• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مهریه

dream ocean

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
مگه ایشون به توصیه های من عمل کرده ؟:p
بله دقیقا مشابه شما مهریشو مطابق میل خانمش تنظیم کرده و پس اندازشو در اختیار خانمش گذاشته و اون اتفاقات براش افتاده.اگر مثل شما بی محابا عمل نمیکرد الان لااقل کمتر ضربه میخورد.

مشکل شما اینه که تجربه خودتونو به بقیه تعمیم میدید.شما خوشبختانه در زندگیتون بابت این اقدامات اشتباهتون مشکلی پیش نیومده ولی دلیل نمیشه برای بقیه هم مشکلی پیش نیاد.شما که همیشه از زندگی غربی دفاع میکنی و مصطفی و سیستمشو نقد میکنی چرا الان مدافع سنت مصطفی شدی؟کجای دنیا مرد به یک زن برای ازدواجش تعهد چند میلیاردی میده؟من خودم یک سری از اقوامم و دوستانم تو اروپا زندگی میکنند.تو خود اروپا و امریکا دو نفر باهم یک زندگی رو میسازند هر چیزی بعد از ازدواج به دست اوردند به نسبت مساوی برای جفتشونه.در عجبم جنابعالی چرا اینجا از امریکا و اروپا مایه نمیذاری.البته جوابشو میدونم.چون خودت درگیر مهریه شدی و نمیتونی اشتباه خودتو قبول کنی.
الان این همه ادم که تو زندانند بابت مهریه,همشون زندگی کردن بلد نبودند؟همشون خطا کردند؟احیانا یک درصد احتمال نمیدی که زنشون فرصت طلب و مشکل دار بوده؟
ازدواج خصوصا تو ایران یک هندوانه در بسته هست که از شانس شما خوب دراومده

در مورد اون قسمت از صحبتات که گفتی روح و روان و زندگی از سکه و طلا مهمتره و اینکه گفتی بعد از شناخت کامل باید ازدواج کنی منم موافقم ولی بقیه حرفات انقدر بدون منطق بود که فقط کسایی که خودشون این اشتباه رو مثل شما مرتکب شدند تونستند تایید و لایکت کنند.
البته من مثل شما مطلق و یک طرفه به قضیه نگاه نمیکنم.خانم ها هم باید از ایندشون مطمن باشند.پس بهتره که حق طلاق و سایر حقوق بهشون تعلق بگیره.نه اینکه روی خودشون قیمت بگذارند.
الان تو همین کیس استارتر.طرف خوش شانس بوده که تونسته صاحب چند ملک بشه.روی چه حسابی باید ثروت و رفاه و ارثیش رو به نام خانمی بکنه که تازه از راه رسیده؟ شما تضمین میکنی که مشکلی پیش نیاد؟

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
2000 سکه حدودا میشه 12 میلیارد تومان, یعنی یک چیزی حدود 700 هزار یورو. طبق براورد های متخصصین پاتوق حداقل موجودی حساب افتک چیزی بین 4-5 میلیون یورو تخمین زده شده :oops:, این تازه فقط نقدش هست :eek:, قسمت بیشتر آن به شکل املاک و مستغلات و سهام اینجور چیزها هست یعنی اگر یک حساب سر انگشتی کنیم جناب افتک کلا 10% از دارایی ها شون رو مهریه قرار دادن ولی یک جوانی که میاد مثلا 300 سکه مهر می کنه این شخص تمام یا حتی 2-3 برابر میزان دارایی های خودش رو مهریه قرار داده.

زمانی حرف شما باور پذیر میشد که رقم مهریه ای که قرار دادید بین 20,000 تا 40,000 سکه می بود. :p

اگر بخواهیم نسبت و تناسبش رو رعایت کنیم آن جوان باید حداکثر 20-30 سکه مهر کند تا شامل 10% از اموالش بشه
2000 تا سکه 5 بهار آزادی:D. سکه 5 بهار قیمتش در حدود 30 میلیونه

