• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مهریه. بودن یا نبودن؟

mahiye_bala

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
508
کجاش افرین داره؟؟؟
یکم به فکر مردا باشین که بدبخت میشن

خوب 400-300 تا که خوبه.

دیگه مهریه زیاد از مد افتاده.هر خانواده ای متناسب با شخصیت خانوادگی خودش یه مهریه منصفانه ای در نظر میگیره.بعدشم دخترای هم هستن که مهریه اشون یک دست ایینه و شمعدونی هستش.در نتیجه دختر خوب و بد هم داریم ولی دختر خوب بیشتره(البته دختر خونه واده دار بیشتره).دیگه با فرهنگ سازی هایی که شده بنظر من مهریه ها پایین تر اومده.

یه جورشم داریم هرچقدر اقا پسر خوب باشه(از لحاظ اخلاق،خانواده،..)خوب ادم باهاش راه میاد و کمتر مهریه واسه دخترش میکنه.

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
من برعکس شما فکر میکنم همه چی به ضرر دختره ... از اولش باید بشینن تو خونه تا یکی بیاد بپسندشون!!!! بعد هم بار کنن هر چی دارن و ندارن بدن پسره گردن کلفت ببره .. دختر شونم روش!!!! بعدشم بشینن با شندرغاز آقا دوماد بسوزن و بسازن .... حرفم بشنون ... اینجا نرو ... اونجا نرو ... درس نمیخواد بخونی ... از خونه بیرون نمیخواد بری ... دوستاتو باید بزاری کنار .... تازه خیانت هم میکنه لنده هور .... بعدشم باید بدی بترکونه ... بدبختیش هم 9 ماه ماله زنه ... بعدم بدنش رو داغون کنه که مرتیکه بچه میخواد یا مادر شوهرش نوه خواسته!!! هر وقت هم خواست طلاق میده ... چون حق طلاق با مرده ... تازه اگه دست بزن نداشته باشه و معتاد نشه و غیره و غیره و غیره ......................
لحن طنز کوچه بازاری نوشتم به کسی بر نخوره ...
اولن هرجوری فکر میکنی قبوله
دومن اصن صن از لحنت ناراحت نشدم خیلی هم خودمونی بود مث خودم
-----------حالا
ببیبن هر کسی حرفی میزنه بر اساس رخدادهاو حوادث و . . .هست که دیده و تجربه کرده شاید رخدادهایی که شما دیدید و تجربه کردید حاصلش شده این تفکر امروز شما ولی من چیزی که دیدم برعکس شماست
نمیگم دختر خوب نایابه ویا تخمشو ملخ خورد و کلا بریم همه از خارج زن بگیریم ولی خداییش ملت ایران اولا بی فرهنگن و دخترا که دیگه ترکوندن اگه نگاه کنی میبینی دیگه واسه دخترا حتی تعهد به شوهر هم معنی نداره و فکر میکنن دوست پسرشونه که کنارش چندتا دیگه اختیار میکنن و بعد میگن مردای عوضی تنوع طلب
حالا کاری ندارم که باعثش سیاست کاملا غلط **** هست با کانال های فارسی زبان ماهواره که همه ی سریالاش بر اساس خیانت هست ولی بی فرهنگی خود دخترا هم علت اولشه
فقط کافیه به اطرافت نگاه کنی همین
چطور ممکنه بتونی به دختری که حی دوست پسر عوض میکنه تا به اون خفناش :wacko:برسه اعتماد کنی
یارو داره با دوستم و من میاد هم زمان هم به من آمار میده هم به عابر(خدایا اینا دیگه کین)
-----------------------------
راستی داداش از اون خونواده هایی که گفتی اگه سراغ داری خبر بده:D

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
خوب 400-300 تا که خوبه.

دیگه مهریه زیاد از مد افتاده.هر خانواده ای متناسب با شخصیت خانوادگی خودش یه مهریه منصفانه ای در نظر میگیره.بعدشم دخترای هم هستن که مهریه اشون یک دست ایینه و شمعدونی هستش.در نتیجه دختر خوب و بد هم داریم ولی دختر خوب بیشتره(البته دختر خونه واده دار بیشتره).دیگه با فرهنگ سازی هایی که شده بنظر من مهریه ها پایین تر اومده.

یه جورشم داریم هرچقدر اقا پسر خوب باشه(از لحاظ اخلاق،خانواده،..)خوب ادم باهاش راه میاد و کمتر مهریه واسه دخترش میکنه.

300 400 تا هم اگه خوب باشه در هر صورت پسر 110 تا بیشتر نمیده پس چرا خانواده ها مهریه های بالا میدن.....
اون مواردی که شما گفتین شرایط رو یکم تغییر میده ینی باعث نمیشه که چون پسر خوبه خوب هست بخاطرش یه عالمه مهریه رو کم کنن....

