• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مهریه. بودن یا نبودن؟

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
مهریه خوبه باشه ولی به اندازه دارایی های فرد...یعنی یکی 100 ملیون کلا سرمایه داره و اون زن باید با توجه به سرمایه اون فرد مهریه تعیین کنه.

کسی که کلا 100 ملیون دارایی داره 30 تا 40 ملیون مهریه تا نهایت 50 ملیون قابل پذیرش هست.

ولی یکی هست کلا به تیغنش 5 تومن 10 تومن داره..این شخص اگر تونست با خانواده همسر به توافق برسه که 14 سکه باشه که هیچ ولی اگر به توافق نرسید بهتر فعلا ازدواج نکنه.

این صحبت های کی داده کی گرفترو دور بریزید..تو زندان هم پر از این جور افراد که قبل از مهریه میگفتن کی داده کی گرفته...باید همیشه دور اندیش بود..باید اصلا به این فکر کنید که طرفتون فرشته باشه..شاید شما اخلاقتون خوب نیست و ممکنه یه روز طرف به اینجاش برسه و همچیرو تموم کنه.

کلا مهریه باید بر اساس دارایی های یک فرد مشخص باشه..بیش از این اگر باشه اشتباه بزرگی هست.

کسانی که مهریه های سنگین میگیرن حتی اگر فرشته هم باشن برای من قابل پذیرش نیست.

mohamad n

Registered User
لایک‌ها
592
نمیدونم چرا باید بین آدما فرق گذاشته بشه؟ چون پولدارن یا ظاهرشون خوبه؟خیلیا میدونن اگه ملاک یه زندگی خوب و آبرومندانه است اخلاق و حیا اولین اولویته و دیگر چیزا در اولویت های بعدی.نباید برای انسانیت تفاوتی قائل شد طرف میخواد هرکی باشه
به نظرم در وهله اول باید برای همه دختر خانوم ها یک مهریه ثابت در نظر گرفته بشه مثلا همون 14 سکه
بعدم همون موقع عقد مهریه داده بشه و خلاص

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
اگه می‌خوای زندگی‌ کنی‌و هر ۲طرف بهم اعتماد دارن مهریه باید باشه یه گٔل !

اگه میخواید زن رو بخرید که بعدم آقا بالا سر بازی‌ دراریدو کلفتی تونو کنه خونتونو مرتب کنه پس باید مهر زیاد بدید !

مهر دادن یعنی‌ خریدن اون دختر و پشت بندشم یعنی‌ هرکاری بخوام با برده ام می‌کنم!

مهر ندادن یعنی‌ احترام به اون دختر و اینکه قراره باهم زندگی‌ کنیم نه تو کلفتی کنی‌ خونم

فک نکنم پسری باشه که موافق حرف شما نباشه . مشکل خانواده دخترها و خود دخترها هستند که هیچ جوره راضی نمیشند

Fouad-PES

Registered User
لایک‌ها
252
مخالف هر نوع زر و سیمی به عنوان مهریه ام.... مهر رو پول تضمین نمیکنه

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
مهریه خوبه باشه ولی به اندازه دارایی های فرد...یعنی یکی 100 ملیون کلا سرمایه داره و اون زن باید با توجه به سرمایه اون فرد مهریه تعیین کنه.

کسی که کلا 100 ملیون دارایی داره 30 تا 40 ملیون مهریه تا نهایت 50 ملیون قابل پذیرش هست.

ولی یکی هست کلا به تیغنش 5 تومن 10 تومن داره..این شخص اگر تونست با خانواده همسر به توافق برسه که 14 سکه باشه که هیچ ولی اگر به توافق نرسید بهتر فعلا ازدواج نکنه.

این صحبت های کی داده کی گرفترو دور بریزید..تو زندان هم پر از این جور افراد که قبل از مهریه میگفتن کی داده کی گرفته...باید همیشه دور اندیش بود..باید اصلا به این فکر کنید که طرفتون فرشته باشه..شاید شما اخلاقتون خوب نیست و ممکنه یه روز طرف به اینجاش برسه و همچیرو تموم کنه.

کلا مهریه باید بر اساس دارایی های یک فرد مشخص باشه..بیش از این اگر باشه اشتباه بزرگی هست.

کسانی که مهریه های سنگین میگیرن حتی اگر فرشته هم باشن برای من قابل پذیرش نیست.

رفیق شما بگو مهر اصن چیه چرا باید به دختر داده بشه؟!

تا برسیم به اینکه چقد باشه اینا

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
فک نکنم پسری باشه که موافق حرف شما نباشه . مشکل خانواده دخترها و خود دخترها هستند که هیچ جوره راضی نمیشند

میگن مهر بدی که نشون بدی به دختر علاقه داری فلان

مگه خانواده پسر از سر راه آوردن بچشونو!؟خانواده دختر باید مهر بدن به پسر :eek:

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
رفیق شما بگو مهر اصن چیه چرا باید به دختر داده بشه؟!

تا برسیم به اینکه چقد باشه اینا

ببین من خودم مخالف سرسخت مهریه هستم ..مهریه رو یکجور خرید زن می دونم و در کل باهاش مخالفم.