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
بله دقیقا مشابه شما مهریشو مطابق میل خانمش تنظیم کرده و پس اندازشو در اختیار خانمش گذاشته و اون اتفاقات براش افتاده.اگر مثل شما بی محابا عمل نمیکرد الان لااقل کمتر ضربه میخورد.
عزیزم ایشون به یک توصیه از هزار تا توصیه من عمل کرده، اگر به همه توصیه هام عمل میکرد زندگیش به اینجا نمیرسید!
من گفتم ایشون خانمش رو کتک بزنه ؟:rolleyes: مردی که دست روی همسرش بلند کنه، به قول دوج جونم، باید گذاشت لای جرز دیوار یه فشار:D ... مطمئن باش این تنها اشتباه ایشون نبوده، کسی که خشمش رو نتونه کنترل کنه، صدها مشکل دیگه هم داره

سعدی علیه الرحمه می فرماید:
خور و خواب و خشم و شهوت .... شغبست و جهل و ظلمت
حیوان خبر ندارد .... ز جهان آدمیت
یا مولوی می فرماید:
خشم و شهوت مرد را احول کند ...ز استقامت روح را مبدل کند

کلا 4 تا خصوصیت بد یک مرد میتونه داشته باشه. 1- خساست و پولدوستی ، 2- تنوع طلبی و چشم چرانی 3- عدم توانایی کنترل خشم 4- اعتیاد که اونم از تنوع طلبی ناشی میشه

