فکر کرده هند داداشِ هلندههندیا خودشون گشنه اند بعد تیدوس میخواد بره اونجا
فکر کرده هند داداشِ هلندههندیا خودشون گشنه اند بعد تیدوس میخواد بره اونجا
اصن همچین جایی هس؟دانشگاه چنگ فونگ فینگ
نه. اسم دانشگاهه سخت بود یادم نموندهاصن همچین جایی هس؟
پ.ن: چرا خودتو دست کم میگیری ؟ پناهندگی و قاچاقی و این کارها برای آدم های داغونه. سربلند و با غرور برو. فرار نکردی که. داری برای زندگی بهتر میری
راه هست بجان مصطفی. بگردید پیدا می کنید. من اگه بخوام خیلی با شرح و بسط و کامل بگم، مطمئن باشید یا اون راه بخصوص سوخته یا خواهد سوخت، برای اینکه همون جماعت الکی مهاجر و دلال مهاجرت و آژانس میریزن سه ماهه به گند میکشنش کما اینکه قبلا خیلی راه های عالی و آبرومندانه برای افراد با استعداد و به درد بخور بود که عده ای مهاجرنما با سوء استفاده خرابشون کردن.البته میدونم شما افتک هستی : دی
لیکن
میشه بفرمایید این بنده خدا چجوری سربلند و با غرور بره ؟
بگید ما هم یاد بگیریم خودمونو از بند های استراتژی ضعف و بازنده بودن رها کنیم : D
خب برو پی وی سهیل بگو که مشاور املاکی ها ایده هات ندزدن و نسوزن :/راه هست بجان مصطفی. بگردید پیدا می کنید. من اگه بخوام خیلی با شرح و بسط و کامل بگم، مطمئن باشید یا اون راه بخصوص سوخته یا خواهد سوخت، برای اینکه همون جماعت الکی مهاجر و دلال مهاجرت و آژانس میریزن سه ماهه به گند میکشنش کما اینکه قبلا خیلی راه های عالی و آبرومندانه برای افراد با استعداد و به درد بخور بود که عده ای مهاجرنما با سوء استفاده خرابشون کردن.
سهیل میره به این خدمه پروازی میگه، اونا هم که دستشون با آژانس های توریستی تو یه کاسه استخب برو پی وی سهیل بگو که مشاور املاکی ها ایده هات ندزدن و نسوزن :/
به محضر ایت ال*له افتکهمین کشورهایی که امروز مقصد مهاجرت ایرانی هاست، ثروتشون رو از کار کردن در کشورهای آسیایی و آفریقایی به دست آوردن.
درود بر شما
به نظر من جایی برو که از طبقه بالایی وارد جامعه شون بشی. من خودم اسپانیاییم، اما اگر میخواستم صرفا برای پیشرفت در زندگی مهاجرت کنم، می رفتم امریکای لاتین. چون به اسپانیایی به چشم آدم برتر نگاه میکنن. حالا کافیه یه مقداری پول هم ببرم، قشنگ میتونم استعمار اسپانیا رو احیا کنم.
باید ببینی هدف نهاییت چیه. اگر برای تحصیل و کار علمی میخوای بری، قطعا کشورهای خاصی باید مد نظرت باشه. اگر برای پول در آوردن میری، کشورهای دیگری ... اگر صرفا میخوای از قید و بند مصطفی راحت بشی، قضیه کلا فرق میکنه.
کشور ایده آلی وجود نداره که همه اینها رو با هم به شما بده و چیز زیادی هم در عوضش نخواد.
شما ترکیه و اتریش رو مثال زدی. به نظر من علت معقولی داره که خیلی از ایرانی ها ترکیه رو ترجیح میدن. من خودم نزدیک شش ماه گراتس اتریش بودم. ظاهر قشنگی داره. برای منی که آدم احساسی نیستم و حتی اسپانیایی ها رو زیادی خونگرم میدونم، جای جذابی هم بود. اما با اینحال احساس تفاوت فرهنگیش کاملا محسوس بود. یعنی اگر میخواستم اونجا بمونم یا شروع به کار کنم، طول میکشید تا جا بیفتم. تازه من چشام آبیه
اما ترکیه، شما پات رو توی فرودگاه استانبول بذاری، همون میدون شوش خودمونه اگر از اروپا آمده باشی، کاملا تفاوت رو احساس میکنی.
