• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مهریه. بودن یا نبودن؟

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
مهریه خوب است لاکن باید زیر 10 سکه باشد

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
از نظر بنده حقیر مهریه به هیچ عنوان چیز خوبی نیست ! اگر مهریه ضامن زندگی بود الان امار طلاق اینقدر نمیشد . مردان و زنان کشور ما انسانهایی بسیار راحت طلب و پررو شده اند که حتی می بینی زنه دوتا بچه داره و شوهر و به بیماری شرطان دچار شده و نزدیکه بمیره ولی دوست پسر میگیره . از طرفی هم میگن دختره به جای مهریه جهزیه میاره که همش آفتابه لگن و وسایل پلاستیکی هست و به دامادم میگن که 4 تا چیز دادیم بخره تلویزیون و یخچال و فریزر و دوتا هم فرش فقط همین ! 4 تا - طبق بررسی هایی که توی فامیل خودمون کردم همیشه ادمای فقیر و متوسط و متوسط به پائین زیر بار مهریه های سنگین رفتند چون میگه همین یدونه دختره که میخواد زنه من بشه بقیه دیگه نمیشن ولی ادمای پولدار هیچوقت زیربار مهریه های سنگین نرفتن و حتی همون مهریه سبک رو هم عندالاستتاعه کردن . از نظر بنده هیچکس ازدواج نکنه . ما تو شهر نسبتا کوچیک هستیم و تمام دوستان من حداقل یک دوست زن دارند و توی خیابون هم که میریم میبینیم که 99% زنا پایه هستن . توی شهرای بزرگ که بین زن های 35 - 45 ساله مد شده که حتما باید یه دوست پسر 20 ساله داشته باشه . مرده میخاود بره خونه زنگ میزنه خانوم دارم میام خونه (یعنی اینکه اگه کسی خونه است بفرست بره) - اگر یک نفر بخواد با ناموس و شرفش پیش یک نفر زندگی کنه ، میکنه وگرنه چه یک مهریه چه یک میلیون مهریه هرطور شده خودشو خلاص میکنه به هر طریقی (یعنی قرارم نیست حتما طلاق بگیره)

demo13621362

Registered User
لایک‌ها
2,868
خیلی خیلی لذت بردم از مطلب زیبا و سنجیدتون . حالا بحث سر این موضوعه که پسرایی مثل ما که اولا به دلیل مذهب طرف رابطه های غیر از ازدواج نمیرند چجوری این مشکل رو حل کنند ؟ اگر تجربه خواستگاری رفتن رو داشته باشید دقیقا حس میکنید که خانواده دختر انگار میخواند یه در گرانبها رو بندازند جلوی یه سگ وحشی ! دقیقا پسر همچین احساسی داره موقع خواستگاری ! حالا باید این همه ناز و افاده رو خرید + مهریه های سنگین + هزینه های سنگین ازدواج و توقعات ابلای دخترها !

حالا خیلی از پسرها رو که من اطلاع دارم هیچ باکی از روابط خارج از محدوده شرع ندارند ، حتی کسایی که خودشون رو مسلمون و مذهبی هم میدونند وقتی بحث ارتباط جنسی و این جور روابط بیاد وسط توی این مورد استثناء قائل میشند ! چون در حقیقت نمیتونند بیشتر از این خودشونو کنترل کنند .

این وسط یه عده پسرهایی میمونند که قلبا احساس مذهبی بودن میکنند ( نه فقط ظاهرا ) و به این جور روابط تن نمیدند ، تکلیف ماها چیه ؟ به نظر میرسه به دلیل اعتقادات مذهبیمون اینجا هم تا دسته بهمون فرو میکنند ، درسته ؟

شما محبت داری دوست عزیز . ولی من از زوایه مذهب به این قضیه نگاه نمیکنم . من از دیدگاه یه مرد مدرن صحبت میکنم که میخواهد هویتش دوباره تعریف بشه و میخواهد
بدونه در این راستا چه حقوقی داره و چه مسئولیت هایی گردنشه .و بر همین اساس به فمنیسم به عنوان یه مکتب نوظهور نگاه میکنه که داعیه حل تمام مسائل و مشکلات
امروزه رو داره . خود من سیر مطالعاتم بهم نشون داد که نه فمنیسم علارغم شعار های رنگارنگش روح همون جنبش های دیکتاتوری و فاشیستی رو داره و تنها برای ارتقاء
کیفیت زندگی نیمی از انسان های جامعه تلاش میکنه و نیم دیگر یعنی مردان رو نه تنها در نظر نمیگیره بلکه دائما میخواد از سر و ته حقوق اون ها بزنه . روح این جنبش ذات
همون دختر لوس و نازپرورده ایه که میخواد با لوس بازی و سلیطه بازی از پدرش امتیاز بگیره فقط فرقش اینه که فمنیست های امروزی میخوان دولت نقش پدر رو براشون
بازی کنه. واسه همین هم میبینی من با دوست گلم آقا رضا تو این مورد مخالفت میکنم علارغم اینکه من و آقا رضا در هدف مشترکیم . ولی در چگونگی و روش احقاقش
متفاوت فکر میکنیم . عصر ما کلا عصر تنش بین زن و مرده درسته 100 سال دیگه به مسائل امروز ما میخندن همون طور که ما دغدغه های فکری 100 سال پیش رو ریشخند
میکنم و اون ها رو کودکانه میدونیم . حتی ژان پل سارتر فیلسوف فرانسوی از پیشتازان اگزیستانسیالیسم و رفیقه سیمون دوبوار که کتاب جنس دومش به عنوان مانیفیست
فمنیسم نسل دوم بود گفته بود : " عصر جدید نه عصر مبارزه بین کارگر و کارفرما نه عصر مبارزه بین فقیر و غنی و نه عصر مبارزه کشورها با یکدیگره . عصر جدید عصر تنش
بین زن و مرده "

