خیلی خیلی لذت بردم از مطلب زیبا و سنجیدتون . حالا بحث سر این موضوعه که پسرایی مثل ما که اولا به دلیل مذهب طرف رابطه های غیر از ازدواج نمیرند چجوری این مشکل رو حل کنند ؟ اگر تجربه خواستگاری رفتن رو داشته باشید دقیقا حس میکنید که خانواده دختر انگار میخواند یه در گرانبها رو بندازند جلوی یه سگ وحشی ! دقیقا پسر همچین احساسی داره موقع خواستگاری ! حالا باید این همه ناز و افاده رو خرید + مهریه های سنگین + هزینه های سنگین ازدواج و توقعات ابلای دخترها !
حالا خیلی از پسرها رو که من اطلاع دارم هیچ باکی از روابط خارج از محدوده شرع ندارند ، حتی کسایی که خودشون رو مسلمون و مذهبی هم میدونند وقتی بحث ارتباط جنسی و این جور روابط بیاد وسط توی این مورد استثناء قائل میشند ! چون در حقیقت نمیتونند بیشتر از این خودشونو کنترل کنند .
این وسط یه عده پسرهایی میمونند که قلبا احساس مذهبی بودن میکنند ( نه فقط ظاهرا ) و به این جور روابط تن نمیدند ، تکلیف ماها چیه ؟ به نظر میرسه به دلیل اعتقادات مذهبیمون اینجا هم تا دسته بهمون فرو میکنند ، درسته ؟
بهترين استاد هاي دانشگاهمونم اينجوري صحبت نمي كنن.
شما محبت داری دوست عزیز . ولی من از زوایه مذهب به این قضیه نگاه نمیکنم . من از دیدگاه یه مرد مدرن صحبت میکنم که میخواهد هویتش دوباره تعریف بشه و میخواهد
بدونه در این راستا چه حقوقی داره و چه مسئولیت هایی گردنشه .و بر همین اساس به فمنیسم به عنوان یه مکتب نوظهور نگاه میکنه که داعیه حل تمام مسائل و مشکلات
امروزه رو داره . خود من سیر مطالعاتم بهم نشون داد که نه فمنیسم علارغم شعار های رنگارنگش روح همون جنبش های دیکتاتوری و فاشیستی رو داره و تنها برای ارتقاء
کیفیت زندگی نیمی از انسان های جامعه تلاش میکنه و نیم دیگر یعنی مردان رو نه تنها در نظر نمیگیره بلکه دائما میخواد از سر و ته حقوق اون ها بزنه . روح این جنبش ذات
همون دختر لوس و نازپرورده ایه که میخواد با لوس بازی و سلیطه بازی از پدرش امتیاز بگیره فقط فرقش اینه که فمنیست های امروزی میخوان دولت نقش پدر رو براشون
بازی کنه. واسه همین هم میبینی من با دوست گلم آقا رضا تو این مورد مخالفت میکنم علارغم اینکه من و آقا رضا در هدف مشترکیم . ولی در چگونگی و روش احقاقش
متفاوت فکر میکنیم . عصر ما کلا عصر تنش بین زن و مرده درسته 100 سال دیگه به مسائل امروز ما میخندن همون طور که ما دغدغه های فکری 100 سال پیش رو ریشخند
میکنم و اون ها رو کودکانه میدونیم . حتی ژان پل سارتر فیلسوف فرانسوی از پیشتازان اگزیستانسیالیسم و رفیقه سیمون دوبوار که کتاب جنس دومش به عنوان مانیفیست
فمنیسم نسل دوم بود گفته بود : " عصر جدید نه عصر مبارزه بین کارگر و کارفرما نه عصر مبارزه بین فقیر و غنی و نه عصر مبارزه کشورها با یکدیگره . عصر جدید عصر تنش
بین زن و مرده "
بهترين استاد هاي دانشگاهمونم اينجوري صحبت نمي كنن.
داش امير تو ديگه كي هستي؟دمت گرم.
تو جات تو آكسفرده.
پاشو برو اگر زبانت خوب باشه زياد سخت نبايد باشه براي تو
من شيفته ي آگاهياتم ولي فقط يكم ضد زن هستي.
با اينكه مي دونم برابري رو قبول داري.
و اينكه مي دونم الان مياي ميگي نيستم ولي به عنوان يك روانشناس ميگم.
افكارت كمي بوي ضد زن بودن ميده.
ولي بازم كوچيكتم داش امير
مگه زنه قبلش چجوری زندگی میکرده؟؟
بعدشم همونجوری میره خونه باباشقبلش احتمالا یه دختر 20 ساله باکره ترگل ورگل بوده تو خونه باباش! منظورمو می گیری?
Sent from my SGPT12 using Tapatalk 2
خب منم بودم بالا میکشیدم وقتی طرف انقدر خره lolعرض کنم که يکی از آشنايان ما چندی پيش با يک خانم بسيار با شخصیت و فرهيخته آشنا ميشه و ايشون هم بيان ميکنند مهريه نميخوام فقط منزلشون به نام ايشان باشه تا ايشان احساس آرامش بيشتری داشته باشند. همه هم به به و چه چه که عجب دختر بسازی و اين حرفا تا اينکه چند ماه بعد از ازدواج مدعی ناسازگاری و دادگاه و بالا کشيدن منزل...
بحث دختر و پسر نيست ازدواج شده يه معامله که هر کی ميخواد يه چی از ديگری هر طور شده بکنه... نسل سوخته ايم واقعا
حالا جدیدا مد شده خانوما حق طلاق رو هم میگیرن موقع عقد یعنی دیگه اینجوری هر لحظه بخوان هم میتونن طلاق بگیرن هم مهریه رو بگیرن
يعني اون نادوني که اين حق رو بزنش بده لابد تاحالا زن نديده...
اگر از طرف ديگه به مهريه نگاه کني ميبيني واقعن ديد جامعه سنتيمون به زن مطلقه افتضاحه..
به نظر من که
این قانون که بعد طلاق نصف دارایی مرد میرسه به زن خوبه
مهریه کلا چیز ... شعریه
بله باید باشه اما نه به تاریخ تولد اون دختر سکه طلا
اخه اون مرد چجوری میخواد بده همچین مبلغی رو؟در ضمن دختری که ب خاطر مهریه ازدواج کنه اون زندگی ارزش نداره
اورین،از فردا صبح پسرای پی تی دم خونه ات صف کشیدن!!!
Sent from my Nokia 1100 using Tapatalk 2
G4Y ???
G4y amate
میبینی نقل قول کردم!
Sent from my Nokia 1100 using Tapatalk 2