• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مهاجرت (n)

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
برید لوله کشی یاد بگیرید بعد برید امریکا
282.gif

تو این فیلما دیدم علاوه بر درامد مزایایی زیادی داره
evilsmile.gif

llkesh.jpg

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
الان هدف درآمدی هر شخص باید حدود 40-50 میلیون باشه که حداقل 20-25 تومنش محقق بشه وگرنه نمیشه زندگی عادی داشت.

ولی قبول داری یک عده خیلی پول قشنگی در میارن؟

مثلا این کسانی که تو کار شیشه سکوریت هستند. یک دست به پیچ گوشتی بشه حداقل 100 تومان می گیره. خیلی مواقع کار رو در حد 15 دقیقه ای جمع می کنند. اینجوری کار می چسبه. یعنی این بابا ممکنه جمعا در طول روز بهش 2 تا مشتری بخوره. اما جمعا برای اون دو تا مشتری نیم ساعت وقت میذاره و 200 تومان می گیره که میشه ماهی 5-6 تومان.

یک سری کارها که خر حمالی واقعیه bav3_154fs759111.gif

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
ولی قبول داری یک عده خیلی پول قشنگی در میارن؟

مثلا این کسانی که تو کار شیشه سکوریت هستند. یک دست به پیچ گوشتی بشه حداقل 100 تومان می گیره. خیلی مواقع کار رو در حد 15 دقیقه ای جمع می کنند. اینجوری کار می چسبه. یعنی این بابا ممکنه جمعا در طول روز بهش 2 تا مشتری بخوره. اما جمعا برای اون دو تا مشتری نیم ساعت وقت میذاره و 200 تومان می گیره که میشه ماهی 5-6 تومان.

یک سری کارها که خر حمالی واقعیه مشاهده پیوست 1247633
همه مهارت ها اینطوری هستن..
شما برای مهارت ترجمه خودت هم پیگیر بشی درآمد بیش از این ها خواهی داشت..
یه وبلاگ خارجی بزن و چند محتوا انگلیسی به انگلیسی بازنویسی کن بذار توش.. بعد دو ماه درامدت ثابت ماهی 6 تومن رو داره..ادامه ش بدی بیشتر میشه.. ولش کنی ثابت 3.5 -4 تومن همیشگی بهت میده..
بعدش وبلاگت رو وبسایت میکنی و حرفه یی تر توسعه ش میدی..
هر راهنمایی هم خواستی منو بچه ها هستیم کمکت میکنیم در رابطه با پیشفت وبلاگ و وبسایتت

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
همه مهارت ها اینطوری هستن..
شما برای مهارت ترجمه خودت هم پیگیر بشی درآمد بیش از این ها خواهی داشت..
یه وبلاگ خارجی بزن و چند محتوا انگلیسی به انگلیسی بازنویسی کن بذار توش.. بعد دو ماه درامدت ثابت ماهی 6 تومن رو داره..ادامه ش بدی بیشتر میشه.. ولش کنی ثابت 3.5 -4 تومن همیشگی بهت میده..
بعدش وبلاگت رو وبسایت میکنی و حرفه یی تر توسعه ش میدی..
هر راهنمایی هم خواستی منو بچه ها هستیم کمکت میکنیم در رابطه با پیشفت وبلاگ و وبسایتت

نه جان نیما، همه مهارت ها اینگونه نیستند. البته این را هم بگویم این میزان دستمزد در همه جای ایران هم به یک میزان نیست. خلاصه بخت و اقبال با عده ای یار بوده و روند ساخت و ساز در بعضی از نقاط ایران قوت گرفت و بعضی ها ره صد ساله را یک شبه رفتند.

والله من خیلی علاقه به شغل خاص و روتین دارم. برای خبرگزاری های خارجی اخبار سیاسی ایران را فرستاده ام اما قبولش نمی کنند.

حالا اصلا ما یک سایت هم زدیم، بعد چگونه پول در بیاوریم؟ گوگل که ایران را تحریم کرده؟

یکم راه و چاه را به ما در پیغام خصوصی نشان بده ♥

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
نه جان نیما، همه مهارت ها اینگونه نیستند. البته این را هم بگویم این میزان دستمزد در همه جای ایران هم به یک میزان نیست. خلاصه بخت و اقبال با عده ای یار بوده و روند ساخت و ساز در بعضی از نقاط ایران قوت گرفت و بعضی ها ره صد ساله را یک شبه رفتند.

والله من خیلی علاقه به شغل خاص و روتین دارم. برای خبرگزاری های خارجی اخبار سیاسی ایران را فرستاده ام اما قبولش نمی کنند.

