• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مهریه. بودن یا نبودن؟

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
خوب اونجا حقوق زن و مرد برابره هردوشون کار می کنن اما اینجا چی؟اکثرا خانه دار پس چطور دارای شونو نصف نصف کنن؟
کی گفته؟ اتفاقا الان برعکس شده!

مهریه میزان علاقه به همسر نسبت به داراییه
مثلا حضرت علی شمشیرش کل داراییش بود مهر همسرش کرد
عاقلانه ازدواج کنید خوب بشناسید خوب خودتونو بشناسونید این چیزا اصلا مهم نیست
مهم طرف مقابله
نمیشه بازم 1 درصد ریسکش هست چون به چشم دیدم میگم!

بقول دوست دخترم..
مهریه کم یا زیادش اصلا مهم نیست..
مهم اینه که دو طرف همدیگه رو دوست داشته باشن..
منم دیدم حرفش منطقیه.. روی همون 1990 تا به توافق رسیدیم..
:lol:

Sadhu

Registered User
لایک‌ها
499
مگه می خوای بز بخری پول باید بدی ؟ یک رابطه ی دو طرفه ی احساسی نه اقتصادی

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
بنده خودم خواهر ندارم , یه پسر ایرانی هستم و با توجه به این چیزایی که می بینم و اینکه یه سری از اقا پسرا ی ویرجین برای یه شب میرن زن میگیرن و ازدواج میکنن و بعدش میفهمن چه غلطی کردن ... بهتره که مهریه باشه

حالا اینکه رقمش چقدره رو درست میگن بچه ها که باید کم بگیرن

LG L7 II

فرهنگ جامعه فقط به ویرجین بودن یا نبودن دختر حساسه پول این بی فرهنگی رو پسر باید بده

ansar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
247
جوانان مهریه را از حضرت زهرا و امیرالمونین الگو بگیرید

هنگامی كه علی - علیه السلام- به قصد ازدواج فاطمه (س) به منزل پیامبر (ص) رفت، پیامبر به ام سلمه فرمود: «برخیز و در را بگشای، كه این همان است كه خدا و رسولش او را دوست دارند.» ام سلمه فوراً در را باز كرد و علی - علیه السلام- داخل شد. علی - علیه السلام- در كمال حجب و حیا و خجالت بود كه پیامبر -صلی الله علیه و سلم- فرمود: علی جان حاجتی داری؟ آسوده باش، امیدوارم كه حاجت تو برآورده شود. علی - علیه السلام- نیز قصد خود را بازگو نمود و از فاطمه (س) خواستگاری نمود. پیامبر فرمود: چه چیزی برای تو است كه مهریه فاطمه (س) قرار دهی؟ علی - علیه السلام- عرض كرد: ای رسول خدا! تو خود شاهد هستی كه برای من به جز شمشیر و شتر و زره، از مال دنیا چیزی نیست. پیامبر -صلی الله علیه و سلم- فرمود: ای علی شمشیر و شتر مورد نیاز توست، اما زره ات را بفروش و با آن مراسم ازدواج با فاطمه (س) را فراهم كن.[1]

اما اینكه حضرت آن زره را چه مقدار فروخت و آن را مهریه حضرت زهرا قرار داد از نظر تاریخی و روایی در آن اختلاف وجود دارد. و آن عبارت است از، 400 درهم، 480درهم یا 500 درهم.[2]

لكن قدر مسلم این است كه مهریه آن حضرت بیشتر از پانصد در هم و كمتر از چهار صد درهم نبوده است، و این مقدار -پانصد درهم- عبارت از مقدار مهریه ای است كه رسول خدا(ص) برای كلیه زنان و دخترانش تعیین نموده و از آن تعبیر به مهر السنه هم می شود.[3] و این سیره الگویی برای سایر مسلمانان و گروندگان به اسلام قرار گرفت. گرچه در آن زمان مهریه های سنگین از طرف مردم برای دختران قرار داده می شد؛ زیرا وقتی پیامبر(ص) فاطمه، را به عقد علی(ع) در آورد، عده ای از مردم قریش به خدمت ایشان رسیدند و گفتند چرا علی(ع) را با مهریه کم و ناچیز داماد كردی؟[4]

بنابراین مقدار مهریه حضرت زهرا(س) بیش از پانصد در هم - نقره- نبوده است. این مقدار مهریه از طرف پیامبر اكرم(ص) برای دخترش، مهریه ای متوسط - نه بسیار كم و نه زیاد - در آن زمان بوده است كه به عنوان سنت، الگویی برای سایر مسلمانان قرار گرفت.
شاید مناسب باشد که بگوییم هر ده درهم (سکه نقره) ، معادل یک دینار (سکه طلا) بوده است. پس مهریه حضرت زهرا (س) پنجاه دینار می شود و هر دینار، 18 نخود طلا، یا حدود 5/4 گرم است. البته ارزش اقتصادی این مقدار طلا، در دوره های مختلف فرق می کند.

