• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مهریه

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
افسانه ى نر آلفا

پ ن: خودم حوصله ى خوندنش رو نداشتم شايدم چرت بگه عليرغم معتبر بودن
ما یه مرد آلفا داریم و یه پسر قد و مغرور که اولی با کاریزما دیگران رو جذب خودش میکنه و دومی خودشو انقدر چُ س میکنه که همه ازش فرارین. حالا اینکه چی باعث میشه دسته دوم با اول اشتباه گرفته بشه رو نمیدونم

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,094
ما یه مرد آلفا داریم و یه پسر قد و مغرور که اولی با کاریزما دیگران رو جذب خودش میکنه و دومی خودشو انقدر چُ س میکنه که همه ازش فرارین. حالا اینکه چی باعث میشه دسته دوم با اول اشتباه گرفته بشه رو نمیدونم
البته رشک برانگیز هم هستن این‌جور آدما برای خیلیا. یه سری دوس دارن بپرن بهشون. همین باعث ایجاد مشاجره می‌شه و چاره‌ای برای شخص نمی‌مونه تا تو این درگیری شخص متخاصم رو له کنه.

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
قوانین دادگاه و تبصره هاش تماما علیه زن هست و میشه به راحتی از این قضیه سو استفاده کرد اینکه زن ها وکیل خوب میگیرن در نر ها میزارن از بی عرضگی خودشون است
نکته ی دیگه اینکه قبل از اینکه آقا متوجه بشه خامونش با یه وکیل خوب صحبت کرده فکر همه جاشو کردن
هنوز هستن مردایی که با مهریه سنگین خودشونو نابود میکنن.
اسلام اگرچه در اکثر موارد مضخرفه ولی در مورد زن ها واقعیت رو گفته و ارزش واقعی زن ها رو بدرستی نشون داده :D

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
تعداد سکه هنگام عقد یه چیزی ب توافق زن و مرده؟ یا مثلا بابا طرف یا خوده طرف میگه اینقدر باید ببندی و طرف هم مجبوره ببنده

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
ب جای مهریه میلیاردی رفته با یک هزارم قیمت گل رز خریده اون چه سیمکشی بوده:دی

مهریه جنجالی زن کرمانی/ بلا تکلیفی 11 کامیون گل رز!

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
همسر پلیسی که فرد سیاه پوست را در آمریکا به قتل رسانده بود،از دادگاه تقاضای طلاق کرد.
-----
حتما با اتهام خشونت و تجاوز، زنه تا دید تنور داغه چسبوند تا پولا از دست نره.
s482.gif

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,094
همسر پلیسی که فرد سیاه پوست را در آمریکا به قتل رسانده بود،از دادگاه تقاضای طلاق کرد.
-----
حتما با اتهام خشونت و تجاوز، زنه تا دید تنور داغه چسبوند تا پولا از دست نره.
s482.gif
اسمایلیات رو از کجا می‌آری؟ منم از اینا می‌خوام.
ugly_lol.gif

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
تعداد سکه هنگام عقد یه چیزی ب توافق زن و مرده؟ یا مثلا بابا طرف یا خوده طرف میگه اینقدر باید ببندی و طرف هم مجبوره ببنده
کلا اگه داماد خودش تو جلسه خواستگاری مهریه تعیین کنه طبق رسوم توهین به پدر عروس محسوب میشه و نمیذارن موز برداره و خودشون موز رو دستش میدن :D

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
کلا اگه داماد خودش تو جلسه خواستگاری مهریه تعیین کنه طبق رسوم توهین به پدر عروس محسوب میشه و نمیذارن موز برداره و خودشون موز رو دستش میدن :D
هر دم از این باغ بوی خیار می آید

این چه رسم و رسومی ـه که خانواده دو طرف تصمیم میگیرن چجوری معامله کنن:/ زن و دختر ک هیچ تعطیل اصن انگار تو ایران وجود خارجی ندارن:/