پ.ن: چرا خودتو دست کم میگیری ؟ پناهندگی و قاچاقی و این کارها برای آدم های داغونه. سربلند و با غرور برو. فرار نکردی که. داری برای زندگی بهتر میری
توهمات یک عیرانی...هندیا خودشون گشنه اند بعد تیدوس میخواد بره اونجا
البته سهیل منو میگه هاسهیل میره به این خدمه پروازی میگه، اونا هم که دستشون با آژانس های توریستی تو یه کاسه است
استعمار کردن هم یه جور کاره. فقط اسمش بد در رفتهبه محضر ایت ال*له افتک
تا جایی که یادم میاد این اینا بودن که کشورهای دیگه رو مستعمره میکردن و منابع رو میبردن. اصولا خودشون کار نمیکردن انچنان ... البته تا منظور از کار چی باشه.
هند برای شخصی که نمیخوادرس بخونه چطور سکوی پرتابی هست؟ اگه میگی کار میکنی خب چرا هند پس؟ با اون جمعیت لنگ تخصص تو هستن؟ مگه بخوای بری نون بدی یه نون بخور نمیر دربیاریتوهمات یک عیرانی...
پسر جون یه بار از ایران خارج شو ببین گرسنه کیه. همین هندیا امریکا رو قرق کردن...
ما با افغانستان و سومالی برای صعود به گروه امثال اریتره و اتیوپی و جزایر قمر باید بجنگیم...
درضمن هند سکوی پرتاب خوبیه
بمونیم بالفرض برو ویکی اقتصادش نگاه کنه و تورم و رشد قیمت اجناس رو با کشور عزیزت مقایسه کن... اونجا فقر هست دلیلش جمعیت زیاده و بذای کسی که با دو قرونی بهش مهاجرت میکنه هم داستان فرق داره.
حداقلش اینه سالی n برابر اونجا گوشت و مرغ گرون نمیشه
پ.ن: نمیدونم چرا ایرانیها انقدر متوهمن که حتما باید با این پاسپورت شخمی ایالت پرنس ادوارد کانادا راهشون بده بدون ویزا برن تو اون فانوس دریاییه که تو سریال قصه های جزیره بود زندگی کنن و تا آخر عمر بخورن بخوابن... از خواب بیدار شید بابا
مورد دوم یه جا گشنگی هست یه جا جنگ یه جا فحشا و شراب خواری و فلان... همین آلمان بودم تا صبح صدا آمبولانس میومد drunk ها رو جمع میکرد... خب به من چه... تو هند گشنه هست، ه منی که از طبقه پست هند نیستم و با پول اونجا رفتم چه..
اون اقامت 25 هزار دلاری، قانونش در همه حوزه یوروی اروپا وجود داره. فقط هر چند وقت یکبار یکی از کشورها اجراییش میکنه. جمعیت هدف این نوع اقامت، بازنشسته ها هستن. شما باید ثابت کنی که در کشور خودت سالانه 25 هزار یورو درآمد ثابت داری ( از حقوق بازنشستگی یا اجاره املاک یا سود سهام و سپرده) و میتونی یک سال در اروپا زندگی کنی و این پول رو خرج کنی. در این صورت به شما اقامت میدندرود از ماست
صد البته گفتی امریکای لاتین به عنوان یک اسپانیایی، من شنیدم خیلیاشون مثل شیلی وضع خیلی خوبی دارن اصلا دارن میشن هم رده خود اسپانیا.
اما برای یه ایرانی تو این شرایط، اصلا ممکن نیست از بالا وارد شه افتک جان مگه اینکه آغازاده، مولتی میلیارد یا نخبه باشه که بنده هیچ کدومشون نیستم. فلذا اینکه بشه از بالا وارد جایی شیم به نظرم ناشدنیست. من به چشم خودم دیدم افغانهای داعشی و سیاهپوستهای غرب و مرکز افریقا ارج و قرب بیشتری نسبت به ما تو دنیا دارن.
درمورد روحیه اتفاقا من عاشق جاهای سرد و خشک مثل همین اتریشم. شرق آلمانم تقریبا همینطوره اون که بدتر بود هنوز جو کمونیستی و ون بلوک (آپارتمانهای انبوه) و مارکتهای قدیم کوچیک و سکوت شهر بعد ساعت نه شب رو داشت واقعا باهاش حال کردم.
