الان هدف درآمدی هر شخص باید حدود 40-50 میلیون باشه که حداقل 20-25 تومنش محقق بشه وگرنه نمیشه زندگی عادی داشت.
همه مهارت ها اینطوری هستن..ولی قبول داری یک عده خیلی پول قشنگی در میارن؟
مثلا این کسانی که تو کار شیشه سکوریت هستند. یک دست به پیچ گوشتی بشه حداقل 100 تومان می گیره. خیلی مواقع کار رو در حد 15 دقیقه ای جمع می کنند. اینجوری کار می چسبه. یعنی این بابا ممکنه جمعا در طول روز بهش 2 تا مشتری بخوره. اما جمعا برای اون دو تا مشتری نیم ساعت وقت میذاره و 200 تومان می گیره که میشه ماهی 5-6 تومان.
یک سری کارها که خر حمالی واقعیه مشاهده پیوست 1247633
همه مهارت ها اینطوری هستن..
شما برای مهارت ترجمه خودت هم پیگیر بشی درآمد بیش از این ها خواهی داشت..
یه وبلاگ خارجی بزن و چند محتوا انگلیسی به انگلیسی بازنویسی کن بذار توش.. بعد دو ماه درامدت ثابت ماهی 6 تومن رو داره..ادامه ش بدی بیشتر میشه.. ولش کنی ثابت 3.5 -4 تومن همیشگی بهت میده..
بعدش وبلاگت رو وبسایت میکنی و حرفه یی تر توسعه ش میدی..
هر راهنمایی هم خواستی منو بچه ها هستیم کمکت میکنیم در رابطه با پیشفت وبلاگ و وبسایتت
دوستانی هستن که اکانت فعال شده گوگل دارن و درصدی به صورت منصفانه همکاری میکنن..نه جان نیما، همه مهارت ها اینگونه نیستند. البته این را هم بگویم این میزان دستمزد در همه جای ایران هم به یک میزان نیست. خلاصه بخت و اقبال با عده ای یار بوده و روند ساخت و ساز در بعضی از نقاط ایران قوت گرفت و بعضی ها ره صد ساله را یک شبه رفتند.
والله من خیلی علاقه به شغل خاص و روتین دارم. برای خبرگزاری های خارجی اخبار سیاسی ایران را فرستاده ام اما قبولش نمی کنند.
حالا اصلا ما یک سایت هم زدیم، بعد چگونه پول در بیاوریم؟ گوگل که ایران را تحریم کرده؟
یکم راه و چاه را به ما در پیغام خصوصی نشان بده ♥
دوستانی هستن که اکانت فعال شده گوگل دارن و درصدی به صورت منصفانه همکاری میکنن..
درآمدش فوق العاده ست..
با خودمم میتونی کار کنی..
روتین..
حقوق ثابت..
بیا پخ.. :-؟
بریم تاپیک از هر دری سخنی..الان باید برم مغازه. قراره 30 میلیون گیریم بیاد شب باهم حرف می زنیم.
من پول خوبی گیرم میاد اما دو مشکل وجود داره:
1- من کار نمی کنم و از بیکاری حوصله ام سر رفته مشاهده پیوست 1247641
2- این سرکشی هایی که انجام میدم هم مرتبط با رشته ام نیست. مشاهده پیوست 1247641
درود افتک جانهمیشه برام سوال بوده که چرا ایرانی ها تمایلی به مهاجرت به کشور های توسعه نیافته ندارن.
احسنت خاله سهیلا اتریش منتظر ماست بیا تا برویمدرود افتک جان
اتفاقا به شخصه تمایل دارم شده بشه برم یه کشور درجه دو مثل هند یا افریقای جنوبی. ولی تو اینها مشکل زبان و اقامت خواهیم داشت و به زحمتشم اصلا نمی ارزه با این تفاسیر. هند مثلا فقط به کسایی که اتباع خودشن تابعیت میده راه دیگه نداره، از راه سرمایه گذاریم باز نمیصرفه. همین ترکیه 250 هزار دلار میگیره خب این پولو میدی به میزان 25 هزار دلار اقامت اتریشو میگیری، چه کاریه.