ولی خوب این نظر منه...اگر قرار بود الان همه هم فکر من باشن فکر کنم الان جمعیتمون 40 ملیونم نبود..اون چیزی که من بالا گفتم یه چیزه کاملا نرمال هست و عدالت کاملا رعایت شده ولی قطعا 95% مونث های ایران با اون نوشته من مشکل دارن چون الان اکثر زنها مهریه بالارو حقشون میدونن و اصلا توجهی به طرف نشون نمیدن و حرفشون هم اینه که اگر منو میخوای همینه که هست..یک حرف کاملا زور..بعد همجام راه میرن جار میزنن حقوق ما برابر مردها نیست تو ایران....نمونه بارز قدرت طلبی علیه مردان در خیلی از ازداوج ها رخ میده ولی کسی این هارو نمیبینه متاسفانه.

boro_baba1

Registered User
لایک‌ها
72
کسی که توانايی مالی اداره زندگی رو داره خيلی راحت يکی رو پيدا کنه يه مدت باهاش زندگی کنه تا قضيه دخالت دول در راه دل از بين بره
بعدش ببينه واقعاً باز هم ميخواد ازدواج کنه
99 درصد ازدواج های ايران فقط از زور دول هستش
اگه همين الان ايران بشه تايلند از هر 10 تا زوج 9 تاش طلاق ميگيره
بعد از 20-30 سال کار تو بازار کسی جرأت نميکنه چک مبلق بالا از همکار 20-30 سالش بگيره اون وقت همينجوری بريم زير يه دين 500 ميليونی؟
در کل مهريه فقط يک خريت بزرگ هست "قماری برای 250 گرم"

_Nera_

Registered User
لایک‌ها
741
بهتره تک تک کوت کنم

درود،

اگر بخودت اعتماد داری، 1000 تا. اگرم نه شغل داری نه پول و سرمایه و نه خونه و نه ماشین، 5 تا سکه کافیه.

اون وقت این تعداد رو بر چه اساس گفتید؟
بهتر نیست اول خودتونو جای یه دختر بذارید و بعد تصمیم بگیرید چقدر باید باشه؟

یعنی الان دخترا گوسفندند:lol:البته بر منکرش لعنت:D
-----------
کلا مملکت مارو ملت ما سرتا پاشو به گو کشیدن چون یه مشت احمق دارن تو این مملکت زندگی و کار و. . .
به نظر من بهترین شکلش اینه که دختر و پسر زمان طلاق دارایی های مشترکشون رو به نصف نصف تقسیم کنند
زمان عقد بیان ببینن دختر از خودش چی داره و پسر چی داره و زمان طلاق هم بیان ببینن اینا چی دارن و بعد اونو از این کم میکنن و مابقی رو هم نصف
عمرا دیگه کسی واسه طمع مهریه و سکه طلاق بگیره یا آمار ازدواج پایین بیاد ولی خوب دیگه خدارو شکر هم ملت خرن و خرتر از ملت هم مسئولین

متاسفانه وقتی دید شما به یه دختر اینطوریه واقعا چی میشه گفت اما در جواب صحبتتون باید خدمتتون عرض کنم که هنوز این فرهنگ بین ما ایرانی ها جا نیوفتاده که بخوایم اموال و داراییمونو به نام خودمون نگه داریم که بخوایم موقع طلاق نصفش کنیم. به شخصه موارد خیلی زیادی از آقایون دیدم که اموالشون رو به نام پدر و مادرشون می کنن که یه وقت موقع طلاق چیزی رو از دست ندن. نمی گن اون دختر چه چیزایی رو از دست داده. چیزایی که با پول نمیشه خرید اما می تونه کمکی باشه برای ساخت آینده اش.

تایید میشه
حالا دیگه فرقی نمیکنه چند تا سکه مهر دختر بکنی
تصویب شده که پسر بیشتر از 110 تا نباید بده
ولی تو جامعه امروزی همینشم مصیبته به مولا......
بخدا قبلنا که مهریه ها کمتر بود وزندگی ها ساده و بی ریا بود زن و شوهر بیشتر با هم زندگی میکردن و عشق و حال میکردن
اما حالا......

نه برادر اینطورام که فکر می کنی نیست. قبلنا مردا هر کاری که می خواستن می کردن و زنا هم به خاطر شرایط و اگه بچه داشتن به خاطر بچشون هر فشاری رو تحمل می کردن و به قول معروف می سوختن و می ساختن.
دیگه ماشالله آوازه آقایون و تنوع طلبی و فحشای اونها توی کل تاریخ هست و نیازی به مثال نیست.. اون قدیما با داشتن حرم سرا و الانم که ماشالله با داشتن 4 تا زن قانونی و تعداد کثیری زن صیغه ای! اینا حق آقایون تو طول تاریخ بوده. بهتره منصفانه تر به شرایط خانومها نگاه کنید.
در ضمن قبلنا عشق و حالی نبوده. از خانومها به عنوان کارخونه جوجه کشی اونم از نوع پسر استفاده می شده. و یا هم کنیز مطبخ که باید غذا بپزه.
الانم به همین صورته ماشالله. خانومها چه خارج و چه داخل خونه کار می کنن. پولی هم که در میارن توی خونه خرج میشه. کارهای داخل منزل هم که همش وظیفه خانوماس. آقایون یه گرد گیری یا آشپزی نکنن که از کلاس مرد بودنشون پایین نیاد. یکی هم که کمک می کنه میگن زن ذلیله!

آدم به باباش هم بخواد پول بده باید بیشترین احتیاط رو بکنه... هرچقدر هم که پدر مطمئن باشه.. ولی به همون 1% احتمال هم اهمیت باید داد!! چه برسه به یکی دیگه!!

باید دید تعریف ما از مهریه چیه؟

1-تضمین مالی دختر بعد از ازدواج ؟

فرض رو بر قیمت قدیم سکه میگیرم... یعنی هر سکه 300 تومن..
400 سکه میشه چقدر؟ میشه 400*300=120/000/000 تومن.. با 120 میلویون چیکار نمیشه کرد که با پول 1366 سکه میخواد بکنه؟ میخواد مخارج زندگی بعد از طلاقش رو تضمین کنه؟ یا میخواد کارخونه بزنه ؟!!! الله اعلم!!!

