مهریه باعث بدبختیه، چه پسرش چه دخترش
برای پسر، مانع ازدواجی هست که خانواده دختر جلو راهش میذارن، در صورتی که همش میگن کی داده کی گرفته! ولی آخرش باید بده و بگیرن :دی
برای دختر، باعث ترشیدگی میشه، همچنین اگر پسر قبول کنه، سرفرازی توی فامیل، و یه ایراد دیگه ای که داره خیلی از خانواده ها هنوز معتقدن که مهریه همون فروش دختر هست :دی
حالا مهریه عند الهرچیزی باشه مهم نیست، مهم اینه که کلا یا طلا، سکه، پول، زمین، خونه و ... رو ازش وردارن و چیزای معنوی جاش بذارن... :دی
عزيزبراي صاحب شدن يك گوسفندامروزحداقل بايد٤٠٠ ٥٠٠تومن كناربزاري ميخايي دخترمردم روبراي يك عمرصاحب بشي حاضرنيستي چيزي بدي مهريه حق دختره
متاسفانه پدرومادردخترفكرميكنن اگرمهريه زيادبشه طلاق صورت نميگيره كه خلاف اين نظريه ثابت شده
---
- Tadbir konad bande
Taqdir konad khande
یعنی الان دخترا گوسفندند:lol:البته بر منکرش لعنتعزيزبراي صاحب شدن يك گوسفندامروزحداقل بايد٤٠٠ ٥٠٠تومن كناربزاري ميخايي دخترمردم روبراي يك عمرصاحب بشي حاضرنيستي چيزي بدي مهريه حق دختره
متاسفانه پدرومادردخترفكرميكنن اگرمهريه زيادبشه طلاق صورت نميگيره كه خلاف اين نظريه ثابت شده
عزيزبراي صاحب شدن يك گوسفندامروزحداقل بايد٤٠٠ ٥٠٠تومن كناربزاري ميخايي دخترمردم روبراي يك عمرصاحب بشي حاضرنيستي چيزي بدي مهريه حق دختره
---
- Tadbir konad bande
Taqdir konad khande
آدم به باباش هم بخواد پول بده باید بیشترین احتیاط رو بکنه... هرچقدر هم که پدر مطمئن باشه.. ولی به همون 1% احتمال هم اهمیت باید داد!! چه برسه به یکی دیگه!!درود،
اگر بخودت اعتماد داری، 1000 تا. اگرم نه شغل داری نه پول و سرمایه و نه خونه و نه ماشین، 5 تا سکه کافیه.
باید دید تعریف ما از مهریه چیه؟عزيزبراي صاحب شدن يك گوسفندامروزحداقل بايد٤٠٠ ٥٠٠تومن كناربزاري ميخايي دخترمردم روبراي يك عمرصاحب بشي حاضرنيستي چيزي بدي مهريه حق دختره
---
- Tadbir konad bande
Taqdir konad khande
مهریه نباشه به شرطی که همه چی مساوی باشه ... خرج عروسی ... حق طلاق و بقیه ... ووو هنگام جدایی هم همه چی نصف به نصف!
کلا یه کاری کردن همه جوره به نفع دختره
دختر با خودش 4تا کفگیر ملاقه میاره بهش میگه جهیزیم جهیزیم -تازه آقا هروقت میره میبینه باید اون چیزایی که ختره با خودش اورده بود رو بخره وقتی ماجرا رو جویا میشه خانوم میگه مال مامانم ایناسوخته بود(یا هربهانه ی دیگه)دادمش به اونا عب نداره عسیسم یه خوب ترشو برام میخری دیگه؟ مگه نه فداد شم!
فک فامیلای خانومم هر شب چترشون رو پهن میکنن مثل خر میخورن بعد خانوم میگه ماشا. . .خوش خوراکن بزن به تخته
کلا از اولش ازدواج با دختر ایرانی خریته بخصوص تو ایران و با خانواده ایرانی که دیگه هیچ
من ندیدم کسی پاشو از این مملکت بزاره بیرون دوباره برگرده بیاد بگه دنیا رو گشتم مثل دختر ایرونی ندیدم به همین خاطره تا میرن حتی یه مملکت عقب افتاده ازدواج میکنن مگه خرن بیان اینجا
ما باید دست از پا دراز تر کلی گل و شیرینی و . . بخریم سرمونم تازه تا خشتک بیاریم پایین(کم مونده سر تو خشتک بریم) که خدای نکرده باباش نگه پر روئه،بعد بریم ببینیم چقدر آیا منت میزارن مهریه و . . . تعیین میکنن بعد شروع میشه تازه بدبختی ها
حالا لیست میدن در حد نفرات حاضر دراستادیوم آزادی واسه بازی دوستانه ایران آلمان که اینقدر مهمون داریم ما وفلان و. . .