حالا اصلا ما یک سایت هم زدیم، بعد چگونه پول در بیاوریم؟ گوگل که ایران را تحریم کرده؟

یکم راه و چاه را به ما در پیغام خصوصی نشان بده ♥
دوستانی هستن که اکانت فعال شده گوگل دارن و درصدی به صورت منصفانه همکاری میکنن..
درآمدش فوق العاده ست..
با خودمم میتونی کار کنی..
روتین..
حقوق ثابت..
بیا پخ.. :-؟

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
دوستانی هستن که اکانت فعال شده گوگل دارن و درصدی به صورت منصفانه همکاری میکنن..
درآمدش فوق العاده ست..
با خودمم میتونی کار کنی..
روتین..
حقوق ثابت..
بیا پخ.. :-؟

الان باید برم مغازه. قراره 30 میلیون گیریم بیاد :p شب باهم حرف می زنیم.

من پول خوبی گیرم میاد اما دو مشکل وجود داره:

1- من کار نمی کنم و از بیکاری حوصله ام سر رفته bav3_154fs759111.gif

2- این سرکشی هایی که انجام میدم هم مرتبط با رشته ام نیست. bav3_154fs759111.gif

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
الان باید برم مغازه. قراره 30 میلیون گیریم بیاد :p شب باهم حرف می زنیم.

من پول خوبی گیرم میاد اما دو مشکل وجود داره:

1- من کار نمی کنم و از بیکاری حوصله ام سر رفته مشاهده پیوست 1247641

2- این سرکشی هایی که انجام میدم هم مرتبط با رشته ام نیست. مشاهده پیوست 1247641
بریم تاپیک از هر دری سخنی..
اینجا تاپیک بنده خدا رو خراب نکنیم

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
همیشه برام سوال بوده که چرا ایرانی ها تمایلی به مهاجرت به کشور های توسعه نیافته ندارن.
درود افتک جان
اتفاقا به شخصه تمایل دارم شده بشه برم یه کشور درجه دو مثل هند یا افریقای جنوبی. ولی تو اینها مشکل زبان و اقامت خواهیم داشت و به زحمتشم اصلا نمی ارزه با این تفاسیر. هند مثلا فقط به کسایی که اتباع خودشن تابعیت میده راه دیگه نداره، از راه سرمایه گذاریم باز نمیصرفه. همین ترکیه 250 هزار دلار میگیره خب این پولو میدی به میزان 25 هزار دلار اقامت اتریشو میگیری، چه کاریه.
بحث فرهنگ عقب افتاده پاره ای از این کشورا هم هست
دوم باید ببینی این کشورا اصلا توسعه نیافته ان واقعا؟ به نطر من جز ایران و افغانستان و یه سری کشورهای افریقایی (البته فقط افریقای مرکزی و غربی و شاخ افریقا) دیگه به جایی نمیشه گفت توسعه نیافته. شیلی رو در نظر بگیر
دوم بنده به هیچ وجه نمیخوام لنگ بازیهای این کشورا بمونم آی اقامت تمدید کن پاس ابی قهوه ای بشه نشه و...(چه با ویزا بیزنس کاریابی چه با ویزا تحصیلی این قوانین ملانصرالدینی رو باید باهاشون دست و پنجه نرم کرد)
یه کشور پناهجو پذیر میری مثل هلند و یه راستم سر اصل مطلب

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
درود افتک جان
اتفاقا به شخصه تمایل دارم شده بشه برم یه کشور درجه دو مثل هند یا افریقای جنوبی. ولی تو اینها مشکل زبان و اقامت خواهیم داشت و به زحمتشم اصلا نمی ارزه با این تفاسیر. هند مثلا فقط به کسایی که اتباع خودشن تابعیت میده راه دیگه نداره، از راه سرمایه گذاریم باز نمیصرفه. همین ترکیه 250 هزار دلار میگیره خب این پولو میدی به میزان 25 هزار دلار اقامت اتریشو میگیری، چه کاریه.
دوم بنده به هیچ وجه نمیخوام لنگ بازیهای این کشورا بمونم آی اقامت تمدید کن پاس ابی قهوه ای بشه نشه و...(چه با ویزا بیزنس کاریابی چه با ویزا تحصیلی این قوانین ملانصرالدینی رو باید باهاشون دست و پنجه نرم کرد)
احسنت خاله سهیلا اتریش منتظر ماست بیا تا برویم

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
به نظر من اگر کسی همین جا نتونه گلیمشو از آب بیرون بکشه جای دیگه هم نمیتونه

اینها رو موافقم :دی
رئیس اتاق بازرگانی ایران چین چند سال پیش که حساب های ایرانی ها رو بستن (هنوز تحریم شروع نشده بود) شاکی شده بود یه مصاحبه کرده بود میگفت : دانشجو ما حسابش میلیون دلاری کار کرده مشاهده پیوست 1247600
مهاجرت خیلی خوبه. خداوند متعال در قرآن می فرماید " قالوا کنا مستضعفین فی الارض، قالوا الم تکن ارض الله واسعه، فتهاجروا فیها " .