2-یا اینکه تضمینی باشه که پسر فکر طلاق به سرش نزنه!!

این دقیقا یعنی به زندگی با اون دختر محکومه!!! اگر هم میخواد طلاقش بده باید سکه باج بده!! با این کار دختر که بیوه میشه.. پسرره رو هم با خودشون میکشونن پایین.. تو فلاکت و بدبختی غرقش میکنن!!! یعنی اگر پسر ازدواح نا موفق داشت.. چه بمونه.. چه طلاق بده...در هر دو حالت بازنده ست!!
باید این فرهنگ جا بیوفته که مردم به زن مطعلقه برای ازدواج به دید بد نگاه نکنن.. و از اون طرف هم یک سری آدم بی شرف از مطعلقه بودن اون زن نخوان سوء استفاده کنن!!

خب خدا خیرتون بده. بهتره از اول دیدمونو باز کنیم تا بتونیم هم جامعه بهتر و هم خونه سالمتری داشته باشیم.
الان شما به عنوان یه مرد به یه خانوم مطلقه چه نگاهی داری؟ دیگه این مطلب بر هیچ کسی پوشیده نیست.
حالا فرض رو بر این بگیرید که این خانوم نخواد با پدر و مادرش زندگی کنه و بخواد مستقل باشه، اصلا با این شرایط امکان پذیره؟!؟!؟

مهریه نباشه به شرطی که همه چی مساوی باشه ... خرج عروسی ... حق طلاق و بقیه ... ووو هنگام جدایی هم همه چی نصف به نصف!

بله به شرطی که همه دارایی های واقعی یه مرد نصف نصف باشه. نه اون دارایی هایی که نتونسته به نام کسی بزنه... در مورد هزینه عروسی هم خدمتتون عرض کنم که پس اگه اینطوریه هزینه خرید جهیزیه هم نضف نصف باشه، هزینه برگذاری نامزدی هم همینطور. اینطوری میشه هزینه عروسی رو نصف حساب کرد.

کلا یه کاری کردن همه جوره به نفع دختره
دختر با خودش 4تا کفگیر ملاقه میاره بهش میگه جهیزیم جهیزیم -تازه آقا هروقت میره میبینه باید اون چیزایی که ختره با خودش اورده بود رو بخره وقتی ماجرا رو جویا میشه خانوم میگه مال مامانم ایناسوخته بود(یا هربهانه ی دیگه)دادمش به اونا عب نداره عسیسم یه خوب ترشو برام میخری دیگه؟ مگه نه فداد شم!
فک فامیلای خانومم هر شب چترشون رو پهن میکنن مثل خر میخورن بعد خانوم میگه ماشا. . .خوش خوراکن بزن به تخته
کلا از اولش ازدواج با دختر ایرانی خریته بخصوص تو ایران و با خانواده ایرانی که دیگه هیچ
من ندیدم کسی پاشو از این مملکت بزاره بیرون دوباره برگرده بیاد بگه دنیا رو گشتم مثل دختر ایرونی ندیدم به همین خاطره تا میرن حتی یه مملکت عقب افتاده ازدواج میکنن مگه خرن بیان اینجا
ما باید دست از پا دراز تر کلی گل و شیرینی و . . بخریم سرمونم تازه تا خشتک بیاریم پایین(کم مونده سر تو خشتک بریم) که خدای نکرده باباش نگه پر روئه،بعد بریم ببینیم چقدر آیا منت میزارن مهریه و . . . تعیین میکنن بعد شروع میشه تازه بدبختی ها
حالا لیست میدن در حد نفرات حاضر دراستادیوم آزادی واسه بازی دوستانه ایران آلمان که اینقدر مهمون داریم ما وفلان و. . .
خرج اینا همه با داماده و یه عالم منت رو سرش که دختر ترشیده و بی منطق و زر زروشون رو به ما عنایت فرمودن و باید تا آخر عمر مثل خر بهشون بابتش سواری بدیم افسارمونم که دیگه معلومه دست کیه
----------------------------------------
پ.ا:
کاشکی منم دختر بودم و میخوردمو میخابیدمو . . .هر وقتم هوس میکردم میرفتم زیر ماشین بی آنکه تکونی به خودم بدم کل حال دنیارو میکردم

اولا همین 4 تا کفگیر و ملاقه الان بالای 40 تا 50 میلیون در میاد که خونواده اون دختر بیچاره می دن و همیشه هم از نظر خونواده داماد یه چیزیش کمه و حرف توش هست.
این چیزایی که شما می فرمایید رو من تا به حال ندیدم. اکثرا خونواده داماد میان خونه پسرشون. حالا جرات هم داری بگی نیان! می گن خونه پسرمونه!!! حقمونه!!! حالا چون خونه مال پسرشونه حق و حقوقاتش هم مال اوناس! اما هرگز خونواده دختر نمیان تلپ شن و آخرشم سرشونو بگیرن بالا و بگن خونه دخترمونه! می گن خونه دامادمونه. بهتره زیاد مزاحم نشیم.

من برعکس شما فکر میکنم همه چی به ضرر دختره ... از اولش باید بشینن تو خونه تا یکی بیاد بپسندشون!!!! بعد هم بار کنن هر چی دارن و ندارن بدن پسره گردن کلفت ببره .. دختر شونم روش!!!! بعدشم بشینن با شندرغاز آقا دوماد بسوزن و بسازن .... حرفم بشنون ... اینجا نرو ... اونجا نرو ... درس نمیخواد بخونی ... از خونه بیرون نمیخواد بری ... دوستاتو باید بزاری کنار .... تازه خیانت هم میکنه لنده هور .... بعدشم باید بدی بترکونه ... بدبختیش هم 9 ماه ماله زنه ... بعدم بدنش رو داغون کنه که مرتیکه بچه میخواد یا مادر شوهرش نوه خواسته!!! هر وقت هم خواست طلاق میده ... چون حق طلاق با مرده ... تازه اگه دست بزن نداشته باشه و معتاد نشه و غیره و غیره و غیره ......................
لحن طنز کوچه بازاری نوشتم به کسی بر نخوره ...