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
مهریه باید باشه.:wacko:
هم هوا رو از کله مرده میکنه بیرون هم یه ضمانتی برا زندگیشونه.به هرحال فکر نکنم با تاپیک زدن و اینجور مسخره بازیا بشه مهریه رو برداشت:lol:

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
مهریه باید باشه.:wacko:
هم هوا رو از کله مرده میکنه بیرون هم یه ضمانتی برا زندگیشونه.به هرحال فکر نکنم با تاپیک زدن و اینجور مسخره بازیا بشه مهریه رو برداشت:lol:

درسته مهریه باید باشه و حق زن هست دوست من
اما متاسفانه بعضی از خانواده ها سوء استفاده میکنن و با دخترشون تجارت میکنن
که این کار اصلا پسندیده نیس.......

mahiye_bala

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
508
تاییدمیشه

ولی بازم میگم تعداد این خانواده ها کمتر شده،دوست عزیز

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
تاییدمیشه

ولی بازم میگم تعداد این خانواده ها کمتر شده،دوست عزیز
شاید تعداد اینجور خونواده ها کمتر شده باشه(که نشده)ولی تعداد اینجور دخترا سر به فلک کشیده

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
اگه 2 نفر بخوان با هم زندگی کنن و به درد هم بخورن چه 1 سکه باشه چه 100000 سکه با هم زندگی میکنن ولی اگر به درد هم نخورن و سازش نداشته باشن (تضاد طبقاتی و فرهنگی و ....) 10 میلیون تا سکه هم مهریه باشه بالاخره از هم جدا میشن
این مهریه هایی هم که تعیین میکنن 99% به دو دلیله
1-تلکه کردن پسر مخصوصا اگه پولدار باشه , دختره الکی قهر میکنه میره خونه باباش بعد هم درخواست مهریه میده پول مفتی به جیب میزنه
2-خانواده های بعضی دخترا میخوان مثل کنه بچسبن به پسره و با مهریه زیاد میخوان کاری کنن که پسره دختره رو ول نکنه حتی اگه به درد هم نخورن و هر روز کتک کاری و جر و بحث داشته باشن!!!
----------
خلاصه ازدواج نکنید که بدبخت میشید مخصوصا تو ایران , ما هم قصد ازدواج نداریم و نخواهیم داشت از ما به شما نصیحت

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
پس تا به حال بادختر درست حسابی (با شخصیت)اشنا نشدی.
اینکه گفتی چیه من که تا حالا اسمشو نشنیدم
جدیدا اختراع شده
یدونشو بیار ببینم چیه چجوریه
اگه جنسش خوب باشه برات خوب میفروشم به قیمت خوب خلاصه خاستی پخ بده

benjohn

Registered User
لایک‌ها
90
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????????????:blink:
گویا در افسانه های اسکاندیناوی یه جا ازش نام برده شده

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
البته از حق نگذرم باید بگم با پسر درس حسابی(باشخصیت)زیاد آشنا هستم
اووووووووووووووف تا دلد بخوات

mahiye_bala

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
508
البته از حق نگذرم باید بگم با پسر درس حسابی(باشخصیت)زیاد آشنا هستم
اووووووووووووووف تا دلد بخوات

پس اعتمادبه نفس کاذب هم داری:دی

هم پسرخوب هست و هم دختر خوب.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
مهريه يكي از دلايلي هست . كه خيلي از ازدواج ها موفقيت آميز نباشه . به نظر من عامل يا ضامن خوشبختي نيست . چون يك جوان چقدر پس انداز داره كه بخواد چنين مهريه هايي رو پرداخت كنه . به نظر من تقسيم اموالي كه دو نفر بعد از ازدواج بدست آوردن منطقي تر باشه تا زير فشار قرار دادن يك جواني كه عملا توانايي پرداختش رو نداره . چون اخلاقيات و معرفت كم شده يك جوان با ترس بيشتري سمت ازدواج ميره . موقع خواستگاري با لفظ كي داده كي گرفته به راحتي ختم به خير ميشه ولي در عمل بالاي 50% بعد از يكسال يا حتي چند ماه در خواست پرداخت مهريه ميدن كه يك جوان ميمونه با اقساطي كه شايد تا آخر عمرش بايد پرداخت كنه . عملا زندگيش نابود ميشه به نظر من ارزش نداره

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
پس اعتمادبه نفس کاذب هم داری:دی

هم پسرخوب هست و هم دختر خوب.
ربطی به اعتماد به نفس نداره چون از خودم تعریفی نکردم(احتیاجی نبود :لول)
از هر 100تا دختر یدونش آدم حسابی در میاد و هر 100تا پسر یدونه نخاله شاید مثل من در بیاد :حالا دی
پسرا تو مملکت ما دارن فدا میشن خدا نابود کنه باعث بانیشو :دی و لول تو حلقشون

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
اینکه گفتی چیه من که تا حالا اسمشو نشنیدم
جدیدا اختراع شده
یدونشو بیار ببینم چیه چجوریه
اگه جنسش خوب باشه برات خوب میفروشم به قیمت خوب خلاصه خاستی پخ بده

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????????????:blink:
گویا در افسانه های اسکاندیناوی یه جا ازش نام برده شده

مگه دختر درست و حسابی وجود خارجی هم داره؟ :blink:

سگ تو روحتون:دی
ذوق مرگ شدم بچه ها.....

بالا