دوم بنده به هیچ وجه نمیخوام لنگ بازیهای این کشورا بمونم آی اقامت تمدید کن پاس ابی قهوه ای بشه نشه و...(چه با ویزا بیزنس کاریابی چه با ویزا تحصیلی این قوانین ملانصرالدینی رو باید باهاشون دست و پنجه نرم کرد)
یه کشور پناهجو پذیر میری مثل هلند و یه راستم سر اصل مطلب
خیلی بتونم جور کنم شش هفت هزار یوروئه قاچاقی برم هلنداحسنت خاله سهیلا اتریش منتظر ماست بیا تا برویم
تو بار مسافرا بروخیلی بتونم جور کنم شش هفت هزار یوروئه قاچاقی برم هلند
چند نفر دیگه تکمیله حرکت کنیمکسی چین نمیره ؟
کشورای چشم بادومی خودشونم زیاد میدونن اصولاکسی چین نمیره ؟
خودتم خوب میدونی میرم خاله جانتو بار مسافرا برو
مهاجرت خیلی خوبه. خداوند متعال در قرآن می فرماید " قالوا کنا مستضعفین فی الارض، قالوا الم تکن ارض الله واسعه، فتهاجروا فیها " .به نظر من اگر کسی همین جا نتونه گلیمشو از آب بیرون بکشه جای دیگه هم نمیتونه
اینها رو موافقم :دی
رئیس اتاق بازرگانی ایران چین چند سال پیش که حساب های ایرانی ها رو بستن (هنوز تحریم شروع نشده بود) شاکی شده بود یه مصاحبه کرده بود میگفت : دانشجو ما حسابش میلیون دلاری کار کرده مشاهده پیوست 1247600
چینی ها ادعاشون زیاد شده کسی رو قبول نمیکنن. من یه دوست امریکایی دارم از دانشگاه کلتک بلند شده رفته دانشگاه چنگ فونگ فینگ چین، قبول نکردن هیئت علمی بشه، گفتن باید مدرکت ویت آنرز باشهکسی چین نمیره ؟
اتفاقا به شخصه تمایل دارم شده بشه برم یه کشور درجه دو مثل هند
درود بر شمادرود افتک جان
اتفاقا به شخصه تمایل دارم شده بشه برم یه کشور درجه دو مثل هند یا افریقای جنوبی. ولی تو اینها مشکل زبان و اقامت خواهیم داشت و به زحمتشم اصلا نمی ارزه با این تفاسیر. هند مثلا فقط به کسایی که اتباع خودشن تابعیت میده راه دیگه نداره، از راه سرمایه گذاریم باز نمیصرفه. همین ترکیه 250 هزار دلار میگیره خب این پولو میدی به میزان 25 هزار دلار اقامت اتریشو میگیری، چه کاریه.
بحث فرهنگ عقب افتاده پاره ای از این کشورا هم هست
دوم باید ببینی این کشورا اصلا توسعه نیافته ان واقعا؟ به نطر من جز ایران و افغانستان و یه سری کشورهای افریقایی (البته فقط افریقای مرکزی و غربی و شاخ افریقا) دیگه به جایی نمیشه گفت توسعه نیافته. شیلی رو در نظر بگیر
دوم بنده به هیچ وجه نمیخوام لنگ بازیهای این کشورا بمونم آی اقامت تمدید کن پاس ابی قهوه ای بشه نشه و...(چه با ویزا بیزنس کاریابی چه با ویزا تحصیلی این قوانین ملانصرالدینی رو باید باهاشون دست و پنجه نرم کرد)
یه کشور پناهجو پذیر میری مثل هلند و یه راستم سر اصل مطلب
مهاجرت خیلی خوبه. خداوند متعال در قرآن می فرماید " قالوا کنا مستضعفین فی الارض، قالوا الم تکن ارض الله واسعه، فتهاجروا فیها " .
ترجمه به مضمونش این میشه که مردم میگن اریجینال فیلم ذلیل مرده ما رو در زمین ضعیف گیر آورده و اذیتمون میکنه، به این مردم بگید آیا زمین خدا وسیع نیست ؟ خب مهاجرت کنید به یه جای دیگه
چینی ها ادعاشون زیاد شده کسی رو قبول نمیکنن. من یه دوست امریکایی داریم از دانشگاه کلتک بلند شده رفته دانشگاه چنگ فونگ فینگ چین، قبول نکردن هیئت علمی بشه، گفتن باید مدرکت ویت آنرز باشه
هندیا خودشون گشنه اند بعد تیدوس میخواد بره اونجا