خوشا به غیرت شما.
خانومها توی این جامعه همه نوع سرویسی رو موظفند به همسراشون بدن، بدون هیچ چون و چرایی. تازه در نهایت دو قورت و نیم آقایون باقیه که زنم غر می زنه و نق می زنه!
آقایون هر کاری که بخوان می کنن و بعد در نهایت می گن مرده و مرد بودن به همینه. اما تا یه زن از یه چیزی شکایت می کنه میگن اه اه. زنه دیگه، قر می زنه! تحمل کن!!!!

خوب 400-300 تا که خوبه.

دیگه مهریه زیاد از مد افتاده.هر خانواده ای متناسب با شخصیت خانوادگی خودش یه مهریه منصفانه ای در نظر میگیره.بعدشم دخترای هم هستن که مهریه اشون یک دست ایینه و شمعدونی هستش.در نتیجه دختر خوب و بد هم داریم ولی دختر خوب بیشتره(البته دختر خونه واده دار بیشتره).دیگه با فرهنگ سازی هایی که شده بنظر من مهریه ها پایین تر اومده.

یه جورشم داریم هرچقدر اقا پسر خوب باشه(از لحاظ اخلاق،خانواده،..)خوب ادم باهاش راه میاد و کمتر مهریه واسه دخترش میکنه.

هر خونواده این به یه امیدی دخترشون می فرسته خونه بخت.
واسه ازدواج بنده این موردی که فرمودید اون اعتماد بعد معریه صدق می کنه. خونواده من هم اولش می گفتن مهریه کم فایده نداره. تا نخوادت میگه هرری، خونه بابات. اینم مهرت!
اما بعد از شناخت خودشون اومدن پایین..

اولن هرجوری فکر میکنی قبوله
دومن اصن صن از لحنت ناراحت نشدم خیلی هم خودمونی بود مث خودم
-----------حالا
ببیبن هر کسی حرفی میزنه بر اساس رخدادهاو حوادث و . . .هست که دیده و تجربه کرده شاید رخدادهایی که شما دیدید و تجربه کردید حاصلش شده این تفکر امروز شما ولی من چیزی که دیدم برعکس شماست
نمیگم دختر خوب نایابه ویا تخمشو ملخ خورد و کلا بریم همه از خارج زن بگیریم ولی خداییش ملت ایران اولا بی فرهنگن و دخترا که دیگه ترکوندن اگه نگاه کنی میبینی دیگه واسه دخترا حتی تعهد به شوهر هم معنی نداره و فکر میکنن دوست پسرشونه که کنارش چندتا دیگه اختیار میکنن و بعد میگن مردای عوضی تنوع طلب
حالا کاری ندارم که باعثش سیاست کاملا غلط **** هست با کانال های فارسی زبان ماهواره که همه ی سریالاش بر اساس خیانت هست ولی بی فرهنگی خود دخترا هم علت اولشه
فقط کافیه به اطرافت نگاه کنی همین
چطور ممکنه بتونی به دختری که حی دوست پسر عوض میکنه تا به اون خفناش :wacko:برسه اعتماد کنی
یارو داره با دوستم و من میاد هم زمان هم به من آمار میده هم به عابر(خدایا اینا دیگه کین)
-----------------------------
راستی داداش از اون خونواده هایی که گفتی اگه سراغ داری خبر بده:D

شما جای دختر و پسر رو توی کل متنت عوض کن و حالا خودت بگو یه دختر چطور میتونه اعتماد کنه به اون پسری که 100 تا دوست دختر عوض کرده و الانم می خواد دختر آفتاب مهتاب ندیده بگیره؟!؟! تازه شما می دونی که ذات پسرا تنوع طلبه و این خصلت رو هم در نظر بگیر و بعد نظر بده.
حالا اون پسری که هم یه عالمه دوست دختر داره و در کنارشون چندین دختر هستن که به اصطلاح به چشم خواهر بهشون نگاه می کنه، اگه دختری هم پیدا کنه که شرایطش خوب باشه دریغ نمی کنه، چقدر مهریه بهش تعلق میگیره؟؟؟؟؟(نمونه این پسرا توی همین فروم هست دوست عزیز. باور نمی کنی یه سر به تاپیک عشق اول بزن. البته اگه اسم تاپیک رو اشتباه نگفته باشم)

این دخترا هایی هم که شما می فرمایی هستند. همونطور که دختر خوب کمه پسر خوب هم کمه. به نظر من الان دیگه فرقی نمی کنه. دختر و پسر خوب کمیاب شده.

ربطی به اعتماد به نفس نداره چون از خودم تعریفی نکردم(احتیاجی نبود :لول)
از هر 100تا دختر یدونش آدم حسابی در میاد و هر 100تا پسر یدونه نخاله شاید مثل من در بیاد :حالا دی
پسرا تو مملکت ما دارن فدا میشن خدا نابود کنه باعث بانیشو :دی و لول تو حلقشون

شما مطمئنی توی ایران داری زندگی می کنی؟؟؟
این آماری که میدی با واقعیت خیلی تناقض داره ها...
دخترا از بدو تولدشون تا آخر عمرشون فنا میشن.
موقع مجردی که خونواده خودشون هی می زنن تو سرشون که حق نداری فلان لباسو بپوشی، فلان جا بری و فلان کارو بگنی.
موقع ازدواج هم که یه آقا بالاسر پیدا میشه که هم باید براش چه توی خونه و چه بیرون خونه کار کنی. آخرشم میگه زن من اندام نداره و میره سراغ یکی دیگه...