ترجمه به مضمونش این میشه که مردم میگن اریجینال فیلم ذلیل مرده ما رو در زمین ضعیف گیر آورده و اذیتمون میکنه، به این مردم بگید آیا زمین خدا وسیع نیست ؟ خب مهاجرت کنید به یه جای دیگه :p
کسی چین نمیره ؟
چینی ها ادعاشون زیاد شده کسی رو قبول نمیکنن. من یه دوست امریکایی دارم از دانشگاه کلتک بلند شده رفته دانشگاه چنگ فونگ فینگ:D چین، قبول نکردن هیئت علمی بشه، گفتن باید مدرکت ویت آنرز باشه:(

Last edited:

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
درود افتک جان
بحث فرهنگ عقب افتاده پاره ای از این کشورا هم هست
دوم باید ببینی این کشورا اصلا توسعه نیافته ان واقعا؟ به نطر من جز ایران و افغانستان و یه سری کشورهای افریقایی (البته فقط افریقای مرکزی و غربی و شاخ افریقا) دیگه به جایی نمیشه گفت توسعه نیافته. شیلی رو در نظر بگیر
درود بر شما

به نظر من جایی برو که از طبقه بالایی وارد جامعه شون بشی. من خودم اسپانیاییم، اما اگر میخواستم صرفا برای پیشرفت در زندگی مهاجرت کنم، می رفتم امریکای لاتین. چون به اسپانیایی به چشم آدم برتر نگاه میکنن. حالا کافیه یه مقداری پول هم ببرم، قشنگ میتونم استعمار اسپانیا رو احیا کنم:ROFLMAO::love:.

باید ببینی هدف نهاییت چیه. اگر برای تحصیل و کار علمی میخوای بری، قطعا کشورهای خاصی باید مد نظرت باشه. اگر برای پول در آوردن میری، کشورهای دیگری ... اگر صرفا میخوای از قید و بند مصطفی راحت بشی، قضیه کلا فرق میکنه.
کشور ایده آلی وجود نداره که همه اینها رو با هم به شما بده و چیز زیادی هم در عوضش نخواد.

شما ترکیه و اتریش رو مثال زدی. به نظر من علت معقولی داره که خیلی از ایرانی ها ترکیه رو ترجیح میدن. من خودم نزدیک شش ماه گراتس اتریش بودم. ظاهر قشنگی داره. برای منی که آدم احساسی نیستم و حتی اسپانیایی ها رو زیادی خونگرم میدونم، جای جذابی هم بود. اما با اینحال احساس تفاوت فرهنگیش کاملا محسوس بود. یعنی اگر میخواستم اونجا بمونم یا شروع به کار کنم، طول میکشید تا جا بیفتم. تازه من چشام آبیه:love:

اما ترکیه، شما پات رو توی فرودگاه استانبول بذاری، همون میدون شوش خودمونه:ROFLMAO: اگر از اروپا آمده باشی، کاملا تفاوت رو احساس میکنی.

پ.ن: چرا خودتو دست کم میگیری ؟ پناهندگی و قاچاقی و این کارها برای آدم های داغونه. سربلند و با غرور برو. فرار نکردی که. داری برای زندگی بهتر میری

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
مهاجرت خیلی خوبه. خداوند متعال در قرآن می فرماید " قالوا کنا مستضعفین فی الارض، قالوا الم تکن ارض الله واسعه، فتهاجروا فیها " .

ترجمه به مضمونش این میشه که مردم میگن اریجینال فیلم ذلیل مرده ما رو در زمین ضعیف گیر آورده و اذیتمون میکنه، به این مردم بگید آیا زمین خدا وسیع نیست ؟ خب مهاجرت کنید به یه جای دیگه :p

فتبارک الله احسن الخالقین
ترجمش هم میشه : خداوند پس از آفرینش چوک نوب Chuck N00b به خودش آفرین گفت

چینی ها ادعاشون زیاد شده کسی رو قبول نمیکنن. من یه دوست امریکایی داریم از دانشگاه کلتک بلند شده رفته دانشگاه چنگ فونگ فینگ:D چین، قبول نکردن هیئت علمی بشه، گفتن باید مدرکت ویت آنرز باشه:(

حق دارن 645.gif

بالا