معرفی منابع جهت مطالعه بیشتر:
1. فاطمه زهرا فرشته زمینی، روح الله حسینیان.
2. فاطمه زهرا، توفیق ابوعلم، ترجمه علی اكبر صادقی.

پی نوشتها:
[1]. مجلسی، بحارالانوار، بیروت، موسسه الوفا، چاپ دوم، 1403ه‍ ق، ج43، ص120، 140.
[2]. ابن شهر آشوب، مناقب، موسسه انتشارات علامه، بی تا، ج3، ص350، 351، و متقی هندی، فاضل، كنزالعمال، موسسه الرساله، ج13، ص680.
[3]. حر عاملی، وسائل الشیعه، قم، موسسه آل البیت،چاپ اول، 1412ه‍ ، ج21، ص246، 249؛ و كلینی، كافی، تهران، دارالكتب الاسلامیه، چاپ چهارم، 1375، ج5، ص376.
[4]. صدوق، من الایحضره الفقیه، دارالصعب، ج3، ص253.

sadegh571

Registered User
لایک‌ها
205

هنگامی كه علی - علیه السلام- به قصد ازدواج فاطمه (س) به منزل پیامبر (ص) رفت، پیامبر به ام سلمه فرمود: «برخیز و در را بگشای، كه این همان است كه خدا و رسولش او را دوست دارند.» ام سلمه فوراً در را باز كرد و علی - علیه السلام- داخل شد. علی - علیه السلام- در كمال حجب و حیا و خجالت بود كه پیامبر -صلی الله علیه و سلم- فرمود: علی جان حاجتی داری؟ آسوده باش، امیدوارم كه حاجت تو برآورده شود. علی - علیه السلام- نیز قصد خود را بازگو نمود و از فاطمه (س) خواستگاری نمود. پیامبر فرمود: چه چیزی برای تو است كه مهریه فاطمه (س) قرار دهی؟ علی - علیه السلام- عرض كرد: ای رسول خدا! تو خود شاهد هستی كه برای من به جز شمشیر و شتر و زره، از مال دنیا چیزی نیست. پیامبر -صلی الله علیه و سلم- فرمود: ای علی شمشیر و شتر مورد نیاز توست، اما زره ات را بفروش و با آن مراسم ازدواج با فاطمه (س) را فراهم كن.[1]

اما اینكه حضرت آن زره را چه مقدار فروخت و آن را مهریه حضرت زهرا قرار داد از نظر تاریخی و روایی در آن اختلاف وجود دارد. و آن عبارت است از، 400 درهم، 480درهم یا 500 درهم.[2]

لكن قدر مسلم این است كه مهریه آن حضرت بیشتر از پانصد در هم و كمتر از چهار صد درهم نبوده است، و این مقدار -پانصد درهم- عبارت از مقدار مهریه ای است كه رسول خدا(ص) برای كلیه زنان و دخترانش تعیین نموده و از آن تعبیر به مهر السنه هم می شود.[3] و این سیره الگویی برای سایر مسلمانان و گروندگان به اسلام قرار گرفت. گرچه در آن زمان مهریه های سنگین از طرف مردم برای دختران قرار داده می شد؛ زیرا وقتی پیامبر(ص) فاطمه، را به عقد علی(ع) در آورد، عده ای از مردم قریش به خدمت ایشان رسیدند و گفتند چرا علی(ع) را با مهریه کم و ناچیز داماد كردی؟[4]

بنابراین مقدار مهریه حضرت زهرا(س) بیش از پانصد در هم - نقره- نبوده است. این مقدار مهریه از طرف پیامبر اكرم(ص) برای دخترش، مهریه ای متوسط - نه بسیار كم و نه زیاد - در آن زمان بوده است كه به عنوان سنت، الگویی برای سایر مسلمانان قرار گرفت.
شاید مناسب باشد که بگوییم هر ده درهم (سکه نقره) ، معادل یک دینار (سکه طلا) بوده است. پس مهریه حضرت زهرا (س) پنجاه دینار می شود و هر دینار، 18 نخود طلا، یا حدود 5/4 گرم است. البته ارزش اقتصادی این مقدار طلا، در دوره های مختلف فرق می کند.