شوخی نکن . من که شنیدم خیلی وقت پیش تصویب شده . اکثر کسایی که میشناسم تازه عقد کردند به خاطر همون قضیه 110 سکه دیگه بالاتر نمیگیرند . حداکثر 150 تا . توی نت هم سرچ کردم همه جا گفتند تصویب شده که :eek:

معلومه که رسم خوبی نیست . مهریه به عنوان هدیه مرد به زن واسه شروع زندگیه . چه از نظر مذهب چه از نظر سنت هدف همینه . اصلا 110 تا سکه هم واسه من نامفهومه واقعا ...

اگه به عنوان هدیه اس چرا همون اول نمی دن؟!؟! چرا همش می ترسن زمان مهریه دادن برسه؟ اگه هدیه اس باید داده بشه.

نه برادر مهریه فقط و فقط به عنوان پشتوانه برای آینده یه دختره.
دلایلش هم واضحه. وقتی یه دختر جدا میشه دیگه هرگز جایگاه قبلیشو به دست نمیاره و این مهریه فقط میتونه کمکی باشه برای ساخت آینده اش.
خانومی که مطلقه اس، مطلقه اس
خانومی که مطلقه اس، به دید یه آدم نگاهش نمی کنن بلکه به دید یه کالا نگاه میشه
خانومی که مطلقه اس، حق تنها زندگی کردن نداره چون نمی تونه!!!!
خانومی که مطلقه اس، خیلی کم پیش میاد که با یه آقای مجرد ازدواج کنه و این درحالیه که آقایون مطلقه شرایط ازدواج برای دخترا مجرد توی هر سن و سالی رو دارن.

ماشالله تو جامعه ما قوانین هم به نفع آقایونه. از دادن مهریه گرفته تا طلاق. موقع طلاق چه بخوای و چه نخوای همه چی نفع یه مرد تموم میشه. حالا دادن یه سکه در عرض 3 ماه اینقدر سخته؟!؟
نمی گن خانوم توی این مدتی که با من زندگی کرده چیا رو از دست داده. مهمتر از همه عمر و جوونیشو. چون خودتون می دونید که خانومها متاسفانه توی کشور ما تاریخ انقضا دارن. اگه برسن بالای 30 دیگه دختر مجرد محسوب نمیشن بلکه از واژه "ترشیده" براشون استفاده میشه.
اما کجا شنیدید واسه آقایون چنین شرایطی باشه!!!!

خیر دوست عزیز تصویب نشده این قانون رو باید مجلس تصویب کنه که نکرده همین چند وقت قبل دختر خالم طلاق گرفت مهریش 500 سکه بود که العان داره ماهی یه سکه میگیره عین 500 تاشم مرده باید بده یعنی توی حکم دادگاه زده اتفاقا بحثش بود همین فامیلمون از قاضی پرسیده بود گفته بود چون مهریه مالک خصوصی داره این قانون تصویب نشده
العان داره واسه خودش ماهی یه سکه میگیره هنوز 1 ماه نیست جدا شده دوباره داره ازدواج میکنه این وسط اون مرد ضرر کرد که تا اخر عمر باید سکه بده

اینطور که بنده شنیدم اگه دختر مجددا ازدواج کنه مهریه ای که از همسر قبلیش بهش تعلق میگیره فسخ میشه.
دو جالبه که می فرمایید بع داز یک ماه داره جدا میشه چون رسما و قانونا بعد از 3 ماه و 10 روز خانومها می تونن ازدواج مجدد داشت باشند. اما آقایون همون فرداش می تونن ازدواج کنن.

اگه می‌خوای زندگی‌ کنی‌و هر ۲طرف بهم اعتماد دارن مهریه باید باشه یه گٔل !

اگه میخواید زن رو بخرید که بعدم آقا بالا سر بازی‌ دراریدو کلفتی تونو کنه خونتونو مرتب کنه پس باید مهر زیاد بدید !

مهر دادن یعنی‌ خریدن اون دختر و پشت بندشم یعنی‌ هرکاری بخوام با برده ام می‌کنم!

مهر ندادن یعنی‌ احترام به اون دختر و اینکه قراره باهم زندگی‌ کنیم نه تو کلفتی کنی‌ خونم

نمیدونم چرا باید بین آدما فرق گذاشته بشه؟ چون پولدارن یا ظاهرشون خوبه؟خیلیا میدونن اگه ملاک یه زندگی خوب و آبرومندانه است اخلاق و حیا اولین اولویته و دیگر چیزا در اولویت های بعدی.نباید برای انسانیت تفاوتی قائل شد طرف میخواد هرکی باشه
به نظرم در وهله اول باید برای همه دختر خانوم ها یک مهریه ثابت در نظر گرفته بشه مثلا همون 14 سکه
بعدم همون موقع عقد مهریه داده بشه و خلاص

اگه واقعا دیدتون اینه پس باید واژه هایی مثل زن ذلیل رو از ذهنتون پاک کنید. و از طرفی با تمامی مسئولین صحبت کنید که چرا حقوق کاری خانومها، دیه خانومها، سهم الارث خانومها قانونا کمتره.
اگه قراره مساوی باشه باید همه چی مساوی باشه.
به همون اندازه ای که خانومها آشپزی می کنن و خونه رو تمیز می کنن و بچه داری می کنن شما هم باید بکنید!
می تونید؟؟؟

Last edited:

_Nera_

Registered User
لایک‌ها
741
در کل نظر خودمو میگم.
با مهریه به اندازه موافقم. اونم به این صورت که تمامی دارایی های مرد و زن از روز اول به نام خودش باشه و به نام خودش باقی بمونه تا نتونه از زیر بار نصف کردنش فرار کنه.
و ما باید از خودمون شروع کنیم. به یه خانوم مطلقه به چشم یه خانوم شکست خورده نگاه کنیم نه یه کالایی که میشه ازش استفاده کرد.