تمام طلاق ها در نتیجه یکی از این 4 خصوصیته
مشکل شما اینه که تجربه خودتونو به بقیه تعمیم میدید.شما خوشبختانه در زندگیتون بابت این اقدامات اشتباهتون مشکلی پیش نیومده ولی دلیل نمیشه برای بقیه هم مشکلی پیش نیاد.شما که همیشه از زندگی غربی دفاع میکنی و مصطفی و سیستمشو نقد میکنی چرا الان مدافع سنت مصطفی شدی؟کجای دنیا مرد به یک زن برای ازدواجش تعهد چند میلیاردی میده؟
نخیرم. مشکل خودت اینه که حرف منو متوجه نمیشی:p. ازدواج یک تعهد دو طرفه است. بعد از ازدواج زن و مرد هر چی که دارن، مال هر دو میشه. در مورد زن هم همینطوره. اان جهیزیه ای که دختر میاره توی خونه، چند صد میلیون تومن میشه. خوبه زن بیاد بابت اینا از شوهرش رسید بگیره ؟ ( کما اینکه بعضی دهاتی هایی که از اینور سر مهریه دعوا میکنن، از اونور هم سر جهیزیه دعوا میکنن و رسید میگیرن:D) یا مثلا بابت استفاده از مبل و وسایلی که آورده از شوهرش اجاره بگیره ؟
من خودم یک سری از اقوامم و دوستانم تو اروپا زندگی میکنند.تو خود اروپا و امریکا دو نفر باهم یک زندگی رو میسازند هر چیزی بعد از ازدواج به دست اوردند به نسبت مساوی برای جفتشونه.در عجبم جنابعالی چرا اینجا از امریکا و اروپا مایه نمیذاری.البته جوابشو میدونم.چون خودت درگیر مهریه شدی و نمیتونی اشتباه خودتو قبول کنی.
در اروپا و امریکا، هرچیزی که بعد از ازدواج به دست آورده باشن که قانونا به صورت مساوی تقسیم میشه. قبل از اون هم اگر خانواده درست و حسابی باشن، باز هم هرچی دارن با هم قسمت میکنن. انصافا این حرف که توی زندگی مشترک هر کی هر چی داره مال خودش، به نظر خودت خنده دار نیست ؟
من اشتباه نکردم که قبول کنم:p:D
الان این همه ادم که تو زندانند بابت مهریه,همشون زندگی کردن بلد نبودند؟همشون خطا کردند؟احیانا یک درصد احتمال نمیدی که زنشون فرصت طلب و مشکل دار بوده؟
دقیقا و مطلقا همشون زندگی کردن بلد نبودن. اون یک درصدی هم که زنشون کلاهبردار حرفه ای بوده، یعنی به قصد مهریه گرفتن جلو آمده، اونا هم زندگی کردن بلد نبودن، وگرنه عاشق کلاهبردار حرفه ای نمیشدن:D
آقا خودت هم میدونی که کلاهبردار و فرصت طلب، سراغ کسی که نمیتونه مهریه شو بده و میفته زندان نمیاد !، فرصت طلب میره سراغ یه آدم پولدار متاهل شهوت پرست مثل شهردار سابق تهران:p که هم بتونه تیغش بزنه، هم طرف به خاطر موقعیتش باج بده... من به شما قول میدم بالای 90 درصد افرادی که به خاطر مهریه توی زندان هستن، انگیزه همسرشون انتقام گیریه نه پول. قصدشون هم اول ازدواج یک زندگی خوب بوده
ازدواج خصوصا تو ایران یک هندوانه در بسته هست که از شانس شما خوب دراومده
این حرفت وحشتناکه دوست عزیز :oops: خریدن خود هندونه هم دیگه این روزها در بسته نیست. به شرط چاقو میفروشن:D. ازدواج کجاش در بسته است. شما در 2 سال آشنایی تمام خصوصیات مهم اخلاقی طرفت به دستت میاد. اگر اینطوری نیست، معلومه که بلوغ فکری مورد نیار برای ازدواج رو نداری، باید بذاری سنت بیشتر بشه
در مورد اون قسمت از صحبتات که گفتی روح و روان و زندگی از سکه و طلا مهمتره و اینکه گفتی بعد از شناخت کامل باید ازدواج کنی منم موافقم ولی بقیه حرفات انقدر بدون منطق بود که فقط کسایی که خودشون این اشتباه رو مثل شما مرتکب شدند تونستند تایید و لایکت کنند.
حرفای خودت بی منطقه:p حرفای من بی منطق نیست، اما شما منطقش رو متوجه نمیشی. احتمالا بعد ها در زندگی متوجه میشی
البته من مثل شما مطلق و یک طرفه به قضیه نگاه نمیکنم.خانم ها هم باید از ایندشون مطمن باشند.پس بهتره که حق طلاق و سایر حقوق بهشون تعلق بگیره.نه اینکه روی خودشون قیمت بگذارند.
الان تو همین کیس استارتر.طرف خوش شانس بوده که تونسته صاحب چند ملک بشه.روی چه حسابی باید ثروت و رفاه و ارثیش رو به نام خانمی بکنه که تازه از راه رسیده؟ شما تضمین میکنی که مشکلی پیش نیاد؟
در یک ازدواج موفق، من تبدیل میشه به ما. چیزی که شما از حرفای من متوجه نمیشی اینه که خانواده درجه یک من = من ... اگر خوش شانسیه برای خانواده است. اگر بدشانسیه همینطور. همین ارثیه یعنی خانواده، پدر بزرگ و پدرجد اگه همه چی رو برای خودشون میخواستن و خرج میکردن که ارثیه ای نمی موند:D ...خانمی که تازه از راه رسیده، مهمونی نیومده ! شما تشکیل خانواده دادین، سرنوشتتون رو به هم گره زدید. همسری بوده که شوهرش همون روز ازدواج تصادف کرده و فلج شده، تا آخر عمر پرستاریش رو کرده ... با منطق مال من/مال تویی شما، پس فردا اگر یه شوهری کارشو از دست داد یا ورشکست شد یا زبون مصطفی لال سکته کرد، همسرش باید بگه تو این مدت خوش گذشت، کاری نداری ؟ خدافظ:D ... در صورتیکه الان در همین جامعه ما هزاران خانم هستن که به خاطر مشکلات شوهرشون خرج زندگی رو میدن. چرا راه دور بریم، همین الان که به خاطر کرونا کسب و کارها تعطیل شده، خیلی از خانواده ها از حقوق کارمندی، معلمی، ... زن خانواده ارتزاق میکنن. خیلی از همکارهای خود من که شغل در شرکت خصوصی دارن، از امتیاز تعاونی شغل دولتی خانمشون، خونه دار شدن. شما چرا اینا رو نمی بینی که اکثریت جامعه هستن. اون شاید یک در هزار کلاهبردار رو فقط می بینی.