REZA Z8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
230

شما محبت داری دوست عزیز . ولی من از زوایه مذهب به این قضیه نگاه نمیکنم . من از دیدگاه یه مرد مدرن صحبت میکنم که میخواهد هویتش دوباره تعریف بشه و میخواهد
بدونه در این راستا چه حقوقی داره و چه مسئولیت هایی گردنشه .و بر همین اساس به فمنیسم به عنوان یه مکتب نوظهور نگاه میکنه که داعیه حل تمام مسائل و مشکلات
امروزه رو داره . خود من سیر مطالعاتم بهم نشون داد که نه فمنیسم علارغم شعار های رنگارنگش روح همون جنبش های دیکتاتوری و فاشیستی رو داره و تنها برای ارتقاء
کیفیت زندگی نیمی از انسان های جامعه تلاش میکنه و نیم دیگر یعنی مردان رو نه تنها در نظر نمیگیره بلکه دائما میخواد از سر و ته حقوق اون ها بزنه . روح این جنبش ذات
همون دختر لوس و نازپرورده ایه که میخواد با لوس بازی و سلیطه بازی از پدرش امتیاز بگیره فقط فرقش اینه که فمنیست های امروزی میخوان دولت نقش پدر رو براشون
بازی کنه. واسه همین هم میبینی من با دوست گلم آقا رضا تو این مورد مخالفت میکنم علارغم اینکه من و آقا رضا در هدف مشترکیم . ولی در چگونگی و روش احقاقش
متفاوت فکر میکنیم . عصر ما کلا عصر تنش بین زن و مرده درسته 100 سال دیگه به مسائل امروز ما میخندن همون طور که ما دغدغه های فکری 100 سال پیش رو ریشخند
میکنم و اون ها رو کودکانه میدونیم . حتی ژان پل سارتر فیلسوف فرانسوی از پیشتازان اگزیستانسیالیسم و رفیقه سیمون دوبوار که کتاب جنس دومش به عنوان مانیفیست
فمنیسم نسل دوم بود گفته بود : " عصر جدید نه عصر مبارزه بین کارگر و کارفرما نه عصر مبارزه بین فقیر و غنی و نه عصر مبارزه کشورها با یکدیگره . عصر جدید عصر تنش
بین زن و مرده "
بهترين استاد هاي دانشگاهمونم اينجوري صحبت نمي كنن.:eek:
داش امير تو ديگه كي هستي؟دمت گرم.
تو جات تو آكسفرده.:(
پاشو برو اگر زبانت خوب باشه زياد سخت نبايد باشه براي تو

من شيفته ي آگاهياتم ولي فقط يكم ضد زن هستي.
با اينكه مي دونم برابري رو قبول داري.
و اينكه مي دونم الان مياي ميگي نيستم ولي به عنوان يك روانشناس ميگم.
افكارت كمي بوي ضد زن بودن ميده.

ولي بازم كوچيكتم داش امير

demo13621362

Registered User
لایک‌ها
2,868
بهترين استاد هاي دانشگاهمونم اينجوري صحبت نمي كنن.:eek:
داش امير تو ديگه كي هستي؟دمت گرم.
تو جات تو آكسفرده.:(
پاشو برو اگر زبانت خوب باشه زياد سخت نبايد باشه براي تو

من شيفته ي آگاهياتم ولي فقط يكم ضد زن هستي.
با اينكه مي دونم برابري رو قبول داري.
و اينكه مي دونم الان مياي ميگي نيستم ولي به عنوان يك روانشناس ميگم.
افكارت كمي بوي ضد زن بودن ميده.