پی نوشتها:
[2]. ابن شهر آشوب، مناقب، موسسه انتشارات علامه، بی تا، ج3، ص350، 351، و متقی هندی، فاضل، كنزالعمال، موسسه الرساله، ج13، ص680.
[3]. حر عاملی، وسائل الشیعه، قم، موسسه آل البیت،چاپ اول، 1412ه‍ ، ج21، ص246، 249؛ و كلینی، كافی، تهران، دارالكتب الاسلامیه، چاپ چهارم، 1375، ج5، ص376.
باز داستان شروع شد :|
هممون به راه راست هدایت شدیم به مولا
کی میخوای تمومش کنی؟ :confused:

roteal2007

Registered User
لایک‌ها
804

پی نوشتها:

اینهمه شر و ور گفتی اینم از من داشته باش :

ازدواج مال خر است (وقیحة المومنین جلد ۴۰۰)

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
اینهمه شر و ور گفتی اینم از من داشته باش :

ازدواج مال خر است (وقیحة المومنین جلد ۴۰۰)

کلا من یه سوال دارم .... اینارو که یارو پاشد در و باز کرد و اینو گفت و اونو گفت و این حرفارو اینا از کجا انقدر دقیق میدونن !! معلم پرورشی همیشه تو اتاق علی بود ؟! تو خونش ؟؟ هر جا میرفته ؟؟ یعنی یه بار یهو به خودشون نمیان بگن اخه احمق حتما دروغه !! یه عمر خر بودم باور کردم !!! یه عمر گول خوردم !! واو به واو حرفای یه مرد عرب که هزار سال پیش تو خاک و خل و بیابون زندگی میکرده رو میرن حفظ میکنن و میزارن سر لوحه !!!

LG L7 II

roteal2007

Registered User
لایک‌ها
804
کلا من یه سوال دارم .... اینارو که یارو پاشد در و باز کرد و اینو گفت و اونو گفت و این حرفارو اینا از کجا انقدر دقیق میدونن !! معلم پرورشی همیشه تو اتاق علی بود ؟! تو خونش ؟؟ هر جا میرفته ؟؟ یعنی یه بار یهو به خودشون نمیان بگن اخه احمق حتما دروغه !! یه عمر خر بودم باور کردم !!! یه عمر گول خوردم !! واو به واو حرفای یه مرد عرب که هزار سال پیش تو خاک و خل و بیابون زندگی میکرده رو میرن حفظ میکنن و میزارن سر لوحه !!!

LG L7 II

داداش ماهی هر وقت از اب بگیری تازس.
یه عده از همین چیزا نون میخورن، ایران هم که کلا نون دونیه.

REZA Z8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
230
امير جان اين ديگه خيلي جوكه و من اينو جديدا از خيليا ميشنوم و بيشتر شبيه يك موازي كاري مسخره هست.
(خشونت عليه مردان):D
البته شايد اين مسئله خيلي خيلي نادر اونم فقط و فقط شايد بازم خيلي نادر توي كردستان اتفاق بيفته
چون كردها زنانشون نسبت به زن هاي ساير نقاط خيلي قوي تر هستن.
حتي اگر دقت كرده باشي توي نيرو هاي نظامي كه كرد هستن زن هاي نظامي خيلي زيادي دارن.
كه درود بر آنها(چون از نظر من زن يعني اين)
ولي اينكه كمپين و از اين داستانا راه افتاده كار مسخره اي هست
بقول دوست دخترم..
مهریه کم یا زیادش اصلا مهم نیست..
مهم اینه که دو طرف همدیگه رو دوست داشته باشن..
منم دیدم حرفش منطقیه.. روی همون 1990 تا به توافق رسیدیم..
:D
مگه می خوای بز بخری پول باید بدی ؟ یک رابطه ی دو طرفه ی احساسی نه اقتصادی
100% موافقم
فرهنگ جامعه فقط به ویرجین بودن یا نبودن دختر حساسه پول این بی فرهنگی رو پسر باید بده
100000000000000% موافقم