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
در کل نظر خودمو میگم.
با مهریه به اندازه موافقم. اونم به این صورت که تمامی دارایی های مرد و زن از روز اول به نام خودش باشه و به نام خودش باقی بمونه تا نتونه از زیر بار نصف کردنش فرار کنه.
و ما باید از خودمون شروع کنیم. به یه خانوم مطلقه به چشم یه خانوم شکست خورده نگاه کنیم نه یه کالایی که میشه ازش استفاده کرد.

دقیقن باید همه چی‌ مساوی باشه کار خونه باهم دیگه, درامد, هردو سر کار برن همچی‌ مساوی حقشونم از هر چیزی مساوی

نه اینکه پسر مهر بده دختر آشپز خونه بشه پسر بیرون سر کار جون بکنه دختر خونه استراحت کنه!

باس همچی‌ به مساوی باشه

مثل پارتنر که فقط خونه مشترکه و همه هزینه‌ها و زحمات و لذتا همه مساوی باشه!

پسرا نگن که همچین دختری پیدا نمی‌شه فلان

چرا پیدا می‌شه شما دیدتو به یه خانوم عوض کن به دیده استفاده و لذت جنسی‌ نگاه نکن به دیده یه رفیق پارتنر نگاه کن احترام بذار تا ببینی‌ که اونم رفیقت میشه از هرکسی مورد اعتماد ترو دوس داشتنی تر

اما اگه بخوای رئیس بازی‌ درآری چه پسر چه دختر مشکلات پشت هم شروع می‌شه

باید به برابری هردو طرف احترام گذشت همین

_Nera_

Registered User
لایک‌ها
741
دقیقن باید همه چی‌ مساوی باشه کار خونه باهم دیگه, درامد, هردو سر کار برن همچی‌ مساوی حقشونم از هر چیزی مساوی

نه اینکه پسر مهر بده دختر آشپز خونه بشه پسر بیرون سر کار جون بکنه دختر خونه استراحت کنه!

باس همچی‌ به مساوی باشه

مثل پارتنر که فقط خونه مشترکه و همه هزینه‌ها و زحمات و لذتا همه مساوی باشه!

پسرا نگن که همچین دختری پیدا نمی‌شه فلان

چرا پیدا می‌شه شما دیدتو به یه خانوم عوض کن به دیده استفاده و لذت جنسی‌ نگاه نکن به دیده یه رفیق پارتنر نگاه کن احترام بذار تا ببینی‌ که اونم رفیقت میشه از هرکسی مورد اعتماد ترو دوس داشتنی تر

اما اگه بخوای رئیس بازی‌ درآری چه پسر چه دختر مشکلات پشت هم شروع می‌شه

باید به برابری هردو طرف احترام گذشت همین

BIG LIKE

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325

:blink: یا خدا آبجی
شما از پارسال رو نقل قول گرفتی تا....................پستامو اصلا یادم نمیاد:D البته الان طرز فکرم یه نمه تغییر کرده و اگه حال داشتم یه اصلاحیه به پستام میزدم:lol:
نمونش اینکه همونی که شما گفتی یعنی عدم وجود شفافیت تو دارایی خانواده ها برای برداشتن مهریه که مقدمه این باید باشه

ولی در کل باید بگم نه حرفای ما پسرا واقعیته و نه حرفای شما خانوما
هممون فقط از دید جنس خودمون حرف میزنیم ولی اونچیزی که باعث میشه آقایون خیلی عصبانی تر از دست خانوما باشن این یک سره غرغر کردن خانوما راجع به حق حقوق نداشتشونه که بدون زره ای به اندازه ارزن فکر کردن مدام حقوق زن حقوق زن میکنن
نظر کلی من اینه که هم آغایون هم خانومای ایرانی ته بی فرهنگین- چون هنوز احترام متقابل رو بلد نیستن
مثلا چندی پیش فکر کنم بی بی سی بود داشت یه زوج که زنه ایرانی بود و مرده آمریکایی رو نشون میداد

زنه میگفت وای این آمریکایی ها خیلی خوبن و..الن و بلن و اصلا من شب دیر میام بهم نمیگه کجا بودی و تنها با دوستام میرم بیرون تا دیر وقت و....برعکس مردای ایرانی که حی سیم جین میکنن و.....
(نمونه بارز یه زن ایرانی )
طرف تنهایی رفت با آمریکاییه که بدبخت مثل موش آبکشیده شده بود مصاحبه کرد مرد آمریکاییه میگفت باووو من یه بار خواستم بعد ازدواج تنهایی برم با دوستام بیرون زنم نشست گریه کردن و شیون و....که چرا تنها و ...میری بیرون و....
(نمونه بارز یه زن ایرانی)

خوب خود این زنه شخصیت و طرز فکر دهاتی و پستش رو لو داد
یعنی کلا اکثر زنا دوست دارن هرکاری که خودشون اسمشو آزادی میزارن
(ولی در واقعیت شاید اسمش یه کلمه زشته) رو انجام بدن و کسی بهشون ایراد نگیره و در عین حال دنبال یه غلام و برده حلقه به گوش هستن که بدون اجازه اونا حتی آب هم نتونه بخوره
البته این قانون در مورد آقایون هم صادقه و اینا هم معمولا دنبال همچین چیزی هستن ولی نه دیگه به شوری خانوما-- خانوما دیگه واقعا شورش رو در اوردن
حتی خودشون هم هراز گاهی اعتراف میکنن که ما ذاتمون خرابه
ولی کاش انقدر شعور تو وجود ملت بود که اگه چیزی رو برای همسرشون نمیخان پس برای خودشونم نخوان حتی اگه خیلی لذت بخش باشه و.............................

