکثرا از این قماش هستن
خلاصه در اینکه مصطفی به کشور گند زده شکی نیست. ایشالا زیر تریلی بره ... اما مردممون هم هر کدوم برای خودشون مصطفایی هستن. واقعیت اینه که از هر دو تا ایرانی که به خارج مهاجرت میکنه، یکیشون خسارت محضه برای اون کشور مقصد
بحث بستر و شرایطه..خیلی وقت ها آدم دنبال مقصر برای شکست های خودش میگرده و نمیخواد قبول کنه که خودش هم تقصیر داره
مهاجرت هم به یکی از این تقصیر ها در ذهن بعضی افراد تبدیل شده: اگر رفته بودم، اگه اینکار و کرده بودم و ...
این یعنی آدم خودشو فریب بده و به یه احساس رضایتی برسه که مشکل از من نبود اگر مهاجرت کرده بودم الان داشتم با ایلان ماسک نوشمک میخوردم
کلا حمایت تو یه دوره های از زندگی میتونه خیلی جلو بندازتت که دیگه بعدش بدرد نمیخوره و فرصت ها سوخته تا حد زیادیبحث بستر و شرایطه..
بیشتر اشاره به اون بخش تاثیر گذار در زندگی میشه ..باقی بخش های دیگه گردن خودمون..
من پول و سرمایه برام جز اولیوت های اول نیست.. پولدار ساکن ایران باشی چه فایده.. اول آخرش توی این محیط بدجوری..(فوقش بتونی سفر کنی و بری و بیای)
مهم زندگی سعادتمند به پشتوانگی توانایی خودم بود.. حالا نشد،توی همین محیط زندگی میکنم.. حالا دیگه از چه طبقه اقتصادی باشم زیاد برام مهم نیست..
اگه برام مهم بود ، خونه رو از پدره میگرفتم..
تیدوس..زدن این تاپیک بدست منی که از با چشم اشکبار از ناف اروپا برگشتم از زهر تلختره ...