• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مهریه. بودن یا نبودن؟

benjohn

Registered User
لایک‌ها
90
تمام خانم هایی که حاضرن با با یه آینه و شمدون به عقد این جانب در بیان اعم از کور و کچل پخ بدن که با نن جون خدمت برسیم. اگه البته کسی باشه که بعید میدونم

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
الان مچل خان ؛موضوع بحث دخترهان :دیییییییییییییییییی
باید بگی دختر تو روحتون :lol

عمویی میدونم بحثمون دختر هاست
معنیش این بود که ینی حرفتون رو تایید کردم:دی

saeed engine

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
300
تمام خانم هایی که حاضرن با با یه آینه و شمدون به عقد این جانب در بیان اعم از کور و کچل پخ بدن که با نن جون خدمت برسیم. اگه البته کسی باشه که بعید میدونم

من هستم

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
سلام علیکم .
دوستان اگر مردی توان پرداخت اون 110 سکه رو نداشته باشه ایا هنوز حکم زندان براش وجود داره یا کلا زندان رو برداشتند ؟

یه سری شروطی هست که حق طلاق رو به زن میده ، مثل ندادن نفقه واسه چندین ماه ، اعتیاد ، زندان بیش از 5 سال و ... اینها توی عقد نامه از اول هست یا اینکه طرفین با توافق به عقدنامه اضافه میکنند ؟

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
سلام علیکم .
دوستان اگر مردی توان پرداخت اون 110 سکه رو نداشته باشه ایا هنوز حکم زندان براش وجود داره یا کلا زندان رو برداشتند ؟

یه سری شروطی هست که حق طلاق رو به زن میده ، مثل ندادن نفقه واسه چندین ماه ، اعتیاد ، زندان بیش از 5 سال و ... اینها توی عقد نامه از اول هست یا اینکه طرفین با توافق به عقدنامه اضافه میکنند ؟

110 سکه تصویب نشده هنوز بله زندان داره
به نظرم مهریه سنگین اصلا رسم خوبی نیست چون باعث تداوم زندگی نمیشه

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
110 سکه تصویب نشده هنوز بله زندان داره
به نظرم مهریه سنگین اصلا رسم خوبی نیست چون باعث تداوم زندگی نمیشه

شوخی نکن . من که شنیدم خیلی وقت پیش تصویب شده . اکثر کسایی که میشناسم تازه عقد کردند به خاطر همون قضیه 110 سکه دیگه بالاتر نمیگیرند . حداکثر 150 تا . توی نت هم سرچ کردم همه جا گفتند تصویب شده که :eek:

معلومه که رسم خوبی نیست . مهریه به عنوان هدیه مرد به زن واسه شروع زندگیه . چه از نظر مذهب چه از نظر سنت هدف همینه . اصلا 110 تا سکه هم واسه من نامفهومه واقعا ...

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
برا پسرای فامیل 14 تا دونه !

برا دخترای فامیل به تعداد روز های زندگی

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
شوخی نکن . من که شنیدم خیلی وقت پیش تصویب شده . اکثر کسایی که میشناسم تازه عقد کردند به خاطر همون قضیه 110 سکه دیگه بالاتر نمیگیرند . حداکثر 150 تا . توی نت هم سرچ کردم همه جا گفتند تصویب شده که :eek:

معلومه که رسم خوبی نیست . مهریه به عنوان هدیه مرد به زن واسه شروع زندگیه . چه از نظر مذهب چه از نظر سنت هدف همینه . اصلا 110 تا سکه هم واسه من نامفهومه واقعا ...

خیر دوست عزیز تصویب نشده این قانون رو باید مجلس تصویب کنه که نکرده همین چند وقت قبل دختر خالم طلاق گرفت مهریش 500 سکه بود که العان داره ماهی یه سکه میگیره عین 500 تاشم مرده باید بده یعنی توی حکم دادگاه زده اتفاقا بحثش بود همین فامیلمون از قاضی پرسیده بود گفته بود چون مهریه مالک خصوصی داره این قانون تصویب نشده
العان داره واسه خودش ماهی یه سکه میگیره هنوز 1 ماه نیست جدا شده دوباره داره ازدواج میکنه این وسط اون مرد ضرر کرد که تا اخر عمر باید سکه بده

mhy1

Registered User
لایک‌ها
246
مهریه حتما باید باشه، این حداقل حقیه که برای همسرتون گذاشته شده ...

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
مهریه حتما باید باشه، این حداقل حقیه که برای همسرتون گذاشته شده ...

بله باید باشه اما نه به تاریخ تولد اون دختر سکه طلا
اخه اون مرد چجوری میخواد بده همچین مبلغی رو؟در ضمن دختری که ب خاطر مهریه ازدواج کنه اون زندگی ارزش نداره

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
خیر دوست عزیز تصویب نشده این قانون رو باید مجلس تصویب کنه که نکرده همین چند وقت قبل دختر خالم طلاق گرفت مهریش 500 سکه بود که العان داره ماهی یه سکه میگیره عین 500 تاشم مرده باید بده یعنی توی حکم دادگاه زده اتفاقا بحثش بود همین فامیلمون از قاضی پرسیده بود گفته بود چون مهریه مالک خصوصی داره این قانون تصویب نشده
العان داره واسه خودش ماهی یه سکه میگیره هنوز 1 ماه نیست جدا شده دوباره داره ازدواج میکنه این وسط اون مرد ضرر کرد که تا اخر عمر باید سکه بده

مهريه تا 110 سكه قابل وصول است/ ضرورت اثبات استطاعت مالي زوج از سوي زوجه

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
اگه می‌خوای زندگی‌ کنی‌و هر ۲طرف بهم اعتماد دارن مهریه باید باشه یه گٔل !

اگه میخواید زن رو بخرید که بعدم آقا بالا سر بازی‌ دراریدو کلفتی تونو کنه خونتونو مرتب کنه پس باید مهر زیاد بدید !

مهر دادن یعنی‌ خریدن اون دختر و پشت بندشم یعنی‌ هرکاری بخوام با برده ام می‌کنم!

مهر ندادن یعنی‌ احترام به اون دختر و اینکه قراره باهم زندگی‌ کنیم نه تو کلفتی کنی‌ خونم

بالا