کلا با عرض شرمندگی:p، طرز نگاهت به زندگی مشترک اشتباهه. فکر میکنی یه دژمن قراره بیاد یه چیزی ازت بکنه، پس باید چهار چشمی مواظب باشی که سرت کلاه نره .... اون آقاهه هم همینطوری فکر میکنه که نمیتونه با دنیا تعامل کنه دیگه:D

Last edited:

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,722
2000 تا سکه 5 بهار آزادی:D. سکه 5 بهار قیمتش در حدود 30 میلیونه
من اصلا نمی دونستم 5 بهار آزادی هم داریم. :D
اونجوری دیگه هیچی دیگه اوکی هست.
من که پذیرفتم, واقعا افتک رقم بالایی رو مهر کرده, 10 هزار سکه, فرعون مصر هم اونقدر سکه نداشته.
حرف افتک حجت است و ادامه دادنش ضرورتی ندارد :cool:. اگر خودت لازم میدانی تصویر آن را با رعایت جوانب احتیاط قرار بده تا مشت محکمی بر دهان یاوه گویان باشد

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
توصیه های همه دوستان خوبن ولی از عمو بنچی خیلی بهتره :D
شما باید طرف مقابلتون رو باید کاملا بشناسید
و در ایران این امر قبل ازدواج میسر نیست
پس مهریه رو خط بزنید :D

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
توصیه های همه دوستان خوبن ولی از عمو بنچی خیلی بهتره :D
شما باید طرف مقابلتون رو باید کاملا بشناسید
و در ایران این امر قبل ازدواج میسر نیست
پس مهریه رو خط بزنید :D
توصیه های حضرت جعفر برای قبل از ازدواج رو جدی بگیرید

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
توصیه های حضرت زگگی را قبل ازدواج جدی بگیرید

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,313
:rolleyes:
عزیزم ایشون به یک توصیه از هزار تا توصیه من عمل کرده، اگر به همه توصیه هام عمل میکرد زندگیش به اینجا نمیرسید!
من گفتم ایشون خانمش رو کتک بزنه ؟:rolleyes: مردی که دست روی همسرش بلند کنه، به قول دوج جونم، باید گذاشت لای جرز دیوار یه فشار:D ... مطمئن باش این تنها اشتباه ایشون نبوده، کسی که خشمش رو نتونه کنترل کنه، صدها مشکل دیگه هم داره

یا مولوی می فرماید:

کلا 4 تا خصوصیت بد یک مرد میتونه داشته باشه. 1- خساست و پولدوستی ، 2- تنوع طلبی و چشم چرانی 3- عدم توانایی کنترل خشم 4- اعتیاد که اونم از تنوع طلبی ناشی میشه

نخیرم. مشکل خودت اینه که حرف منو متوجه نمیشی:p. ازدواج یک تعهد دو طرفه است. بعد از ازدواج زن و مرد هر چی که دارن، مال هر دو میشه. در مورد زن هم همینطوره. اان جهیزیه ای که دختر میاره توی خونه، چند صد میلیون تومن میشه. خوبه زن بیاد بابت اینا از شوهرش رسید بگیره ؟ ( کما اینکه بعضی دهاتی هایی که از اینور سر مهریه دعوا میکنن، از اونور هم سر جهیزیه دعوا میکنن و رسید میگیرن:D) یا مثلا بابت استفاده از مبل و وسایلی که آورده از شوهرش اجاره بگیره ؟

در اروپا و امریکا، هرچیزی که بعد از ازدواج به دست آورده باشن که قانونا به صورت مساوی تقسیم میشه. قبل از اون هم اگر خانواده درست و حسابی باشن، باز هم هرچی دارن با هم قسمت میکنن. انصافا این حرف که توی زندگی مشترک هر کی هر چی داره مال خودش، به نظر خودت خنده دار نیست ؟

دقیقا و مطلقا همشون زندگی کردن بلد نبودن. اون یک درصدی هم که زنشون کلاهبردار حرفه ای بوده، یعنی به قصد مهریه گرفتن جلو آمده، اونا هم زندگی کردن بلد نبودن، وگرنه عاشق کلاهبردار حرفه ای نمیشدن:D
آقا خودت هم میدونی که کلاهبردار و فرصت طلب، سراغ کسی که نمیتونه مهریه شو بده و میفته زندان نمیاد !، فرصت طلب میره سراغ یه آدم پولدار متاهل شهوت پرست مثل شهردار سابق تهران:p که هم بتونه تیغش بزنه، هم طرف به خاطر موقعیتش باج بده... من به شما قول میدم بالای 90 درصد افرادی که به خاطر مهریه توی زندان هستن، انگیزه همسرشون انتقام گیریه نه پول. قصدشون هم اول ازدواج یک زندگی خوب بوده

