• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مهریه. بودن یا نبودن؟

benjohn

Registered User
لایک‌ها
90
سلام کوتاه میگم فی مهریه از نظر شما

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
مهریه باعث بدبختیه، چه پسرش چه دخترش
برای پسر، مانع ازدواجی هست که خانواده دختر جلو راهش میذارن، در صورتی که همش میگن کی داده کی گرفته! ولی آخرش باید بده و بگیرن :دی
برای دختر، باعث ترشیدگی میشه، همچنین اگر پسر قبول کنه، سرفرازی توی فامیل، و یه ایراد دیگه ای که داره خیلی از خانواده ها هنوز معتقدن که مهریه همون فروش دختر هست :دی

حالا مهریه عند الهرچیزی باشه مهم نیست، مهم اینه که کلا یا طلا، سکه، پول، زمین، خونه و ... رو ازش وردارن و چیزای معنوی جاش بذارن... :دی

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
درود،

اگر بخودت اعتماد داری، 1000 تا. اگرم نه شغل داری نه پول و سرمایه و نه خونه و نه ماشین، 5 تا سکه کافیه.

pishini

Registered User
لایک‌ها
450
مهریه باعث بدبختیه، چه پسرش چه دخترش
برای پسر، مانع ازدواجی هست که خانواده دختر جلو راهش میذارن، در صورتی که همش میگن کی داده کی گرفته! ولی آخرش باید بده و بگیرن :دی
برای دختر، باعث ترشیدگی میشه، همچنین اگر پسر قبول کنه، سرفرازی توی فامیل، و یه ایراد دیگه ای که داره خیلی از خانواده ها هنوز معتقدن که مهریه همون فروش دختر هست :دی

حالا مهریه عند الهرچیزی باشه مهم نیست، مهم اینه که کلا یا طلا، سکه، پول، زمین، خونه و ... رو ازش وردارن و چیزای معنوی جاش بذارن... :دی

عزيزبراي صاحب شدن يك گوسفندامروزحداقل بايد٤٠٠ ٥٠٠تومن كناربزاري ميخايي دخترمردم روبراي يك عمرصاحب بشي حاضرنيستي چيزي بدي مهريه حق دختره
متاسفانه پدرومادردخترفكرميكنن اگرمهريه زيادبشه طلاق صورت نميگيره كه خلاف اين نظريه ثابت شده

---
- Tadbir konad bande
Taqdir konad khande

SOHR4B

Registered User
لایک‌ها
452
نه میشه گفت مهریه چیزه بدیه نه میشه گفت خیلی خوبه ولی معقولش لازمه یه چزی مثله ترمز میمونه
300=400 تا خوبه

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
عزيزبراي صاحب شدن يك گوسفندامروزحداقل بايد٤٠٠ ٥٠٠تومن كناربزاري ميخايي دخترمردم روبراي يك عمرصاحب بشي حاضرنيستي چيزي بدي مهريه حق دختره
متاسفانه پدرومادردخترفكرميكنن اگرمهريه زيادبشه طلاق صورت نميگيره كه خلاف اين نظريه ثابت شده

---
- Tadbir konad bande
Taqdir konad khande

!!! آخه این چه استدلالیه؟ یعنی یه موقع قیمت گوسفند و گاو کم بشه (با عرض معذرت) مهریه هم باید بیاد پایین؟ آخه چه ربطی داره؟ مگه کسی که ازدواج میکنه میخواد دختر رو بخره؟ دوران خرید و فروش برده ها به سر اومده.

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
یعنی الان دخترا گوسفندند:lol:البته بر منکرش لعنت:D
-----------
کلا مملکت مارو ملت ما سرتا پاشو به گو کشیدن چون یه مشت احمق دارن تو این مملکت زندگی و کار و. . .
به نظر من بهترین شکلش اینه که دختر و پسر زمان طلاق دارایی های مشترکشون رو به نصف نصف تقسیم کنند
زمان عقد بیان ببینن دختر از خودش چی داره و پسر چی داره و زمان طلاق هم بیان ببینن اینا چی دارن و بعد اونو از این کم میکنن و مابقی رو هم نصف
عمرا دیگه کسی واسه طمع مهریه و سکه طلاق بگیره یا آمار ازدواج پایین بیاد ولی خوب دیگه خدارو شکر هم ملت خرن و خرتر از ملت هم مسئولین

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372

---
- Tadbir konad bande
Taqdir konad khande

تایید میشه
حالا دیگه فرقی نمیکنه چند تا سکه مهر دختر بکنی
تصویب شده که پسر بیشتر از 110 تا نباید بده
ولی تو جامعه امروزی همینشم مصیبته به مولا......
بخدا قبلنا که مهریه ها کمتر بود وزندگی ها ساده و بی ریا بود زن و شوهر بیشتر با هم زندگی میکردن و عشق و حال میکردن
اما حالا......

Chairman

Registered User
لایک‌ها
63
█████████████████████████ ████████████████████████
هفته ی پیش برای یه کاری رفته بودیم اجرایی احکام یه خانمی به قاضی اجرایی میگفت که حکم جلب شوهرش رو برای عدم پرداخت مهریه صادر کنید!