چیزی ک من متوجه شدم بین زوجین اطرافم روزهای نامزدی و روزهای قبل زندگی های سلحشوری هم دیگه رو بهترین زوج دنیا میدونن هیچکی ب اندازه اونا خوشبخت نیست به مرغ عشق میگن بروکی... 4تا لوازم خونگی مثل اسنوا میخرن میرن سرـه مثلا زندگی . 4روز بعد آقا ـه میگه اینم ماییده مارو 6صبح تا 10شب حمالی کن شب بیا خونه با خانم دعوا کن دو روز دیگه دارن با چوب هم دیگه رو میزنن آخرش م معمولا مردها بدبخت میشن زن ها با پولی ک از این ماجرا ب جیب میزنن میرن سراغ سواری گرفتن از نفر بعدی و این سیکل هی تکرار میشه هرچی دارم نگاه میکنم

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
هر دم از این باغ بوی خیار می آید

این چه رسم و رسومی ـه که خانواده دو طرف تصمیم میگیرن چجوری معامله کنن:/ زن و دختر ک هیچ تعطیل اصن انگار تو ایران وجود خارجی ندارن:/

چیزی ک من متوجه شدم بین زوجین اطرافم روزهای نامزدی و روزهای قبل زندگی های سلحشوری هم دیگه رو بهترین زوج دنیا میدونن هیچکی ب اندازه اونا خوشبخت نیست به مرغ عشق میگن بروکی... 4تا لوازم خونگی مثل اسنوا میخرن میرن سرـه مثلا زندگی . 4روز بعد آقا ـه میگه اینم ماییده مارو 6صبح تا 10شب حمالی کن شب بیا خونه با خانم دعوا کن دو روز دیگه دارن با چوب هم دیگه رو میزنن آخرش م معمولا مردها بدبخت میشن زن ها با پولی ک از این ماجرا ب جیب میزنن میرن سراغ سواری گرفتن از نفر بعدی و این سیکل هی تکرار میشه هرچی دارم نگاه میکنم
کلا الان دیگه مثل قدیم نیست ازدواج برای زنا دست و پا گیر باشه و مطلقه بودن ننگ براشون محسوب بشه. طرف با خودش میگه که خب من الان میرم خونه شوهر جهیزیه رو که بابام میده پسره هم برام خونه میگیره طلا میگیره و 300 تا سکه هم مهر میکنه راننده آژانس اختصاصیم هم که میشه. حالا بعد دو سال هم فوقش طلاق میگیرم هم یه پولی به جیب میزنم هم راحت به دوست پسرام میرسم و اونموقع دیگه بابامم حتی نمیتونه بازخواستم کنه. در هر صورت هم ازدواج و هم طلاق برای دخترا بُرده.

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
همه بتا رو بیشتر دوست دارن

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
کلا الان دیگه مثل قدیم نیست ازدواج برای زنا دست و پا گیر باشه و مطلقه بودن ننگ براشون محسوب بشه. طرف با خودش میگه که خب من الان میرم خونه شوهر جهیزیه رو که بابام میده پسره هم برام خونه میگیره طلا میگیره و 300 تا سکه هم مهر میکنه راننده آژانس اختصاصیم هم که میشه. حالا بعد دو سال هم فوقش طلاق میگیرم هم یه پولی به جیب میزنم هم راحت به دوست پسرام میرسم و اونموقع دیگه بابامم حتی نمیتونه بازخواستم کنه. در هر صورت هم ازدواج و هم طلاق برای دخترا بُرده.

مرد ها ک میدونن این بازی براشون دوسر باخته چرا اینکارو میکنن!

چ پولایی دارن میخورن ولی از کنار طلاق یا ازدواج این وکیل و مشاورها هیچ چیز ب درد بخوری هم تو آستین ندارن:D

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,094

چ پولایی دارن میخورن ولی از کنار طلاق یا ازدواج این وکیل و مشاورها هیچ چیز ب درد بخوری هم تو آستین ندارن:D
من یکی دو بار رفتم مشاوره بگیرم، خیلی سرسری حرف می‌زنن با آدم. بعضی چیزایی که به ذهن خودم می‌رسید رو بهش می‌گفتم، خودش تعجب می‌کرد که این‌جوری هم می‌شه. بعدش دیگه نرفتم. قوانین رو گوگل می‌کردم.

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500

برا سس

بالا