این حرفت وحشتناکه دوست عزیز :oops: خریدن خود هندونه هم دیگه این روزها در بسته نیست. به شرط چاقو میفروشن:D. ازدواج کجاش در بسته است. شما در 2 سال آشنایی تمام خصوصیات مهم اخلاقی طرفت به دستت میاد. اگر اینطوری نیست، معلومه که بلوغ فکری مورد نیار برای ازدواج رو نداری، باید بذاری سنت بیشتر بشه

حرفای خودت بی منطقه:p حرفای من بی منطق نیست، اما شما منطقش رو متوجه نمیشی. احتمالا بعد ها در زندگی متوجه میشی

در یک ازدواج موفق، من تبدیل میشه به ما. چیزی که شما از حرفای من متوجه نمیشی اینه که خانواده درجه یک من = من ... اگر خوش شانسیه برای خانواده است. اگر بدشانسیه همینطور. همین ارثیه یعنی خانواده، پدر بزرگ و پدرجد اگه همه چی رو برای خودشون میخواستن و خرج میکردن که ارثیه ای نمی موند:D ...خانمی که تازه از راه رسیده، مهمونی نیومده ! شما تشکیل خانواده دادین، سرنوشتتون رو به هم گره زدید. همسری بوده که شوهرش همون روز ازدواج تصادف کرده و فلج شده، تا آخر عمر پرستاریش رو کرده ... با منطق مال من/مال تویی شما، پس فردا اگر یه شوهری کارشو از دست داد یا ورشکست شد یا زبون مصطفی لال سکته کرد، همسرش باید بگه تو این مدت خوش گذشت، کاری نداری ؟ خدافظ:D ... در صورتیکه الان در همین جامعه ما هزاران خانم هستن که به خاطر مشکلات شوهرشون خرج زندگی رو میدن. چرا راه دور بریم، همین الان که به خاطر کرونا کسب و کارها تعطیل شده، خیلی از خانواده ها از حقوق کارمندی، معلمی، ... زن خانواده ارتزاق میکنن. خیلی از همکارهای خود من که شغل در شرکت خصوصی دارن، از امتیاز تعاونی شغل دولتی خانمشون، خونه دار شدن. شما چرا اینا رو نمی بینی که اکثریت جامعه هستن. اون شاید یک در هزار کلاهبردار رو فقط می بینی.

کلا با عرض شرمندگی:p، طرز نگاهت به زندگی مشترک اشتباهه. فکر میکنی یه دژمن قراره بیاد یه چیزی ازت بکنه، پس باید چهار چشمی مواظب باشی که سرت کلاه نره .... اون آقاهه هم همینطوری فکر میکنه که نمیتونه با دنیا تعامل کنه دیگه:D
افتک همه اینا رو خودت میشینی تایپ میکنی یا میدی منشیای شرکتت برات تایپ میکنن ؟:rolleyes:

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500

یا مولوی می فرماید:

با این حساب به نظر شما این دوست‌ من نه تنها لازم‌نیست اموالشو به نام‌مادرش کنه بلکه بیاد و با صداقت اموال رو به خانمش بده

پ ن :متاسفانه فکر کنم‌همین‌اتفاق هم‌بیفته:confused:

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
پکیج استاد افتک درباره مهریه :D
پکیج خوشبخت بشو با استاد افتک

مهریه رو به تعداد تولد میلادی خانمتون بزارید
هر چی مال و اموال گیرتون میاد بنام زنتون بکنید
خودتون لگن سوار بشید و بهترین ماشین رو بخرید و زیر پای زنتون بزارید
زنتون خیانت کرد مبادا کتکش بزنید وای بده استاد دوجی گفته مردی که زنشو بزنه اَخه باید بوسش کنید