ولي بازم كوچيكتم داش امير

شما آقا رضا گل سر سبد مجلسی داداش . نه آقا رضا باور کن این طور نیست . من حتی یک مورددر تمام زندگیم نیست که گفته باشم مثلا در فلان چیز به اندازه ی
یه سر سوزن از حق زن ها زده بشه و به حقوق مردها اضافه بشه یا تو نوشته هام یه بار گفته باشم زنان حق کار نداشته باشند یا حق تحصیل نداشته باشند و یا... .
در خیلی از موارد هم به خانم ها حق میدم ولی این تفسیر که همه این مشکلات ناشی از مردان و مردسالاریه رو قبول ندارم . من این مثال ها رو زدم که نشون بدم
وضعیت مرد امروزی خصوصا تو جوامعی مثل ما اگه اسفبارتر از زن ها نباشه بهتر نیست .من از این دیدگاه که بخواهیم (مثل فیلم های تهمینه میلانی ) از مرد ها
همیشه هیولا و متجاوز و دزد بسازیم و در مقابلش زن ها رو فرشته و قدیسه و عارف نشون بدیم بدم میاد . من از اینکه یه روسپی بشه الهه و براش شعر گفته
بشه و نماد محرومیت بشه و از طرف دیگه یه متجاوز جنسی مرد بشه نماد رذالت و دنائت تمام مردها از این دیدگاه بیزارم . در صورتیکه روسپی و متجاوز جنسی
هر دو قربانی هستند .هر دو محصول و برده طبیعت و جامعه هستند . به هر دو باید کمک بشه .هر دو باید بازپروری بشن. ولی این دید گاه فرشته پروری و دیوسازی
یعنی کلا جنگ قدیمی بین خیر و شر نهایتا راه حلی جز خشونت و حذف فیزیکی کامل یکی از طرفین نخواهد داشت .ولی متاسفانه در جوامعی مثل ما تا یک موضوعی
تبدیل به بحران نشه کسی بهش توجه نمیکنه .

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
قبلش احتمالا یه دختر 20 ساله باکره ترگل ورگل بوده تو خونه باباش! منظورمو می گیری?

Sent from my SGPT12 using Tapatalk 2
بعدشم همونجوری میره خونه باباش
اگه منظورت به باکرگی هست که علت عقب افتادگی کشورهای جهان سوم همینه دیگه!

falang

Registered User
لایک‌ها
382
با مهریه مخالفم حتی یک سکه

مترجم

Registered User
لایک‌ها
930
عرض کنم که يکی از آشنايان ما چندی پيش با يک خانم بسيار با شخصیت و فرهيخته آشنا ميشه و ايشون هم بيان ميکنند مهريه نميخوام فقط منزلشون به نام ايشان باشه تا ايشان احساس آرامش بيشتری داشته باشند. همه هم به به و چه چه که عجب دختر بسازی و اين حرفا تا اينکه چند ماه بعد از ازدواج مدعی ناسازگاری و دادگاه و بالا کشيدن منزل...
بحث دختر و پسر نيست ازدواج شده يه معامله که هر کی ميخواد يه چی از ديگری هر طور شده بکنه... نسل سوخته ايم واقعا

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
عرض کنم که يکی از آشنايان ما چندی پيش با يک خانم بسيار با شخصیت و فرهيخته آشنا ميشه و ايشون هم بيان ميکنند مهريه نميخوام فقط منزلشون به نام ايشان باشه تا ايشان احساس آرامش بيشتری داشته باشند. همه هم به به و چه چه که عجب دختر بسازی و اين حرفا تا اينکه چند ماه بعد از ازدواج مدعی ناسازگاری و دادگاه و بالا کشيدن منزل...
بحث دختر و پسر نيست ازدواج شده يه معامله که هر کی ميخواد يه چی از ديگری هر طور شده بکنه... نسل سوخته ايم واقعا
خب منم بودم بالا میکشیدم وقتی طرف انقدر خره lol
پس برای چی سند گرو میذارند؟ چون پوله ارزش داره طرف باید زرنگ بود و یه شاخه نبات به اسمش میکرد که نبود حقشه

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
حالا جدیدا مد شده خانوما حق طلاق رو هم میگیرن موقع عقد یعنی دیگه اینجوری هر لحظه بخوان هم میتونن طلاق بگیرن هم مهریه رو بگیرن

alonzo morning

Registered User
لایک‌ها
255
حالا جدیدا مد شده خانوما حق طلاق رو هم میگیرن موقع عقد یعنی دیگه اینجوری هر لحظه بخوان هم میتونن طلاق بگیرن هم مهریه رو بگیرن

يعني اون نادوني که اين حق رو بزنش بده لابد تاحالا زن نديده...

اگر از طرف ديگه به مهريه نگاه کني ميبيني واقعن ديد جامعه سنتيمون به زن مطلقه افتضاحه..

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
يعني اون نادوني که اين حق رو بزنش بده لابد تاحالا زن نديده...

اگر از طرف ديگه به مهريه نگاه کني ميبيني واقعن ديد جامعه سنتيمون به زن مطلقه افتضاحه..

بله هست همچین شخصی
طرف 800 سکه مهریه زده و همینطور وکالت بلاعزل حق طلاق رو بهش داده یعنی رسما خودشو بدبخت کرده

Mohammad Star

Registered User
لایک‌ها
1,674
50 تا بسه دیگه اخر اخرش:D

faridcboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,259
بله باید باشه اما نه به تاریخ تولد اون دختر سکه طلا
اخه اون مرد چجوری میخواد بده همچین مبلغی رو؟در ضمن دختری که ب خاطر مهریه ازدواج کنه اون زندگی ارزش نداره

اورین،از فردا صبح پسرای پی تی دم خونه ات صف کشیدن!!!

Sent from my Nokia 1100 using Tapatalk 2

بالا