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
خانومها توی این جامعه همه نوع سرویسی رو موظفند به همسراشون بدن، بدون هیچ چون و چرایی. تازه در نهایت دو قورت و نیم آقایون باقیه که زنم غر می زنه و نق می زنه!
آقایون هر کاری که بخوان می کنن و بعد در نهایت می گن مرده و مرد بودن به همینه. اما تا یه زن از یه چیزی شکایت می کنه میگن اه اه. زنه دیگه، قر می زنه! تحمل کن!!!!

تو رو به خدا خانوما رو موش مرده نکنید . یه عالمه خانواده مرد سالار دور و برم میبینم که همگی دیگه اون دورانشون تموم شد . اصلا جرئت ندارند با خانوم بحث کنند چون زنه اینقدر غر میزنه و رو اعصاب مرد راه میره که مرد ترجیح میده همون اول بحث رو باز نکنه ، اگرم بحث باز بشه اخرش میگه چشم !

شما جای دختر و پسر رو توی کل متنت عوض کن و حالا خودت بگو یه دختر چطور میتونه اعتماد کنه به اون پسری که 100 تا دوست دختر عوض کرده و الانم می خواد دختر آفتاب مهتاب ندیده بگیره؟!؟! تازه شما می دونی که ذات پسرا تنوع طلبه و این خصلت رو هم در نظر بگیر و بعد نظر بده.
حالا اون پسری که هم یه عالمه دوست دختر داره و در کنارشون چندین دختر هستن که به اصطلاح به چشم خواهر بهشون نگاه می کنه، اگه دختری هم پیدا کنه که شرایطش خوب باشه دریغ نمی کنه، چقدر مهریه بهش تعلق میگیره؟؟؟؟؟(نمونه این پسرا توی همین فروم هست دوست عزیز. باور نمی کنی یه سر به تاپیک عشق اول بزن. البته اگه اسم تاپیک رو اشتباه نگفته باشم)

این دخترا هایی هم که شما می فرمایی هستند. همونطور که دختر خوب کمه پسر خوب هم کمه. به نظر من الان دیگه فرقی نمی کنه. دختر و پسر خوب کمیاب شده.

در اینکه دختر و پسر خوب کم شده باهاتون موافقم . همونجوری که پسرا الان معتاد و عوضی شدند و قبل از ازدواج با چندین دختر رابطه دارند دخترا هم دقیقا همینطورند . الان دیگه میشه گفت در بهترین حالت بیشتر از نصف دخترا قبل از ازدواج رابطه جنسی داشتند پس دیگه دوره افتاب و مهتاب ندیده تموم شده که بخواییم به خاطر اون مباحث پای مهریه وسط کشیده بشه .

چه دختر چه پسر قبل ازدواج حداقل باید 5-6 ماه فقط تحقیق کنند ، دیگه اینکه چون دختر میترسه پسره بد از اب دربیاد پس به عنوان پشتوانه 500 تا سکه مهر کنه خیلی خیلی خیلی مسخره و شخماتیکه !

سوالم از شما اینه . اگر پسر 500 تا مهر دختر کرد و 1 سال بعد از ازدواج فهمید خانوم قبل از ازدواج به وفور دوست پسر داشته و رابطه های مختلف رو تجربه کرده اونوقت پسر چکاری از دستش بر میاد ؟ چجوری میتونه اثبات کنه ؟
تنها راه اینه که بگه میخوام طلاقت بدم ولی باید 500 تا سکه بده که بازم نگاه کنی 100% دختر سود کرده و پسر هم زندگی عاطفیشو باخته هم مالیشو ...

اگه به عنوان هدیه اس چرا همون اول نمی دن؟!؟! چرا همش می ترسن زمان مهریه دادن برسه؟ اگه هدیه اس باید داده بشه.

نه برادر مهریه فقط و فقط به عنوان پشتوانه برای آینده یه دختره.
دلایلش هم واضحه. وقتی یه دختر جدا میشه دیگه هرگز جایگاه قبلیشو به دست نمیاره و این مهریه فقط میتونه کمکی باشه برای ساخت آینده اش.
خانومی که مطلقه اس، مطلقه اس
خانومی که مطلقه اس، به دید یه آدم نگاهش نمی کنن بلکه به دید یه کالا نگاه میشه
خانومی که مطلقه اس، حق تنها زندگی کردن نداره چون نمی تونه!!!!
خانومی که مطلقه اس، خیلی کم پیش میاد که با یه آقای مجرد ازدواج کنه و این درحالیه که آقایون مطلقه شرایط ازدواج برای دخترا مجرد توی هر سن و سالی رو دارن.

همونجوری که گفتم اینا دیگه موش مرده بازی دراوردنه ! بیش از 95% دخترا قبل از ازدواج بارها مطلقه شدند ! چون بارها رابطه جنسی یا دوستی داشتند و جدا شدنشون عین طلاق میمونه . پس فک نکنم همچین دخترایی ارزش 10 تا سکه رو هم داشته باشند .
بنده هم با دادن مهریه اول ازدواج 100% موافقم . اصلا درستش همینه . هر کسی متناسب با وضعیت مالیش میتونه بین 1-14 سکه مهر کنه و همون اول کار هم مهریه رو پرداخت کنه . والسلام .
من نمیدونم بابای کدوم دختری تا حالا بهش هدیه 20 میلیونی داده که انتظار هدیه نیم میلیاردی از شوهر داره ! اونوقت میگید دخترا مظلومند !

