• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مهریه

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
سلام دوستان
اول از همه بگم مثه بعضیا تاپیکم سرکاری نیست و ندادم دستتون
این مورد که مطرح میکنم سوال یکی از دوستانم هست و چون خودم جوابش رو نمیدونستم اومدم اینجا مطرحش کنم

یکی از دوستان من پدرشون فوت کرده و این اقا و خواهرشون وکالت تمام اموال(۵یا ۶واحد اپارتمان تو کرج) رو برای انحصار وراثت به مادرشون سپردن
الان قصد ازدواج داره و خانواده اون خانم گفتن که باید ۴۰۰ سکه مهریه رو قبول کنه.این سوال پیش اومده براش که اگر ازدواج کنه و بعدا به مشکل بخورند درمورد مهریه برای اموالش که الان دست مادرش هست هم مشکلی پیش میاد و میتونند مصادرش کنند؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اون اموال باید به نام مادرشون باشه تا مشکلی پیش نیاد. یعنی ثبت رسمی دفترخانه. وکالتی یعنی هیچ//

و چون دارن انحصار وراثت میکنن به نظر من بهتره صبر کنن جواب انحصار وراثت بیاد بعد اموال رو منتقل کنن به نام مادرشون و بعد ازدواج کنن. یعنی تاریخ انتقال اموال به نام مادرشون قبل از تاریخ ثبت عقد باشه/

و اگر فکر میکنه قراره طرف مقابل انقدر دنبال این چیزا باشه خب اصلا ازدواج نکنه باهاش راحت تره که خب! :cool:

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
مادر و خالم و دایی هام..یه ملکیو زدن به نام مادربزرگم..اونم نامردی کرد و ملک رو زد به نام دایی کوچیکم :D :D :p
با این حرفت کلا داستان عوض شد o_O o_O
فکر کنم این ارثیه اخرشم به این بنده خدا نرسه.چقدر بقیه حسرتشو میخوردن:D:D

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
اون اموال باید به نام مادرشون باشه تا مشکلی پیش نیاد. یعنی ثبت رسمی دفترخانه. وکالتی یعنی هیچ//

و چون دارن انحصار وراثت میکنن به نظر من بهتره صبر کنن جواب انحصار وراثت بیاد بعد اموال رو منتقل کنن به نام مادرشون و بعد ازدواج کنن. یعنی تاریخ انتقال اموال به نام مادرشون قبل از تاریخ ثبت عقد باشه/

و اگر فکر میکنه قراره طرف مقابل انقدر دنبال این چیزا باشه خب اصلا ازدواج نکنه باهاش راحت تره که خب! :cool:
ممنون دوست گرامی.
فعلا داریم رو مخش کار میکنیم زیر بار این ازدواج نره.ولی ب نظر دختره خوب خرش کرده فکر کنم اخرم اموالشو به گاج بده
به من بود که میگفتم بره عشق و حال کنه انقد براشون گذاشتن. ازدواج میخواد چیکار

Last edited:

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
فقط این که گفتید تاریخ انتقال اموال قبل از عقد باشه.به این معناست که اگر بعد ازدواج اموالشو انتقال بده برای مهریه بازم میتونند علیه اموال منتقل شده اقدامی کنند؟

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
با این حرفت کلا داستان عوض شد o_O o_O
فکر کنم این ارثیه اخرشم به این بنده خدا نرسه.چقدر بقیه حسرتشو میخوردن:D:D
اره خلاصه حواسش باشه از اونور بام نیوفته
الان آدم به چشمای خودش هم نمیتونه اعتماد کنه.
طرف میخواد همسرش بخوره..میزنه به نام مادره..اونم میزنه به نام یکی دیگه

kingPresident

Registered User
لایک‌ها
1,324
بگو جای عندالمطالبه بزنن عندالاستتاعه تو عقد نامه
50000 تا مهرش کنه اونوقت
رسما یه عدد میشه فقط

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
بگو جای عندالمطالبه بزنن عندالاستتاعه تو عقد نامه
50000 تا مهرش کنه اونوقت
رسما یه عدد میشه فقط
ممنون از راهنماییت
ولی فکر کنم اگر چیزی به نامش باشه در هر دوحالت میره تو پاچش

f@iry

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3,137
مهریه؟
اسم ها و رسم ها و ماسک های قشنگ و شیک.باطن ها و درون های کثیف و زشت
واقعا من روابط آدمیان رو هیچ وقت درک نمیکنم حتی اگه 1000 سال تو این دنیا زندگی کنم!

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
فقط این که گفتید تاریخ انتقال اموال قبل از عقد باشه.به این معناست که اگر بعد ازدواج اموالشو انتقال بده برای مهریه بازم میتونند علیه اموال منتقل شده اقدامی کنند؟
بله در صورت طرح دعوا مهریه در دادگاه با استناد به اینکه با درخواست مهریه اقدام به انتقال سند به نام نزدیکان شده هم میتونن پیگیری کنن. تا 6 ماه قبل رو میتونن برگردونن در صورتی که بتونن اثبات کنن و مال منتقله هم فروخته نشده باشه.

ولی اگر قبل از عقد باشه خب چون هنوز عقد جاری نشده بوده مشکلی نداره که.

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
واقعا حشریت گند زده به بشریتمشاهده پیوست 1171393
من فکر میکردم خیلی آدم با اراده ای هستم. مقاومتم خیلی بالاست.ولی منم وا دادم. الانم استرس میکشم تا طرف باردار نشه.
اینقدر میری تو حس دیگه هیچی حالیت نمیشه و هیچی برات مهم نیست.

حالا شده حکایت این دوست امید :D :D یه بزرگی میگفت همیشه قبل خاستگاری دو دست بزنید تا رفتید اونجا هرچی گفتن قبول نکنید.
طرف چند تا ملک داره.اراده کنه هرکیو بخواد میتونه بزنه زمین. چه اصراریه بری زن بگیری 400 تا سکه مهرش کنی که 4 روز دیگه بذاره اجرا و پولا رو بگیره و بره با بی افش حال کنه. یا یدونه ایکس 22 بندازه زیر پاش و به ریش طرف بخنده.
یا مثل ما بکنه به نام مادربزرگ اونم بزنه به نام دردونه اش :D:D این دایی من به جای 2 تا شاهد 6 تا شاهد برده پای برگه امضا کرده. 500 تا جا ثبت کرده محضری کرده و اینقدر محکم کاری کرده از بیخ محکومیم. تازه طلب هم داره از ما.
سیمکش:D

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
واقعا حشریت گند زده به بشریتمشاهده پیوست 1171393
من فکر میکردم خیلی آدم با اراده ای هستم. مقاومتم خیلی بالاست.ولی منم وا دادم. الانم استرس میکشم تا طرف باردار نشه.
اینقدر میری تو حس دیگه هیچی حالیت نمیشه و هیچی برات مهم نیست.

حالا شده حکایت این دوست امید :D :D یه بزرگی میگفت همیشه قبل خاستگاری دو دست بزنید تا رفتید اونجا هرچی گفتن قبول نکنید.
طرف چند تا ملک داره.اراده کنه هرکیو بخواد میتونه بزنه زمین. چه اصراریه بری زن بگیری 400 تا سکه مهرش کنی که 4 روز دیگه بذاره اجرا و پولا رو بگیره و بره با بی افش حال کنه. یا یدونه ایکس 22 بندازه زیر پاش و به ریش طرف بخنده.
یا مثل ما بکنه به نام مادربزرگ اونم بزنه به نام دردونه اش :D:D این دایی من به جای 2 تا شاهد 6 تا شاهد برده پای برگه امضا کرده. 500 تا جا ثبت کرده محضری کرده و اینقدر محکم کاری کرده از بیخ محکومیم. تازه طلب هم داره از ما.
خدایی راست میگی.شده حکایت تاپیک بغلی
من جای این سسخل بودم میزدم تو فاز عشق و حال.هنوز ۳۰ سالش نشده رفته تو فاز ازدواج.نمیدونم این دخترا چطوری مخ میزنن که طرف اینطور وا میده

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
من چند صد نفر رو میشناسم که مهریه های چند هزار تایی کردن و هیچ مشکلی هم پیش نیومده:p مهریه ای که به تعداد سال تولد همسر به میلادی، سکه 5 بهار نباشه، مهریه نیست:p:D

مشکل از جای دیگست به جان مصطفی، کسی به خاطر پول زندگیشو خراب نمیکنه. یه زن و شوهر دارن با هم زندگی میکنن و مثلا 2 میلیارد پول دارن. زن برای چی باید مهریه شو بذاره اجرا که اون 2 میلیارد رو صاحب بشه ؟ خب همینطوری هم تو زندگی مشترک صاحب اون پوله دیگه:D ... مشکل وقتی پیش میاد که زن میبینه شوهر پول رو برای خودش برداشته، اونم مهریه رو میذاره اجرا که از حلقومش بکشه بیرون:D. وگرنه اگر شوهر پول نداشته باشه یا چیزی رو برای خودش نخواد، زن بخواد مهریه شو بگیره، میشه قضیه اون جوکه که طرف به زنش میگفت مهریه تو بذار اجرا، پولشو بگیریم خونه بخریم:D

من اصلا در تاپیک بغلی دخالت نکردم، ولی خداییش برام عجیبه که طرز فکر اکثریت جامعه اینطوریه:oops:. به جان خودم نباشه، به مرگ مصطفی، من با شرکام هم اینجوری خط کشی اقتصادی ندارم که این مال من، اون مال تو ... چه برسه به خانوادم:D ... چقدر دنیا دوستید شماها:D:D آقا هرچی میخری بنام همسرت کن.اینجوری بچه هات هم یاد میگیرن حرص نزنن برای تصاحب چیزی.یاد میگیرن هرچی تو خونه هست، مال همه خانواده است. پس فردا که 16سالش شد ماشین رو بر نمیداره ببره بکوبه به دیوار. پس فردا نمیره به دوستاش بگه به درک بذار خوش بگذرونیم، مال باباهه است ( بخدا دیدم که میگم)
پدر خانواده اگه حرص بزنه و چیزی رو برای خودش بخواد، تا دو نسل بعدش رو نابود میکنه ... اگه هنوز حرص مال اندوزی:D و دنیاطلبی و ماشین شیک سوار شدن دارید، ازدواج نکنید. در خانواده پدر باید پرشیای مدل 84 سوار بشه، تویوتا راو فور رو بده خانم بچه ها سوار بشن.

ضمنا از دیدگاه روانشناسی هم که نگاه کنید، بخشیدن، چیزی رو برای خود نخواستن، از خود گذشتگی باعث محبت متقابل و اعتماد میشه. شما تو همین جامعه با اینهمه دزدش، به یه نفر غریبه بدون چشمداشت محبت کن، اعتماد کن، ببین 999 در هزارشون جواب محبتت رو میدن. رفتار آدمیزاد همش کنش و واکنشه. فقط کافیه که طرف مقابل بفهمه و بپذیره که شما خیرش رو میخواید. تعامل با آدمیزاد خیلی راحت تر از این چیزیه که شما برای خودتون ساختید. با دیو و دد و مصطفی که طرف نیستید:D:D

Last edited:

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
مشکل از جای دیگست به جان مصطفی، کسی به خاطر پول زندگیشو خراب نمیکنه.
کسی برای پول زندگیشو خراب نمیکنه درست اما این تا موقعیه که هیچ اختلافی بین زنو شوهر نباشه به محض اختلاف افتادن بین طرفین مهریه ای که کی داده کی گرفته و چندصد نفر میشناسی که تاریخ تولد میلادی زدنو فلان میشه اهرم فشار زن و و فشار اووردن و نابود کردن مرد ;) چند صد نفرم قبلا تو زندان اب خنک خوردن سر مهریه چند صد هزار نفرم هستند همچنان در حال مهریه دادن هستند :rolleyes:

ولی خداییش برام عجیبه که طرز فکر اکثریت جامعه اینطوریه:oops:. به جان خودم نباشه، به مرگ مصطفی، من با شرکام هم اینجوری خط کشی اقتصادی ندارم که این مال من، اون مال تو
اتفاقا تو این دور زمونه باید کاملا خط کش های اقتصادی رو میزون کرد مخصوصا برای ادمی که هم میتونه بهت بزرگترین ضربه های روحیو بزنه و هم ضربه های اقتصادیو

آقا هرچی میخری بنام همسرت کن

تبریک میگم شوما یک زن ذلیل هستید :p
اصلا من اینو درک نمیکنم یعنی چی هر چی میگیری بنام همسرت کنی ؟!!!! من جون کندم کار کردم فرضا خونه گرفتم بنام همسرم کنم ؟!!!!!! که چی بشه ؟؟ شما تا حالا زن دیدی چیزی بنام مردش کنه ؟؟ چرا این ذلیلی ها رو باب میکنید که فردا زنا طلب کارن چرا چیزی بناممون نمیکنید

در خانواده پدر باید پرشیای مدل 84 سوار بشه، تویوتا راو فور رو بده خانم بچه ها سوار بشن
اه اه چقدر حال بهم زنی افتک :(
من اگر یک پرشیا 84 داشته باشم بخوام برای همسرم یه ماشین بگیرم نهایت یدونه پرشیا 84 هم برا همسرم بگیرم نه بیشتر :D

پ.ن 1 در کل توصیه من به شوما جوانان اینه که حرف این افتک زن ذلیل رو گوش نکنید و تا اونجا که میتونید زیر بار مهریه این رسم شر و ور یا نرید یا به کمترین حد خودش برسونید که اگر فردا زنتون مثل تاپیک بغلی خائن در اومد بدون اینکه مورد دستبرد مالی و باج خواهی قرار بگیرید یه تیپا بزنید زیرش و طلاقش بدید

پ.ن 2 این افتکم داده دستتون خودش نهایت یه اینه شمعدون مهر کرده باشه تازه اگه واقعا متاهل باشه

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,313
من چند صد نفر رو میشناسم که مهریه های چند هزار تایی کردن و هیچ مشکلی هم پیش نیومده:p مهریه ای که به تعداد سال تولد همسر به میلادی، سکه 5 بهار نباشه، مهریه نیست:p:D

مشکل از جای دیگست به جان مصطفی، کسی به خاطر پول زندگیشو خراب نمیکنه. یه زن و شوهر دارن با هم زندگی میکنن و مثلا 2 میلیارد پول دارن. زن برای چی باید مهریه شو بذاره اجرا که اون 2 میلیارد رو صاحب بشه ؟ خب همینطوری هم تو زندگی مشترک صاحب اون پوله دیگه:D ... مشکل وقتی پیش میاد که زن میبینه شوهر پول رو برای خودش برداشته، اونم مهریه رو میذاره اجرا که از حلقومش بکشه بیرون:D. وگرنه اگر شوهر پول نداشته باشه یا چیزی رو برای خودش نخواد، زن بخواد مهریه شو بگیره، میشه قضیه اون جوکه که طرف به زنش میگفت مهریه تو بذار اجرا، پولشو بگیریم خونه بخریم:D

من اصلا در تاپیک بغلی دخالت نکردم، ولی خداییش برام عجیبه که طرز فکر اکثریت جامعه اینطوریه:oops:. به جان خودم نباشه، به مرگ مصطفی، من با شرکام هم اینجوری خط کشی اقتصادی ندارم که این مال من، اون مال تو ... چه برسه به خانوادم:D ... چقدر دنیا دوستید شماها:D:D آقا هرچی میخری بنام همسرت کن.اینجوری بچه هات هم یاد میگیرن حرص نزنن برای تصاحب چیزی.یاد میگیرن هرچی تو خونه هست، مال همه خانواده است. پس فردا که 16سالش شد ماشین رو بر نمیداره ببره بکوبه به دیوار. پس فردا نمیره به دوستاش بگه به درک بذار خوش بگذرونیم، مال باباهه است ( بخدا دیدم که میگم)
پدر خانواده اگه حرص بزنه و چیزی رو برای خودش بخواد، تا دو نسل بعدش رو نابود میکنه ... اگه هنوز حرص مال اندوزی:D و دنیاطلبی و ماشین شیک سوار شدن دارید، ازدواج نکنید. در خانواده پدر باید پرشیای مدل 84 سوار بشه، تویوتا راو فور رو بده خانم بچه ها سوار بشن.

ضمنا از دیدگاه روانشناسی هم که نگاه کنید، بخشیدن، چیزی رو برای خود نخواستن، از خود گذشتگی باعث محبت متقابل و اعتماد میشه. شما تو همین جامعه با اینهمه دزدش، به یه نفر غریبه بدون چشمداشت محبت کن، اعتماد کن، ببین 999 در هزارشون جواب محبتت رو میدن. رفتار آدمیزاد همش کنش و واکنشه. فقط کافیه که طرف مقابل بفهمه و بپذیره که شما خیرش رو میخواید. تعامل با آدمیزاد خیلی راحت تر از این چیزیه که شما برای خودتون ساختید. با دیو و دد و مصطفی که طرف نیستید:D:D
احسنت
عشق که باشه تعداد سکه های مهریه فقط یه عدده

پ.ن:
فقط اون تیکه ک گفتی پدر پرشیا۸۴ و بقیه Rav4 کمی تفکر پیرمردیه :)

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
خدایی راست میگی.شده حکایت تاپیک بغلی
من جای این سسخل بودم میزدم تو فاز عشق و حال.هنوز ۳۰ سالش نشده رفته تو فاز ازدواج.نمیدونم این دخترا چطوری مخ میزنن که طرف اینطور وا میده

همیشه به مخ زدن دخترا نیست , بعضی اوقات پسرا شومپتن , دسته عظیمی از مردهایی که ازدواج میکنن کسایی هستن که نمیتونن در مجردی بقول عامیانه عشق و حال کنن

نمونش من یه رفیق داشتم یهو راست کرد که ازدواج کنه , هرچی بهش گفتیم ازدواج چیه همینطوری یکی پیدا کن چند صباحی حالشو ببر میگفت نمیشه , اینطوری نمیتونم بکنم !!
بهله از این دسته اسکولها هم پیدا میشه !

بالا