پی نوشتها:
برادر يا خواهر گلم
من توي چند تا تاپيك دقت كردم.در واقع علت جهت گيري افراد عليه دين توي اون تاپيك ها و اين تاپيك پست هاي شما هستش.
شما درست مي گي راهنمايي مردم كار درستي هست و تعطيلي نداره اما روشي كه شما انتخاب كردي هميشه كار رو به اينجايي ميرسونه كه توي اين تاپيك رسونده.
سپاسگزارم

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
پدیده چند همسری در آمریکا(+عکس)

308281_867.jpg

308280_962.jpg

پدیده چندهمسری معمولا ً در کشورهای خاورمیانه رایج است و در فرهنگ غربی تمایل چندانی به چندهمسری مشاهده نمی شود. با این وجود یک مرد آمریکایی به نام Brady Williams این سنت غربی را شکسته و به چندهمسری روی آورده است.

به گزارش نواندیش به نقل از آسوشیتدپرس، بردی ویلیامز از اهالی شهر سالت لیک در ایالت یوتا است و دارای پنج همسر و24 فرزند است!

این خانواده عجیب که قبلا ً از پیروان کلیسای مورمون در آمریکا بوده اند، در اواسط دهه 2000 میلادی به تغییر مذهب روی آورده و هم اکنون فرزندان خانواده – که سنینی بین 2 تا 20 سال دارند – تحت آموزش های بودایی قرار گرفته اند!

جالب اینجا است که دو تن از همسران بردی با یکدیگر دخترخاله هستند و همه آن ها حداقل به مدت 14 سال است که با بردی زندگی می کنند.

تمامی اعضای خانواده در دو ساختمان دو طبقه بزرگ شامل چند واحد و در محوطه ای مشترک ساکن هستند. هر پنج همسر آقای ویلیامز در تهیه غذا برای 30 نفر اعضاء خانواده مشارکت دارند. آقای ویلیامز و همسرانش خود را خانواده ای "شاد، مستقل و مترقی" می خوانند.

چندهمسری در واقع میراث اعتقادات بنیادگرایانه کلیسای مورمون ها در تاریخ آمریکا است. با این وجود این کلیسا رسما ً سنت چندهمسری را پس از پیوستن به دیگر ایالت های آمریکا در سال 1890 کنار گذاشت. چندهمسری با آداب مسیحیت پروتستان در آمریکا در تناقض است.

تخمین زده می شود در حدود 38 هزار نفر بنیادگرا در ایالات متحده به چندهمسری اعتقاد دارند و یا طبق آن عمل می کنند. مورمون ها و طرفداران چندهمسری معمولا ً در ایالات غربی این کشور مثل یوتا زندگی می کنند.

چندهمسری در ایالت یوتا غیرقانونی است. به همین علت آقای ویلیامز و خانواده اش مجبور شدند پس از حاضر شدن در یک برنامه تلویزیونی در سال 2011 که منجر به تعقیب قضایی آن ها شد، به لاس وگاس و پس از آن به نوادا فرار کنند!

Last edited:

