الهه.آتش
Registered User
- نوشتهها
- 4,783
- لایکها
- 2,400
خارج که اصلا مهریه ندارنجنیفر لوپز هم اینقدر مهریه اش نمیشه با اون وجنات و سکنات.
بروکییییییییییی باووووووووووووو
خارج که اصلا مهریه ندارنجنیفر لوپز هم اینقدر مهریه اش نمیشه با اون وجنات و سکنات.
اره دیگه شانس اوردین تو ایران هستیدخارج که اصلا مهریه ندارن
بروکییییییییییی باووووووووووووو
خخخخخخخ بروکی باوووووووووووواره دیگه شانس اوردین تو ایران هستید
خارج بودی اول حامله میشدی بعد میکردن بات ازدواج، تازه بقول خودت مهریه هم نداشتی
مهریه تحت هر شرایطی به زن تعلق میگیره حتی اگه اثبات شه رابطه نامشروع هم داشته بازم بهش تعلق میگیرهیه سوال ذهنمو مشغول کرده
اگه با یه دختری ازدواج کنی و بعد ازدواج متوجه شدی دروازه در نداره
اینو چطور میشه ثابت کرد که کار خودمون نیست، و میشه طلاقش داد و مهریه رو نگیره؟
حالا فاز روشن فکری بر ندارید و بگید هرکی دروازه نداره خراب نیستو ازین حرفا
بحث من سر اینه که دختره پنهون کاری کرده و بعدش که خرش از پل گذشته زیر بار نمیره که از قبل اینجوری بوده و میندازه گردن شما و محکومتون میکنه و مهریه رو بخواد از حلقومتون بکشه بیرون
میخواست !خخخخخخخ بروکی باوووووووووووو
من شوهرم انقدر خاطرم رو میخواست که پاشنه در خونمون رو از جا کنده بود
باور نمیکنی از بنچمارکر بپرس
تازه دکتر مس هم در جریان ازدواج من هست از اونم بپرس
زنی که رابطه نامشروع داشته رو شلاق میزنن .مهریه در کار نیستمهریه تحت هر شرایطی به زن تعلق میگیره حتی اگه اثبات شه رابطه نامشروع هم داشته بازم بهش تعلق میگیره
اقای خلبان چند بار باید بهت بگم متعلقه نیست مطلقه هست به معنی طلاق داده شدهمیخواست !
یعنی الان متعلقه ای ؟
مطلقه ، مطلقه، مطلقهاقای خلبان چند بار باید بهت بگم متعلقه نیست مطلقه هست به معنی طلاق داده شده
سه بار بگو مطلقه مطلقه مطلقه
مهریه از روزی که جماع صورت بگیره به زن تعلق میگیره و خیانت بر عدم پرداخت آن نافذ نیستزنی که رابطه نامشروع داشته رو شلاق میزنن .مهریه در کار نیست
خیرمیخواست !
یعنی الان متعلقه ای ؟
بروکییییییییییی باوووووووزنی که رابطه نامشروع داشته رو شلاق میزنن .مهریه در کار نیست
متوجه نشدم ؟؟؟؟؟؟از روابط بعد ازدواجت بگو الهه جان
توپ؟؟؟؟پزشک قانونی تاریخ (تقریبا) دقیق اولین توپی ک وارد دروازه ش شده رو تشخیص میده
البته به این راحتیام نیست ، کلی دادگا پاسگا داره
مردی ک اینطوری بگه یعنی حداقل ۷/۸ تا دوس دختر داره ))خیر
فعل گذشته آوردم یعنی زمان مال خواستگاری رو میگم اتفاقا العان میگه خیلی بیشتر از گذشته ها دوسم داره و من براش بهترین زن دنیا هستم از هر لحاظ
اصلا شوهر من اهل این حرفا نیست مطمعنم قبل از من دستش به هیچ دختری نخوردهمردی ک اینطوری بگه یعنی حداقل ۷/۸ تا دوس دختر داره ))
اصلا شوهر من اهل این حرفا نیست مطمعنم قبل از من دستش به هیچ دختری نخورده
در ضمن شما شاید خودتون اینجوری هستین فکر میکنین همه مردها اینجورین
دستش نخورده شاید جای دیگه ش خوردهاصلا شوهر من اهل این حرفا نیست مطمعنم قبل از من دستش به هیچ دختری نخورده
در ضمن شما شاید خودتون اینجوری هستین فکر میکنین همه مردها اینجورین
کافر همه را به کیش خود پندارد...دستش نخورده شاید جای دیگه ش خورده
)