اینطور که بنده شنیدم اگه دختر مجددا ازدواج کنه مهریه ای که از همسر قبلیش بهش تعلق میگیره فسخ میشه.
دو جالبه که می فرمایید بع داز یک ماه داره جدا میشه چون رسما و قانونا بعد از 3 ماه و 10 روز خانومها می تونن ازدواج مجدد داشت باشند. اما آقایون همون فرداش می تونن ازدواج کنن.

بله . همینه
فقط من نمیدونم چرا یه عده ادم پولدار توپول موپول رو با عامه مردم مقایسه میکنید . الان یه جووون تا مرز 30-35 سالگی به هیچ عنوان امکانات ازواج رو نداره اونوقت شما میگید طرف 300-400 میلیون مهر رو به دختر میپردازه بعدم دوباره فرداش میره ازدواج میکنه ؟ همچین ادمایی توی ایران کمتر از 1000 نفرند .

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325

البته همونطور که تو پست قبلیم گفتم یوزر _Nera_ از دید مطلق خودشون به قضیه نگاه کرده و البته ماهم از دید خودمون ولی مهم اینه که حق باکیه
ولی در کل نرا خانوم من حالم از خلق خوی بادی به هر جهت اکثر خانوما بهم میخوره!
چرا؟
خانومای محترم تا قبل اینکه از سمت خودش یه پسری بخواد زن بگیره عین شما حرف میزنن و حی میگن آی لعنت بر این آقایون فلان فلان شده آی ............
حالا جالبه
طرف بچه هاش بزرگ شده ببین چجور رنگ عوض میکنه=
موقع ازدواج و خواستگاری رفتن برای پسرش:
آی این دخترای این دوره چقدر پر رو عوضین ! همش دروغ ، دروغ ، دروغ - خجالتم نمیکشن -دختره به لعنت گربه نمی ارزه همچین خودشو دست بالا میگیره هرکی ندونه فکر میکنه این قدیسه هست و....دخترای چشم سفید ! اینا اصلا بدرد تشکیل خانواده نمیخورن حیف این پسرای جوون دسته گل نیست خودشنو میندازن تو دام این #### های ...............پست که همش به فکر قر و فر خودشونن
به قرآن از این دخترای ایران لوازم آرایش رو بگیرن اینا باید با روبند بیان تو خیابون اینقدر حال بهم زنن-- همین لوازم آرایش و 100 جور قر و فر جدید هست اینا رو انقدر پر رو کرده فکر میکنن مادر زادی ملکه زیبایین و میخان برامون نوه پرطلایی بزان که اینقدر الدورم بلدورم میکنن - واه واه واه
عکس قبل از 100 جور عمل و تزریق کردنشونو ببینی خیلی ببخشید ولی دستشویت میگیره - بعد میگه ما ژنتیکی زیباییم

حالا موقعی که واسه دخترش خاستگار میاد:
واقعا هیچ موجودی دروغگو تر از پسرا نیست - همش دنبال یه کلفت میگردن ازش کار بکشن ! بی شخصیتا
دختر بدبخت مردم رو که پدرومادر نزاشتن آب تو دلشون تکون بخوره رو میان برمیدارن میبرن موقع مهریه هم که میشه 1 متر زبون دارن و انگار میخان دختر بدبختو ببرن بردگی
واقعا بیچاره تر از زن خودشو همش باید خودشو فدای زندگی و.... آقایون کنه - و............. پس کی ما باید به فکر خودمون باشیم
فقط فکر میکنن یه پولی چندرغاز که تا شابدولعظیم نمیشه رفت جم کنن بیان یه ماشین جوجه کشی بخرن ببرن

بابا چه قدر رنگ عوض میکنی - واقعا خجالت نمیکیشی؟
روی آفتاب پرست رو شما سفید کردی؟

_Nera_

Registered User
لایک‌ها
741
سلام دوستان
الان مهمان دارم. هفته آینده هم مسافرتم. سر موقع میام و بحث رو ادامه خواهیم داد.

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
زمان تعیین مهر یا بله برون خودم صحبت میکنم و اجازه نمیدم که پدرم یا پدربزرگم یا داییم یا .... برام تصمیم بگیرن که بگن چنتا کافیه و... چون بعد که خدایی نکرده کار به جای باریک رسید اینا هیچ کدومشون پیداشون نیست.
بنده بیشتر از 100 تا هم به هیچ عنوان نیمدم
خونه هم به هیچ عنوان چون براش عرق میریزم و نمیتونم حتی wc ش (ببخشید) رو به نام کسی بکنم
اگر راضی بودن که خوب در غیر اینصورت پامیشیم میریم خونمون که خدایی نکرده چند سال بعدش نیفتم به گل خوردن.

یکی از اقوام بسیار نزدیکم زنش دهنشو سر مهر سرویس کرده و همچنان داره میکنه.فقط مونده لباساشو ازش بگیره.ومن درس عبرت گرفتم .

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
عزيزبراي صاحب شدن يك گوسفندامروزحداقل بايد٤٠٠ ٥٠٠تومن كناربزاري ميخايي دخترمردم روبراي يك عمرصاحب بشي حاضرنيستي چيزي بدي مهريه حق دختره
متاسفانه پدرومادردخترفكرميكنن اگرمهريه زيادبشه طلاق صورت نميگيره كه خلاف اين نظريه ثابت شده

---
- Tadbir konad bande
Taqdir konad khande

مگه شما به دختر به قصد سر بریدنش مهریه میدین ؟ :blink:

بالا