demo13621362

Registered User
لایک‌ها
2,868

آقا رضای گل ببین اگه ما کلا قوانین حقوقی رو صحیح تعریف کنیم بحث برتری جسمانی مرد کاملا خنثی میشه چرا که در دوران قدیم برای مثال اگه مردی
خشونت میدید خودش شمشیرشو ورمیداشت میرفت تلافی .تا کم کم محکمه ها و داروغه ها و قاضی ها و دیوان ها و.... بوجود اومدن که هر کسی خودش
مجری قانون نباشه و کیفر با میزان جرم متناسب باشه. یه مثال دیگه بزنم الان اگه مردی در حق زنش خشونت کنه زن میتونه شکایت کنه و به نسبت میزان
جرم فرد خاطی کیفر میبینه و لازم نیست زن حتما قهرمان پرورش اندام باشه تا
بتونه حقوقش رو طلب کنه. ولی شما فرض رو رو این میگذاری چون قدرت
فیزیکی مرد بیشتره پس اساسا همیشه مرد عامل خشونته که این کاملا اشتباه .چرا که اولا مردان بسیاری داریم که از زن هاشون ضعیفترن . یا میدونیم زن
ها در قدرت کلامی بهتر از مردها عمل میکنن پس منطقی اینه که در این مورد زن رو برنده مشاجرات بدونیم.یا مثلا فمنیست ها با پیوند زدن حقوق کودک به
حقوق زن ها میخوان کلا خشونت رو از جانب مردها علیه این دو دسته طبقه بندی کنن. در صورتیکه طبق آمار خود وزارت بهداشت آمریکا کودکان آمریکایی
همون قدر که در معرض خطر خشونت از جانب پدر هستند به میزان مساوی هم از جانب مادر خشونت میبینن ولی همیشه در رسانه ها طوری سیاه نمایی
میکنن که انگار خشونت از جانب پدره یا خود وزارت بهداشت آمریکا دوباره میگه درسته زن ها در اجتماع خشونت های کمتری به نسبت مردها مرتکب میشن
ولی در زندگی درون خانواده به همون اندازه مردان علیه کودکان یا شوهرانشون مرتکب خشونت میشن .یه چیز جالب بود که تو منشور سازمان زنان آمریکا
میدیدم موارد خشونت علیه زنان بود که یکی از مصداقاش کمک کردن بیش از اندازه به زن بود . یکی دیگش جرو بحث طولانی بود و...... پس عجیب هم نیست
اگه میشنویم آمار خشونت علیه زنان زیاده چون این ها هر رفتار مسخره ای رو نماد خشونت میدونن . ولی در مورد موازی سازی که گفتی اگه ما این مواردی
که بالا گفتم رو برای زنان در نظر بگیریم باید عین همین موارد علیه مردان رو هم مصداق خشونت بدونیم که اگه این جوری حساب نکنیم کلا اساس فلسفی
برابری خواهی رو زیر سوال بردیم . بعدش فمنیست ها یه خورده ریاکارانه در این مورد عمل میکنن اونا اولا به مردها یاد میدن که زن ها با مردها برابرن و شما
باید مثل یه مرد با زن رفتار کنی از طرف دیگه وقتی مردها درسشون رو یاد گرفتن و شروع کردن همون طوری با زن ها رفتار کردن شگفت زده میشن میگن
شما به شخصیت زن ها توهین کردی یا طرز رفتار با یه زن رو بلد نیستی . اساسا این ها برابری نمیخوان برتری به مرد رو میخوان . این ها امتیازات و آسودگی
و بی مسئولیتی زن سنتی رو میخوان با آزادی مدرن که این شیوه دوگانه بنیان هر تز برابری و برادری رو زیر سوال میبره . کلا الان اگه به مردهای امروزی
نگاه کنی میبینی به هر خفتی تن میدن تا یه ذره لطف جنسی رو از زن گدایی کنن . جان کلام من هم همینه که اگه این جنبش واقعا برابری به معنای حقیقی
رو بخواهد همه ازش استقبال میکنیم ولی در پشت پرده میبینیم که این طور نیست . من الان این غفلت از حقوق مردها رو عمقش وقتی متوجه میشم که حتی
یه جون آگاه و دلسوز و متعهدی مثال شما هم لزوم بودنش رو انکار میکنه.