خرج اینا همه با داماده و یه عالم منت رو سرش که دختر ترشیده و بی منطق و زر زروشون رو به ما عنایت فرمودن و باید تا آخر عمر مثل خر بهشون بابتش سواری بدیم افسارمونم که دیگه معلومه دست کیه
----------------------------------------
پ.ا:
کاشکی منم دختر بودم و میخوردمو میخابیدمو . . .هر وقتم هوس میکردم میرفتم زیر ماشین بی آنکه تکونی به خودم بدم کل حال دنیارو میکردم
من نمیدونم وتی فکر میکنم خانم ها گوسفند نیستن فروشی هم نیستنعزيزبراي صاحب شدن يك گوسفندامروزحداقل بايد٤٠٠ ٥٠٠تومن كناربزاري ميخايي دخترمردم روبراي يك عمرصاحب بشي حاضرنيستي چيزي بدي مهريه حق دختره
---
- Tadbir konad bande
Taqdir konad khande
یعنی شما میگی 110 تا خوبه واسه امثال من چه 110 تا چ0 11100000 تا در هر صورت نمیتونم بدم بقول معروف آب که از سر گذشت چه یه وجب جه صد وجبتایید میشه
حالا دیگه فرقی نمیکنه چند تا سکه مهر دختر بکنی
تصویب شده که پسر بیشتر از 110 تا نباید بده
ولی تو جامعه امروزی همینشم مصیبته به مولا......
بخدا قبلنا که مهریه ها کمتر بود وزندگی ها ساده و بی ریا بود زن و شوهر بیشتر با هم زندگی میکردن و عشق و حال میکردن
اما حالا......
جانا سخن از زبان ما میگوییکلا یه کاری کردن همه جوره به نفع دختره
دختر با خودش 4تا کفگیر ملاقه میاره بهش میگه جهیزیم جهیزیم -تازه آقا هروقت میره میبینه باید اون چیزایی که ختره با خودش اورده بود رو بخره وقتی ماجرا رو جویا میشه خانوم میگه مال مامانم ایناسوخته بود(یا هربهانه ی دیگه)دادمش به اونا عب نداره عسیسم یه خوب ترشو برام میخری دیگه؟ مگه نه فداد شم!
فک فامیلای خانومم هر شب چترشون رو پهن میکنن مثل خر میخورن بعد خانوم میگه ماشا. . .خوش خوراکن بزن به تخته
کلا از اولش ازدواج با دختر ایرانی خریته بخصوص تو ایران و با خانواده ایرانی که دیگه هیچ
من ندیدم کسی پاشو از این مملکت بزاره بیرون دوباره برگرده بیاد بگه دنیا رو گشتم مثل دختر ایرونی ندیدم به همین خاطره تا میرن حتی یه مملکت عقب افتاده ازدواج میکنن مگه خرن بیان اینجا
ما باید دست از پا دراز تر کلی گل و شیرینی و . . بخریم سرمونم تازه تا خشتک بیاریم پایین(کم مونده سر تو خشتک بریم) که خدای نکرده باباش نگه پر روئه،بعد بریم ببینیم چقدر آیا منت میزارن مهریه و . . . تعیین میکنن بعد شروع میشه تازه بدبختی ها
حالا لیست میدن در حد نفرات حاضر دراستادیوم آزادی واسه بازی دوستانه ایران آلمان که اینقدر مهمون داریم ما وفلان و. . .
خرج اینا همه با داماده و یه عالم منت رو سرش که دختر ترشیده و بی منطق و زر زروشون رو به ما عنایت فرمودن و باید تا آخر عمر مثل خر بهشون بابتش سواری بدیم افسارمونم که دیگه معلومه دست کیه
----------------------------------------
پ.ا:
کاشکی منم دختر بودم و میخوردمو میخابیدمو . . .هر وقتم هوس میکردم میرفتم زیر ماشین بی آنکه تکونی به خودم بدم کل حال دنیارو میکردم
یعنی شما میگی 110 تا خوبه واسه امثال من چه 110 تا چ0 11100000 تا در هر صورت نمیتونم بدم بقول معروف آب که از سر گذشت چه یه وجب جه صد وجب