mahiye_bala
کاربر تازه وارد
نه میشه گفت مهریه چیزه بدیه نه میشه گفت خیلی خوبه ولی معقولش لازمه یه چزی مثله ترمز میمونه
300=400 تا خوبه
افرین به شما.
کاملا باهاتون موافقم.
نه میشه گفت مهریه چیزه بدیه نه میشه گفت خیلی خوبه ولی معقولش لازمه یه چزی مثله ترمز میمونه
300=400 تا خوبه
افرین به شما.
کاملا باهاتون موافقم.
کجاش افرین داره؟؟؟
یکم به فکر مردا باشین که بدبخت میشن
اولن هرجوری فکر میکنی قبولهمن برعکس شما فکر میکنم همه چی به ضرر دختره ... از اولش باید بشینن تو خونه تا یکی بیاد بپسندشون!!!! بعد هم بار کنن هر چی دارن و ندارن بدن پسره گردن کلفت ببره .. دختر شونم روش!!!! بعدشم بشینن با شندرغاز آقا دوماد بسوزن و بسازن .... حرفم بشنون ... اینجا نرو ... اونجا نرو ... درس نمیخواد بخونی ... از خونه بیرون نمیخواد بری ... دوستاتو باید بزاری کنار .... تازه خیانت هم میکنه لنده هور .... بعدشم باید بدی بترکونه ... بدبختیش هم 9 ماه ماله زنه ... بعدم بدنش رو داغون کنه که مرتیکه بچه میخواد یا مادر شوهرش نوه خواسته!!! هر وقت هم خواست طلاق میده ... چون حق طلاق با مرده ... تازه اگه دست بزن نداشته باشه و معتاد نشه و غیره و غیره و غیره ......................
لحن طنز کوچه بازاری نوشتم به کسی بر نخوره ...
خوب 400-300 تا که خوبه.
دیگه مهریه زیاد از مد افتاده.هر خانواده ای متناسب با شخصیت خانوادگی خودش یه مهریه منصفانه ای در نظر میگیره.بعدشم دخترای هم هستن که مهریه اشون یک دست ایینه و شمعدونی هستش.در نتیجه دختر خوب و بد هم داریم ولی دختر خوب بیشتره(البته دختر خونه واده دار بیشتره).دیگه با فرهنگ سازی هایی که شده بنظر من مهریه ها پایین تر اومده.
یه جورشم داریم هرچقدر اقا پسر خوب باشه(از لحاظ اخلاق،خانواده،..)خوب ادم باهاش راه میاد و کمتر مهریه واسه دخترش میکنه.
مهریه باید باشه.:wacko:
هم هوا رو از کله مرده میکنه بیرون هم یه ضمانتی برا زندگیشونه.به هرحال فکر نکنم با تاپیک زدن و اینجور مسخره بازیا بشه مهریه رو برداشت:lol:
شاید تعداد اینجور خونواده ها کمتر شده باشه(که نشده)ولی تعداد اینجور دخترا سر به فلک کشیدهتاییدمیشه
ولی بازم میگم تعداد این خانواده ها کمتر شده،دوست عزیز
شاید تعداد اینجور خونواده ها کمتر شده باشه(که نشده)ولی تعداد اینجور دخترا سر به فلک کشیده
مگه دختر درست و حسابی وجود خارجی هم داره؟ :blink:پس تا به حال بادختر درست حسابی (با شخصیت)اشنا نشدی.
اینکه گفتی چیه من که تا حالا اسمشو نشنیدمپس تا به حال بادختر درست حسابی (با شخصیت)اشنا نشدی.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????????????:blink:پس تا به حال بادختر درست حسابی (با شخصیت)اشنا نشدی.
البته از حق نگذرم باید بگم با پسر درس حسابی(باشخصیت)زیاد آشنا هستمپس تا به حال بادختر درست حسابی (با شخصیت)اشنا نشدی.
چشم بصیرت نداشتینمگه دختر درست و حسابی وجود خارجی هم داره؟ :blink:
البته از حق نگذرم باید بگم با پسر درس حسابی(باشخصیت)زیاد آشنا هستم
اووووووووووووووف تا دلد بخوات
ربطی به اعتماد به نفس نداره چون از خودم تعریفی نکردم(احتیاجی نبود :لول)پس اعتمادبه نفس کاذب هم داری:دی
هم پسرخوب هست و هم دختر خوب.
اینکه گفتی چیه من که تا حالا اسمشو نشنیدم
جدیدا اختراع شده
یدونشو بیار ببینم چیه چجوریه
اگه جنسش خوب باشه برات خوب میفروشم به قیمت خوب خلاصه خاستی پخ بده
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????????????:blink:
گویا در افسانه های اسکاندیناوی یه جا ازش نام برده شده
مگه دختر درست و حسابی وجود خارجی هم داره؟ :blink: