دور بودن از معنویات و ذکر و دعا... ...وقتی ازدواج میکنن تازه میفهمن چه اشتباهی کردن و باقی مجردها رو نصیحت میکنن... ...
چند صد هزار نفر هم به خاطر ورشکستگی و بدهی توی زندان هستن، از هر کدامشون هم بپرسی میگن اقتصاد مملکت ویرانه، شریک دزده، دلار گرون شده و .... اما واقعیت اینه که عروس بلد نیست برقصه، میگه زمین کجهکسی برای پول زندگیشو خراب نمیکنه درست اما این تا موقعیه که هیچ اختلافی بین زنو شوهر نباشه به محض اختلاف افتادن بین طرفین مهریه ای که کی داده کی گرفته و چندصد نفر میشناسی که تاریخ تولد میلادی زدنو فلان میشه اهرم فشار زن و و فشار اووردن و نابود کردن مرد چند صد نفرم قبلا تو زندان اب خنک خوردن سر مهریه چند صد هزار نفرم هستند همچنان در حال مهریه دادن هستند
خب با این طرز فکر با هیچکس نمیتونی کار و زندگی بکنیاتفاقا تو این دور زمونه باید کاملا خط کش های اقتصادی رو میزون کرد مخصوصا برای ادمی که هم میتونه بهت بزرگترین ضربه های روحیو بزنه و هم ضربه های اقتصادیو
عزیزم جون کندی که باهاش چیکار کنی ؟ میخوای دور از جون با خودت ببری تو قبر ؟ جون میکنی که خوشحال و خوشبخت باشی دیگه. خب زن و بچت استفاده کنن خوشحالی دیگهتبریک میگم شوما یک زن ذلیل هستید
اصلا من اینو درک نمیکنم یعنی چی هر چی میگیری بنام همسرت کنی ؟!!!! من جون کندم کار کردم فرضا خونه گرفتم بنام همسرم کنم ؟!!!!!! که چی بشه ؟؟
آره تا دلت بخواد. شریک خودم خانمش پزشک متخصصه. کارتش کلا دست شوهرشه. هر بار میگه کارانه خانمم رو ریختن، برم دلار بخرم یا نهشما تا حالا زن دیدی چیزی بنام مردش کنه ؟؟ چرا این ذلیلی ها رو باب میکنید که فردا زنا طلب کارن چرا چیزی بناممون نمیکنید
خودت حال بهم زنی دنیاپرست ملعون. 40 سالت شده، صدای کلنگ قبرت به گوش میرسه، بده بره میخوای چیکار انقدر حرص میزنیاه اه چقدر حال بهم زنی افتک
من اگر یک پرشیا 84 داشته باشم بخوام برای همسرم یه ماشین بگیرم نهایت یدونه پرشیا 84 هم برا همسرم بگیرم نه بیشتر
اگر به توصیه این ملعون گوش بدید، صنار سه شاهی از نظر مالی به نفعتون میشه، اما هیچوقت خوشبخت نمیشید ... طلاق هم عوض کردن جوراب نیست که راحت طلاق بدید و برید یه زندگی جدید شروع کنید.هر رابطه عاطفی که به هم بخوره یه تکه از شما رو با خودش میبره. دیگه هیچوقت اون آدم سابق نمیشید. اینهایی که هر 6 ماه با یه نفر دوستن نگاه کنید. طرف ظاهرا خوشه. اما 10 دقیقه باهاش صحبت کنید، می بینید یک روانی به تمام معناست.پ.ن 1 در کل توصیه من به شوما جوانان اینه که حرف این افتک زن ذلیل رو گوش نکنید و تا اونجا که میتونید زیر بار مهریه این رسم شر و ور یا نرید یا به کمترین حد خودش برسونید که اگر فردا زنتون مثل تاپیک بغلی خائن در اومد بدون اینکه مورد دستبرد مالی و باج خواهی قرار بگیرید یه تیپا بزنید زیرش و طلاقش بدید
اگه شرط میبندی، تصویر عقدنامه هستپ.ن 2 این افتکم داده دستتون خودش نهایت یه اینه شمعدون مهر کرده باشه تازه اگه واقعا متاهل باشه
))))))چند صد هزار نفر هم به خاطر ورشکستگی و بدهی توی زندان هستن، از هر کدامشون هم بپرسی میگن اقتصاد مملکت ویرانه، شریک دزده، دلار گرون شده و .... اما واقعیت اینه که عروس بلد نیست برقصه، میگه زمین کجه
من بشخصه هر کسی که دیدم کارش به طلاق و مهریه کشیده، زندگی کردن بلد نبوده... الان انقدر تجربه پیدا کردم که کافیه توی عروسی یه نفر شرکت کنم تا بگم عمر ازدواجش چقدره
خب با این طرز فکر با هیچکس نمیتونی کار و زندگی بکنی
عزیزم جون کندی که باهاش چیکار کنی ؟ میخوای دور از جون با خودت ببری تو قبر ؟ جون میکنی که خوشحال و خوشبخت باشی دیگه. خب زن و بچت استفاده کنن خوشحالی دیگه
آره تا دلت بخواد. شریک خودم خانمش پزشک متخصصه. کارتش کلا دست شوهرشه. هر بار میگه کارانه خانمم رو ریختن، برم دلار بخرم یا نه
خودت حال بهم زنی دنیاپرست ملعون. 40 سالت شده، صدای کلنگ قبرت به گوش میرسه، بده بره میخوای چیکار انقدر حرص میزنی
اگر به توصیه این ملعون گوش بدید، صنار سه شاهی از نظر مالی به نفعتون میشه، اما هیچوقت خوشبخت نمیشید ... طلاق هم عوض کردن جوراب نیست که راحت طلاق بدید و برید یه زندگی جدید شروع کنید.هر رابطه عاطفی که به هم بخوره یه تکه از شما رو با خودش میبره. دیگه هیچوقت اون آدم سابق نمیشید. اینهایی که هر 6 ماه با یه نفر دوستن نگاه کنید. طرف ظاهرا خوشه. اما 10 دقیقه باهاش صحبت کنید، می بینید یک روانی به تمام معناست.
ازدواج فقط یک باره. به جای اینکه به فکر حفظ مال و سکه هاتون باشید، به فکر حفظ روح و روانتون باشید.
اگه شرط میبندی، تصویر عقدنامه هست
جدی میگم. خانم ها میخوان چشم همکارها و دختر خاله شون رو در بیارن با ماشین مدل بالا پسر جوون هم ذوق ماشین داره. من پیرمرد یه ماشین میخوام که فقط راه بره، قیمتش هم پایین باشه که همکارهام ازم قرض نخوان بگن این خودش بدبختهاحسنت
عشق که باشه تعداد سکه های مهریه فقط یه عدده
پ.ن:
فقط اون تیکه ک گفتی پدر پرشیا۸۴ و بقیه Rav4 کمی تفکر پیرمردیه
!!!!!!!!!جدی میگم. خانم ها میخوان چشم همکارها و دختر خاله شون رو در بیارن با ماشین مدل بالا پسر جوون هم ذوق ماشین داره. من پیرمرد یه ماشین میخوام که فقط راه بره، قیمتش هم پایین باشه که همکارهام ازم قرض نخوان بگن این خودش بدبخته
تفکراتت شبیه پیرمردای بازاری که وقتی می میره وراّث میفهمن چه ثروت عظیمی رو صاحب شدنجدی میگم. خانم ها میخوان چشم همکارها و دختر خاله شون رو در بیارن با ماشین مدل بالا پسر جوون هم ذوق ماشین داره. من پیرمرد یه ماشین میخوام که فقط راه بره، قیمتش هم پایین باشه که همکارهام ازم قرض نخوان بگن این خودش بدبخته
به تاپیک کناری مراجعه کنید و نتیجه عمل کردن به توصیه هاتون در این زمینه را ببینیدمن چند صد نفر رو میشناسم که مهریه های چند هزار تایی کردن و هیچ مشکلی هم پیش نیومده مهریه ای که به تعداد سال تولد همسر به میلادی، سکه 5 بهار نباشه، مهریه نیست
مشکل از جای دیگست به جان مصطفی، کسی به خاطر پول زندگیشو خراب نمیکنه. یه زن و شوهر دارن با هم زندگی میکنن و مثلا 2 میلیارد پول دارن. زن برای چی باید مهریه شو بذاره اجرا که اون 2 میلیارد رو صاحب بشه ؟ خب همینطوری هم تو زندگی مشترک صاحب اون پوله دیگه ... مشکل وقتی پیش میاد که زن میبینه شوهر پول رو برای خودش برداشته، اونم مهریه رو میذاره اجرا که از حلقومش بکشه بیرون. وگرنه اگر شوهر پول نداشته باشه یا چیزی رو برای خودش نخواد، زن بخواد مهریه شو بگیره، میشه قضیه اون جوکه که طرف به زنش میگفت مهریه تو بذار اجرا، پولشو بگیریم خونه بخریم
من اصلا در تاپیک بغلی دخالت نکردم، ولی خداییش برام عجیبه که طرز فکر اکثریت جامعه اینطوریه. به جان خودم نباشه، به مرگ مصطفی، من با شرکام هم اینجوری خط کشی اقتصادی ندارم که این مال من، اون مال تو ... چه برسه به خانوادم ... چقدر دنیا دوستید شماها آقا هرچی میخری بنام همسرت کن.اینجوری بچه هات هم یاد میگیرن حرص نزنن برای تصاحب چیزی.یاد میگیرن هرچی تو خونه هست، مال همه خانواده است. پس فردا که 16سالش شد ماشین رو بر نمیداره ببره بکوبه به دیوار. پس فردا نمیره به دوستاش بگه به درک بذار خوش بگذرونیم، مال باباهه است ( بخدا دیدم که میگم)
پدر خانواده اگه حرص بزنه و چیزی رو برای خودش بخواد، تا دو نسل بعدش رو نابود میکنه ... اگه هنوز حرص مال اندوزی و دنیاطلبی و ماشین شیک سوار شدن دارید، ازدواج نکنید. در خانواده پدر باید پرشیای مدل 84 سوار بشه، تویوتا راو فور رو بده خانم بچه ها سوار بشن.
ضمنا از دیدگاه روانشناسی هم که نگاه کنید، بخشیدن، چیزی رو برای خود نخواستن، از خود گذشتگی باعث محبت متقابل و اعتماد میشه. شما تو همین جامعه با اینهمه دزدش، به یه نفر غریبه بدون چشمداشت محبت کن، اعتماد کن، ببین 999 در هزارشون جواب محبتت رو میدن. رفتار آدمیزاد همش کنش و واکنشه. فقط کافیه که طرف مقابل بفهمه و بپذیره که شما خیرش رو میخواید. تعامل با آدمیزاد خیلی راحت تر از این چیزیه که شما برای خودتون ساختید. با دیو و دد و مصطفی که طرف نیستید
مگه ایشون به توصیه های من عمل کرده ؟به تاپیک کناری مراجعه کنید و نتیجه عمل کردن به توصیه هاتون در این زمینه را ببینید
مهریه زمانی مورد استفاده قرار میگیره که روابط از حالت دوستانه خارج شده باشه.مگه ایشون به توصیه های من عمل کرده ؟
درسته. اما تا با هم آشنا نشدن، نباید ازدواج بکنن خب. من یه سوال از شما دارم، فرض کن اصلا مهریه صفر. طرفین هم بعد از دو سال دل همدیگه رو زدن، بچه رو این وسط کسی پس میگیره ؟ میشه بگیم برگرد همونجا که بودی، پدر و مادرت پشیمون شدن ؟مهریه زمانی مورد استفاده قرار میگیره که روابط از حالت دوستانه خارج شده باشه.
این جیزها دور اندیشی هست قرار نیست همه روز اول به هم 100 درصد اعتماد کنن. مگر اینکه 5-6 سال با هم بوده باشن و تمام اخلاق هم دستشون آمده باشه و حالا ازدواجشون رو رسمی کنند.
ازدواج هایی که بعد از یه دوره کوتاه نامزدی صورت میگیره زوجین شناختی از هم ندارند, بعد از یه مدت امکان داره خواسته هاشون تغییر کنه یا آنچیزی که توی ذهنشون بوده با آن چیزی که دارن تجربه می کنن یکی نباشه.
الان تمام دنیا داره به سمت شعار YOLO - You Only Live Once پیش میره. دختره میگه من برای چی باید تمام عمرم رو پیش این آقاهه سر کنم, خوب مهریم رو میگیرم میرم یه شوهر دیگه ایندفعه باب میل خودم پیدا می کنم, به همین سادگی.
19xx سکه 5 بهار آزادیالان شما وجدانا چند تا سکه مهر کردی؟
تو ایران که نمیشه با دختره چند سال زندگی کرد و حالا اگر دیدن تفاهم دارن بعد ازدواج کنندرسته. اما تا با هم آشنا نشدن، نباید ازدواج بکنن خب. من یه سوال از شما دارم، فرض کن اصلا مهریه صفر. طرفین هم بعد از دو سال دل همدیگه رو زدن، بچه رو این وسط کسی پس میگیره ؟ میشه بگیم برگرد همونجا که بودی، پدر و مادرت پشیمون شدن ؟
صد در صد طلاق فاجعه هست ولی دلیل نمیشه یکی طلاق گرفت دیگه بره بمیره, مخصوصا الان که دیگه طلاق خیلی رایج شده. طلاق پایان زندگی مشترکه, پایان زندگی فردی که نیستکل حرف من اینه. شمای نوعی در یک ازدواج ناموفق چیزهای خیلی مهمتری رو از دست میدی از چند تا سکه طلا بنابراین به جای اینکه دوراندیشی کنی که بعد از طلاق مالت حفظ بشه، دوراندیشی کن که کارت به طلاق نکشه
این مثال زمانی درست هست که زنه شوهرش رو اندازه باباش دوست داشته باشه, در این حالت که اصلا به طلاق کشیده نمیشه.طلاق در ایران که فاجعه جبران ناپذیره، حتی در اروپا هم میگن مصیبت طلاق در حد مرگ عزیزان درجه یکه. بنابراین اینکه یه نفر خوشحال باشه که مهریه نداره، مثل خوشحالی کسیه که باباش تو تصادف مرده، این داره بشکن میزنه و میرقصه که آخ جون 300 میلیون دیه گیرم اومد.
خب اگه میخوای آینده بچت رو با طلاق نابود کنی و یه پولی از جیبت نره، برو بندازش جلوی ماشین دیه اش رو بگیر. والا
19xx سکه 5 بهار آزادی
به نظر من اگر آشنایی از یک محیط درست باشه و یک دوره طولانی نامزدی داشته باشن، نیازی به این نیست که برن زیر یک سقف... شما با هیچکدوم از همکارهای مردت زیر یک سقف نرفتی، اما بعد از مدتی خصوصیات اصلی اخلاقیشون رو میشناسیتو ایران که نمیشه با دختره چند سال زندگی کرد و حالا اگر دیدن تفاهم دارن بعد ازدواج کنن
مثلا در جلسه خواستگاری آدم به پدر دختره بگه همه چی اوکی هست, بعد ساعت رو نگاه کنه و بگه خوب من از این لحظه تا 2 سال دیگه همین موقع دختره شما رو می برم که زیر یه سقف زندگی کنیم تا بهتر بشناسمش... همون موقع ظرف میوه میاد تو کله خواستگار, پس با یه شناخت محدود میشه ازدواج رو انجام داد مگر اینکه شما چند سال با طرف بوده باشی و تمام جزییاتش را بدونی که در واقع ازدواج سفیده بدون مهریه کرده بودی همین حرفی که ما داریم میزنیم
ببین از نظر تئوری حرف شما کاملا درسته. در اروپا از نظر عملی هم درسته. اما در ایران درسته که طلاق رایج شده و همه میخوان ادای اروپایی ها رو در بیارن، اما واقعا اداست. یعنی دختر یا پسر مثل اروپایی لباس میپوشن، مثل اروپایی میرقصن، اما ته ذهن و مغزشون تفکراتشون با مادربزرگ و پدریزرگ سنتی ایرانیشون فرق آنچنانی نداره. لذا بعد از طلاق نابود میشن. من تابحال ایرانی ندیدم که بعد از طلاق همون آدم سابق شده باشه.صد در صد طلاق فاجعه هست ولی دلیل نمیشه یکی طلاق گرفت دیگه بره بمیره, مخصوصا الان که دیگه طلاق خیلی رایج شده. طلاق پایان زندگی مشترکه, پایان زندگی فردی که نیست
زمانی که یه کشتی رو میسازن, زمان غرق شدنش هم در نظر میگیرند, سازندش طوری نمی سازتش که غرق شه ولی اگر این اتفاق افتاد مثل آدمیزاد میرن داخل قایق لازم نیست به یک تخته پاره بچسبند, خریدار کشتی نمیتونه بگه شما دوراندیشیتون رو بگذارید روی ایمن ساختن کشتی نه چهارتا قایق نجات.
من همچنان معتقدم که هیچ دختری زندگیشو به پول نمیفروشه. واقعیت اینه که 90 درصد پسرهای ایرانی، 1000 تا سکه ندارن که نقد بدن. متوسط مهریه ای که دخترها بعد از طلاق میگیرن، چیزی در حد یه ماشین متوسطه. در عوض چی از دست میدن ؟ فرصت ازدواج با یک آدم بدون مشکل ... واقعیت جامعه اینه که در 999 در هزار موارد مردی با یک خانم مطلقه ازدواج میکنه که خودش یک مشکلی داره. یا خودش هم ازدواج ناموفق داشته، یا سنش بالاست، یا قیافش زشته، یا کار درست و حسابی نداره، یا معتاده یا .... تلخه، اما واقعیتهاین مثال زمانی درست هست که زنه شوهرش رو اندازه باباش دوست داشته باشه, در این حالت که اصلا به طلاق کشیده نمیشه.
الان به شما بگن یکی از مصطفی ها بمیره بهت 1000 سکه میدن میگی نه؟
خیلی از دختر ها اصلا به قصد طلاق و گرفتن مهریه ازدواج میکنن, بعضی هاشون هم میگن هم فال هست و هم تماشا, اگر خوشم نیومد از طرف مهریه رو میگیرم و میرم سراغ نفر بعدی
تا چش مصطفی درآد
سلام دوستان
اول از همه بگم مثه بعضیا تاپیکم سرکاری نیست و ندادم دستتون
این مورد که مطرح میکنم سوال یکی از دوستانم هست و چون خودم جوابش رو نمیدونستم اومدم اینجا مطرحش کنم
یکی از دوستان من پدرشون فوت کرده و این اقا و خواهرشون وکالت تمام اموال(۵یا ۶واحد اپارتمان تو کرج) رو برای انحصار وراثت به مادرشون سپردن
الان قصد ازدواج داره و خانواده اون خانم گفتن که باید ۴۰۰ سکه مهریه رو قبول کنه.این سوال پیش اومده براش که اگر ازدواج کنه و بعدا به مشکل بخورند درمورد مهریه برای اموالش که الان دست مادرش هست هم مشکلی پیش میاد و میتونند مصادرش کنند؟
بیشتر از این حرفا میوفتهبخاطر 250 گرم گوشت خودتونو اسیر نکنید.
حساب کتاب که کنید میفهمید هر راند 2- 3 میل واستون در میاد
اونم یه آدم شخمی و یکنواخت.بیشتر از این حرفا میوفته
2000 سکه حدودا میشه 12 میلیارد تومان, یعنی یک چیزی حدود 700 هزار یورو. طبق براورد های متخصصین پاتوق حداقل موجودی حساب افتک چیزی بین 4-5 میلیون یورو تخمین زده شده , این تازه فقط نقدش هست , قسمت بیشتر آن به شکل املاک و مستغلات و سهام اینجور چیزها هست یعنی اگر یک حساب سر انگشتی کنیم جناب افتک کلا 10% از دارایی ها شون رو مهریه قرار دادن ولی یک جوانی که میاد مثلا 300 سکه مهر می کنه این شخص تمام یا حتی 2-3 برابر میزان دارایی های خودش رو مهریه قرار داده.به نظر من اگر آشنایی از یک محیط درست باشه و یک دوره طولانی نامزدی داشته باشن، نیازی به این نیست که برن زیر یک سقف... شما با هیچکدوم از همکارهای مردت زیر یک سقف نرفتی، اما بعد از مدتی خصوصیات اصلی اخلاقیشون رو میشناسی
ببین از نظر تئوری حرف شما کاملا درسته. در اروپا از نظر عملی هم درسته. اما در ایران درسته که طلاق رایج شده و همه میخوان ادای اروپایی ها رو در بیارن، اما واقعا اداست. یعنی دختر یا پسر مثل اروپایی لباس میپوشن، مثل اروپایی میرقصن، اما ته ذهن و مغزشون تفکراتشون با مادربزرگ و پدریزرگ سنتی ایرانیشون فرق آنچنانی نداره. لذا بعد از طلاق نابود میشن. من تابحال ایرانی ندیدم که بعد از طلاق همون آدم سابق شده باشه.
من همچنان معتقدم که هیچ دختری زندگیشو به پول نمیفروشه. واقعیت اینه که 90 درصد پسرهای ایرانی، 1000 تا سکه ندارن که نقد بدن. متوسط مهریه ای که دخترها بعد از طلاق میگیرن، چیزی در حد یه ماشین متوسطه. در عوض چی از دست میدن ؟ فرصت ازدواج با یک آدم بدون مشکل ... واقعیت جامعه اینه که در 999 در هزار موارد مردی با یک خانم مطلقه ازدواج میکنه که خودش یک مشکلی داره. یا خودش هم ازدواج ناموفق داشته، یا سنش بالاست، یا قیافش زشته، یا کار درست و حسابی نداره، یا معتاده یا .... تلخه، اما واقعیته
اون هم که مهریه رو میگیرن میرن سراغ نفر بعدی، فقط توی سریال های تلویزیونه. شما در جامعه واقعی نگاه کنی، در ازدواج دوم دخترها معمولا مهریه یا ناچیزه یا همون اول میبخشن
تا چش مصطفی درآد