اما قاضی یه بخشنامه ای رو از توی کشوی میزش دراورد و به خانمه نشون داد خانومه انگار برق سه فاز گرفتش .

ماهم کنجکاو شدیم که اون بخشنامه چیه دیدم که ریاست قوه قضایه دستور داده که به هیچ عنوان برای مهریه حکم جلب صادر نشه اگر زوج مالی داره که ازش میشه مهریه رو وصول کرد اقدام کنن برای توقیف مال اگرم نداشت به قول معروف المفلسو فی امان الله !

قاضیه مگفت که باید همون روز عقد چشماتون رو باز میکردین ببین که اصلا زوج میتونه مهریه بده ! بعد زنش میشدی !

در کل این شیوه های مهریه که شده بود نوندونی یه عده خانم تعطیل شده !

طرف امروز عقد میکرد فردا مهرش رو میزاشت اجرا !! برای خودش پول پارو میکرد .

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
درود،

اگر بخودت اعتماد داری، 1000 تا. اگرم نه شغل داری نه پول و سرمایه و نه خونه و نه ماشین، 5 تا سکه کافیه.
آدم به باباش هم بخواد پول بده باید بیشترین احتیاط رو بکنه... هرچقدر هم که پدر مطمئن باشه.. ولی به همون 1% احتمال هم اهمیت باید داد!! چه برسه به یکی دیگه!!

---
- Tadbir konad bande
Taqdir konad khande
باید دید تعریف ما از مهریه چیه؟

1-تضمین مالی دختر بعد از ازدواج ؟

فرض رو بر قیمت قدیم سکه میگیرم... یعنی هر سکه 300 تومن..
400 سکه میشه چقدر؟ میشه 400*300=120/000/000 تومن.. با 120 میلویون چیکار نمیشه کرد که با پول 1366 سکه میخواد بکنه؟ میخواد مخارج زندگی بعد از طلاقش رو تضمین کنه؟ یا میخواد کارخونه بزنه ؟!!! الله اعلم!!!

2-یا اینکه تضمینی باشه که پسر فکر طلاق به سرش نزنه!!

این دقیقا یعنی به زندگی با اون دختر محکومه!!! اگر هم میخواد طلاقش بده باید سکه باج بده!! با این کار دختر که بیوه میشه.. پسرره رو هم با خودشون میکشونن پایین.. تو فلاکت و بدبختی غرقش میکنن!!! یعنی اگر پسر ازدواح نا موفق داشت.. چه بمونه.. چه طلاق بده...در هر دو حالت بازنده ست!!
باید این فرهنگ جا بیوفته که مردم به زن مطعلقه برای ازدواج به دید بد نگاه نکنن.. و از اون طرف هم یک سری آدم بی شرف از مطعلقه بودن اون زن نخوان سوء استفاده کنن!!

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
مهریه نباشه به شرطی که همه چی مساوی باشه ... خرج عروسی ... حق طلاق و بقیه ... ووو هنگام جدایی هم همه چی نصف به نصف!

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
مهریه نباشه به شرطی که همه چی مساوی باشه ... خرج عروسی ... حق طلاق و بقیه ... ووو هنگام جدایی هم همه چی نصف به نصف!

کلا یه کاری کردن همه جوره به نفع دختره
دختر با خودش 4تا کفگیر ملاقه میاره بهش میگه جهیزیم جهیزیم -تازه آقا هروقت میره میبینه باید اون چیزایی که ختره با خودش اورده بود رو بخره وقتی ماجرا رو جویا میشه خانوم میگه مال مامانم ایناسوخته بود(یا هربهانه ی دیگه)دادمش به اونا عب نداره عسیسم یه خوب ترشو برام میخری دیگه؟ مگه نه فداد شم!
فک فامیلای خانومم هر شب چترشون رو پهن میکنن مثل خر میخورن بعد خانوم میگه ماشا. . .خوش خوراکن بزن به تخته
کلا از اولش ازدواج با دختر ایرانی خریته بخصوص تو ایران و با خانواده ایرانی که دیگه هیچ
من ندیدم کسی پاشو از این مملکت بزاره بیرون دوباره برگرده بیاد بگه دنیا رو گشتم مثل دختر ایرونی ندیدم به همین خاطره تا میرن حتی یه مملکت عقب افتاده ازدواج میکنن مگه خرن بیان اینجا
ما باید دست از پا دراز تر کلی گل و شیرینی و . . بخریم سرمونم تازه تا خشتک بیاریم پایین(کم مونده سر تو خشتک بریم) که خدای نکرده باباش نگه پر روئه،بعد بریم ببینیم چقدر آیا منت میزارن مهریه و . . . تعیین میکنن بعد شروع میشه تازه بدبختی ها
حالا لیست میدن در حد نفرات حاضر دراستادیوم آزادی واسه بازی دوستانه ایران آلمان که اینقدر مهمون داریم ما وفلان و. . .
خرج اینا همه با داماده و یه عالم منت رو سرش که دختر ترشیده و بی منطق و زر زروشون رو به ما عنایت فرمودن و باید تا آخر عمر مثل خر بهشون بابتش سواری بدیم افسارمونم که دیگه معلومه دست کیه
----------------------------------------
پ.ا:
کاشکی منم دختر بودم و میخوردمو میخابیدمو . . .هر وقتم هوس میکردم میرفتم زیر ماشین بی آنکه تکونی به خودم بدم کل حال دنیارو میکردم