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
استاد بنچی پکیج خودتان را ارائه بدهید ای بزرگ مرد
بنده پکیج ارائه نمیکنم چون هیچ چیزی ضامن چیزی دیگه نیست تو این دنیا، دنیای ما دنیای پر تلاطم و تقریبا غیر قابل پیشبینی هست شما اگر تمام کارها و رفتارها رو هم درست انجام بدید باز ممکنه یه چیزی بشه مسیر زندگیتون عوض بشه چون دنیا اِند تا مسیر داره یک مسیر عوض بشه به هزاران مسیر جدید میرسه همون هزارتا مسیر یکیشو بری بازم تبدیل به هزارتا دیگه میشه ولی با این حال چندتا توصیه همون صفحه اول در مخالفت با پکیج خوشبینانه، ساده لوحانه و مرد بدبخت کن افتک ارائه دادم :p

dream ocean

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
پکیج استاد افتک درباره مهریه :D
پکیج خوشبخت بشو با استاد افتک

مهریه رو به تعداد تولد میلادی خانمتون بزارید
هر چی مال و اموال گیرتون میاد بنام زنتون بکنید
خودتون لگن سوار بشید و بهترین ماشین رو بخرید و زیر پای زنتون بزارید
زنتون خیانت کرد مبادا کتکش بزنید وای بده استاد دوجی گفته مردی که زنشو بزنه اَخه باید بوسش کنید
جالب ترش اینکه استاد دوجی خودش تو اون تاپیک از استارتر و کتک زدنش دفاع کرد:D

dream ocean

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57

یا مولوی می فرماید:

لجاجت شما در یک سری از موارد بنده رو به یاد مصطفی میندازه
مشکل اصلی اینجاست که شما با این پیش فرض که همیشه حق مطلقی به نظرات طرف مقابل گوش میدی فقط برای اینکه جوابشونو بدی و اصلا به حرفاش فکر نمیکنی
بنده و دوستان دیگه با خیلی از حرفای شما موافقیم
ما هم میدونیم که ادم پولشو با خودش تو گور نمیبره .اصلا بحث پولدوستی ما نیست .اگرم پولدوست باشی باید یه خانواده ای داشته باشی که بعد از مرگ پولتو حکومت نخوره.منم خوب میدونم که خانواده مهمترین اتفاق زندگیه هر ادمه و شاید تنها چیزی هستند که ادم از خودش هم بیشتر دوستشون داره.منم میدونم که خیلی از خانم ها با فداکاری به همسر و خانوادشون خدمات بزرگی کردند.اصلا در این موارد شکی نیست.اگه شما چهار تا مورد این شکلی سراغ داری من صد برابرشو میشناسم که یک زن به تنهایی خانوادشو جمع کرده.
مساله اصلی اینه که شما به دلیل دیدگاه قدیمی که درباره جامعه داری از آسیب های اجتماعی بی خبری.
شما میای اینجا و از زنی که به همسرش خیانت کرده دفاع میکنی.با این توجیه که چون همسرش بعد از اینکه فهمیده کتکش زده پس حتما اشکالات دیگه ای هم داره.هیچ دلیلی باعث نمیشه کسی به همسرش خیانت کنه.اگر خیلی بهش فشار میاد میتونه جدا بشه.ادمی که خیانت میکنه مطمنا تو نطفش یه اشکالی وجود داشته.مثل این میمونه من از یک قاتل دفاع کنم و
بگم مقتول رفتار خوبی نداشته.اخه این چه استدلالیه؟اقا اصلا شوهرش ادم خوبی نبوده.این چطوری دو تا طفل شیرخوار رو ول کرده و دو ماهه که ازشون خبری نداره؟حیوونا هم بیشتر از این ادم محبت دارند.
دوست عزیز همه چیز کنش و واکنش نیست.خیلی وقت ها دلیل خیانت ادم ها به اشکالات ذاتی و ژنتیکی و محیط زندگی و تنوع طلبی برمیگرده نه رفتار طرف مقابل.خیانت تنوع طلبی خودخواهی و دروغ گویی تو دختران و پسران جوان خیلی بیشتر از این چیزیه که شما تصور داری.هیچ عقل سلیمی قبول نمیکنه که موقع معامله یا وصلت با این قشر اینطور خوش بینانه و ساده لوحانه عمل کنی
اینکه برای همه کسایی که به طلاق و مهریه رسیدن نسخه واحد میدی و همشون رو بی عرضه میدونی اخر فاجعست.اقا الان تو علم روان شناسی و رفتارشناسی همه به رویکرد اقتضایی روی اوردند.یعنی برای هر شخص با توجه به شرایط,محیط و زمانش یه نظریه یا ترکیبی از نظرات قابل اعماله.یعنی دانشمندان علوم رفتار هم نمیتونند نسخه یکسانی برای این مورد بدن.شما چطور این حرف رو میزنی؟؟؟؟
بحث من اصلا پول نیست .من میگم تو این وضعیت خراب جامعه نمیشه به کسی اعتماد کرد که اموالتو در اختیارش قرار بدی و شما میگی که خب باید طرف مقابلتو بشناسی.خب تو جامعه زیاد امکانش نیست و به همین خاطر ادم باید دست به عصا حرکت کنه و همه تخم مرغاشو تو یک سبد نذاره.