ترکیه هم دقیقا میدونم چی میگی و هرگز نخواهم رفت حتی برای کارهای سفارت ایروان رو ترجیح میدم، همون قشر الیتشون رو تو آلمان به قدر کافی دیدیم... تو یه جا تو ایالت نیدرزاکسن داشتم قدم میزدم یه پیرمرد ترکه اومد فکر میکرد من ترکم شروع کرد ترکی حرف زدن جالبه همین لباسای روستاییهای آناتولیم تنش بود هر چقدر گفتم آلمانی حرف بزن داشت همون ترکی حرف میزد
درمورد پ.ن به چند دلیل:
تحصیلی رفتن اونم تو اروپا واقعا وقت تلف کردنه، (برای کسی که قصد موندن داره-حتی اگه رشته های طالب دار تو المانم خونده باشی درگیر قوانین ملانصرالدینی زیادی میشی که آیا بشه آیا نشه) درضمن من رشته درست و حسابی تو دانشگاه نخوندم دیگه بدتر. در کل اوس بیلدونگ بهتره اما درش برای من به علت شرایط سنی و ایرانی بودن بسته س.
ولی با کلیت حرفت موافقم، میگردم ببینم راهی برای قانونی رفتن وجود داره یا خیر، اون راه گرفتن اقامت اتریش با 25 هزار دلار و همینطور اقامت ثبت شرکت لهستان و امثالهم هنوز باشه قطعا همونطور میرم. نبود اما قاچاق حساب شده، آدمشم میشناسم که مشتریای خاصم داره
این قانونش پابرجا هستش یعنی کسی میتونی به صورت عادی بره اقامت بگیره با 25 هزار تا در سال بدون دردسر؟اون اقامت 25 هزار دلاری، قانونش در همه حوزه یوروی اروپا وجود داره. فقط هر چند وقت یکبار یکی از کشورها اجراییش میکنه. جمعیت هدف این نوع اقامت، بازنشسته ها هستن. شما باید ثابت کنی که در کشور خودت سالانه 25 هزار یورو درآمد ثابت داری ( از حقوق بازنشستگی یا اجاره املاک یا سود سهام و سپرده) و میتونی یک سال در اروپا زندگی کنی و این پول رو خرج کنی. در این صورت به شما اقامت میدن
آژانس های توریستی و دلال های مهاجرتی از این قانون به شدت سوء استفاده کردن به طوری که خیلی از کشورهای اروپایی دیگه این نوع اقامت رو نمیدن، اگرچه قانونش وجود داره ... سوء استفاده هم به این صورته که میگن شما این 25 هزار تا رو یکجا بذار توی بانک، ما مدارکی برات میسازیم که نشون میده این درآمد سالیانه شماست.
ضمنا این نوع اقامت، اجازه کار نداره. مراقب باشید. بعدا نمی تونید استخدام قانونی بشید در اروپا.
ثبت شرکت هم همینطوره. ضمنا مدیرعامل شرکت شما باید یک فرد اروپایی باشه. یعنی بجز هزینه های دیگه، باید حقوق یک نفر لهستانی رو بدی. هر آژانس و وکیل مهاجرتی هم که غیر از این به شما گفت، دروغ میگه. کلا به حرف های وکلای مهاجرتی اعتماد نکن. اینها مثل آژانس های املاک هستن، فقط میخوان معامله رو جوش بدن و کمیسیونشون رو بگیرن، براشون مهم نیست که طرف بره اونجا به بدبختی بیفته. اکثرا هیچ روابط یا مزیتی هم نسبت به خود شما ندارن، فقط نامه نگاری ساده و مراحل کار رو به صورت ابتدایی یاد گرفتن
بلهاین قانونش پابرجا هستش یعنی کسی میتونی به صورت عادی بره اقامت بگیره با 25 هزار تا در سال بدون دردسر؟
اول خواستم جوابتو بدم دیدم بیر ددیت لایک زده، جواب بدم یا ندم بنظرت؟هند برای شخصی که نمیخوادرس بخونه چطور سکوی پرتابی هست؟ اگه میگی کار میکنی خب چرا هند پس؟ با اون جمعیت لنگ تخصص تو هستن؟ مگه بخوای بری نون بدی یه نون بخور نمیر دربیاری
بعد خودت میگی میخوای بری دانمارک و هلند، اونا تورو میخوان چکار اخه