migmig3000
Registered User
ما یه مرد آلفا داریم و یه پسر قد و مغرور که اولی با کاریزما دیگران رو جذب خودش میکنه و دومی خودشو انقدر چُ س میکنه که همه ازش فرارین. حالا اینکه چی باعث میشه دسته دوم با اول اشتباه گرفته بشه رو نمیدونم
ما یه مرد آلفا داریم و یه پسر قد و مغرور که اولی با کاریزما دیگران رو جذب خودش میکنه و دومی خودشو انقدر چُ س میکنه که همه ازش فرارین. حالا اینکه چی باعث میشه دسته دوم با اول اشتباه گرفته بشه رو نمیدونم
البته رشک برانگیز هم هستن اینجور آدما برای خیلیا. یه سری دوس دارن بپرن بهشون. همین باعث ایجاد مشاجره میشه و چارهای برای شخص نمیمونه تا تو این درگیری شخص متخاصم رو له کنه.ما یه مرد آلفا داریم و یه پسر قد و مغرور که اولی با کاریزما دیگران رو جذب خودش میکنه و دومی خودشو انقدر چُ س میکنه که همه ازش فرارین. حالا اینکه چی باعث میشه دسته دوم با اول اشتباه گرفته بشه رو نمیدونم
هنوز هستن مردایی که با مهریه سنگین خودشونو نابود میکنن.قوانین دادگاه و تبصره هاش تماما علیه زن هست و میشه به راحتی از این قضیه سو استفاده کرد اینکه زن ها وکیل خوب میگیرن در نر ها میزارن از بی عرضگی خودشون است
نکته ی دیگه اینکه قبل از اینکه آقا متوجه بشه خامونش با یه وکیل خوب صحبت کرده فکر همه جاشو کردن
من بتا باشم تو گاما هستی
میشه نسخه بتا رو تست کنم ببینم کیفیت نان اصلی چطوره ایا ارزش خرید داره یا نه؟من بتا باشم تو گاما هستی
میشه بتارو تهیه کنی ولی برای اینکه تست کنی ما باید تست بکنیمت در محلمیشه نسخه بتا رو تست کنم ببینم کیفیت نان اصلی چطوره ایا ارزش خرید داره یا نه؟
اسمایلیات رو از کجا میآری؟ منم از اینا میخوام.همسر پلیسی که فرد سیاه پوست را در آمریکا به قتل رسانده بود،از دادگاه تقاضای طلاق کرد.
-----
حتما با اتهام خشونت و تجاوز، زنه تا دید تنور داغه چسبوند تا پولا از دست نره.
کلا اگه داماد خودش تو جلسه خواستگاری مهریه تعیین کنه طبق رسوم توهین به پدر عروس محسوب میشه و نمیذارن موز برداره و خودشون موز رو دستش میدنتعداد سکه هنگام عقد یه چیزی ب توافق زن و مرده؟ یا مثلا بابا طرف یا خوده طرف میگه اینقدر باید ببندی و طرف هم مجبوره ببنده
هر دم از این باغ بوی خیار می آیدکلا اگه داماد خودش تو جلسه خواستگاری مهریه تعیین کنه طبق رسوم توهین به پدر عروس محسوب میشه و نمیذارن موز برداره و خودشون موز رو دستش میدن
کلا الان دیگه مثل قدیم نیست ازدواج برای زنا دست و پا گیر باشه و مطلقه بودن ننگ براشون محسوب بشه. طرف با خودش میگه که خب من الان میرم خونه شوهر جهیزیه رو که بابام میده پسره هم برام خونه میگیره طلا میگیره و 300 تا سکه هم مهر میکنه راننده آژانس اختصاصیم هم که میشه. حالا بعد دو سال هم فوقش طلاق میگیرم هم یه پولی به جیب میزنم هم راحت به دوست پسرام میرسم و اونموقع دیگه بابامم حتی نمیتونه بازخواستم کنه. در هر صورت هم ازدواج و هم طلاق برای دخترا بُرده.هر دم از این باغ بوی خیار می آید
این چه رسم و رسومی ـه که خانواده دو طرف تصمیم میگیرن چجوری معامله کنن:/ زن و دختر ک هیچ تعطیل اصن انگار تو ایران وجود خارجی ندارن:/
چیزی ک من متوجه شدم بین زوجین اطرافم روزهای نامزدی و روزهای قبل زندگی های سلحشوری هم دیگه رو بهترین زوج دنیا میدونن هیچکی ب اندازه اونا خوشبخت نیست به مرغ عشق میگن بروکی... 4تا لوازم خونگی مثل اسنوا میخرن میرن سرـه مثلا زندگی . 4روز بعد آقا ـه میگه اینم ماییده مارو 6صبح تا 10شب حمالی کن شب بیا خونه با خانم دعوا کن دو روز دیگه دارن با چوب هم دیگه رو میزنن آخرش م معمولا مردها بدبخت میشن زن ها با پولی ک از این ماجرا ب جیب میزنن میرن سراغ سواری گرفتن از نفر بعدی و این سیکل هی تکرار میشه هرچی دارم نگاه میکنم
همه بتا رو بیشتر دوست دارنما یه مرد آلفا داریم و یه پسر قد و مغرور که اولی با کاریزما دیگران رو جذب خودش میکنه و دومی خودشو انقدر چُ س میکنه که همه ازش فرارین. حالا اینکه چی باعث میشه دسته دوم با اول اشتباه گرفته بشه رو نمیدونم
کلا الان دیگه مثل قدیم نیست ازدواج برای زنا دست و پا گیر باشه و مطلقه بودن ننگ براشون محسوب بشه. طرف با خودش میگه که خب من الان میرم خونه شوهر جهیزیه رو که بابام میده پسره هم برام خونه میگیره طلا میگیره و 300 تا سکه هم مهر میکنه راننده آژانس اختصاصیم هم که میشه. حالا بعد دو سال هم فوقش طلاق میگیرم هم یه پولی به جیب میزنم هم راحت به دوست پسرام میرسم و اونموقع دیگه بابامم حتی نمیتونه بازخواستم کنه. در هر صورت هم ازدواج و هم طلاق برای دخترا بُرده.
من یکی دو بار رفتم مشاوره بگیرم، خیلی سرسری حرف میزنن با آدم. بعضی چیزایی که به ذهن خودم میرسید رو بهش میگفتم، خودش تعجب میکرد که اینجوری هم میشه. بعدش دیگه نرفتم. قوانین رو گوگل میکردم.مرد ها ک میدونن این بازی براشون دوسر باخته چرا اینکارو میکنن!
چ پولایی دارن میخورن ولی از کنار طلاق یا ازدواج این وکیل و مشاورها هیچ چیز ب درد بخوری هم تو آستین ندارن
برا سسمرد ها ک میدونن این بازی براشون دوسر باخته چرا اینکارو میکنن!
چ پولایی دارن میخورن ولی از کنار طلاق یا ازدواج این وکیل و مشاورها هیچ چیز ب درد بخوری هم تو آستین ندارن