عزیزم ایشون به یک توصیه از هزار تا توصیه من عمل کرده، اگر به همه توصیه هام عمل میکرد زندگیش به اینجا نمیرسید!
من گفتم ایشون خانمش رو کتک بزنه ؟
مردی که دست روی همسرش بلند کنه، به قول دوج جونم، باید گذاشت لای جرز دیوار یه فشار
... مطمئن باش این تنها اشتباه ایشون نبوده، کسی که خشمش رو نتونه کنترل کنه، صدها مشکل دیگه هم داره
سعدی علیه الرحمه می فرماید:
خور و خواب و
خشم و شهوت .... شغبست و جهل و ظلمت
حیوان خبر ندارد .... ز جهان آدمیت
یا مولوی می فرماید:
خشم و شهوت مرد را احول کند ...ز استقامت روح را مبدل کند
کلا 4 تا خصوصیت بد یک مرد میتونه داشته باشه. 1- خساست و پولدوستی ، 2- تنوع طلبی و چشم چرانی 3- عدم توانایی کنترل خشم 4- اعتیاد که اونم از تنوع طلبی ناشی میشه
تمام طلاق ها در نتیجه یکی از این 4 خصوصیته
نخیرم. مشکل خودت اینه که حرف منو متوجه نمیشی
. ازدواج یک تعهد دو طرفه است. بعد از ازدواج زن و مرد هر چی که دارن، مال هر دو میشه. در مورد زن هم همینطوره. اان جهیزیه ای که دختر میاره توی خونه، چند صد میلیون تومن میشه. خوبه زن بیاد بابت اینا از شوهرش رسید بگیره ؟ ( کما اینکه بعضی دهاتی هایی که از اینور سر مهریه دعوا میکنن، از اونور هم سر جهیزیه دعوا میکنن و رسید میگیرن
) یا مثلا بابت استفاده از مبل و وسایلی که آورده از شوهرش اجاره بگیره ؟
در اروپا و امریکا، هرچیزی که بعد از ازدواج به دست آورده باشن که قانونا به صورت مساوی تقسیم میشه. قبل از اون هم اگر خانواده درست و حسابی باشن، باز هم هرچی دارن با هم قسمت میکنن. انصافا این حرف که توی زندگی مشترک هر کی هر چی داره مال خودش، به نظر خودت خنده دار نیست ؟
من اشتباه نکردم که قبول کنم
دقیقا و مطلقا همشون زندگی کردن بلد نبودن. اون یک درصدی هم که زنشون کلاهبردار حرفه ای بوده، یعنی به قصد مهریه گرفتن جلو آمده، اونا هم زندگی کردن بلد نبودن، وگرنه عاشق کلاهبردار حرفه ای نمیشدن
آقا خودت هم میدونی که کلاهبردار و فرصت طلب، سراغ کسی که نمیتونه مهریه شو بده و میفته زندان نمیاد !، فرصت طلب میره سراغ یه آدم پولدار متاهل شهوت پرست مثل شهردار سابق تهران
که هم بتونه تیغش بزنه، هم طرف به خاطر موقعیتش باج بده... من به شما قول میدم بالای 90 درصد افرادی که به خاطر مهریه توی زندان هستن، انگیزه همسرشون انتقام گیریه نه پول. قصدشون هم اول ازدواج یک زندگی خوب بوده
این حرفت وحشتناکه دوست عزیز
خریدن خود هندونه هم دیگه این روزها در بسته نیست. به شرط چاقو میفروشن
. ازدواج کجاش در بسته است. شما در 2 سال آشنایی تمام خصوصیات مهم اخلاقی طرفت به دستت میاد. اگر اینطوری نیست، معلومه که بلوغ فکری مورد نیار برای ازدواج رو نداری، باید بذاری سنت بیشتر بشه
حرفای خودت بی منطقه
حرفای من بی منطق نیست، اما شما منطقش رو متوجه نمیشی. احتمالا بعد ها در زندگی متوجه میشی
در یک ازدواج موفق، من تبدیل میشه به ما. چیزی که شما از حرفای من متوجه نمیشی اینه که خانواده درجه یک من = من ... اگر خوش شانسیه برای خانواده است. اگر بدشانسیه همینطور. همین ارثیه یعنی خانواده، پدر بزرگ و پدرجد اگه همه چی رو برای خودشون میخواستن و خرج میکردن که ارثیه ای نمی موند
...خانمی که تازه از راه رسیده، مهمونی نیومده ! شما تشکیل خانواده دادین، سرنوشتتون رو به هم گره زدید. همسری بوده که شوهرش همون روز ازدواج تصادف کرده و فلج شده، تا آخر عمر پرستاریش رو کرده ... با منطق مال من/مال تویی شما، پس فردا اگر یه شوهری کارشو از دست داد یا ورشکست شد یا زبون مصطفی لال سکته کرد، همسرش باید بگه تو این مدت خوش گذشت، کاری نداری ؟ خدافظ
... در صورتیکه الان در همین جامعه ما هزاران خانم هستن که به خاطر مشکلات شوهرشون خرج زندگی رو میدن. چرا راه دور بریم، همین الان که به خاطر کرونا کسب و کارها تعطیل شده، خیلی از خانواده ها از حقوق کارمندی، معلمی، ... زن خانواده ارتزاق میکنن. خیلی از همکارهای خود من که شغل در شرکت خصوصی دارن، از امتیاز تعاونی شغل دولتی خانمشون، خونه دار شدن. شما چرا اینا رو نمی بینی که اکثریت جامعه هستن. اون شاید یک در هزار کلاهبردار رو فقط می بینی.
کلا با عرض شرمندگی
، طرز نگاهت به زندگی مشترک اشتباهه. فکر میکنی یه دژمن قراره بیاد یه چیزی ازت بکنه، پس باید چهار چشمی مواظب باشی که سرت کلاه نره .... اون آقاهه هم همینطوری فکر میکنه که نمیتونه با دنیا تعامل کنه دیگه