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108

آقا رضای گل ببین اگه ما کلا قوانین حقوقی رو صحیح تعریف کنیم بحث برتری جسمانی مرد کاملا خنثی میشه چرا که در دوران قدیم برای مثال اگه مردی
خشونت میدید خودش شمشیرشو ورمیداشت میرفت تلافی .تا کم کم محکمه ها و داروغه ها و قاضی ها و دیوان ها و.... بوجود اومدن که هر کسی خودش
مجری قانون نباشه و کیفر با میزان جرم متناسب باشه. یه مثال دیگه بزنم الان اگه مردی در حق زنش خشونت کنه زن میتونه شکایت کنه و به نسبت میزان
جرم فرد خاطی کیفر میبینه و لازم نیست زن حتما قهرمان پرورش اندام باشه تا
بتونه حقوقش رو طلب کنه. ولی شما فرض رو رو این میگذاری چون قدرت
فیزیکی مرد بیشتره پس اساسا همیشه مرد عامل خشونته که این کاملا اشتباه .چرا که اولا مردان بسیاری داریم که از زن هاشون ضعیفترن . یا میدونیم زن
ها در قدرت کلامی بهتر از مردها عمل میکنن پس منطقی اینه که در این مورد زن رو برنده مشاجرات بدونیم.یا مثلا فمنیست ها با پیوند زدن حقوق کودک به
حقوق زن ها میخوان کلا خشونت رو از جانب مردها علیه این دو دسته طبقه بندی کنن. در صورتیکه طبق آمار خود وزارت بهداشت آمریکا کودکان آمریکایی
همون قدر که در معرض خطر خشونت از جانب پدر هستند به میزان مساوی هم از جانب مادر خشونت میبینن ولی همیشه در رسانه ها طوری سیاه نمایی
میکنن که انگار خشونت از جانب پدره یا خود وزارت بهداشت آمریکا دوباره میگه درسته زن ها در اجتماع خشونت های کمتری به نسبت مردها مرتکب میشن
ولی در زندگی درون خانواده به همون اندازه مردان علیه کودکان یا شوهرانشون مرتکب خشونت میشن .یه چیز جالب بود که تو منشور سازمان زنان آمریکا
میدیدم موارد خشونت علیه زنان بود که یکی از مصداقاش کمک کردن بیش از اندازه به زن بود . یکی دیگش جرو بحث طولانی بود و...... پس عجیب هم نیست
اگه میشنویم آمار خشونت علیه زنان زیاده چون این ها هر رفتار مسخره ای رو نماد خشونت میدونن . ولی در مورد موازی سازی که گفتی اگه ما این مواردی
که بالا گفتم رو برای زنان در نظر بگیریم باید عین همین موارد علیه مردان رو هم مصداق خشونت بدونیم که اگه این جوری حساب نکنیم کلا اساس فلسفی
برابری خواهی رو زیر سوال بردیم . بعدش فمنیست ها یه خورده ریاکارانه در این مورد عمل میکنن اونا اولا به مردها یاد میدن که زن ها با مردها برابرن و شما
باید مثل یه مرد با زن رفتار کنی از طرف دیگه وقتی مردها درسشون رو یاد گرفتن و شروع کردن همون طوری با زن ها رفتار کردن شگفت زده میشن میگن
شما به شخصیت زن ها توهین کردی یا طرز رفتار با یه زن رو بلد نیستی . اساسا این ها برابری نمیخوان برتری به مرد رو میخوان . این ها امتیازات و آسودگی
و بی مسئولیتی زن سنتی رو میخوان با آزادی مدرن که این شیوه دوگانه بنیان هر تز برابری و برادری رو زیر سوال میبره . کلا الان اگه به مردهای امروزی
نگاه کنی میبینی به هر خفتی تن میدن تا یه ذره لطف جنسی رو از زن گدایی کنن . جان کلام من هم همینه که اگه این جنبش واقعا برابری به معنای حقیقی
رو بخواهد همه ازش استقبال میکنیم ولی در پشت پرده میبینیم که این طور نیست . من الان این غفلت از حقوق مردها رو عمقش وقتی متوجه میشم که حتی
یه جون آگاه و دلسوز و متعهدی مثال شما هم لزوم بودنش رو انکار میکنه.

خیلی خیلی لذت بردم از مطلب زیبا و سنجیدتون . حالا بحث سر این موضوعه که پسرایی مثل ما که اولا به دلیل مذهب طرف رابطه های غیر از ازدواج نمیرند چجوری این مشکل رو حل کنند ؟ اگر تجربه خواستگاری رفتن رو داشته باشید دقیقا حس میکنید که خانواده دختر انگار میخواند یه در گرانبها رو بندازند جلوی یه سگ وحشی ! دقیقا پسر همچین احساسی داره موقع خواستگاری ! حالا باید این همه ناز و افاده رو خرید + مهریه های سنگین + هزینه های سنگین ازدواج و توقعات ابلای دخترها !

حالا خیلی از پسرها رو که من اطلاع دارم هیچ باکی از روابط خارج از محدوده شرع ندارند ، حتی کسایی که خودشون رو مسلمون و مذهبی هم میدونند وقتی بحث ارتباط جنسی و این جور روابط بیاد وسط توی این مورد استثناء قائل میشند ! چون در حقیقت نمیتونند بیشتر از این خودشونو کنترل کنند .

این وسط یه عده پسرهایی میمونند که قلبا احساس مذهبی بودن میکنند ( نه فقط ظاهرا ) و به این جور روابط تن نمیدند ، تکلیف ماها چیه ؟ به نظر میرسه به دلیل اعتقادات مذهبیمون اینجا هم تا دسته بهمون فرو میکنند ، درسته ؟

roteal2007

Registered User
لایک‌ها
804
این چیزیه که خیلی وقته هست (مهریه) منتها الان شرایط مضخرف اقتصادی مزید بر علت شده اگه توانایی پرداخت مخارج زندگی رو داری باید کلاهت رو بتدازی بالا ، یه عزیزی میگفت پول خوشبختی نمیاره ، اما نداشتنش حتما بدبختی میاره.

بالا