خواهش میکنم به حرف های طرف مقابلت بیشتر گوش بده.هیچ کدوم از ما خیر یا شر مطلق نیستیم

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
آقا اصلا به من چه مربوطه:p زندگی شخصی هر کسی به خودش مربوطه و نتایج روش زندگیش هم به خودش برمیگرده ... لذا شما اونجوری زندگی کنید، منم اینجوری زندگی میکنم:D .... این از اون مواردیه که عیسی به دین خود، موسی به دین خودت، مصطفی به کفر خود، کاملا مصداق داره:D

اصلا لزومی نداره که در این مورد بحث کنیم. در این زمینه هر کسی منطق خودش رو داره و منطقش هم از اون نقطه ای که داره نگاه میکنه، منطق درستیه ... این دیگه استایل زندگی شخصیه. من اعتقاد دارم آدم بالای 30 سال نباید تیشرت قرمز یا شلوار جین پاره ( زاب دار ؟:D) بپوشه، شمای نوعی اعتقاد داری لباس ربطی به سن و سال نداره... نظر هر دو هم محترمه. لباس قرمز پوشیدن شما به من ضرری نمیزنه، یقه بستن و کراوات زدن من توی دستشویی هم به شما ضرری نمیزنه:D

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
:rolleyes:
افتک همه اینا رو خودت میشینی تایپ میکنی یا میدی منشیای شرکتت برات تایپ میکنن ؟:rolleyes:
خودم تایپ میکنم. این روزها همه کارا تعطیله، منم دارم حقوق میدم. همه پول های نازنینم رفت. انگار دارن گوشتمو زنده زنده از تنم جدا میکنن.( اسمایلی گریه لئو)

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
آقا اصلا به من چه مربوطه:p زندگی شخصی هر کسی به خودش مربوطه و نتایج روش زندگیش هم به خودش برمیگرده ... لذا شما اونجوری زندگی کنید، منم اینجوری زندگی میکنم:D .... این از اون مواردیه که عیسی به دین خود، موسی به دین خودت، مصطفی به کفر خود، کاملا مصداق داره:D

اصلا لزومی نداره که در این مورد بحث کنیم. در این زمینه هر کسی منطق خودش رو داره و منطقش هم از اون نقطه ای که داره نگاه میکنه، منطق درستیه ... این دیگه استایل زندگی شخصیه. من اعتقاد دارم آدم بالای 30 سال نباید تیشرت قرمز یا شلوار جین پاره ( زاب دار ؟:D) بپوشه، شمای نوعی اعتقاد داری لباس ربطی به سن و سال نداره... نظر هر دو هم محترمه. لباس قرمز پوشیدن شما به من ضرری نمیزنه، یقه بستن و کراوات زدن من توی دستشویی هم به شما ضرری نمیزنه:D
احسنت بر تو افتک کبیر
دقیقا من و همه دوستان همینو ازت میخواستیم که نسخه پر از باگتو پس بگیری و فقط تو زندگی شخصی خودت بکار بگیری و تعمیمش ندی به همه :p
خوشحال شدم که به اشتباهت پی بردی :D

پ.ن1 چه کیف میده پیرمردای لجبازو اذیت کنی :D

پ.ن 2 افتک الان تو دلش میگه ذلیل بمیره بنچی :D :p

بالا