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
دختر با خودش 4تا کفگیر ملاقه میاره بهش میگه جهیزیم جهیزیم -تازه آقا هروقت میره میبینه باید اون چیزایی که ختره با خودش اورده بود رو بخره وقتی ماجرا رو جویا میشه خانوم میگه مال مامانم ایناسوخته بود(یا هربهانه ی دیگه)دادمش به اونا عب نداره عسیسم یه خوب ترشو برام میخری دیگه؟ مگه نه فداد شم!
فک فامیلای خانومم هر شب چترشون رو پهن میکنن مثل خر میخورن بعد خانوم میگه ماشا. . .خوش خوراکن بزن به تخته
کلا از اولش ازدواج با دختر ایرانی خریته بخصوص تو ایران و با خانواده ایرانی که دیگه هیچ
من ندیدم کسی پاشو از این مملکت بزاره بیرون دوباره برگرده بیاد بگه دنیا رو گشتم مثل دختر ایرونی ندیدم به همین خاطره تا میرن حتی یه مملکت عقب افتاده ازدواج میکنن مگه خرن بیان اینجا
ما باید دست از پا دراز تر کلی گل و شیرینی و . . بخریم سرمونم تازه تا خشتک بیاریم پایین(کم مونده سر تو خشتک بریم) که خدای نکرده باباش نگه پر روئه،بعد بریم ببینیم چقدر آیا منت میزارن مهریه و . . . تعیین میکنن بعد شروع میشه تازه بدبختی ها
حالا لیست میدن در حد نفرات حاضر دراستادیوم آزادی واسه بازی دوستانه ایران آلمان که اینقدر مهمون داریم ما وفلان و. . .
خرج اینا همه با داماده و یه عالم منت رو سرش که دختر ترشیده و بی منطق و زر زروشون رو به ما عنایت فرمودن و باید تا آخر عمر مثل خر بهشون بابتش سواری بدیم افسارمونم که دیگه معلومه دست کیه
پ.ا:
کاشکی منم دختر بودم و میخوردمو میخابیدمو . . .هر وقتم هوس میکردم میرفتم زیر ماشین بی آنکه تکونی به خودم بدم کل حال دنیارو میکردم

من برعکس شما فکر میکنم همه چی به ضرر دختره ... از اولش باید بشینن تو خونه تا یکی بیاد بپسندشون!!!! بعد هم بار کنن هر چی دارن و ندارن بدن پسره گردن کلفت ببره .. دختر شونم روش!!!! بعدشم بشینن با شندرغاز آقا دوماد بسوزن و بسازن .... حرفم بشنون ... اینجا نرو ... اونجا نرو ... درس نمیخواد بخونی ... از خونه بیرون نمیخواد بری ... دوستاتو باید بزاری کنار .... تازه خیانت هم میکنه لنده هور .... بعدشم باید بدی بترکونه ... بدبختیش هم 9 ماه ماله زنه ... بعدم بدنش رو داغون کنه که مرتیکه بچه میخواد یا مادر شوهرش نوه خواسته!!! هر وقت هم خواست طلاق میده ... چون حق طلاق با مرده ... تازه اگه دست بزن نداشته باشه و معتاد نشه و غیره و غیره و غیره ......................
لحن طنز کوچه بازاری نوشتم به کسی بر نخوره ...

benjohn

Registered User
لایک‌ها
90

---
- Tadbir konad bande
Taqdir konad khande
من نمیدونم وتی فکر میکنم خانم ها گوسفند نیستن فروشی هم نیستن

benjohn

Registered User
لایک‌ها
90
تایید میشه
حالا دیگه فرقی نمیکنه چند تا سکه مهر دختر بکنی
تصویب شده که پسر بیشتر از 110 تا نباید بده
ولی تو جامعه امروزی همینشم مصیبته به مولا......
بخدا قبلنا که مهریه ها کمتر بود وزندگی ها ساده و بی ریا بود زن و شوهر بیشتر با هم زندگی میکردن و عشق و حال میکردن
اما حالا......
یعنی شما میگی 110 تا خوبه واسه امثال من چه 110 تا چ0 11100000 تا در هر صورت نمیتونم بدم بقول معروف آب که از سر گذشت چه یه وجب جه صد وجب

benjohn

Registered User
لایک‌ها
90
پ.ا:
جانا سخن از زبان ما میگویی

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
یعنی شما میگی 110 تا خوبه واسه امثال من چه 110 تا چ0 11100000 تا در هر صورت نمیتونم بدم بقول معروف آب که از سر گذشت چه یه وجب جه صد وجب

من عرض کردم که با وجود این که 110 تا تصویب شده تو جامعه امروزی که قیمت طلا هی بالا پایین میره همینشم مصیبته......

موفق باشید

mahiye_bala

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
508
باید باشه.

بالا